2,73 1269kişi forma için oylama resmi sitede hiç bukadar düşük bir rakam görmemiştim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü
Daraltma
X
-
dalgaya gerek yok, dalga saten bizim karadenizde cok var, bide biz dalgalandirmayalim olaylari, formalar mükemmel degil ama beyaz forma cok güzel bence, ama avni akerede beyaz giyip gidilirmi be kardesim.... cubuklu cikmali, bunun icin baski yapmaliyiz...
herkez forma alacak, herkez maca gidecek, trabzon sampiyon olacak, herkez mutlu olacakEn büyük TS
Yorum
-
Formalar beklentimin cok altinda cikti. Ama soz konusu Trabzonspor olunca kendimi almak zorundaymisim gibi hissediyorum. Hepsinden birer tane almayi dusunuyordum fakat formalari gordukten sonra beyaz formadan bir adet almayi dusunuyorum. Alacagim diger formalarin yerinede baska urunler alirim artik.
Yorum
-
İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi
harbi bu forma ile plaja gidilir bu ne yaa inanamıyorum nike en dandik formaları resmen bize kakalamış
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBak şimdi biraz tırstım ama
O zamana kadar cesaretimi toparlayabilirsem gelirim artık
Şaka bir yana formamı giyip gelmeyi düşünüyorum zaten..
Terletmeyen fit-dry formamla hem de
Klüpten formadan kalite profesyonellik beklerken kendi kalitemden ödün vermem...
Sadece içime sinmeyenleri söyledim yakışmayanları söyledim belki doğru belki yanlış ...
Kimseyi kırmak üzmek değil niyetim ...
İnşaallah 16 Ağustos günü Olimpiyatta olacağım ve siz değerli kardeşlerimle tanışma fırsatı bulacağım ...
O zaman kendimi daha rahat ve tam anlamıyla ifade edebileceğim...
RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak temel_yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolaya yanlış bakıyorsunuz serkan balcı yerine colman agiydirselerdi formaları en az yarımızın fikri değişecekti
Kötü olmuşlar vesselam
Yorum
-
............Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir de şöyleleri var forumda maalesef
* Forumda şimdiye dek çok fazla gözükmemelerine rağmen yeni formalar görücüye çıktığı gün adeta forma satışlarını baltalamak istercesine burada sayfalardır çığırtkanlık yaparak kulübe daha ilk günden darbe vurmaya kalkanlar var..
* Ben de dahil bir çok taraftar tarafından dizayn olarak fazlaca beğenilmeyen formaları sanki eliyle tutup laboratuvar ortamında test edip kalite kontrolü yapamışçasına yerli yersiz Trabzonspor formasını yerden yere vuranlar var..
* Burada formaları az çok beğenip takıma katkı sağlamak amacıyla forma siparişi vermeyi düşünen insanların kafalarını bulandırarak kararlarından caymalarına sebep olacak türden harf birikintileri dökenler var..
* Trabonspor' un her şeyden önce o caanım bordo - mavi forması yerine, Dünya' nın dört bir yanındaki kulüplerin formalarını buraya taşıyarak sözümona kalite mütehassısı kesilenler var..
* Bu da yetmezmiş gibi formaları beğenen ya da makul seviyede gören insanların yorumlarına bile kabahat bularak kendi çaplarında bilmişlik taslayanlar var..
* Eh tabii bunlara karşılık da asla haksızlığa müsamaha edemeyecek yapıda benim gibi istisnalar da çıkacaktır mutlakaBen daha fazla karışmak istemiyordum ama bundan güzel cevap olamaz...
Onlar kendilerini biliyor
Gerçi biraz Miroğlu yasalarına benzemiş ama
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
ben yine de alacağım kim ne derse desin.
sonuçta o formalar trabzonsporun formaları.
iyi yada kötü farketmez.
ben trabzonsporu tutuyorum formayı değil.İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm
https://twitter.com/HuseyinnKurt
Yorum
-
Bu formaların dizaynı için birilerine maaş veriyor dimi??o paraları hayır kurumlarına felan bağışlasınlar kendileri için daha iyi olur.biz söz verdik sözümüzde duracağı ama seneye de bu rezalet ile karşılaşırsam forma felan almam, seneye taahhüdüm de yoktur.seneye önce formaları görelim sonra karar veririz kulübe katkı illa forma ile olmaz bizi hafife almış olan bu nike firmasına gidecek paralara yazık.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
an itibarıyla iki tane puma çubuklu aldım,bu yeni formları almam giyilecek gibi değil resmen penyenin üzerine avea yazmışlar amblemi komuslarENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
Yorum