bu aziz mübarek günde HH seni allaha havale ediyorum.allah seni bildiği gibi yapsın
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak Deniz C. Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece bunu yazacağım, sonra da çıkacağım ve cevapları okumayacağım.
Buradaki herkes Fatih Tekke'nin nasıl bir futbolcu olduğunu biliyor, bazıları biraz unutmuş olsa da. Mesele bu değil, ben sadece Fatih Tekke'ye laf edip yönetimi kollayanlara sesleniyorum.
Fatih Tekke 2 yıldır her fırsatta çıktı ve "Trabzonspor'a gelmek istiyorum." dedi. Son bir sene içinde Sadri Şener ne yaptı ?
Geçen yaz, bütün yazı boşa harcadı, Fatih'le hiç ilgilenmedi. Transferin son günü, tamamen göstermelik bir atak yaptı ve Zenit haklı olarak "Son gün yerine kimi alacağız ?" diyerek haliyle reddetti.
Ara transfer geldi, yönetim ilgilendiğini söyledi. Fatih Trabzon'a geldi.
Yönetim ilk dedi ki, "Zenit çok para istiyor, 6 ay sonra sözleşmesi bitecek." Ortaya çıktı ki Zenit'le hiç görüşülmemiş.
Sonra dendi ki "Fatih şu kadar çok para istiyor, boş mukaveleye imza atması gerekirdi." Sonra Fatih çıktı dedi ki, "Benim Trabzonspor'la para konuşmam söz konusu olamaz, ben "size bırakıyorum" dedim onlara."
Bu iki yalanı elinde patlayan Sadri Şener, son bombayı patlattı: "Fatih'i alacaktık, telefonu kapalıydı. Bu yüzden transfer yattı."
Öyle transferin son saatleri filan da değildi. Daha birkaç gün vardı. Üstelik telefonu kapalı denilen Fatih Tekke'nin yeri yurdu belli ve Trabzon'da. Üstüne üstlük adamın ulaşabileceğiniz koca bir sülalesi var yanında olan. Tabi gerçekten telefonu kapalıysa başta.
İki yıldır her fırsatta Trabzonspor'a gelmek istediğini ısrarla belirten ve ara transfer dönemini Trabzon'da geçiren Fatih Tekke de bunun üstüne, bu kepazeliğe dayanamıyor ve "Beni istemediler" diyerek Rubin Kazan'a transfer oluyor. Rubin o dönem 6 ay sonrası için sözleşme yaptı, yani bizimkiler bunu da yapmadı. Üstelik Zenit gitmesine erken izin verdi sözleşmesini feshederek. Bu da yapılabilirmiş ve yapılmamış demekki.
Üzerine bu yaz dönemi geldi. Bana bir insan evladı çıksın söylesin, 8 aydır Fatih Tekke'nin ismi bir kere geçmiş mi. Transferin son gününe geldik ve Kolombiya'dan, Ukrayna'dan adamlara 10 milyon euronun üzerinde para verildi.
Peki Fatih Tekke, Beşiktaş'a ne kadar mal oldu ? Kulübü Rubin'e 750bin euro, kendisine de yıllık 1.5 milyon lira verilecek.
Şimdi Rubin'le 3 yıllık anlaşması var ve yeni gelmiş olmasına rağmen 750bin euro'ya satıldı. Zenit'le 6 ay sözleşmesi kalmıştı ve bizim yönetim o zaman Zenit'in 3 milyon euro istediğini söyledi. Aynı zamanda Fatih Tekke'nin 2 milyon 750 bin euro yıllık para istediğini de söyledi, Fatih, Beşiktaş'a 1.5 milyon liraya gitti. Daha yaşlı olmasına ve Beşiktaş'ta çok daha az itibarının bulunmasına rağmen.
Fatih her fırsatta Rusya'da mutlu olmadığını ve Türkiye'ye dönmek istediğini dile getiriyor yıllardır. Bizim yönetim bu adamı almadı, 3 yıldır bekletiyor, 3 yıldır bizleri ve Fatih'i oyalıyor.
Peki bu durumda, yani kendi takımına alınmadığı durumda, ülkesine dönmek isteyen Fatih Tekke ne yapsın bir söyleyin bana. Bizim yönetim almıyor diye adam zaten 3 yıldır Rusya'da mutlu olmadığı halde bekliyor. Oldum olacak adamın vatandaşlığını iptal edelim hiç gelemesin Türkiye'ye Sadri Şener transfer etmiyor diye !
Kendinizi bir Fatih Tekke'nin yerine koyun, "Gelmek istiyorum, para sorun değil." diyorsunuz, daha ne yapabilirsiniz ülkenize dönmek için ? 3 Yıl bekleme yetmez mi ?
2 Sene önce Kezman röportajında söyledi, "Fatih Tekke ülkesini çok özlüyor. Bazen onunla Türkçe konuşmaya çalışıyorum çok mutlu oluyor" diye.
Burada Fatih Tekke'yi eleştirmeye hiç kimsenin hakkı yok. Bugün Beşiktaş'a gitti, aynı gün heykeli dikilse Trabzon'a yeridir, emin olun.
Bakın,
Ben bu konuda çok hassasım.
Şu yüzden,
Bizim takımımız finansal olarak 3 İstanbul takımından çok geride. Yani biz 1 milyon euroya bir adam alabiliyorsak, diğer 3 takım 5 milyon euroya aynı mevkiye adam alıyor. Şimdi bizim bu durumda normal şekilde baş etmemizin ne kadar zor olduğunu yıllarca gördük biz zaten. Sen Colman'ı alıyorsan adamlar Quaresma'yı, Elano'yu alıyor. Sen Jaja'yı alıyorsan adamlar Baros'la, Niang'la oynuyor.
Bu takım nasıl şampiyon oldu ? Trabzon ruhuyla, kendi öz çocuklarıyla şampiyon oldu. Şu gün Dünya'da iki tane böyle adam var. Fatih Tekke ve Gökdeniz Karadeniz. İkisi de bu şehrin evlatları. Sen birini gönderip arkasından "Yıldız değil." diye yeriyorsun, diğeri de yalvarıyor yakarıyor, yalan üstüne yalan söyleyip almıyor, sonra da Dünya'nın öbür ucundan futbolcu getiriyorsun.
Benim yandığım bu, Fatih'le Gökdeniz nasıl Trabzonspor'da oynamaz ? Biz yıllarca beklemişken böyle oyuncuları, Dünya çapındaki bu iki yeteneğimiz nasıl bordo-mavi giymez ? Ulan bu adamlar Trabzonspor'da oynamayacaksa Trabzonspor nedir ? Kolombiya mıdır Trabzon ruhu, Brezilya mıdır Arjantin midir ?
Şu gün Fatih Tekke'yi destekleyenler gerçek Trabzonspor'lu olmamakla eleştiriliyor.
Ben sadece şunu söylüyorum size, ben; Kolombiyalı'nın, Brezilyalı'nın, Arjantinli'nin getireceği başarıdansa, Trabzonlu'nun getireceği başarısızlığı yeğlerim. İyice bir düşünün bakalım kim daha Trabzonlu.
Evimde onca formam var ama hicbirisinde futbolcu ismi yazmaz cünkü benim icin Trabzonspor vardir.
Klavye basinda yazi yazmak cok kolay, hele futbolcu elestirmek cok daha kolay! Bugün burda yazanlarin cogu birakin BJK´yi, gider tepki olsun diye FB´ye bile imza atardi. Hele o Banknotlari bir görmüs olsun...
Artik birseyi kabullenin, hepimiz insaniz. Kimseyi ilahlastirmanin bir manasi yok bunu anlayin artik!
Insallah Fatih´e BJK hayirli olur, benim tek diyebilecegim bu!“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
İlk olarak tarsus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu aziz mübarek günde HH seni allaha havale ediyorum.allah seni bildiği gibi yapsın"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
fatih 40 gol atsada bjkde bosverin
biz yonetime sunu soralim ortasahamiz yeterlimi solbekimiz varmi sol acigimiz yeterli bir on numaramiz varmi yada forvet suan gol atiyor ama guveniyormuyuz bence oneli olan bu
selcuk colman sakatlansa ligi kapatsalar ne yapcak aman allahim bu kadro ile kumeye oynariz bana kalsa tek selcuk sakatlansa bu ligi 8 bitiririz gibi geliyor bana
yaziklar olsun yonetime yaziklar
dahada yazmiyorum ligin sonuna kadar yazmicam yonetim istifa yonetime sozunu geciremeyip transferde soz geciremeyen ve mucizeyi basarmaya calisan senol hoca istifa
bunlara tepkisiz kalan traftara yaziklar olsun
herkese iyi aksamlarbu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis
Yorum
-
İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih 40 gol atsada bjkde bosverin
biz yonetime sunu soralim ortasahamiz yeterlimi solbekimiz varmi sol acigimiz yeterli bir on numaramiz varmi yada forvet suan gol atiyor ama guveniyormuyuz bence oneli olan bu
selcuk colman sakatlansa ligi kapatsalar ne yapcak aman allahim bu kadro ile kumeye oynariz bana kalsa tek selcuk sakatlansa bu ligi 8 bitiririz gibi geliyor bana
yaziklar olsun yonetime yaziklar
dahada yazmiyorum ligin sonuna kadar yazmicam yonetim istifa yonetime sozunu geciremeyip transferde soz geciremeyen ve mucizeyi basarmaya calisan senol hoca istifa
bunlara tepkisiz kalan traftara yaziklar olsun
herkese iyi aksamlar
Transfer sezonu bitmiş, lige iyi de başlamışız, kalkıp kadrodaki eksikleri mi tartışacağız...
Yorum
-
Bizler tarafız taraftarız... Fatih varkende taraftık, ondan öncede, ondan sonrada.. Ben bir kişi yüzünden bunca taraftarın birbirine girmesini anlayamıyorum. Tam 25 yıldır maçlara gidiyorum. Kimler geldi geçti. Trabzonsporluluk duruşu ve taraftarlığı futbolu iyi bilmek, dürüst olmak ve herkesin hakkını vermekten geçer. Neler döndüğünü kimin ne yaptığını bilemeyiz. Herkesin bildiği şeyler vardır ama eminimki hepsi kısa kalır. Bende yöneticiyim ama herşey her bilgi her yerde açıklanamaz.
1- Tekkeyi Tekke yapan Trabzonspordur.
2- Oynadığı sürede hakkını almıştır. Bedava oynamadı. ( Trabzonspor taraftarlarından taraftar olupta para kazanan varmı... En büyük taraftar Tekke olduğu için söylüyorum bunu)
3- Futbol dışı ilişkileri varmıdır. Bu bir gerçek...
4- Para kazandırdımı giderken kazandırdı.
5- Satan yönetim geri aldımı almadı.. Nedenini bilen varmı ( herkes birşey söylüyor ama... Benim bildiğim ciddi bir pazarlıktır. Taraftar olan çıkar boş mukaveleye Zenitte biten mukavelesinin ertesi günü için atar)
6- Tekke şimdiye kadar yaptığı tüm transferleri trabzon üzerinden veya trabzonu kullanarak yaptımı yaptı.
7- Herşey bir kenara kendini yönetimden ve herkesten üstün gördümü. Gördü...
8- Tükürdüğünü yaladımı. yaladı...
Sonuç: Senin benim cebimden çıkan onca paraya rağmen karşılıksız sevdiğimiz trabzonsporda, Hayatını ve tüm ailesinin geleceğini trabzonspor sayesinde garanti altına alan Tekke için söylenecek hiçbir şey yok... Bu yönetimin veya bundan öncekilerin bir sürü hatası oldu, olmayada devam edecek. Bizlerin ana görevi yine destek olmalı birbirimize girmek değil... Bize yakışanı yapmalıyız o keskin zekamızla birkaç pankart ve küfürsüz tezahurat yakışır bize...
Girmeyin birbirinize.... Bize yakışanı yapalım...
Yorum
-
Çok garip bir duygu.Hala inanamıyorum...
Fatih Tekke Trabzonspor'a uzun yıllar başarıyla hizmet etmiş, bu formayla efsane olmuş.Emeklerini göz ardı etmemiz mümkün değil.
Hangi takıma giderse gitsin bu emekleri düşünüp kendisine minnettar olacağım.
Ancak klüp içerisinde efsane olarak nitelendirdiğimiz bir isim bu şekilde davranmamalıydı.
Bu saatten sonra Fatih'i bir futbolsever olarak beğeniyle izlemeye devam edeceğim.
Ancak benim gözümde ''efsane kaptan'' sıfatı artık Fatih için tarihe karışmıştır.
Bu transfer olayını alelade bir ''profesyonellik'' anlayışı çerçevesinde makul karşılamak mümkün.Ancak ''efsane'' olma niteliği çok daha fazlasını gerektirir benim gözümde.
Bu saatten sonra umarım küfür, aşağılama, yuhlama gibi birtakım yanlışlara düşülmez.Trabzonspor taraftarına yakışan şey, kutsal formamızı terleten her oyuncuyu sonuna kadar desteklemektir. Umarım bu şerden böyle bir hayır çıkar ve klüp birbirine daha çok kenetlenir. Kişiler gelip geçicidir, Fatih Tekke gider, Sadri Şener gider...Aslolan Trabzonspor'dur.teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır
Yorum
-
- Şu Mücadeleci Takımı Bıraktık , Liverpool ile Sonuna Kadar Mücadele Eden Takımı Bıraktık , Bjk'li Tekkeyi Tartışıyoruz..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Fatih : Ben Trabzonsporluyum!
Beşiktaş'ın son transferi Fatih Tekke, Siyah-Beyazlı kulübe 2 yıllık imzayı attı.
Beşiktaş, Rusya’nın Rubin Kazan takımında forma giyen Fatih Tekke’yi ilk transfer döneminin son gününde renklerine bağladı.
Fatih Tekke, Akaretler’deki kulüp binasında Beşiktaş Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu ve yönetim kurulu üyesi Cengiz Zülfikaroğlu’nun da hazır bulunduğu törende, kendisini 2 yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
Tören sonrası bir açıklama yapan Ertun Soğancıoğlu, Beşiktaş olarak bu sezon futbola çok iyi yatırımlar yaptıklarını belirterek, "Kadromuzdaki eksik yerleri tamamlamak amacıyla futbol komitemiz Fatih Tekke gibi değerli bir oyuncuyu kadromuza kattık. Fatih ile kadromuz daha da güçlenecek. Beşiktaş taraftarı da inşallah takımını şampiyon olarak görecek" diye konuştu.
Cengiz Zülfikaroğlu ise Fatih Tekke gibi değerli bir oyuncuyu kadrolarında görmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
Tekke: "Türkiye'ye döndüğüm için mutluyum"
Beşiktaş’ın yeni transferi Fatih Tekke, Türkiye’ye geri döndüğü için duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Transferi nedeniyle Beşiktaş yönetimine teşekkür eden Fatih, "Bu kadar kısa sürede transfer için çok çaba sarf ettiler. Bu sene Türkiye ve Avrupa’da Beşiktaş’tan büyük bir beklenti var. İnşallah bu büyük beklentiler doğrultusunda ben da takımıma katkıda bulunurum" diye konuştu.
"Ben Trabzonsporluyum"
Türkiye’de uzun yıllar Trabzonspor forması giyen ve Trabzonlu olan Fatih Tekke, yöneltilen bir soru üzerine eski takımına karşı olan hislerinin devam ettiğini aktardı.
Daha önce, Türkiye’ye dönmesi halinde Trabzonsphor’da oynamak istediği yönünde yaptığı açıklamanın hatırlatılması üzerine Fatih, "Bu doğrudur. Ben Trabzonsporluyum ama bu formayı giydiğim müddetçe, takımıma katkıda bulunmak için bana yakışanı yapacağım. Bu kadronun Avrupa’da başarılı olacağını düşünüyorum. Ben de buna katkıda bulunmaya geldim. İnşallah bunu başarırız" ifadelerini kullandı.
Yurt dışında bulunduğu süre içinde basından yeterli ilgiyi görmediği serzenişinde de bulunan Fatih, "Gözden ırak olan, gönülden de ırak oluyor" derken, "UEFA Kupası’nı kaldırdığımızda, bunu maalesef Türk kanalları canlı bile vermedi" şeklinde konuştu.
kaynak : http://www.tskolik.net/Transfer/48.htmlBursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
18.11.2009
Yorum
-
İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Şu Mücadeleci Takımı Bıraktık , Liverpool ile Sonuna Kadar Mücadele Eden Takımı Bıraktık , Bjk'li Tekkeyi Tartışıyoruz..
abi bjk li tekke dedin ya.içim çok tuhaf oldu.gerçekten. bjk li tekke....
buna alışmak zor olacakEntropi İyidir.
Yorum
-
Sorun Fatih Tekke nin gelip gelmemesi değil. Sorun yönetimin olayı "Biz istedik de Fatih açgözlülük yaptı, gelmek istemedi, telefonunu kapattı" diye lanse etmesidir, taraftarı oyalayıp kandırmaya çalışmasıdır. Nitekim Tekke de basın toplantısını yönetime beni niye almadınız demek için değil, olayın sorumluluğunu onun üzerine yıkmaya çalıştığı için düzenlemiştir ki Trabzonspor eğer istese 1 saat içinde 10 tane Fatih Tekke alır demiştir. Fatih Tekke sırf bjk ye gitti diye Trabzonsporluluğundan birşey kaybetmemiştir, Ali Kemal in fb ye gidip de hala Trabzonspor efsanesi olduğu gibi. Hem ayrıca Tekke, Ogün veya Abdullah da değildir ki fb ye gidip de ben doğuştan fb liyim veya ben fb ye şampiyonluk yaşamaya geldim desin. Tekke bjk ye gitmesine rağmen bjk futbolcusu olmasına rağmen imza töreninde bile üstüne basa basa "Ben Trabzonsporluyum." diyebilmektedir.http://mahalle-maci.blogspot.com/
Yorum
-
sorun yönetimin değildir renktaşlar.kimse kandırmasın birbirini.
evet geçen sene başında yönetim suçluydu.YÖNETİM SUÇLUYDU.
fakat şimdi fatih tekkenin bjkye gitmesinde hiç bir suçu yoktur.
ne yani,fatihi trabzon almadı,bjkye mi gitti oldu şimdi?yapmayın gözünüzü seveyim.parası iyi geldi işte.parası iyiydi.bu kadar. en iti Trabzonsporlu benim dedi,herkes profesyonel oyunculuk hayatı içinde bu amatör ruhunu koruyabildi die ''helal'' kavramını kullandı fatihe. ama şimdi ne oldu? profesyonellliğin gerektirdiği doğru şeyi yaptı.
tamam profesyonelliğin gerektirdiği olarak bunu yapmanda yanlış yok.ama En büyük Trabzonsporlu benim dersen,bu olmaz işte.
olmaz...
efsane oyuncu gördük die sevinmiştik.efsane demesin artık kimse.efsaneler başka kollarda ölmezler.sonsuza dek yaşarlar.
Tek efsane Trabzonspor.Entropi İyidir.
Yorum
Yorum