Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kimse profesyonellik falan demesin arkadaşlar, 27-28 yaşında bir oyuncudan bahsetmiyoruz! 33 yaşında Trabzonspor kağtanı olarak ün yapmış bir oyuncudan bahsediyoruz! fatihin paraya mı ihtiyacı var? transfer olabileceği yabancı takım mı yok? daha 6 ay önce rubin kazana transfer olmadın mı? derdin ne? fatih tıpkı gençliğindeki gibi karaktersizce bir adım atmıştır! tek temennim 61 numarayı giymemesidir!

Kaptan yabanci bi devlette futbol oynamak isteseydi zaten Rubin Kazandan ayrilmazdi...
    Millet ne kadar baist atiyor yaaaa...
    1 milyon TL boru degil yani ben dahil bi cok insanin anca hayalini kurabildigi bi rakam...
    Neymis TS liyse kabul etmicekmisde bilmem nee, adam az yalvarmadi alin beni diye ihtiyacin olmasa kabul ederim ama ihtiyacin oldugu halde bin bir cesit bahaneylen alma sonra adami suclu ilan et...

Yorum

• Beyler bahsi geçen futbolcu sürmene/trabzon doğumlu öz be öz trabzonlu futbolcumuz. Trabzonsporluluğunu duruşu ve konuşmaları ile ispatlamış birisi. Son zamanlarda Hami den sonraki belkide heykeli dikilecek futbolcularımızdan ama maalesef hami gibi yönetim onu da karanlığa gömdürdü.Taraftarını da ikiye böldürdü. Halbuki çok mu zor du fatihi almak ? Sen ona buna paralar saçacaksın kendi öz evladını beleşe getirmeye çalışacaksın. Bumudur yöneticilik ?
      Siz merak etmeyin fatih avni akerde 3 gol atar ama hareket çekmez,öyle böyle adam değil. İnsanların çocuklarına ismini koyacak kadar sevdiği bu futbolcumuzun Beşiktaş forması giyecek olması beni hakkaten çileden çıkarıyor.
      Biz hala yattaraya sabır gösterelim,teofilonun patlamasını bekleyelim.Alanzinhonun iyi oynaması için dua edelim.Ne de olsa endüstriyel futbol, biz Trabzonspor taraftarıyız hazmederiz.
      FAAŞOD ONPKDA

Yorum

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Neden bu kadar ateş püskürüldüğünü anlamıyorum.
        Fatih açısından son derece yerinde bir karar.
        Gayet mantıklı olanı yapmıştır.
        Ben de bu Ateş Püskürme işini çözemiyorum bir türlü...

Yönetim almaz, kimisi yönetime kimisi oyuncuya ateş püskürür...

Oyuncu başka takıma gider, yine kimisi oyuncuya kimisi yönetime Ateş püskürür...

Türkiye'ye dönmek istiyordu, Trabzonspor yönetimi almak istemedi...

Fatih kendince doğru bir tercih yaptı. (Keşke 6 ay önce basın toplantısında konuşurken 6 ay sonrasını da düşünebilse idi...)

Yorum

• Money Money Money...

Yorum

• oooofffff kafam karman çorman oldu yaaa... kim suçlu kim masum... bi fatihe kızıyom sonra affediyom sonra yönetime kızıyom sonra onuda affediyom...
            Hasta La Victoria Siempre !!!

Yorum

• İlk olarak ozgurkilic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fatih bu takımdan bedavamı gitti. Trasferde Türkiye rekoru kırarak gitti ve bu takım için herşeyini verdi kaç yıl sakat oynadı. Yönetime kaç defa beni alın diye söyledi. Yönetim almayınca Fatih suçlu oldu. Şimdi kalkmış hayati bir maç öncesi bizi satan umutla Fatihi aynı kefeye koyuyorsunuz. İnanması güç...

Yazımda Fatih'i suçlayan bir bölüm gösterir misin? Yada Fatih'in para kazandırmadan gittiğini belirten bir söz. Veya Fatih'le Umut'u karşılaştırdığım bir söz görterir misin? Önce yazıyı iyi oku ona göre cevap ver. Arkadaşımız Umut için bizi bırakıp gitmek istedi yazmış. Bende ona cevaben ''Umut gitmek istemedi yönetim satmak istedi'' diye cevap vermiştim. Bu yazıdan sen neler çıkarmış hayret...
              BMN|KOCAELİ

Yorum

• Adamı biz almicaz , Adam gelin beni alın diyecek , ama biz şahsi saçmalıklar yüzünden almayacağız ,

Ardından kendisi kendice bir tercih yapacak bizde onu hain ilan edeceğiz..

Kusura bakmayın.. Hain klüp içinde.. Mutlu , mesut , huzurlu şekilde takılıyor..

Fatihe başarılar.. Umarım bize Avni Akerde gol atarda saygı değer , şirin yönetimimizin surat ifadesini görebilirim.

750 bin € ya. Şaka gibiiiiiiiiiiiiii.. Bu yönetime kapaktır kapak !!!

Kapağımız hayırlı olsun.

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben de bu Ateş Püskürme işini çözemiyorum bir türlü...

Yönetim almaz, kimisi yönetime kimisi oyuncuya ateş püskürür...

Oyuncu başka takıma gider, yine kimisi oyuncuya kimisi yönetime Ateş püskürür...

Türkiye'ye dönmek istiyordu, Trabzonspor yönetimi almak istemedi...

Fatih kendince doğru bir tercih yaptı. (Keşke 6 ay önce basın toplantısında konuşurken 6 ay sonrasını da düşünebilse idi...)
                  bi laf ederken arkasında durucaksın keşkelerle olmaz kesinlikle buraya geldiğinde feci bir protestoyla karşılacaktır tamam Trabzonspor almadı ama 2 ay öncesinde bursaspor istiyordu(Keşke 2 ay önce bursanın teklifini kabul etseydi )
                  ...

Yorum

• Sadece bunu yazacağım, sonra da çıkacağım ve cevapları okumayacağım.

Buradaki herkes Fatih Tekke'nin nasıl bir futbolcu olduğunu biliyor, bazıları biraz unutmuş olsa da. Mesele bu değil, ben sadece Fatih Tekke'ye laf edip yönetimi kollayanlara sesleniyorum.

Fatih Tekke 2 yıldır her fırsatta çıktı ve "Trabzonspor'a gelmek istiyorum." dedi. Son bir sene içinde Sadri Şener ne yaptı ?

Geçen yaz, bütün yazı boşa harcadı, Fatih'le hiç ilgilenmedi. Transferin son günü, tamamen göstermelik bir atak yaptı ve Zenit haklı olarak "Son gün yerine kimi alacağız ?" diyerek haliyle reddetti.

Ara transfer geldi, yönetim ilgilendiğini söyledi. Fatih Trabzon'a geldi.

Yönetim ilk dedi ki, "Zenit çok para istiyor, 6 ay sonra sözleşmesi bitecek." Ortaya çıktı ki Zenit'le hiç görüşülmemiş.

Sonra dendi ki "Fatih şu kadar çok para istiyor, boş mukaveleye imza atması gerekirdi." Sonra Fatih çıktı dedi ki, "Benim Trabzonspor'la para konuşmam söz konusu olamaz, ben "size bırakıyorum" dedim onlara."

Bu iki yalanı elinde patlayan Sadri Şener, son bombayı patlattı: "Fatih'i alacaktık, telefonu kapalıydı. Bu yüzden transfer yattı."

Öyle transferin son saatleri filan da değildi. Daha birkaç gün vardı. Üstelik telefonu kapalı denilen Fatih Tekke'nin yeri yurdu belli ve Trabzon'da. Üstüne üstlük adamın ulaşabileceğiniz koca bir sülalesi var yanında olan. Tabi gerçekten telefonu kapalıysa başta.

İki yıldır her fırsatta Trabzonspor'a gelmek istediğini ısrarla belirten ve ara transfer dönemini Trabzon'da geçiren Fatih Tekke de bunun üstüne, bu kepazeliğe dayanamıyor ve "Beni istemediler" diyerek Rubin Kazan'a transfer oluyor. Rubin o dönem 6 ay sonrası için sözleşme yaptı, yani bizimkiler bunu da yapmadı. Üstelik Zenit gitmesine erken izin verdi sözleşmesini feshederek. Bu da yapılabilirmiş ve yapılmamış demekki.

Üzerine bu yaz dönemi geldi. Bana bir insan evladı çıksın söylesin, 8 aydır Fatih Tekke'nin ismi bir kere geçmiş mi. Transferin son gününe geldik ve Kolombiya'dan, Ukrayna'dan adamlara 10 milyon euronun üzerinde para verildi.

Peki Fatih Tekke, Beşiktaş'a ne kadar mal oldu ? Kulübü Rubin'e 750bin euro, kendisine de yıllık 1.5 milyon lira verilecek.

Şimdi Rubin'le 3 yıllık anlaşması var ve yeni gelmiş olmasına rağmen 750bin euro'ya satıldı. Zenit'le 6 ay sözleşmesi kalmıştı ve bizim yönetim o zaman Zenit'in 3 milyon euro istediğini söyledi. Aynı zamanda Fatih Tekke'nin 2 milyon 750 bin euro yıllık para istediğini de söyledi, Fatih, Beşiktaş'a 1.5 milyon liraya gitti. Daha yaşlı olmasına ve Beşiktaş'ta çok daha az itibarının bulunmasına rağmen.

Fatih her fırsatta Rusya'da mutlu olmadığını ve Türkiye'ye dönmek istediğini dile getiriyor yıllardır. Bizim yönetim bu adamı almadı, 3 yıldır bekletiyor, 3 yıldır bizleri ve Fatih'i oyalıyor.

Peki bu durumda, yani kendi takımına alınmadığı durumda, ülkesine dönmek isteyen Fatih Tekke ne yapsın bir söyleyin bana. Bizim yönetim almıyor diye adam zaten 3 yıldır Rusya'da mutlu olmadığı halde bekliyor. Oldum olacak adamın vatandaşlığını iptal edelim hiç gelemesin Türkiye'ye Sadri Şener transfer etmiyor diye !

Kendinizi bir Fatih Tekke'nin yerine koyun, "Gelmek istiyorum, para sorun değil." diyorsunuz, daha ne yapabilirsiniz ülkenize dönmek için ? 3 Yıl bekleme yetmez mi ?

2 Sene önce Kezman röportajında söyledi, "Fatih Tekke ülkesini çok özlüyor. Bazen onunla Türkçe konuşmaya çalışıyorum çok mutlu oluyor" diye.

Burada Fatih Tekke'yi eleştirmeye hiç kimsenin hakkı yok. Bugün Beşiktaş'a gitti, aynı gün heykeli dikilse Trabzon'a yeridir, emin olun.

Bakın,

Ben bu konuda çok hassasım.

Şu yüzden,

Bizim takımımız finansal olarak 3 İstanbul takımından çok geride. Yani biz 1 milyon euroya bir adam alabiliyorsak, diğer 3 takım 5 milyon euroya aynı mevkiye adam alıyor. Şimdi bizim bu durumda normal şekilde baş etmemizin ne kadar zor olduğunu yıllarca gördük biz zaten. Sen Colman'ı alıyorsan adamlar Quaresma'yı, Elano'yu alıyor. Sen Jaja'yı alıyorsan adamlar Baros'la, Niang'la oynuyor.

Bu takım nasıl şampiyon oldu ? Trabzon ruhuyla, kendi öz çocuklarıyla şampiyon oldu. Şu gün Dünya'da iki tane böyle adam var. Fatih Tekke ve Gökdeniz Karadeniz. İkisi de bu şehrin evlatları. Sen birini gönderip arkasından "Yıldız değil." diye yeriyorsun, diğeri de yalvarıyor yakarıyor, yalan üstüne yalan söyleyip almıyor, sonra da Dünya'nın öbür ucundan futbolcu getiriyorsun.

Benim yandığım bu, Fatih'le Gökdeniz nasıl Trabzonspor'da oynamaz ? Biz yıllarca beklemişken böyle oyuncuları, Dünya çapındaki bu iki yeteneğimiz nasıl bordo-mavi giymez ? Ulan bu adamlar Trabzonspor'da oynamayacaksa Trabzonspor nedir ? Kolombiya mıdır Trabzon ruhu, Brezilya mıdır Arjantin midir ?

Şu gün Fatih Tekke'yi destekleyenler gerçek Trabzonspor'lu olmamakla eleştiriliyor.

Ben sadece şunu söylüyorum size, ben; Kolombiyalı'nın, Brezilyalı'nın, Arjantinli'nin getireceği başarıdansa, Trabzonlu'nun getireceği başarısızlığı yeğlerim. İyice bir düşünün bakalım kim daha Trabzonlu.

Yorum

• İlk olarak gustavo_colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bi durumda haklısın yönetimin de çok büyük suçu var ama hazirandı sanırım bursanın teklifi vardı onu kabul etseydi burda kan kusmazdı taraftar
                      Inan bana Bursaya gelseydi ay tepki verilirdi, hatta son dönemlerde Bursaya karsi olanlarin tepkisi dahada büüyk olurdu...

Tamam kimse memnun degil kaptanin BJK ezigine transfer olmasina ama adam demek o kadar bunalmiski caresiz bi sekilde BJK nin bile teklifini kabul etti...
                      Belki kaptan 2 ay önce yine idare ederim demisdir ama 2 ay icinde belki bilmedigimiz olaylar oldu ve Türkiyeye dönmesi sart oldu bunu bilmiyoz...

Haaa bide BJK son gün teklif etti ve hemen kabul etti muhabbetide hikaye...
                      BJK bizim gibi her transfer dönemi kaptanla ilgileniyordu bu zaman kadar anca dayanabildi mecburen pes etti...
                      Kaptani elestirirsem anca niye insansin robot olsaydinya duygularin olmasaydi insanini vatanni sevmeseydin diye elestiririm oda sacmalikdan öteye gitmis olmam...

Yorum

• her iki taraf da suçlu. hem ts yönetimi, hem fatih tekke.

taraftar yine aynı taraftar. nasıl olsa konusur konusur susarız. önemi yok taraftarın.
                        Şampiyon olana kadar!
                        Oynayın sonuna kadar!
                        Biz varız ölene kadar!
                        Birimiz kalana kadar!

Yorum

• hiçbiriniz kusura bakmayın ama şurada iki tarafın da haksız olduğu bir tartışma yaşanıyor.

yani demek istediğim şudur

fatih tekke alınmadı diye yönetime kızanlar
                          fatih tekke beşiktaşa gitti diye onu silenler

ikiniz de haksızsınız

iki haksız gruptan bir doğru sonuç çıkacak mı acaba ?

ben kendimce doğru olanı söyleyeyim, söylenmesi gereken :

trabzonspor yönetimi fatihi almamakta özgürdür ve bunda haklı da olabilir. yeniden yapılanma sürecine girmiş bir takımda eski isimlerin istenmemesi doğaldır. bu yüzden fatihin alınmayışı kabul edilebilir ancak fatihin istenmeyişinin mertçe dile getirilemeyişi kabul edilemezdir.

fatihe yeni takımında başarılar dileriz.
                          En son İlker ToSun tarafından düzenlendi; 01.09.2010, 16:07.

Yorum

• Şunu merak ediyorum Yönetim Fatihi almamaktaki ısrarının arkasında elbette birşey vardır bunu belki hiç öğrenemiyeceğiz ama fatihin açıklamalarına asla inanmam geçen sene fatih yanlışın kralını yaptı Trabzonspora

Yorum

• Fatih'in yaptığı hareket yanlış demiyorum.Yanlışın esası yönetimde.Ancak kendi adıma şuda bi gerçek Fatih Tekke'nin üstünde bir İstanbul takımı forması gördüğümde olan sevgim bitecektir.Gözümdeki büyük kaptan kaybolacaktır.O kendince doğru olanı yaptı.Ama benimde doğrum budur.
                              Ayrıca üstün başarılarından dolayı yönetimi tebrik etmek lazım.
                              Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Inan bana Bursaya gelseydi ay tepki verilirdi, hatta son dönemlerde Bursaya karsi olanlarin tepkisi dahada büüyk olurdu...

Tamam kimse memnun degil kaptanin BJK ezigine transfer olmasina ama adam demek o kadar bunalmiski caresiz bi sekilde BJK nin bile teklifini kabul etti...
                                Belki kaptan 2 ay önce yine idare ederim demisdir ama 2 ay icinde belki bilmedigimiz olaylar oldu ve Türkiyeye dönmesi sart oldu bunu bilmiyoz...

Haaa bide BJK son gün teklif etti ve hemen kabul etti muhabbetide hikaye...
                                BJK bizim gibi her transfer dönemi kaptanla ilgileniyordu bu zaman kadar anca dayanabildi mecburen pes etti...
                                Kaptani elestirirsem anca niye insansin robot olsaydinya duygularin olmasaydi insanini vatanni sevmeseydin diye elestiririm oda sacmalikdan öteye gitmis olmam...
                                bursa = istanbul değildir hiçbir zaman bursa hala sıradan bi anadolu takımıdır ve istanbul ezikleri kadar sinir olunmaz o takıma neyse keşkelerle yaşayamıyoruz başarılar dilerz ama kimse avni akere geldiğinde Fatih Tekkeye alkış beklemesin
                                ...

Yorum

Çalışıyor...
                                X