Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Azı dişlerimizi göstermek ve de at gözlüklerimizi çıkarmamak amacıyla buradayız biz.

Kötüyüz, içten pazarlıklı ve kandırılmışız.

Ancak direneceğiz.

Yönetimi sonuna kadar destekliyorum.

Biliyorum ki bu son bundan 25 sene öncekiler gibi bir son olmayacak.

Şampiyonlukla taçlanacak bir sonu biliyorum, umut ediyorum.

Bu sefer biz farklı olacağız zira.
    Yau ,iyi güzel de,

Hadi biz yanılıyoruz,anlamıyoruz bu muhteşem çalışmaları filan,

Da,

Hayatı boyunca ciddi hiç bir başarısı olmayan,

Normal bir memur vatandaşa göre,hiç bir artı özelliği bulunmayan,

Bilakis kurduğu çeşitli iştigalleri ,ulusal bazda (tmsf) iflas değerlerine taşıyan ve halen devlete 100 milyona yakın borcu bulunan,

Belirli bir yaşa geldikleri için,önce bu batırdığı işleri toparlamaları beklenirken,

Bu yaşta birdenbire Trabzonspor aşkı depreşen(başkan olana kadar aidatını yatırmıyordu Sadri bey) başkan ve asbaşkana ,

Bu misyonu hangi kriterle yüklüyorsunuz,bir türlü çözemiyorum..

Ben bu iki vatandaşın başında olduğu herhangi bir kurumun,(bırakın Trabzonspor u)

Birinci sırayı alamayacağına adım gibi eminim,

Maalesef..

Yanılmayı da çok isterim,acaip işime gelir ama,

İki buçuk yıldır hiç bir konuda bizi yanıltamadılar,sağolsunlar..

Yorum

• hacısalihoğlunu ve yönetimi süslü sözlerle savunup kendilerince bir şey yaptıklarının sananların asıl amacı buradaki çoğunluktan farkı olduklarını göstermek bana göre.yoksa akıllı adam onca yanlışı ve yanlışı yapanları körü körüne savunmaz

Yorum

• - Tamam Çok Biliyorsunuzda Bari Şu Takım İyi giderken Bile Eleştiriyordum Durumlarını Yapmasanız Olmazmı..

- Şuan Takım Rayına Oturmuş , Kişisel Hesaplaşmaları Genel Kurulda Yapsanız Çok Şık Olur..
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak KAUNAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hacısalihoğlunu ve yönetimi süslü sözlerle savunup kendilerince bir şey yaptıklarının sananların asıl amacı buradaki çoğunluktan farkı olduklarını göstermek bana göre.yoksa akıllı adam onca yanlışı ve yanlışı yapanları körü körüne savunmaz
          - İnsanların Neyi Savundukları seni Hiç İlgilendirmez ..Tahrik etme Milleti..
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne kinmiş!
            Günler önce internet sitesi Medyatrabzon’da, Trabzonspor kurucularından Sabit Sabır’ın, Hayrettin Hacisalihoğlu’nun çiftliğiyle ilgili yaptığı eleştirilerden dolayı, çeşitli toplantılara çağrılmadığı ve adeta aforoz edildiğine dair habere yer verildi. Aradan 4 gün geçtikten sonra günebakış gazetesi olarak da, ‘Bu doğru mu?’ diye yazmak durumunda kaldık. Yazarımız Barış Yurduseven de, konuyla ilgili bir yorum kaleme aldı. Hayrettin Hacisalihoğlu’nun güdümündeki resmi internet sitesi hemen yalanlama yoluna gitti. Bu durumda soru şu: “Madem bunlar yalandı, medyatrabzon yazdığında neden aynı hassasiyetle yalanlamadınız? Günebakış Gazetesi bu siteden alıp, durumu haberleştirdiğinde mi olay yalanlaşıyor! Bu ne kin ve nefrettin böyle.”
            (Günebakış'tan alıntıdır.)

Bu gazete Trabzon ilini karıştırmaktan başka ne iş yapar bilen var mı?
            Nabza göre şerbet işte ağabey. Birileri camiayı karıştırmaktan keyif alır birileri de bu işten maddi çıkar elde eder... Olayın reelitesi bu.

Kaunas neyse ki seninle zeka kavramları konuşunda çok farklı düşünüyoruz. Ondan dolayıdır ki senin gözünde "akıllı adam" işi yapmaya hiç niyetim yok.

İki buçuk sene de iki kupa? Yakındır 3. de yolda, inanıyorum!
            En son Hotaman tarafından düzenlendi; 11.09.2010, 17:48.

Yorum

• söylemeyeyim söylemeyeyim diyorum ama bazı şeyleri görünce dayanamıyorum.
              bu forumda öyle insanlar var ki Hacısalihoğlu'nu eleştirenler, bizzat Hacısalihoğlu'ndan bin beter!
              İllallah be kardeşim bırakın şu saçma sapan yaftalamayı.
              benim görüşümü benimsemedin mi?hooop demek ki hacısalihspor'sun.
              git kardeşim işine...
              teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• - Birde Ben Şunu Anlamıyorum Şirketini İyi Yöneten'den İyi Klüp Başkanı Olur Diye Bi Kanunmu Var acaba ...

Yorum

• Forumdaki herkes ister istemez birbirinden farklı zaten, Günebakış'ın kulübün başında farklı isimler varken de böyle işler yaptığını anlatmak için alıntıladım mesajı, Kuru kuru birinin peşinden gitmek de kuru kuruya eleştirmek de sadece zarar verir, hiçbir fayda sağlamaz. Örneğin Benim senden (fark ispatlamaya çalıştığımı iddia eden arkadaş) farkım bunu görebilmek...
                  En son bkandil tarafından düzenlendi; 11.09.2010, 20:03.

Yorum

• Sampiyon olmak mi istiyorsunuz? 70´li yillardaki gibi bu lige damga mi vurmak istiyorsunuz?

Ne yapip edip Ahmet Agaoglu ve ekibini 4 yilligina Trabzonspor´un basina getireceksiniz!!!

Su Dünya üzerinde 7-8 milyon taraftari olan kac kulüp var?

Ve bu takim gibi (böyle taraftar potansiyeline sahip) Dünya üzerinde Ürün satisindan bu kadar az kazanan baska bir kulüp varmidir?

Iki cifti lafta efsane futbolcumuz Dozer Cemil´in sözlerini kullananlara:

21. yüzyilda yasiyoruz, 70´li yillarda degil! O zamana göre sadece belki milyarlar kazanan topcularla simdi trilyonlar kazanan topculari bir tutabiliyorsaniz...sözün bittigi yerdeyim
                    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      çok abartıyorsunuz.bu yönetimin tek bir iyi yanı yok diyenin hiç bir inandırıcılığı olmaz.kusura bakmayın sizin gibi çok kişi görüyorum burda.bozuk saat bile günde iki kere doğruyu gösterirken bu yönetimin hiç doğrusu yok demek hiç inandırıcı değil.
                      Varsa söyleyinda bizde bilelim!

Hes Projesinden baska birsey var mi? O da daha mechul!

26 seneden beri ne Yönetimler gördüm, siz neler gördünüz? Biraz daha tecrübe sahibi olursaniz bugünkü düsüncelerinizi tekrar sorgularsiniz
                      “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Yorum

• - Ahmet Ağaoğlu'mu , Hani Şu Seçime 3 Gün Kala Şehirden Kaçan Kişimi Amma Başkan Olur Ha

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          - Ahmet Ağaoğlu'mu , Hani Şu Seçime 3 Gün Kala Şehirden Kaçan Kişimi Amma Başkan Olur Ha
                          Secimden neden kactigini biliyormusun?
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Secimden neden kactigini biliyormusun?
                            - Bilmiyorum , Bilmekte İstemiyorum ..

- Herkes Önce Bu Şehirden Bi Şekilde Çıkıyor , Yada Kaçıyor Neyse Artık , Sonra " Ben Niye Gittim Bi Sorun Hele " ...

- Hep Aynı Hikaye abi , Sonuçta İyi Yada Kötü Bu İnsanlar Tekmeye Kafa Uzatmış , Ha Başkası Gelirse Onuda Destekleriz Tabiki..

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              - Ahmet Ağaoğlu'mu , Hani Şu Seçime 3 Gün Kala Şehirden Kaçan Kişimi Amma Başkan Olur Ha
                              Yoksa sen veya senin gibiler mi onu bu sehirden kaciranlar...birseyi bilmeden o konuya yorum yapan, hatta beni ilgilendirmez diyen zihniyete ne denir???

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yoksa sen veya senin gibiler mi onu bu sehirden kaciranlar...birseyi bilmeden o konuya yorum yapan, hatta beni ilgilendirmez diyen zihniyete ne denir???
                                - Karıştırdın Beni , Kaya Çilingiroğluydu Bahsettiğin Kişi..

- Senin Gibi Başkalarının Yorumlarını Beğenmeyen , Kendi Zihniyetini Kanun Zanneden zihniyete Ne denir Peki ?

Yorum

Çalışıyor...
                                X