Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben son sene firtinalar estirdik mi dedim?
    basarisiz oldugunu-yanlis transferler yaparak kulubu borca soktugunu zaten kabul ediyorum.
    ama sadece son seneyi baz alip sadri sener'e her firsatta gecirmeye calismak nankorluktur.bir yanlis niye bir dogruyu gotursun..yanlisina yanlis dogrusuna dogru diyebilmek lazim.
    o kadar elestiriyorsun bende adamin yaptiklarini sana anlatiyorum..yazdiklarimda yalan varsa soyle..2011'de bize yapilan serefsizlikten sonra ne senol gunes ne de sadri sener olayi yonetemedi.
    panik halinde transferler yapildi sonuc tabii ki husran ve buyuk bir borc..
    ama bunun disinda,
    bu adam beni 30 sene sonra sampiyon yaptiysa, turk futbol tarihinin en buyuk sorusturmasinda kulube leke kondurmadiysa,sayesinde ilk defa sampiyonlar ligine gittiysem,sayesinde oradan toplanan puanlarla seri basi olduysam(ki senol hoca'yi zerre sevmem ama o puanlari o lanet oyujn sistemi topladi onada tesekkur etmek lazim) bugun yuzde doksanini onun kurdugu kadroyla avrupa ligine girdiysem
    ben bu adama kalkip dusmanca saldirmam.tutarsiz harcamalari icin elestiririm
    ama saldirmam..bilmem anlatabiliyor muyum.sen kusura bakma ama bos bos salliyorsun.sayet 2011 sezonunda sike olmasaydi bugun trabzonun en islek caddesinde sadri sener'in heykelini dikerlerdi.
    ayrica haci'nin basbakan yalakaligina karsi oldugunu soyledin ama diger islerini begeniyorum dedin.eyvallah gorustur saygi duyarim.konu haci olunca
    artisini eksisini ayri ayri degerlendirirken sadri sener'e gelince niye sadece yaptigi yanlislar uzerinden elestiriyorsun?bu adamin yaptigi dogrular yok muydu?
    kulubu borca soktu-ozellikle son bir sene akil almaz isler yapti ama
    tarihimizin hicbir evresinde haci'nin uc aylik baskanlik donemi gibi asagilanmadik.
    biraz objektif olmaya calis, yaptiginin tam adi nankorluk.sadri sener elestirilebilir ama bu kulubu 30 sene sonra sampiyon yapmis bir adama saldirmak
    trabzonspor'luya yakismiyor.
    ayrica kulubun borcu cok olabilir ama kesinlikle hacinin anlattigi gibi acinacak durumda degiliz.bes parasiz haciosmanoglu geldi kaynak yaratamayip siyasileri yalamaya basladiysa bu onun capsizligini gosterir.son secimde bes tane aday vardi,batan bir klube baskan olmak icin bes kisi yaristi..bu klup borclarini ceviremeyecek durumda olsa bu kadar aday cikar miydi, aklin aliyor mu senin?
    haci durumu abartarak buradan prim yapmanin pesinde.cunku sike mevzusu da yakinda kapanacak ve onun bu klube baskan olma nedeni ortadan kalkacak.
    gerci gece gunduz yalakalik yaptigi basbakandan ayari yedi gibime geliyor, verdigi tek sozu de cignerse sasirmam.gorecegiz.
    teüm düşündüklerimi benden iyi ifade etmişsin hocam. kalemine sağlık

Yorum

• İlk olarak PortoMafi tarafından gönderildi
      Trabzonspor başkanı olan kişi diyerek zaten siz şu an ki yönetime karşı olduğunuzu vurguluyorsunuz. Karşı olmanız elbette ki gayet normal, anormal olan şey Karşı olduğunuz kişi şu an Trabzonspor başkanı, O mevki de olan kişi ile bir kaç kişi bir araya gelip adı radyo programı olan ama yapılan muhabbetin içeriğinde öne çıkan kakara kikiri ile Trabzonspor'un başkanı yani Trabzonspor ile makara yapmak sizin nekadar Trabzonspşorlu olduğunuzu zaten yansıtıyor.

Siyasi görüşünüz ya da Tuttuğunuz takım ne olursa olsun Trabzonspor Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı hakkında ileri geri konuşmalar yapıp aklınız sıra kahkahalara boğularak bu iki makamı küçük düşürmeye çalışmanız Trabzonspor taraftarlığı için utanç verici bir durumdur. Ayrıca benim Trabzonsporlulumu gelir Avni Aker'de benimle maç izleyerek ölçersiniz.

bu 2 makam TS yi zaten yeterince küçük düşürdü. geçiniz bu ayakları, mesele burda Trabzonspor, akp chp felan değil. başkanı eleştiren kişi = chp zihniyetinden kurtulmanızı tavsiye ederim, her mevzuyu akp ye siyasete yontmayın.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Trabzonspor başkanı olan kişi diyerek zaten siz şu an ki yönetime karşı olduğunuzu vurguluyorsunuz. Karşı olmanız elbette ki gayet normal, anormal olan şey Karşı olduğunuz kişi şu an Trabzonspor başkanı, O mevki de olan kişi ile bir kaç kişi bir araya gelip adı radyo programı olan ama yapılan muhabbetin içeriğinde öne çıkan kakara kikiri ile Trabzonspor'un başkanı yani Trabzonspor ile makara yapmak sizin nekadar Trabzonspşorlu olduğunuzu zaten yansıtıyor.

Siyasi görüşünüz ya da Tuttuğunuz takım ne olursa olsun Trabzonspor Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı hakkında ileri geri konuşmalar yapıp aklınız sıra kahkahalara boğularak bu iki makamı küçük düşürmeye çalışmanız Trabzonspor taraftarlığı için utanç verici bir durumdur. Ayrıca benim Trabzonsporlulumu gelir Avni Aker'de benimle maç izleyerek ölçersiniz.
        Siz başkana alıntıladığım yazıda "Trabzonspor Başkanı" olarak hitap ettiğiniz için ben de öyle hitap ettim. Özel bir kastım yok.

Başkan ve kakara kikiri konusuna gelirsek, cümel aleme bizi "hükümet yalakası" olmakla itham etme kozunu veren başkan ve bu durumu ayarlayan başbakan hakkında eleştiri yapılması zorunuza gidiyor ama Trabzonspor'un bu duruma düşürülmesi zorunuza gitmiyorsa benim size anlatabileceğim bir şey yok.

Avni Aker'de kendinizi yaksanız da fikirleriniz değişmeyeceği için bu önerinizin bir ehemmiyeti de yok.

Trabzonspor Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı değil, babam olsa Trabzonspor'un hakkını yedirmem, yerlerse de eleştiririm. Umarım bunu 3. kez yazmak zorunda kalmam size.
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• change.org'da İHO için istifa kampanyası başlatmışlar...

Yorum

• tehlikenin farkindamiyiz!!!! forumda tum basliklar kapatilmali

tarihimizin firsati elimize gecmis. ama basbakan talimatli bi baskan
            sayesinde tum tazminat haklarimzi kacmak uzere

lutfen bi seyler yapalim lutfen

Yorum

• İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tehlikenin farkindamiyiz!!!! forumda tum basliklar kapatilmali

tarihimizin firsati elimize gecmis. ama basbakan talimatli bi baskan
              sayesinde tum tazminat haklarimzi kacmak uzere

lutfen bi seyler yapalim lutfen
              basbakanı degıstırelım saka bır yana bu adam nerden geldı basımıza anlamadımkı gıttı..ıyı yaptıgı seylerde var ama su rte nın kolunun altına gırmesı benı delı edıyor..sanırım son konsmalarında trabzonda sen sakın hamled bulunma dıye emır verdı bızımkıne.ısyan edesım var ısyaaaaan
              Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
              Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
              NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

Sanırım yaşadığınız yerde diğer takım taraftarlarının fazlalığı sizi etkiliyor. Düşüncelerinizi gözden geçirme fırsatı bulamamanızı buna bağlıyorum. Sanki başka bir ülkede yaşıyormuşsunuz gibi bir durum var ortada, farkındaysanız bu şehirde yapımına başlanan bir stad ve çevresi var, gerçekleşmesi planlanan bir dolu yatıtım da mevcut. Bazı şeyler uzaktan size hoş gelmeyebilir. Bazen kullanılması gereken kanallar, yollar vardır bunları kullanmak sizin çıkarınızadır. ( Bazen birine bir şey yaptırmak için saatlerce uğraşmanız gerekir, bazen bir gülümsemeniz yeterlidir..!) Bazan geç uyanmanız kahvaltıyı kaçırmanıza neden olabilir..! Bazan bazı şeyleri yalakalık olarak görmek yerine, sonucunda neler olabileceğine bakmak gerekir. Kimse Başbakan'ın bir kulubü ziyaret etmesini şike olarak nitelendiremez. Yani doğru söylemek gerekirse ( EĞER BİR ÖNCE Kİ DÖNEM TRABZON BELEDİYE BAŞKANI VOLKAN CANALİOĞLU DEĞİL DE ORHAN FEVZİ GÜMRÜKÇÜOĞLU OLSAYDI TRABZON BUGÜN BAMBAŞKA YERDE OLURDU.) ben bu durumu Gümrükçüoğlu'na bağlamıyorum.. Bu tamamen iktidar olan bir partinin belediyesi oluşuna bağlıyorum.

Yaaa arkadaş daha dün Kemal KILIÇTAROĞLU: UEFA'nın vermiş olduğu kararları, 'Özel yetkili mahkemeler bir demokraside olmaz. Bu mahkemelerin verdiği kararlara uymak doğru değildir. UEFA’ya sesleniyorum, bu kararlarla siz Türk sporunu cezalandıramazsınız. Yanlış yapıyorsunuz. Binlerce, milyonlarca insan bunun yanlış olduğunu kabul ediyor. Dememişmiydi?

Devlet Bahçeli: Bazı kulüp yöneticileri ve oyuncularla ilgili şüphelerden hareket edilerek Türk futbolunun yüz akı iki kulübümüzün onur ve saygınlığıyla oynamak, prestijlerine zarar vermek bize göre art niyetliliktir. Dememişmiydi?

Kimsenin umurunda değiliz, ne sanıyorsunuz? Daha dün akşam Maçın özet görüntülerini, maç hakkında yorumları izlemek için bakmadığımız kanal kalmadı.. Yani demem o ki bazı yaraları kaşımanın başkalarına yararından başka bir işe yarayacağını düşünmüyorum. Kim senin işini görüyorsa ona yakın ol camia olarak değil, herkesin görüşü kendine ben a yada b partisi olsun da demiyorum. Ama siz Kılıçtaroğlu ve Bahçelinin açıklamalarından sonra bir tane şikebahçelinin çıkıpta bizi savunmak size mi düştü dediğini gördünüz mü? Görmediniz AMA BİZ GALATASARAYLILARA BUNU SÖYLEDİK nedenini hiç düşündünüz mü?

Yani bu hükümet yalakası lafını bukadar sahiplenmenize gerek yok. Biz işimizi yaptırmaya bakalım. Sonuçta ayıp değil günah değil ŞİKE hiç değil.

Ben bu kadar geniş olamıyorum.
                Trabzonspor siyaset üzeri bir kurumdur ve başkanı da bütün siyasi oluşumlara eşit mesafede olmalıdır.
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak gelişmemiş toplumlarda özellikle de cahil insanlarda sık rastlanan bir durumdur.

Hiç tanımadığın insanlar hakkında asılsız fikirler ortaya atar ama itham ettiğin davranışın ağababasını sergilersin.

İçinde bulunduğun bu zavallı bu acınası ama bir o kadar da aşağılık olan hal aklı başında her insan tarafından çok net algılanır ama bu durumun farkında olmayan bir sen olursun.

Adam yerine konulmak istersin ama öyle bir şeyin de imkanı yoktur zira lafa bakar adam olmadığına kanaat getirir karşındaki.

Not : Yönetimle alakası yoktur,sadece genel bir yorumdur hayata ve yaşananlara dair...
                  https://twitter.com/kuyumcuender

2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR Taraftarı

Yorum

• KUPA TERTEMİZ...

İbrahim Hacıosmanoğlu, başkanlığa adaylığını açıkladığında ne demişti?

”Sportif direktörüm Fatih Tekke.”

Başkan olunca ne oldu?

Ünal Karaman sportif direktör oldu.

Ardından ekledi.

”Karaman futbolun tek patronu…”

Üç ay geçti, 60 milyar maaş alan Karaman ortalıkta yok.

Varsa da daha büyük felaket…

Peki daha başka ne demişti Hacıosmanoğlu?

”Trabzonspor kaptanını satmaz. Tolga’yı satmayacağız.

Sonra ne yaptı?

2 milyon 750 bin avroya görünce Beşiktaş’a sattı.

Kazlıçeşme mitingine katılmasına tepki gösterilince ne demişti;

Hem de TV8 de. Canlı yayında.

”Kardeşim türban yüzünden üniversiteye gidemedi. Buna tepki göstermek için katıldım.”

Aradan çok kısa bir süre geçti.

Habertürk röpörtaj yaptı.

Kazlıçeşme mitingini sordu.

Hacıosmanoğlu, TV8′de ki konuşmasını unuttu.

”Mitinge dış güçlerin oyununu bozmak için katıldım” dedi…

al KUPA TERTEMİZ... Sadri Şener’i işi bitmiş oyuncuları almakla eleştirdi.

Aynı transfer yanlışlığına kendisi düştü.

”Öze dönüyoruz” mesajları verdi.

Geçen yıl ki kadroyu futbolda jübile yapmaya hazırlanan oyuncularla takviye etti.

Öze dönüşü Trabzonlu hoca getirmek zannetti…

Volkan, Rize maçında kimseye sormadan dışarı çıktı.

Bir daha Trabzonspor formasını giyemez” dedi.

Aradan 2 gün geçti.

”Volkan özür diledi takımda kalıyor” dedi.

Kongre de ”siyaset Trabzonspor’un emrinde olacak” dedi.

Seçimi kazandı.

Siyasetin emrine girdi.

Trabzon’da ki mitingde koruma müdürü gibi Başbakan’ın arkasında durması Trabzonsporlular’ın yüreğini sızlattı.

”Kupayı üstü açık otobüsle sahilden Trabzon’a getireceğiz” dedi.

Şimdi ağız değiştirdi.

”Kupa kirli” diyor.

Başbakan’a yağcılık yapan birinin kupayı üstü açık otobüsle Trabzon’a getiremeyeceğini dağda ki çoban da biliyor.

Oysa kupa tertemiz.

Kirli olan zihniyet…

Başka ne demişti Hacıosmanoğlu?

Personel sayısından ve harcamalardan şikayet etti.

Ancak gelir gelmez işinin ehli 13 uzmanın görevine son verildi.

Kamuoyun da ”tasarruf yapıyoruz” algısı yaratıldı.

Peki ya sonra?

Çok daha yüksek ücretlerle 45 kişi göreve getirildi.

Göreve getirilenlerde işe uygunluk değil yönetime yakınlık dikkate alındı.

Genel kurulda altyapı koordinatörlüğüne Ömer Eyüpoğlu’nu getireceğini açıkladı.

Şu an altyapı koorinatörü Sadi Tekelioğlu.

Görevine son verilen Hamit Cihan 4 milyar maaş alıyordu.

Sözleşmesi 1 yıllıktı.

Tekelioğlu, 20 milyar maaş alıyor.

Sözleşmesi de 5 yıllık…

Bunlar benim hatırlayabildiklerim.

Eminim atladıklarım da olmuştur.

Trabzonspor Trabzonspor olalı, böyle bir başkan görmedi.

Bundan sonra da göremez.

Sözlerinin arkasında durmuyor.

Bugün ak dediğine yarın kara diyor.

Camia şaşkın…

Camia endişeli…

Trabzonspor temsil anlamında ”şok” yaşıyor…

Bu şok öyle kısa sürede atlatılabilecek gibi de değil.

Hasan AL'ın kaleminde çok güzel bir yazı. Okumayanlar için paylaşmak istedim...
                    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• * Hakkimiz olani alacakken siyaset kulubün icine kadar girip biz yaptik havasina giriyor. Ve bunu migdesi alanlar en enteresan olanda bu zaten !!
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Yorumları biraz kısa yazsanız !!!

Yorum

• Bakınız bu tür hassas konularda,yönetimin yapması gereken en önemli husus şudur;

Evvela 2 yıldır bilgi kirliliği olan malum konu hakkında,''Camia'' rahatlatacak açıklamalar yapmalıdır...

Çok derine inmeden ''Yol Haritasını'' anlatmalıdır...

Burada ''Camia''yı arkasına alarak hareket etmelidir...

Eminim benim aldığım kulis haberlerini kendisi de biliyor...

Muğlak olunan bunca konu arasında,zan altında olduğunuz bu konuda,camiaya gereken bilgileri paylaşıp,onlardan destek ve kuvvet almanız gerekir...

Bizim birşey yapmamıza gerek yok dersen...Seni en çokta kupa vaadi yüzünden seçen taraftar sana der ki;''Yoldan geçen bir adam da başkan olabilirdi o halde...''

Unutmamalı yönetim.70 oy farkla başkan seçildi ve toplam oy oranının %35-40 tekabül ediyor...

Yani %65-60 sizi istemiyordu...

Neyse ben hatırlatayım dedim sadece...
                          En son özgür6161 tarafından düzenlendi; 01.09.2013, 21:15.

Yorum

• Fifa için çalışıyoruz gibi bir ifadesi vardı Telegol'de. Acaba gerçekten bekliyorlar mı yoksa arka planda çalışma yapıyorlar mı? Kafamızı allak bullak ettiler arkadaş. Yeminlen daral geldi artık bana.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• İbrahim Hacıosmanoğlu : ''Kadıköy'deki Fenerbahçe maçını, Fenerbahçeli taraftarların içinde izleyeceğim. Volkan Şen, takımda kalacak.''

Tamaaammm kesin HARP Çıkar KADIKÖY'DE.
                              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                              Olmak ister isen bu yolda mahir,
                              Harabat ehlini hor görme şakir,
                              Defineye malik viraneler var.

Yorum

• 1461in kadrosuna bu sene transfer edilen geçen sene hiç oynamayan mehmet hacıosmanoğlu ve sadece 3.ligde bugüne kadar 4 maça çıkan ali çakıroğlu umarım büyük topçu olur.
                                OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

Çalışıyor...
                                X