İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, Şenol Güneş'in Trabzonspor'un Alex Ferguson'u olması gerektiğini kaydederek, ''Ferguson, 24 yıldır Manchester United'da görev yapıyor ve o takımı başarıdan başarıya koşturuyor. Başarının temel şartı bu. Benim de düşüncem bu yönde'' ifadelerini kullandı.
Umarım bu açıklamalar gerçeği yansıtıyodur. Bi 25 sene ıskalayan camia umarım bu havadadır. Senol Gunes son karar ise artık son olsun. Gelsin tüm camia etrafında kenetlenelim, omurgası Trabzondan güzel bir takım kuralım. Sabır her derdin devası, bu kadar bekledik biraz daha bekleriz zannediyorum.
Asıl yazmak istediklerim zaten yazılmış, şöyle ki;
"Bu istikrarsızlık neyin ürünüdür biliyor musunuz? Yola çıktığınız projeye yeterince inanmamanın, gürültü ve patırdıya kolay teslim olmanın, basiretli bir bakış açısıyla geleceği iyi okuyamamanın defalarca test edilmiş, onaylanmış halidir. Bir türlü akıl erdiremiyorum; Trabzonspor neden ısrarla bu yoldan yürür, neden gemileri yakmaz, neden geleceğini kurtarmak için 3-5 yılını tohum saçma dönemi ilan etmez?
Bu takımın küçümsenemeyecek bir potansiyeli var. Bu takım, iyi sonuçlar alabilir. Bu takım rezervlerini doğru kullanırsa derbi maçlarından da galibiyetle ayrılabilir. Ancak bu takım, bir proje üzerinde yürümüyor, sırtını bir vizyona, bir sistem, bir yeniden yapılanma duvarına yaslamış değil. Bu yüzden bu takımın geleceği yoktur. Hayri Beşer, Zaman Gazetesi-23.11.2009"
Yorum
-
İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZamanında böyle pankartlar da açılmıştı.
Bu işler böyle.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Kriter koymalıyız..
Taa ki bunu tüzüğe yazdırana kadar da mücadele etmeliyiz bence..
İlk aklıma glenler..
1-Yönetime aday olan herkes (15 asil 15 yedek)ve başkan adayı ,şimdiye kadar hayatında neyi başardığını,hangi konuda diğer insanlardan daha iyi olduğunu detaylı anlatarak;bunu takımın başarısına nasıl tevdi edeceğini "basitçe " anlatacak ve bunu imzalı ,yazılı olarak noterden taahhüt edecek..
2-Seçilen her yönetici ve başkan "kulübe maddi açıdan verdirdiği her türlü zararı" kendi bütçesinden karşılamayı taahhüt edecek..
3-Her başkan ve yönetimi, kulübe,seçildikleri dönem içerisinde hangi hedefleri koyduğunu yazılı olarak beyan edecek..
4- Seçilen bir başkan ve yönetimi,kendileri görevdeyken kulübün borcu artıyor,fakat onların işleri patlayıp,malvarlıkları tavan yapıyorsa " bağımsız denetleme kurulu "tarafından ,genel kurur kararı aranmaksızın tüm iştigalleri denetlenir..
5-Kulübe aday olan her başkan ve yönetici adayı,"kendilerinin ve yakınlarının detaylı malvarlığı"nı beyan etmek zorundadır..
İlk aklıma gelenler bunlar..
........
Bütçemiz büyüdü..
Bütçemizi oluşturan kaynakları korumak durumundayız..
İşi gücü olmayan ,yönetime geliyor vaziyet ortada..
Ben baharda yazmaya başlamıştım..
Kulübümüz iflas etmiştir..
Batmıştır..
Karo dışıların oluşum sebebi ödeme me,oluş sebebide ödeyememe durumudur..
Ahali eline verilen bu hikaye ile oyalanmaktadır..
Gittiği yere kadar..
Yorum
-
İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületam palavra..bu klubun kimden alacagi olabilirki) battii gidiyoo
Mahkeme, Trabzonspor’un 10.8 milyon dolarlık çeklerle ilgili itirazını haklı buldu. Eski başkanı 3.2 trilyon tazminat ödemeye mahkum etti
ERGUN ATA
KÜÇÜKÇEKMECE İcra Tetkik Mercii Yargıçlığı Trabzonspor Yönetim Kurulu’nun Mehmet Ali Yılmaz’ın elinde bulunan 10 milyon 871 bin dolarlık altı adet çek ile ilgili itirazı kabul etti. Yargıç Ziya Bülent Öner, Trabzonspor’un tazminat talebini de kabul ederek eski başkan Yılmaz’ı 3 trilyon 200 milyar lira tazminat ödemesine karar verdi.
TRABZONSPOR, çek ve haciz ile ilgili üç ayrı itirazda bulundu. Yargıç Öner, Bordo - Mavilililerin yetki itirazının reddine, icra takibinin iptaline, tazminat talebinin de kabulüne karar verdi. Öner, kararına gerekçe olarak eski asbaşkan Hikmet Onur ile eski mali sekreter Müjdat Aybar’ın yönetim kurulu üyeliği düştükten sonra imza atmalarını gösterdi.
KÜÇÜKÇEKMECE İcra Tetkik Mercii Yargıçlığı Trabzonspor’un, Mehmet Ali Yılmaz’ın elinde bulunan 19 milyon 532 bin dolarlık çeke yaptığı itirazı 2 Şubat 2001 tarih ve 2001/105 sayılı kararıyla reddetmişti. Yılmaz bu karar ile Trabzonspor’un bütün gelirlerine haciz getirmişti. Trabzonspor yönetimi son kararı gerekçe göstererek bu haciz kararına tekrar itiraz edecek.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğaoğlu Pazar akşamı Tv 8 de " Bana gel başkan ol diyorlar. Yanında da 2 yıldız getir diyorlar. Yok ya! Oldu canım!" dediAdam tv lerde takılırım kimseyle uğraşamam diyor yani.
"Yok ya! Oldu canım!. Trabzonspor'a para verecek başkan lazım değil, gelir getirici proje üretecek başkan lazım. Ben neden para vereyim ki? Neden yıldız getireyim ki? Önemli olan para vermek değil, para getirici projeler üretmek. İşte o zaman Trabzonspor düzlüğe çıkar."
Şimdi, haksız mı Ağaoğlu?
Yıllardır biz başkanlar hakkında ne konuşuyoruz? Neleri sürekli tartışıyoruz?
-Sadri Şener kulüpten alacağını hibe etti.
-Mehmet Ali Yılmaz başkanlığı kaybedince yöneticilere kendi adına çek kestirdi. Alacakları için icra takibi başlattı.
-Nuri Albayrak transfer için harcadığı parayı kulüpten aldı.
Muhabbetler hep böyle. Herkes balık verdi, bir Allah'ın kulu da çıkıp balık tutmayı öğretmedi. Sadri Şener geçen sene balık tutmayı öğretir oldu, bu sene bütün işleri eline yüzüne bulaştırdı.
Bıktık yahu nedir bu? Kulübe, parası olan ama kulüp için cebinden para harcamayacak adam lazım. Parası olsun ki kulübün parasına ihtiyacı olmasın. Kulüp için para harcamasın ki, yarın parasının peşine düşmesin.
Bu şartlarda "bana göre" Ahmet Ağaoğlu'ndan başkası yalan. Gel gör ki onun da cesareti yok.
O vay beni ağlarum.hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
Bu Pankarta Ne diyorsunuz?....Benim düşünüp de bulamadığım ayrıntılar bu takım ne zaman başarılı olacak,Ne zmn düzlüğe çıkacak,Ne zaman eski günlere dönecek Kahroluyorum takımın halini gördükçeHakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
Daha önce dediğim gibi yönetim hocayı kurban ederek kendi ömrünü uzatacaktı öyle de yaptı.. İşler yine düzelmezse yönetim de sezon sonuna doğru gider. Ancak akıllı adımlar atarlarsa saha sonuçları düzelir, bu kaos ortamı geride kalır. Ancak bu sene de öyle veya böyle gitti. İlk 3 zor, bir tek Türkiye Kupası kaldı. Ancak bu ligde herşey olabilir 5 maçlık galibiyet serisi çok şeyi değiştirebiliyor.
Muhtemel alternatifler diyoruz, herkes kafasına göre isimler sıralıyor. Şu anda yönetime talip olduğunu açıklayan kimse yok. Mehmet Ali Yılmaz, anlaşılan oturmaktan canı sıkıldı, nabız yokluyor, istemem yan cebime koy misali. Aslında sorun başkanlar değil de Trabzon'daki yöneticiler ve ikinci adam dediğimiz asbaşkanlar. Bu beyzadelerin çoğu sözde iş adamı. Ben Trabzon'da yöneticilik yapacak olanların iş adamı olmasını istemiyorum. KTÜ'deki profosörlerin ve futbolun içinden gelen eski hakem, eski TFF yöneticisi gibi isimlerin görev almasından yanayım. Yani kuyumcu, nalbur, galericiden yönetici olmaz.Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForum gitti geldi bu arada.
Bu tazminat istenmemişti MAY'dan ama resmiyette gözüküyor demekki.
Trabzonspor'u "dolandırdığı" mahkeme kararı ile ispatlanmış bir adam,
Bizi kurtaracak diye çağrılıyor..
Hala ""sözde" onursal başkan..
Ve an acı tarafı büyük umutlarla gelen şimdiki yönetime "yeğ" tutuluyor..
Trabzonspor gümbür,gümbür uçurumun dibine gidiyor arkadaşlar..
Allah yardımcımız olsun..
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHekimoğlu sonrasını biliyor musun ? sonrası keşke birçok kişinin bildiği gibi olsa...Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZamanında böyle pankartlar da açılmıştı.
Trabzonspor taraftar gruplarının aslında neye hizmet ettiğini gösteren önemli bir belge.
Parayla susturulan taraftar modeline en güzel örnek budur.
Kulüp tepetaklak giderken bu taraftar gruplarının hiç birisinden "Yönetim İstifa" sesi duymadık o dönemler.
NA'nın Sadri Şener'e kaybettiği seçim öncesi de bu pankartları bir kaç maç taşıdılar maalesef..Herkese Merhaba
Yorum
-
İşte benim aradığım kulup st. pauli ve başkan...
takımın korner bayrağı bile kurukafa
- "iki tane iyi oynayacak futbolcu alalım diye kulübün ruhunu satmayız."
- deplasmana giderken her seferinde 2 futbolcu taraftarla seyahat ediyor!
- 14-16 yaş arası taraftarlar için ayrı bir otobüs tutulup deplasmana götürülüyor ve o otobüste alkol ve sigara kullanılması yasak!
- kulüp başkanı bir eşcinsel, tiyatrocu ve iş adamı. kendisi futboldan anlamadığını söylüyor ve branşa sportif direktör bakıyor. (18 yıldır)
- futbol direktörü de diyorki; biz çok paramız olsun diye sponsor bankanın adını stadımıza koymayız. endüstriyel futbola yenik düşersek ruhumuzu kaybederiz kaybedincede ölürüz.ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
Yorum