Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    forumda tel vermek yasak bildigim kadariyla ayrica baskan ilk gunlerdeki gibi degil tanimadigin telini acmiyor artik net bilgi
    mesaj atarız abi açmasına gerek yok telefonu sen bana at numarayı ben kendimi yakarım sıkıntı yok paylaşırım numarayı herkez edep sınırları içinde tepkisini göstersin

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aralık ayında kongre olmayacak, olursa da kimse aday olmayacak. Göreceksiniz.
      Seçim olmayacağı görüşüne katılıyorum, aralığa kadar kupa gelmiş olacak. Başkan kahraman ilân edilecek. Ondan sonra ne seçimi.
      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• bu adamın amacı ne ya ? ilerisi için milletvekilliği peşinde mi yoksa kupayı almak için tayyibin gönlünümü hoş tutuyor yani yalakalık yapıyor ? iki türlüde mide bulandırıcı.

utanıyorum ulan şu verilen görüntüden yeminle utanıyorum böylece şikecilerede büyük koz veriliyor haa bak biz demiştik cemaat operasyonu bu nedicen bunu diyen adama tape mape hikaye yaratılan algı şu fotoğraflarla bu oluyor.

bizim verdiğimiz mücadeleye bak başkanın seçilirken bize verdiği sözlerle yaptıklarına bak ayıptır ya hele öyle kucağa oturmayacağız deyipte kucaktan inmemek küfürlerin en ağırıdır.

yalan yok usta seçilmesin istedim ama daha beteri geldi hacıosmanoğlu çok fena tongaya düşürdü herkesi kendi çıkarları için kulübü kullanıyor hemde en çok duruş sergilememiz gereken zamanda yazıklar olsun
        sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Midem ağzıma geldi resmen.

Utanç verici, iğrenç!
          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Zaten niye herkeste bir Aralık kongresi olacağı ümidi var ki?

1 kişi sanırım itiraz etti mahkemeye filan verdi, seçim filan olmayacak unutun o işi.
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• baskanin savundugu pzarlamaci mecnun dun cas ta fener lehine sahitlik yapti
              Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• adam hülooğğğğcunun teki çıktı rıza baba.

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hatasını kabullenebilen kişi gerçek Trabzonsporludur ,kendi namıma sizi tebrik ederim.

Kandırıldık ,oyuna getirildik ama en azından gerçekleri daha berrak görebildik .Düzeltmek de bizim elimizde.
                  Üstad fena kandırıldık.hatada bizim için.iyı bır ders oldu bana.

İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ya hocam kusura bakma ama mesajini okuyunca hafif tebessum ettim.
                  baskan konusunda seninle sert tartismalarimiz oldu.hatta bir ara baskan hakkinda yazdigim her olumsuz mesajdan sonra bana gonderme yapiyordun..
                  bu adam seni bile bu hale getirdi ya, yatacak yeri yok yemin ediyorum
                  Hocam bu çakmaya cok güvenmıştım ya.5 kez konuşma fırsatım oldu aha demiştım baskan bu.sende tanısan muhakkak kanın kaynardı buna.hele keskın ıfadeler kullanması cezbetmıştı benı.adam bıldığın asena çıktı.yok dedım bu benım defalarca konuştuğum adam olamaz yapmaz dedım kendımı bıle kandırdım.babama bıle güvenmem bu saatten sonra

Yorum

• spor bakanida bizim baskani övüyor diye yazim ama aslinda baska bir fil kullaniyordum.
                    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Zaten niye herkeste bir Aralık kongresi olacağı ümidi var ki?

1 kişi sanırım itiraz etti mahkemeye filan verdi, seçim filan olmayacak unutun o işi.
                      mazlumu getirin bana. Allah yazdiysa bozsun.
                      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ampül mü olsun, aynı mı kalsın, başka bir şey mi olsun?

Başlık açılıp tartışılsın. Bir de anket eklensin.

Böyle gidersek bu mesajlar şakadan çıkıp gerçeğe dönüşecek.
                        tartışmaya dahi gerek yok onursal başkanlıkta M.Ali Yılmazdan alınıp sayın başbakana verilmeli

Yorum

• hülooooğculara bedava bilet verilir, mitinglere otobüsler kaldırılır.
                          Bu Ask Bitmez ..

Yorum

• Başkana mesaj attım.arıf abıden bı ara almıştım numarasını.mesajım aynen şu."utanıyorum ıbrahım bey,sana başkanım demeye utanıyorum.sana oy verdım pışmanım.taraftarın başını yıne eğdın bu akşam.Allahından bul.padışahınıda al gıt burdan"rahatladım döktüm içimi.bana dönerse kötü sövecem kendısıne.bakalım dönecekmi.

Yorum

• İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              takımın rengini turuncu mavi amblemi de ampül yapmamız için genel kurul kakarına ihtiyacımız var mı ?
                              RT Erdoğangücü olsun isim
                              renkler güzel
                              logo içinde şöyle bağrıp çığıran bi RTE fotosunu alalım üstüne eğilme dik dur halkın aamı filan yazarız bir şeyler

Yeni stadın adıda AKarena olur güzel olur
                              En son mhs61 tarafından düzenlendi; 24.08.2013, 00:28.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başkana mesaj attım.arıf abıden bı ara almıştım numarasını.mesajım aynen şu."utanıyorum ıbrahım bey,sana başkanım demeye utanıyorum.sana oy verdım pışmanım.taraftarın başını yıne eğdın bu akşam.Allahından bul.padışahınıda al gıt burdan"rahatladım döktüm içimi.bana dönerse kötü sövecem kendısıne.bakalım dönecekmi.
                                abi sol beke de bi müsteşar isteseydin forvete başbakanı aldık orası eksik kaldı iyi olurdu aslında

Yorum

Çalışıyor...
                                X