Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Türkiye liglerinde mücadele eden özellikle şehir takımlarının idarecilerini mitingde, meydanda gördük mü. Hayır. Siyasi bir demeçlerini işittik mi. Hayır.

Yorumların hepsini okudum. Haklı tepkiler. Bir spor kulübü siyasete bulaştırılmamalı. Hani Katulunya gibi tektip insana sahip olsak anlarım. Ama senin temsil ettiğin camia çok bileşenli bir yapıya sahip. İHO'nın yakınları, dostları kendisini güzellikle ikaz etmeli. Faruk Özak'ın eleştirisini sanırım maksatlı ve şahsi buldu. Yaptığı hatadan dönecek gibi değilse de görevini bırakıp Muharrem Usta'yı desteklemeli

Yorum

• İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      abi sol beke de bi müsteşar isteseydin forvete başbakanı aldık orası eksik kaldı iyi olurdu aslında
      Defolsun gıtsınde sol bekte 100 kılo halımle ben oynarım bedavaya ömrümce.ama gıtmez.göreceksınız gitmeyecek.

Yorum

• İlk olarak mhs61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        RT Erdoğangücü olsun isim
        renkler güzel
        logo içinde şöyle bağrıp çığıran bi RTE fotosunu alalım üstüne eğilme dik dur halkın adamı filan yazarız bir şeyler

Yeni stadın adıda AKarena olur güzel olur
        buda güzel her şey olur. ikitanede arap şehi bulursak sponsor gelsin barçalar gitsin realler

Yorum

• cok uzgunum
          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Başkan Hayrat merkez mahallesinden. Bizim köye çok yakın. Uzaktan akraba değilizdir umarım kendisi ile..

Yorum

• Trabzonspor'un adını kullanarak bir yere gelmeye çalışıyorlar çok belli. Bizde göz yumuyoruz.
              You Will Never Walk Alone
              Liverpool F.C

Yorum

• Başkanın 'dik duruş' göstereceğim lafını sadece kişisel görünüş olarak kastettiğini anlıyoruz.

Yorum

• İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor'un adını kullanarak bir yere gelmeye çalışıyorlar çok belli. Bizde göz yumuyoruz.
                  En önemli kale olan stadta Dik dur eğilme diye pankart açılıyor haketmiyor da değiliz

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Üstad fena kandırıldık.hatada bizim için.iyı bır ders oldu bana.

Hocam bu çakmaya cok güvenmıştım ya.5 kez konuşma fırsatım oldu aha demiştım baskan bu.sende tanısan muhakkak kanın kaynardı buna.hele keskın ıfadeler kullanması cezbetmıştı benı.adam bıldığın asena çıktı.yok dedım bu benım defalarca konuştuğum adam olamaz yapmaz dedım kendımı bıle kandırdım.babama bıle güvenmem bu saatten sonra
                    Sana çok şey diyeceğim de,neyse kalsın....
                    İyi aklın başına geldi.
                    Şu herifi savunmak için nasıl uğraştın şurada....
                    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Ek olarak fazla üzmeyelim kendimizi
                      Trabzonspor hacıosmanoğlununun, jan marinin, yandaşların takımı değil;
                      Kazım Koyuncu'nun, Dozer Cemil'in, Şenol Güneş'in, halkın ve cefakar taraftarın takımıdır.

Yorum

• Mehmet Ali Yılmaz başkan olsaydı
                        O denyolar o kadar kolay şike yapabilir miydi? sizce.
                        Onu geçtim göz yumarak,rahat bırakır mıydı sanıyorsunuz.
                        Sevmeyiz filan ama bu 2 kere 2=4
                        kadar doğru
                        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                        Olmak ister isen bu yolda mahir,
                        Harabat ehlini hor görme şakir,
                        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Beyler eleştiri tamam ama yaparken kullandığımız kelimelere dikkat edelim.
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Başkan Hayrat merkez mahallesinden. Bizim köye çok yakın. Uzaktan akraba değilizdir umarım kendisi ile..
                            başkan hundezli akraba olamazsınız hacıosmanoğulları hısımlıkdan başka yakın (ataerkil) akrabaları yok.

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sana çok şey diyeceğim de,neyse kalsın....
                              İyi aklın başına geldi.
                              Şu herifi savunmak için nasıl uğraştın şurada....
                              La hiç sorma gardasim ya kendımı parçaladım anasını satayım keşke yüzyüze konuşmasaydımda savunmak zorunda kalmasaydım.eee nerde kalmış iduk?beyük paşkan Mehmet Ali Yılmazne diyosun bu ise Ilkerım şaka maka

Yorum

• AW: Yönetime Yönelik Eleştiriler

Ruhumuz işkence görüyor.
                                Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

Çalışıyor...
                                X