Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Ben Trabzonsporluyum.."

Beşiktaş ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Fatih Tekke, Türkiye'ye dönmekten mutlu olduğunu belirtirken, "Ben Trabzonsporluyum ama bu formayı giydiğim müddetçe, takımıma katkıda bulunmak için bana yakışanı yapacağım" dedi..

ajansspor.com
    -----------------------------------------------------------------

Yorumlar;

- fatih tekkeyi istemiyorum diyen bi takim cikti o da tuttugu ugrunda gururunu bile yendigi takim TS ... ama simdi o adam besiktasli hayirliugurlu olsun

- adama helal olsun daha ne sölenebilirki ? mehmet topuzlar emreler örnek alsın işte.. MİY den bjk ye slmlar anti ads..

- bu transferi istemedim ama trabzonluyum demesi adam gibi adam olduğunu gösterir

- Trabzonlu arkadaşlar Adam Son dakika ya kadar Yuvasının Kucak açmasını bekledi Siz gidip Jajaları Glowockileri alkışladınız adam ne yapsın kardeşim adam bu işten ekmek yiyiyor adamın ailesine sizmi bakacaksınız iki dakika o adamın yerine koyun kendinizi adam yine Duygusal davranıp Sözünün Eri olmuş bence bu bile yeter.Bknz Mehmet Topuz Emre belezoğlu başka söze gerek yok Karadenizli olduğunu ispatlamıştır helal olsun.

- trabzonluların geneli adamdır fenerli ve gs liyim deseydi tepkimizi koyardık

- Bir BJK li Olarak TEKKE nin söylediklerini hiç yadırgamıyorum ve kızmıyorum,Bazı futbolcular gibiEmre,Topuz vs Ben aslında doğuştan şu takımlıydım falan filan dese ne diyecektiniz,Burda hekes kahkaha atacaktı ama atamadınız...Tamam Ben Doğuştan BJK liyim demesin ama TS liyim demeninde anlamı yok diyenlerde oluyor, Ama bunu demese duruşunu hissetiremezdi,Bazıları onu anlayamazdı...Bu Adamın söyledikleri ve duruşu BJK nin yapısına has bir duruş onun için BJK TEKKEyi yadırgamaz...

- bu transferden sonra trabzonspora dahada kanım ısındı. kardeş takım olarak kartalsporu tutardım artık trabzon

- fatih tekke,ts taraftarına en güzel mesajı bjk bayrağını öpmeyerek vermiştir.teşekkürler fatih.
    TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• - Trabzonspor Belgelinde Ali Kemal Denizcinin Fenere Gittikten sonra Yaşadıklarını anlatması Geldi Aklıma
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Artık Tekke'den daha çok Trabzonsporlu olduğumdan adım gibi eminim!
        Hamiş

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          trabzonspor-bursaspor maçında egemeni yuhladıklarında biçok kişi şerefsiz bunlar demişti...Ama görüyorumki aynısını bizim taraftarda yapıyo...

egemen-bursa

fatih-Trabzon

tam olatrak aynı şeyler değil.ama benzerler.

küfretmemeliyiz.hakaret etmemeliyiz ama dozer cemilin sözlerini pankart olarak asmalıyız.büyük bir pankart olarak.

o kadar.nokta.
          Entropi İyidir.

Yorum

• 26 yaşındayım ilk defa bir futbolcu imza atarken başka takımı tutuyorum dedi.
            YÖNETİME İSYANIM 2 SENEDİR VAR.
            FATİH TEKKE ÜZDÜ BE TRABZONSPORLULARI.

Yorum

• Hayır o değil de Fatih olayında yönetimi savunanlar Makukula'yı Manisa'nın aldığını duyunca ne diyecekler?
              http://mahalle-maci.blogspot.com/

Yorum

• Fatih Trabzonsporluluğundan birşey kaybetmez.Kendisi öyle hissediyorsa öyledir..Lakin Fatihin Bjk ye gelmesi golcülerimiz üzerindeki hayali baskıyı kaldıracaktır.Kim ne kadar fatihin verimli olacağını net olarak görecektir.Futbolun dini imanı para olmuşken oyunculardan başka takıma niçin gittiğini tartışmak bugünün gerçekleriyle örtüşmez...Dozer cemil örneği verenlere ise sözüm şu...Dozer cemil onun için şimdi hatırlanıyor...Onun için efsane.Trabzonspor Fatihten öncede vardı..
                Fatih tekkeye yeni takımında başarılar diliyorum..Takımımıza canı gönülden hizmet etmiş bir futbolcuya bunu hakarete varan cümleler yazmak bize yakışmaz... Son söz" Bunu da sineye çekeriz"evelallah..Takıma destek...
                Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Trabzonsporluyum desen ne olur?
                  Sen bittin artik cogumuzun gözünde.
                  Hos benim gözümde giderken "Trabzonspordan ayriliyorum, bu kadar basit" dediginde bitmisdin.
                  Sebi burada bosuna savunanlara yazik yahu!
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Mustafa Cem Şeyhoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hayır o değil de Fatih olayında yönetimi savunanlar Makukula'yı Manisa'nın aldığını duyunca ne diyecekler?
                    Jaja diyecegiz!
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• hala yönetime laf ediyorsunuz, 33 yaşında adama beşiktaş yıllık 1.4 trilyon veriyor ve alıyor ama sizin o çok büyük kaptan dediğiniz fatih tekke bey kendi şehrinin halkının takımından 2 milyon euro istiyor, ne kadar güzel değil mi, TRABZON'dan istediği paranın yarısından da az, ne o seneye de 34 mü giycekmiş yaşından dolayı 33 seçmiş, sakın o 34 de istanbul plakası olmasın, fatih tekkeler gelir giderler tek büyük TRABZONdur bunu aklınıza sokun artık, daha bu adamın nesini koruyorsunuz ki...

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Jaja diyecegiz!
                        İnşallah biz de öyle umuyoruz ama Trabzon'un o kadar peşinden koştuğu bir oyuncuyu Manisa'nın bir çırpıda alması Trabzon'un nasıl kişiler tarafından yönetildiğinin açık bir ispatı bence.
                        http://mahalle-maci.blogspot.com/

Yorum

Hayır o değil de Fatih olayında yönetimi savunanlar Makukula'yı Manisa'nın aldığını duyunca ne diyecekler?
                          Jaja'yı tanıyor musun ?
                          Yoruma bak ya
                          Hamiş

Yorum

İnşallah biz de öyle umuyoruz ama Trabzon'un o kadar peşinden koştuğu bir oyuncuyu Manisa'nın bir çırpıda alması Trabzon'un nasıl kişiler tarafından yönetildiğinin açık bir ispatı bence.
                            Trabzonspor istediginde kapiyi 5 - 6 Milyon Eurodan acdilar.
                            Manisa kac ödemis onuda bir yaz burayada öyle "tartisalim" bence.

Yorum

• Bende bjk'ye transfer olsam tepkileri azaltmak için trabzonsporluyum derim. Bırakın bu isleri sözünden donen bir adamdır o artık bjklidir

Yorum

Makukula elde kalacaktı...
                                Kulübü de istemiyordu...
                                TRABZONSPOR için yüksek fiyat verdiler...
                                Son ana kalınca iş Manisa'ya düşük fiyata gitti...
                                Bunu kabullenmek bu kadar mı zor ?
                                Hamiş

Yorum

Çalışıyor...
                                X