selam baskan iyigüzelde bu arada transferinde polonya felan gitmenize gerek yok ankaragücü varken hatirlatmak isdedim allah askina transfer yapin yoksa küme düsersiniz allah korusun alo baskan duyormusun yoksa okuyormusun alo oku buralari okuynda transfer yapin adam gibi olsun sakin metmet ali aydinlargibi kirmizibeyaz formali olandan olan alin daha iyi olur malin iyisi kötüsü
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Malesef hak aramakta çok geç kaldı yönetim.İş işten geçtikten sonra bağırmaya konuşmaya başladılar.Su testisi kırılmadan önlem almak lazım.Sadri başkana aylardır bende bu siteden sert eleştiriler yağdırdım halen arkasındayım yazdığım her satırın.
Kaya dün gece haklı olarak konuşuyor, diyor ki Trabzonspor yönetimi bir haftaya kadar gık demiyordu,şimdi çıkmış konuşuyorlar nerdeydiniz 5 aydır diyor.aklın yolu bir.Bu tff kurulları ile birlikte gitmelidir ve bunu masaya vurarak biz yaptırmalıyız........2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
selam külüpden cagri yapilmis ama bosuna ben olsam bu maca gitmem boykot ederim transfer sart arkadaslar yoksa halimiz daha kötü olacak bunlara bakmayin ikinci yari dahada zor gececek mecburen transfer yapilmali ama en azindan 4.5 tana adam gibi transfer yapacaksinki seyirci seni desteklesin sahip ciksin sizler yönetici oltak yada baskan olarak görevinizi yaptiginiza inaniyormusunuz kide seyirci statada cagiriyorsunuz millet aptalmiki bosu bosuna para vererek hemde üstüne üstelik yenileceksin olmaz bu is ben sahsen gitmem boykot ederim buda benim görüsüm herkez kendi görüsüne saygi duyarim
Yorum
-
İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetim şike soruşturması sürecini bana göre iyi yönetti... sonuçta fenerbahçe 100yıllık bir külup onların bu yanlıştan döneceğini düşünebilrler baktılar çirkeflik devam ediyor...yönetim patladı... bunun puan cetveliyle alakası yok.. daha hakettiğimiz kupayı vermediler.
İki şık var,
1) Ya yönetim işi bilmiyor,
2) Ya da Fenerbahçe'nin çirkef takım olduğunu bilip bunca zamandır neden konuşmuyorsunuz diyen taraftar.
Koyu renk ile işaretlediğim alanın olma ihtimali sıfır.
Herkes fenerin ne bok olduğunu biliyor. Yönetim mi beklemiş yanlıştan dönmelerini ?
Yapmayın ALLAH aşkına.
Yorum
-
Yönetim konuşmakta geç kaldı, daha önce konuşsaydı böyle olmazdı diyen arkadaşlardan ricâmdır;
Yönetim daha önce konuşsaydı ne veyâ neler değişirdi?
Bu konuyu netleştirirseniz söylediğiniz daha anlaşılır olacak.
Benim düşüncem, yönetim şimdi konuştuğunda değişen bir şey olmadı, önceden konuşsaydı yine değişen bir şey olmayacaktı.
Ortadaki durum konuşmayla değişebilecek bir durum değil, icraat lâzım. Yönetimin elinde icraat yapabilme imkânı yok.
Yönetimin konuşması bizleri rahatlatmaktan başka işe yaramıyor. Yarıyor diyen varsa düşüncesini duymak isterim.En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 21.12.2011, 08:57.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim konuşmakta geç kaldı, daha önce konuşsaydı böyle olmazdı diyen arkadaşlardan ricâmdır;
Yönetim daha önce konuşsaydı ne veyâ neler değişirdi?
Bu konuyu netleştirirseniz söylediğiniz daha anlaşılır olacak.
Benim düşüncem, yönetim şimdi konuştuğunda değişen bir şey olmadı, önceden konuşsaydı yine değişen bir şey olmayacaktı.
En önemlisi biz kendimizi iyi hissedecektik. Bu da önemlidir...Trabzon-Sürmene-Muratlı
Yorum
-
İlk olarak gtem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn önemlisi biz kendimizi iyi hissedecektik. Bu da önemlidir...
Bunların hiçbiri bende yokken neyin ışığı altında fikir yürüteceğim. Kulüp başkanımıza güvenmekten başka ne yapabilirim. Sadri Şener zâten kulüp başkanlığı yapsın diye seçilmedi mi?
Elinde yukarda saydığım bilgi ve tecrübe olan varsa onu tenzih ederim ama eleştirilerin sağlam bir zemine oturduğunu düşünmüyorum.
Ek olarak: Savcılık sağolsun bizim elimize kendimizi iyi hissetmemizi sağlayacak kadar imkan verdi, bu bizim kendimizi iyi hissetmemize yetmiyorsa, o zaman biz kendimizi iyi hissetmemeye şartlamışız demektir. Bu durumun da ne yazık ki çâresi yok. Fenerbahçe - Sivasspor maçının bittiği anı hatırlatırım, o zaman neler hissetmiştik? Şimdi hangi konumdayız? Kendini iyi hissetmek için liderinin ağzına bakan insanlar olmaktan artık vazgeçelim.
Biraz sert bir yazı oldu, herkes hakkını helal etsin.En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 21.12.2011, 09:58.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
Bu yönetim miladını bitirdi hastalık bahanesiyle seçime gitsin artık. Ya kardeşim sen dünyaları kazandın para bakımından Türkiye'nin en iyi kadrosunu mu kurdunda şimdi hakkım yeniliyor diyorsun o geçen seneydi. Artık önünüze bakın hala KALECİ ONUR'A sözleşme imzalattıramayan bir yönetim var . . aradı ki fark daha 7 puanken başkanın havlu attık diyor. Bu nasıl başkan. Keşke Futbol hakkında konuşmasınıda yasaklasalar. Sempatik bir kulüptük herkes tarafından artık antipatik kulüp haline dönmeye başlıyoruz. Böyle olduğunu bile anlıyamıyorlar.
Şike veya diğer şeyler hakkında artık konuşmayın. Her olaydan sonra konuşulmaz beklenir olaylar sıklaşır o zaman konuşulur. Hele şu şike olayında konuşmak çok manasız. Çıkar toplantı yaparsın dersinki ben "Konuşmamız gerektiğinde konuşucaz" dersin Kulüpler birliğinde de Fenerin düşürülmesi yönünde oy kullanırsın olur biter. Ama bunu yapamıyorlar açıkları çok çünkü onları göstermemek için devamlı saldırıyorlar. Transferin başarısızlığı futbolada yansıyınca onu örtmeye çalışıyorlar. Sadri Şener Kendine oynuyor bunu herkesde çok iyi biliyor.
Yazık Trabzonspor'a ne hale getirdiler. Kalecisine bile imza attıramıyor. Hatalar dolusu oynuyla bizi Tolga'ya mahkum edecekler. Ve hayatımda bir teknik direktörün bana bu oyuncuyu takımda tutacaksınız deyipte sözünü geçiremeyen ve her seferinde ben Trabzonsporu çok seviyorum diyen Şenol Hocadanda sıkılmaya başladım. Sen yılların kalecisisin kaybettiğimiz son 4 maçın 3'ünde kaleci Tolganın yaptığı hatalar ortadayken hala onurla anlaşamıyorsun. Bence bu yönetim hiçbir şey yapamaz bizde daha dibe vurur bu yönetimden kurtuluruz yoksa bunlar bize ölümü gösterdir ama devamlı süründürürler başkada bir şey yapamazlarEn son Ahmet Başkaya tarafından düzenlendi; 21.12.2011, 10:39.
Yorum
-
Guroni , eleştiri yaparken yazdıklarında daha seçici olursan hem yazdıkların daha değer görür , hem de diğer renktaşların tarafından başka takım taraftarı olarak nitelendirilmezsin . Eleştiri hepimizin hakkı , ama cümleleri güzelce seçtiğimiz zaman . Bunu uyarı olarak almanı öneriyorum .
TekfurÇayır61 , polemiği uzatacak mesajınız silinmiştir . Arkadaşın 500'e yakın mesajı var emin ol gizlenemezdi aramızda birbirimizi suçlamadan önce daha dikkatli olalım .
İyi forumlar .En son Ahmet Başkaya tarafından düzenlendi; 21.12.2011, 10:44.
Yorum
-
Az önce fotomacta okudum mazuch diye birini alıyormuşuz. Ve getiren kişi yine Mithat Halis.
Yönetimin Mithat Halis ısrarını anlıyamıyorum. Bu adamın bizdeki topçuları: Pawel & Piotr Brozek, Glowacki, Alanzinho, Celustka, Adrian Mierzejewski, Marek Cech, Vittek ve Sapara. Kalite ortada ama hala ısrar ediliyor. Muhtemel neden başka birini tanımamaları. bilmemek ayıp değil ki gidip büyükşehirin tranfer komitesi ile calışılabilinir.
Yine paralar gidecek ben ona yanıyorum."çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"
Yorum
-
ya spor61 sitesinde Onurun bjkye gideceği şeklinde bir haber okudum..haber doğrudur,asparagastır bilemem ama hala sözleşmesinin uzatılmaması bizim adımıza büyük bir ayıptır..Yönetim bari bu sefer gerekeni yapsında bizimde içimiz rahat etsin..Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır
Yorum
-
Trabzonspor'un bizden başka kimsesi yok.Yönetim niye eleştirilir bu kadar? Şenol hoca geldi Türkiye kupası,süper kupa ve lig şampiyonluğu geldi.
Şampiyonlar liginde 7puan topladık.Avrupa ligindeyiz.Hergün maç yapıyoruz.Üstüne hakemleri de ekleyin...süper lig konumumuz normal.Çok başarılıyız.Şuan eleştirilecek neredeyse hiçbirşey yok.Transfer yapamazlarsa eleştirinfacebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)
Yorum
-
@ inadına_Trabzon
Son derece haklısın.Bu geçiş sürecinde bir süreliğine eleştiri hakkımızı,askıya alsak !
Şenol Güneş;kendisine -neden böyleler bilinmez- garezi olanlar tarafından sürekli eleştirilir.Eleştiri hakaret sınırlarını zorlar çoğu zaman.Halbuki şampiyonluklardan sonraki sürecin en başarılı hocası ''O''dur.
Sadri Şener;sıkıntılı dönem sonrası işbaşına gelip Ersun hocanın kadro taleplerine olumlu cevap vererek yeniden ''şampiyonluk sürecini'' başlatan başkandır.Çok eleştirdiğimiz dönem sonrası gereken -hak eden- kesimleri topa tutmaya başlamıştır.
Futboluyla en çok tenkit edilen isimler ise hocamız tarafından ''iyi futbolcular fakat kötü dönemleri olabilir,eleştirerek değil sahip çıkarak kazanalım'' diyorBeklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
Ordu bİle crespoyu aliyor
Hürriyet bitti bitiyor! (ORDU BİLE CRESPOYU ALIYOR)
Bordo-Mavili kulüp, Ankaragücü'nün tecrübeli futbolcusunu devre arasında renklerine bağlayıp, Zokora'ya alternatif yaratmayı planlıyor.
Trabzonspor-Hürriyet bitti bitiyor!
Transferde atağa kalkan ve Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda kadroyu güçlendirme çalışmalarına koyulan Trabzonspor Yönetimi, Ankaragücü’nden Hürriyet Güçer’i bitirme aşamasına getirdi. 30 yaşındaki futbolcuyla büyük ölçüde el sıkışan Bordo-Mavililer, görüşmeleri imzaya dökmek için devre arasını bekliyor. Tecrübeli orta saha oyuncusunun lig deneyiminden yararlanmak isteyen Karadeniz temsilcisi, böylece Zokora’ya alternatif yaratmanın hesapları içinde.Afrika Kupası’na gidiyor. Zira Fildişi Sahilli futbolcu ülkesinin kaptanı ve Afrika Kupası nedeniyle bir süre takımdan ayrı kalacak.Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
Yorum