Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• başkan trabzonspor sayesinde milletvekilliği 1.sırayı garantiledi.hayırlı olsun yakışır

Yorum

• Şikeciler bu görüntüleri kullanacaktır...
      Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İşin enteresan tarafı da bu ya zaten.Tüm bu laflarına rağmen böyle bir algı oluşmamıştı.
        Niye oluşmadığının cevabı Efes61'in mesajının baş kısmında var.
        7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak efes61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Siyasetin kucağına oturmayacağız derken sanırım başka pozisyonları deneyeceğiz demek istemiş.

Ceza yerim sanırım ama içim en kibar böyle dökebiliyorum.
          Pozisyon pozisyon üstüne çok güldüm vallaha süper yorum

Yorum

• Bugün itibariyle ihoya oy verdiği için pişman olmayan trabzonsporlular benim gözümde haindir
            TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• önümüzdeki seçimleri açık ara farkla kaybedecek hacı.Kendi sonunu kendi hazırladı malesef.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Nuri Albayrak yönetiminde stajını tamamladı benim şirketim olsa o staj sonrası kapısından içeri sokmazdım, şimdi şirketin anahtarını kendisine verdik.

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Niye oluşmadığının cevabı Efes61'in mesajının baş kısmında var.
                  Kupayı alacağım söylemleri mi ?

Kupanın gelmemesinden Başbakanı sorumlu değildir söylemlerine rağmen mi ?Bu işin baş sorumlusunun kim olduğu belliydi,Hacıosmanoğlu da seçim öncesinde o şahsa nasıl davranacağını belli etmişti.E Başkanın ,Başbakana rağmen kupayı alacağına nasıl inandık ?Hacıosmanoğlunun lafları ortadayken hem de .

Yorum

• veeee

Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çünkü o da tam bir akp'li. Hatırlayın geçen seneler yaptıklarını !
                      neler yaptığını çok iyi biliyorum.taraftar grubu başkanı olarak trabzonspor'dan çok akp'ye çalıştı.artık trabzonspor tribünlerinin gerçek sevdalılar etrafında birleşmesi gerekiyor.bunun gibi çıkarcılar etrafında değil.şu olaylara tepki bile veremiyoruz...
                      İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                      -------------
                      Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Ustaya buyuk haksizlik edildi.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
                        En son hanzale tarafından düzenlendi; 23.08.2013, 23:43.
                        trabzonspor

Yorum

• Ülkeyi de bunun gibiler yönetiyor işte.
                          Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kupayı alacağım söylemleri mi ?

Kupanın gelmemesinden Başbakanı sorumlu değildir söylemlerine rağmen mi ?Bu işin baş sorumlusunun kim olduğu belliydi,Hacıosmanoğlu da seçim öncesinde o şahsa nasıl davranacağını belli etmişti.E Başkanın ,Başbakana rağmen kupayı alacağına nasıl inandık ?Hacıosmanoğlunun lafları ortadayken hem de .
                            Siyasetin kucağına oturmayacağız.

Bu sözü kastetmiştim.
                            7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Trabzonlu Gençler tribün lideri kimdir arkadaşlar her yerde var bu adam, böyle taraftar grubu olmaz !
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonlu Gençler tribün lideri kimdir arkadaşlar her yerde var bu adam, böyle taraftar grubu olmaz !
                                Hacı ile ortak akla sahipler, yani beraberler. Gayet normal.

Yorum

Yükleniyor...
                                X