ben hatırlıyorum o adamı liseye gittiğim zamanlarda da vardı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSana oy veren elim taş olaydı İho . Keşke Usta'ya verseydim oyumu keşke başkan o olasaydı da en azından bütün bunların yanında adam gibi bi takım izlerdikburasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih abi bile artık İHO'ya dayanamıyorsa iş çığrından çıkmış demektir.
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiyasetin kucağına oturmayacağız.
Bu sözü kastetmiştim.
İşin özü çok fena oyuna geldik,golü kapattığımız köşeden yedik.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşım şunu çok iyi anladımkı sözkonusu çok sevdiğin hayatın önemli parçası takım ıçın kımseye güvenmeyeceksın.Sadrı babaya ılk zamanlar çok güvendım sonra hayal kırıklığına uğradım.şımdıde bu embesıle güvendım aha dedım delıkanlı duruşu var hakkımızı yedırmez ama nerdeee?başbakanın yanında duruş yapıyor çakma Yılmaz Güney.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan ùlkücü bilınır.akp'ye oy vermışmı bılemem.
İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUefaya sikayet edilse durum kulüp zarar görür mu gormezse mail kampanyssi yapip secime gidilebilir
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildiTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Ynt: Yönetime Yönelik Eleştiriler
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜlkücü olduğunu ben de biliyorum ama kendisi bizzat verdiğini söylüyor zaten...
UEFA Berlusconi'den dolayı Milan'a karıştı mı ki Trabzonspor'a karışsın...
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderilditrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşım şunu çok iyi anladımkı sözkonusu çok sevdiğin hayatın önemli parçası takım ıçın kımseye güvenmeyeceksın.Sadrı babaya ılk zamanlar çok güvendım sonra hayal kırıklığına uğradım.şımdıde bu embesıle güvendım aha dedım delıkanlı duruşu var hakkımızı yedırmez ama nerdeee?başbakanın yanında duruş yapıyor çakma Yılmaz Güney.
Kandırıldık ,oyuna getirildik ama en azından gerçekleri daha berrak görebildik .Düzeltmek de bizim elimizde.
Yorum
-
İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta da siyasetle alakalı bir söylemde bulunmamıştı ki zaten.Niye onda öyle bir algı yaratıldı ?
İşin özü çok fena oyuna geldik,golü kapattığımız köşeden yedik.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
baskan konusunda seninle sert tartismalarimiz oldu.hatta bir ara baskan hakkinda yazdigim her olumsuz mesajdan sonra bana gonderme yapiyordun..
bu adam seni bile bu hale getirdi ya, yatacak yeri yok yemin ediyorum
Yorum
-
uataya iktidarın adamı diye oy verilmedi,,,
hacı ise asarım keserim,siyasetle işim olamaz diye oy verildi
ama gel görki hacı siyasetin adamı değil,siyasetin ta kendisi çıktı....
bir de olumlu tarafından bakmak lazım....bu adamın ömrü çok kısa...sanırım usta gelecek seçimde aday olursa çok farlı kazanacak..
tayyiple resmen kanka olmuşlar...Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
Yorum