Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gönlümdekini soruyorsan Şenol Güneş in başkanlığına götürür ))

Ama sanırım Sadri başkan bir dönem daha devam edecek...Ne kadar samimi olduğunu yeni yönetim kurulu şekillendiğinde anlayacağız...

Bence de. Başkan yöneteni değil para koyanı istiyor anladığım kadarı ile. Öyle değil mi zaten nasıl olsa kulüp yönetilir, ama para..

Zaten suyunu çekmiyor mu?
    Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.

Yorum

• Hayrettin istifa etmis vay anam vay...Etsin ne var Haldun Üstünelde istifa etti ama bu kadar yanki yapmadi...Abartma isinde üstümüze yok vallahi.Tartismaya bile degmez.

Yorum

• Ne olursa olsun istiflaraı şu dönemde gelmesi manidardır... Hatalar olmuş olabilir fakat zamanlama açısından istifaları doğru bulmuyorum...
        İnşaallah takıma bu istifalar olumsuz katkı yapmaz. Bir senemiz daha heba olup gitmesin....
        İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
        Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

• [QUOTE=Erdal;1917149832]Bir yazar, asbaşkanın çalışanı kulübe personel olmuşsa bunu sorgular...Yarın bir gün aynı asbaşkan istifa ederse bunun nedenleri ile ilgili bildiklerini de yazar....Olması gereken budur...

QUOTE]

Benim eleştirim Yusuf Reha Alp'in şahsına özel değil Erdal abi. Bunu anlamışsındır diye düşünüyorum.

Elbet fikirler gündengüne değişebilir, bu tabiidir; değişmiyorsa tabu olmuştur zaten. Fakat kulübü kendi maddi menfaatleri için araç haline getirdiğini iddia ettiğin bir kişiye bir sene sonra "Allah'ı var dürüst adamdı" dersen kendinle de çelişmiş olursun. Bu tür bir fikir değişimi yaşamışsa abimiz bugüne değin ey ahali ben bu adamı zan altında bıraktım, hakkını yemişim demek durumundadır. Var mı ortada bu tür bir özür yazısı; yok. E öyleyse ne demeye bugün adama dürüst dersin.

Yorum

• O bu değilde Umut Bulut olayında Hayrettin Bey ile Şenol Hocanın sert bir şekilde tartışıp,restleştiği söyleniyordu ama istifadan sonra bütün suçun Mahmut Aksu ve Sadri Şener de olduğu söyleniyor.Çok feci kafam karıştı.

Ahh be Emice bekle Aralık'a kadar ondan sonra çekil köşene illa her hafta bir kaosumuz olacak.Biz olayın içeriğini bilsekte dışarıdan bakan insanlara anlatamıyorsun istifayı.Her istifa sıkıntı getirir.Afedersiniz oradan Hayrettin Bey'i değil Organik ineklerinden birinin de ipini çözüp göndersek Trabzonspor da kaos olur.Böyle bir camiayız bu saatten sonra değişir mi dersek Erdal Abinin Şenol
            Hoca fikri bu dönemlik değil ama sonraki dönemlerde bu döngüyü değiştirebilir.

Ne ülke yönetmek ne hükümet kurmak şu Trabzonsporu yönetmek ve taraftarı olmak kadar zor bir iş yok şu dünyada.
            En son İlker Akçay tarafından düzenlendi; 16.09.2010, 22:20.

Yorum

• İlk olarak jacek cyzıo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              işte trabzonsporun 26 senedir şampiyon olamamasının nedeni.kendi ayağımıza sıktık yine.yeniden.
              Ya da sıkılmış ayakla dolaşıyoruz yıllardır..bu yönetimin oluşma şartlarını hatırlayalım..kurulduğunda sakattı zaten bu yapı..iyi geldiler bugüne kadar..
              Herkese Merhaba

Yorum

• Erdal Abi,
                Hayrettin Bey'in kongrede aday olması ya da başka bir yönetim arayışına girmesi ihtimali nedir sence?

Yorum

• onat, o sorunun cevabını almış olabilir mi mesela?...Kendimden bir örnek vereyim...Fatih meselesinde başkan ve yönetimin istemediğini düşünüyordum...Bu gün ise şöyle düşünüyorum Şenol Güneş gerçekten çok isteseydi Fatih i aldırırdı...Dün öyle düşünüyordum bu gün böyle...Bu kötü bir şey değil ki...Yeter ki düşüncelerimi tayin eden menfaatim olmasın...Yusuf Reha Alp in yazdıklarında bir menfaati yoktur emin olun...
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Gönlümdekini soruyorsan Şenol Güneş in başkanlığına götürür ))

Ama sanırım Sadri başkan bir dönem daha devam edecek...Ne kadar samimi olduğunu yeni yönetim kurulu şekillendiğinde anlayacağız...
                    Gonlumuzden neler geçıyorda

Yok,Takımı etkılermi ? Senol Hocayı etkılermi? Hayrettin Hacısalihoğluyla Hoca çok sıkı dostmuydu ?(Bunu Ilkdefa Bugun burda duydum)

Yenı yonetimde,gelecek asbaşkan tahmının varmı? çok şey ıstedim=))
                    ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                    KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Anlamıyorum ya istifa etmesi için haykırılırken istifa edince tartışılır oldu anlamıyorum ben bizim milleti...

Çünkü Kulubun Gerçek Başkanı istifa etti,Hersey yolundayken,evet bende gitmesını çooook isteynelerdendım..

Ama Bugun değil..Haziran ayında istıyordum
                      ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                      KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• - Aman Abi İnsanlar Fatih'in Alınmama Sebebini Hayrettin Beye Bağlamışlardı , Tabuları Yıktın Resmen , Boşluğa Düşecek İnsanlar Aman Allahım Ben Ne Yapmışım Diye
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Liverpool maçının önceki günü...Şenol hoca'nın basın toplantısına gideceğim. Kunduracılarda yürüyorum. Eski bir asbaşkanımızın oğlu olan abimi gördüm...Selam kelam dedim ki yahu şu yaptıklarına bak son gün şimdi bu Umut meselesi olacak iş mi...Nedir bu Hayrettin bey den çektiğimiz...Dedi ki yanlış biliyorsun onun alakası yok....İnanmadım...Bir hafta sonra bir kaç kişiden daha duyunca inandım...Yani demem o ki yanlış düşünebiliyoruz hepimiz...Ön yargılarımız etkili oluyor bunda...Yanlış düşünebildiğini kabul etmek değil mi erdem?

Hayrettin bey başkan adayı olur mu? Şu anda mümkün görünmüyor...Ama Trabzon bu....Yarın havanın nasıl olacağını meteeroloji bile zor bilir
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Faydalanmaktan ziyade oluşan tabloda bir tercih yaptığı görülüyor. Zira geçmişe baktığımızda başkan ile asbaşkanın ilişkilerinin iyi olduğunu görüyoruz. Ama gelinen noktada bir tercih yapması gerekiyordu, tercihini bu yönde kullandı.
                            Başkan istifaya bilerek yol verdi diyor..istifa ortamını hazırladı diyor..tabii bu da bir tercih..
                            Herkese Merhaba

Yorum

• - Lazlar Olarak Zamanlama Konusunda Ciddi Sıkıntılarımız Var
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

Liverpool maçının önceki günü...Şenol hoca'nın basın toplantısına gideceğim. Kunduracılarda yürüyorum. Eski bir asbaşkanımızın oğlu olan abimi gördüm...Selam kelam dedim ki yahu şu yaptıklarına bak son gün şimdi bu Umut meselesi olacak iş mi...Nedir bu Hayrettin bey den çektiğimiz...Dedi ki yanlış biliyorsun onun alakası yok....İnanmadım...Bir hafta sonra bir kaç kişiden daha duyunca inandım...Yani demem o ki yanlış düşünebiliyoruz hepimiz...Ön yargılarımız etkili oluyor bunda...Yanlış düşünebildiğini kabul etmek değil mi erdem?

Hayrettin bey başkan adayı olur mu? Şu anda mümkün görünmüyor...Ama Trabzon bu....Yarın havanın nasıl olacağını meteeroloji bile zor bilir
                                Sadri senerin gökdenizi nasil sattigi ve yattara yi da satmak istedigi aklima gelince diyorum ki yüzde yüz dogrudur,umut u sadri sener satmak istedi.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Yükleniyor...
                                X