başkan trabzonspor sayesinde milletvekilliği 1.sırayı garantiledi.hayırlı olsun yakışır
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşin enteresan tarafı da bu ya zaten.Tüm bu laflarına rağmen böyle bir algı oluşmamıştı.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak efes61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiyasetin kucağına oturmayacağız derken sanırım başka pozisyonları deneyeceğiz demek istemiş.
Ceza yerim sanırım ama içim en kibar böyle dökebiliyorum.
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye oluşmadığının cevabı Efes61'in mesajının baş kısmında var.
Kupanın gelmemesinden Başbakanı sorumlu değildir söylemlerine rağmen mi ?Bu işin baş sorumlusunun kim olduğu belliydi,Hacıosmanoğlu da seçim öncesinde o şahsa nasıl davranacağını belli etmişti.E Başkanın ,Başbakana rağmen kupayı alacağına nasıl inandık ?Hacıosmanoğlunun lafları ortadayken hem de .
Yorum
-
İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇünkü o da tam bir akp'li. Hatırlayın geçen seneler yaptıklarını !İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKupayı alacağım söylemleri mi ?
Kupanın gelmemesinden Başbakanı sorumlu değildir söylemlerine rağmen mi ?Bu işin baş sorumlusunun kim olduğu belliydi,Hacıosmanoğlu da seçim öncesinde o şahsa nasıl davranacağını belli etmişti.E Başkanın ,Başbakana rağmen kupayı alacağına nasıl inandık ?Hacıosmanoğlunun lafları ortadayken hem de .
Bu sözü kastetmiştim.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonlu Gençler tribün lideri kimdir arkadaşlar her yerde var bu adam, böyle taraftar grubu olmaz !
Yorum
Yorum