Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• taraftarina , hocasina, futbolcusuna periodik sekilde hakaret eden ve bunu yaparkende kendi sovunu yapma pesinde kosan populist bir sahsiyetin TS nin efsane baskani ilan edilisini hayretler icinde izliyorum..
    neymis cok guzel guluyormus ve sempatikmis..

bu konuyla ilgili cok uygun bir atasozu var da , yazarsam ceza alirim buyuk bir ihtimalle ama anlayan da anlamistir heralde..

Yorum

• kardeşim ben adamların yaptığı transferlere laf atmıyorum.lorik cana iyi bir oyuncu(en azından fmde öyle)stoch iyi bir oyuncu ama sen benim anlatmak istediğimi anlamadın.demek istediğim pat diye transfer yapılmaz.transfer yapmıyor diye eleştirmek yanlış.daha 1-2 ay var demek istediğim olması gerekende bu.
      '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• başkan yine sitem etmiş.. bende başkanın düşünmeden konuşup sonra altında ezildiği laflara biraz sitem edeyim;

göreve geldiğinde yıldız satmam deyip gökdenizin satışından sonra gökdeniz yıldız değil, yıldız yattaradır dedin,
        sonra yattaranın satışı için katar takımıyla pazarlık masasına oturdun. yattarayı istenmeyen adam ilan ettin.

burak yılmaz transferinde pürüz çıkınca gökhan ünal 10 tane burak eder dedin gökhanı aldın, sonra gittin gökhanın fenere transferinde burakı takıma kattın.

zafer yelen transferi gerçekleşmeyince oyuncuyu suçladın ertesi sene onu da transfer ettin.

ersun yanal'ın arkasında duramadın cevat kol gibi gazetecilerin ağzına düşürdün, sonra pişman oldun ama iş işten geçmişti..
        uzun uğraşlar sonucu "dünyaca ünlü hocalardan" getire getire hugo brossu getirdin.. sonra "şenol bizim evladımızdır, gel dersek gelir,git dersek gider" i takımın başına getirdin.. olumsuzluklara yabancı hocalar kadar ses çıkarmadığı için kendini biraz daha sağlama almış oldun.

2 senedir yönetim içinde ki çatlak seslerin etkisinde kaldın fatihi transfer edemedin.. her olayda olduğu gibi futbolcuyu taraftarın önüne atan demeçler verip hem kulübe,hem kendine, hem fatihe zarar verdin.

fatih için kulube gelip imza atacak dedin ama sen fatih olayını kapatmak için 50 saat yol gidip bilmediğin oyuncuyu transfer ettin yığınla da para verdin.. tutmadığını görünce ilk defa kar gördü,uyum süreci vs.. dedin baktın olmayacak oyuncuyu dengesizlikle suçlayıp 15dakika da elden çıkarma girişimlerine başladın... şimdi aldığının yarı fiyatı veren olsa satarsın

sezon bitiminde transferleri kampa yetiştireceğiz dedin, taraftarı flaş bir forvet beklentisine sokan demeçler verdin sonra o forvetin tek bacağını alamaz duruma geldin.. bizi de transfer olsun da makukula olsun diyecek kıvama soktun.. biz zaten iyi takımdık kupayı almış şampiyonu belirlemiştik transfere ihtiyaç yoktu..

başkanım bunlar hatırlayabildiklerimden bazıları.. sempatiksin iyisin hoşsun da biraz düşünerek konuş Allahını seversen zarar veriyorsun..
        Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
        -ismail-

Yorum

• İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          taraftarina , hocasina, futbolcusuna periodik sekilde hakaret eden ve bunu yaparkende kendi sovunu yapma pesinde kosan populist bir sahsiyetin TS nin efsane baskani ilan edilisini hayretler icinde izliyorum..
          neymis cok guzel guluyormus ve sempatikmis..

bu konuyla ilgili cok uygun bir atasozu var da , yazarsam ceza alirim buyuk bir ihtimalle ama anlayan da anlamistir heralde..
          ya beyler yapmayalım ya.sizlere bir şey söyleyeyim.. bakın yaşım 16 felan ama iyi bilirim futbolu ..25 senedir trabzonspor işte bu yüzden şampiyon olamıyor.daha bakın burda bile birbirimize girdik.sanki bn fenerliyim siz tsli veya tam tersi bir durummuş gibi.ben sadri şener kalsın derken diğer arkadaşların yazdığı cevaplardan o anki suratlarındaki kızgınlığı görebiliyorum.hiç gerek yok böyle şeylere.peki bir soru.sadri şener gitse kim gelecek bu takımı yönetecek yoksa m.ali yılmaz mı????
          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak emreyavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kardeşim ben adamların yaptığı transferlere laf atmıyorum.lorik cana iyi bir oyuncu(en azından fmde öyle)stoch iyi bir oyuncu ama sen benim anlatmak istediğimi anlamadın.demek istediğim pat diye transfer yapılmaz.transfer yapmıyor diye eleştirmek yanlış.daha 1-2 ay var demek istediğim olması gerekende bu.

transfer yapilmaz diye elestirilmiyor bu yonetim , samimiyetsiz ve tutarsiz oldugu icin elestiriliyor. reklam yapmak icin sinekten yag cikarma derdinde olduklari, her mikrofona gazeteye bodozlama dalip sacmaladiklari, sacma sapan soylemlerle camiayi kucuk dusurdukleri birbirinden ve fiyasko icraatlara imza attiklari icin elestiriliyor..

sahada ter dokenlerle de bircok kisinin sorunu yok..sorun bu curuk ve kulubu icten ice curuten zihniyet.. kendisini ovene sahsen saygi duymayacagim gibi olanini da kaybederim.. kendi kendini ovmez erdemli bir insan.. ayinesi istir kisinin lafa bakilmaz

Yorum

kardeşim ben adamların yaptığı transferlere laf atmıyorum.lorik cana iyi bir oyuncu(en azından fmde öyle)stoch iyi bir oyuncu ama sen benim anlatmak istediğimi anlamadın.demek istediğim pat diye transfer yapılmaz.transfer yapmıyor diye eleştirmek yanlış.daha 1-2 ay var demek istediğim olması gerekende bu.
              bu takım Mart ayından beri yan gelip yatmadı mı .

bakarsın eksiklerin nedir o yönde ahreket edersin.. yıllardır eksik olan forvet hattımıza 5 aydır trasnfer yapılmıyorsa bırakalım bu işleri milleti de kandırmayalım. .

haklısın daha trasnfer sezonun bitmesine cok var.

uefadan elenelim ligde bi kaç maç kaybedelim sonra forvet alırız,bence de aceleye gerek yok

Yorum

• SŞ'nin söylediği yalanları al burdan Trabzon'a yol olur. .

transferler kampa yetişecek,aliye sor senola sor,ersun yanalı göndermek için çevirdigi dümenler,ankaranın lafına göre hareket etmeler,açılıma katkıda bulunmak falan filan. .

son macta fenere karsı ezil bi tane sut bile atamadan maçı bitir sonra da şampiyonu belirledik oldu.adamalrın emegine saygı göster bari tek maçlam ı şampiyon olunuyor,ayıptır,günahtır.

Yorum

• zaten 5 aydır belli değil mi forvet alacağımız o belli.ki 4-5 aydır araştırmalar yapılıyor.uefa ve lige kadar 25-30 gün var o zamana kadar foret alınır beyler yapmayın.şimdi yönetim panteliçi getirdimi veya bahsi geçen diğerleri cavenaghi felan bu lafları geri alacaksınız.ama görünen köy kılavuz istemez makukula gelecek gibi gözüküyor.açıkçası makukuladan bende şüpheliyim.rakiplerimizin yıldız transferi yaptığı dönemlerde bizim önceki sene sıradan bir anadolu takımında oynamış oyuncuyu almamız hoşuma gitmez.ama bi tesellim var.gol kralı.trabzonsporu iki senedir görüyoruzki bitirici forvet olmadığı için şampiyon olamıyor yoksa her sene ligde en fazla pozisyona giren takımız top ileri gidio kaleye girmiyo makukula bunu çözebilir.diğer eleştirilerde de ben sadri şeneri kendini överken göremedim.
                  '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

ya beyler yapmayalım ya.sizlere bir şey söyleyeyim.. bakın yaşım 16 felan ama iyi bilirim futbolu ..25 senedir trabzonspor işte bu yüzden şampiyon olamıyor.daha bakın burda bile birbirimize girdik.sanki bn fenerliyim siz tsli veya tam tersi bir durummuş gibi.ben sadri şener kalsın derken diğer arkadaşların yazdığı cevaplardan o anki suratlarındaki kızgınlığı görebiliyorum.hiç gerek yok böyle şeylere.peki bir soru.sadri şener gitse kim gelecek bu takımı yönetecek yoksa m.ali yılmaz mı????

yirmisbes senedir bu ve benzeri kulup icindeki gladyo yuzunden sampiyon olamiyoruz..

rahmetli MEHMET TAN abimiz soyle derdi.." iki yanlis bir dogru etmez "

uzun sure iktidar olmak istikrar demek degildir. eger ayni koltukda oturmak basari ve istikrar getirmis olsaydi bugun 3. dunya ulkelerinde insanlar acliktan olmezdi.. misiri 30 yildir h. mubarek denen bir adam yonetiyor ama aclik sefalet diz boyu.. kurumsallik olmadiktan sonra baskan 30 sene daha o koltukda otursa ve gulucuk sov yapsa gorup gorecegimiz bundan da fazlasi degil,,

bu kulubun adim adim yakasini bu kendini efsane , onursal ve kulube Allahin lutfu ilan eden ama kulubun isminden kendilerini buyuten cuntadan yakasini siyirmasi lazim.. gittikce kulubumuz siradanlasirken bu abiler buyumekte ve
                    goruldugu uzere ben bu kulube Allahin lutfuyum sovlari yaparken de bundan utanmamaktadir.. onlarda haklilar aslinda.. sahipsiz arsaya kim olsa ev yapar...

Yorum

• Ahtapot'a sormak lazım yönetim değişecekmi diye..
                      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Makukula'yı alırlarsa SŞ'nin taraftarla dalga gectigi tescillenecek

Çünkü: ''Panteliç'te hoca ısrar etmiyor, hatta istemiyor'' 16 haziran

''Asla tartışılmayacak, çok kaliteli bir ismi kadromuza katacagız'' 9 haziran

Makukula bu tarife uyuyor mu?
                        En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 17.07.2010, 16:49.

Yorum

• 30 yıl kötü iktirdar örneği vermişsin abi fakat şener iki senedir burada ilk sene 2005ten sonra ilk kez şampiyonluğa oynadık ikinci sene kupa ve lig kaderini belirledik.bu senede açıkçası ben şampiynluk bekliyorum..
                          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

• doğrudur makukula o tarife uymuyor ama teselliler yok değil..
                            her neyse beyler fazla aşırıya gitmeyen sert olmayan bi kritik yaptık aramızda hepimiz trabzonspora yüreğini vermiş insanlarız kendinize iyi bakın.saygılar herkese.olimpiyatta görüşürüz..
                            gitmem lazım..
                            '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

doğrudur makukula o tarife uymuyor ama teselliler yok değil..
                              her neyse beyler fazla aşırıya gitmeyen sert olmayan bi kritik yaptık aramızda hepimiz trabzonspora yüreğini vermiş insanlarız kendinize iyi bakın.saygılar herkese.olimpiyatta görüşürüz..
                              gitmem lazım..
                              güle güle..

iyi günler

Yorum

• yönetim .................................................. .................................................. ..........................................
                                ...

Yorum

Çalışıyor...
                                X