Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Formaların tasarımını beğenmeyen arkadaşlar neden hala benden alıntı yaparak cevap vermeye çalışma ihtiyacı duyuyorlar anlamıyorum yahu

Ben tasarım olarak mükemmeldir demedim ki zaten..

Kimisi beğenir kimisi de beğenmez. Bu tamamen göreceli bir durumdur..

Kumaş kalitesi olarak 3 ncü sınıf olduğunu kabul etmiyorum..

Böyle saçmalık da olmaz zaten

Daha önce de yazdım "Dizayn ve model olarak en beğendiğim formalar bir zamanlar Kappa' nın yapmış olduğu formalardı" diye..

Bu formalar bence de mükemmel değil ancak bir GS' nin formaları da bizimkisinden kaliteli değil..

Eleştiri yaparken, semt pazarında rakip firmanın ürününü kötülemeye çalışan yırtık esnaf moduna girmeden yorum yapalım diyorum

Yoksa formalara ben de aşık olmadım

Ama az çok beğenip de satın alarak kulübe destek olmak isteyen arkadaşların da akıllarını bulandırmaya gerek yok yani..
    Evet senden alinti yapiyor cünkü uyduruyorsun kafadan birsey onun icin, senin icin bu nikenin 1 kalitedeki forma ise kusura bakma ama sen hic dogru bir nike formasi görmemissin arkadas, bu formalar hayatda nikenin en iyi kalitedeki formasi degil ! avutma yani kendini

Yorum

• Hee ben avutuyorum kendimi

Hayatım boyunca bu formalar ile dolaşmak konusunda anlaşma yaptım geçen gün Nike ile

O yüzden kendimi rahatlatmaya çalışıyorumdur belki

Öyle ya..

Bir de beğenmeyip kimsecikler satın almazsa kendimi çok yalnız hissedeceğimden dolayı da aşırı bir bunalım içerisindeyimdir

"Yangın vaaar" diye bağıracağım en sonunda
      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İşin dalgasında olan hiçbir şeyi ciddiye almayan insanlar var forumda ...
        RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

Hee ben avutuyorum kendimi

Hayatım boyunca bu formalar ile dolaşmak konusunda anlaşma yaptım geçen gün Nike ile

O yüzden kendimi rahatlatmaya çalışıyorumdur belki

Öyle ya..

Bir de beğenmeyip kimsecikler satın almazsa kendimi çok yalnız hissedeceğimden dolayı da aşırı bir bunalım içerisindeyimdir

"Yangın vaaar" diye bağıracağım en sonunda
          Ne komiksin ya dur bekle bende gülim ama bence hic komik degil bu olay

Yorum

• Bmn forumlarına yakışmayan ikili tartışmalar lütfen sona ersin.

Fatih ve Great White arkadaşlarım lütfen birbirinize daha fazla yorum yapmamaya çalışın.

Biriniz beğendiniz, biriniz beğenmediniz. Bitti, bu kadar basit.

Haydi arkadaşlar; herkes bilsinki bu forumda ileti yazarak kimse karşı tarafın görüşünü ve zevkini değiştiremez.

Formaların da beklenen güzelliğin altında olduğu açıktır lakin yapacak birşey yok. Alacağız formaları.

Sakinleşelim artık...
            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
            Malik bin Dinar

Yorum

• Bir de şöyleleri var forumda maalesef

* Forumda şimdiye dek çok fazla gözükmemelerine rağmen yeni formalar görücüye çıktığı gün adeta forma satışlarını baltalamak istercesine burada sayfalardır çığırtkanlık yaparak kulübe daha ilk günden darbe vurmaya kalkanlar var..

* Ben de dahil bir çok taraftar tarafından dizayn olarak fazlaca beğenilmeyen formaları sanki eliyle tutup laboratuvar ortamında test edip kalite kontrolü yapamışçasına yerli yersiz Trabzonspor formasını yerden yere vuranlar var..

* Burada formaları az çok beğenip takıma katkı sağlamak amacıyla forma siparişi vermeyi düşünen insanların kafalarını bulandırarak kararlarından caymalarına sebep olacak türden harf birikintileri dökenler var..

* Trabonspor' un her şeyden önce o caanım bordo - mavi forması yerine, Dünya' nın dört bir yanındaki kulüplerin formalarını buraya taşıyarak sözümona kalite mütehassısı kesilenler var..

* Bu da yetmezmiş gibi formaları beğenen ya da makul seviyede gören insanların yorumlarına bile kabahat bularak kendi çaplarında bilmişlik taslayanlar var..

* Eh tabii bunlara karşılık da asla haksızlığa müsamaha edemeyecek yapıda benim gibi istisnalar da çıkacaktır mutlaka
              En son Great White tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 01:38. Sebep: imla:)

GW

Yorum

Bir de şöyleleri var forumda maalesef

* Forumda şimdiye dek çok fazla gözükmemelerine rağmen yeni formalar görücüye çıktığı gün adeta forma satışlarını baltalamak istercesine burada sayfalardır çığırtkanlık yaparak kulübe daha ilk günden darbe vurmaya kalkanlar var..

* Ben de dahil bir çok taraftar tarafından dizayn olarak fazlaca beğenilmeyen formaları sanki eliyle tutup laboratuvar ortamında test edip kalite kontrolü yapamışçasına yerli yersiz Trabzonspor formasını yerden yere vuranlar var..

* Burada formaları az çok beğenip takıma katkı sağlamak amacıyla forma siparişi vermeyi düşünen insanların kafalarını bulandırarak kararlarından caymalarına sebep olacak türden harf birikintileri dökenler var..

* Trabonspor' un her şeyden önce o caanım bordo - mavi forması yerine, Dünya' nın dört bir yanındaki kulüplerin formalarını buraya taşıyarak sözümona kalite mütehassısı kesilenler var..

* Bu da yetmezmiş gibi formaları beğenen ya da makul seviyede gören insanların yorumlarına bile kabahat bularak kendi çaplarında bilmişlik taslayanlar var..

* Eh tabii bunlara karşılık da asla haksızlığa müsamaha edemeyecek yapıda benim gibi istisnalar da çıkacaktır mutlaka
                ağzına sağlık ama abi kavga etmeye tartışmaya gerek yok biz bir aileyiz hepimiz abimizsiniz valla
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• @Great White

Sana cevap verme gereği duymuyorum zira her söyleneni hafife almak ve başka taraflarından anlamak gibi bir huyun var ...

Allah'a emanet ol kardeşim ...
                  RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Bir de hiçbir yerinden anlayamayanlar var ama

GW

Yorum

• 16 Ağustosta Olimpiyattayım isteyen gelsin incelesin formayı kaliteli mi değil mi ...

Fazla dokunmayın ama ...

Sen de gel Great ...

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Bak şimdi biraz tırstım ama

O zamana kadar cesaretimi toparlayabilirsem gelirim artık

Şaka bir yana formamı giyip gelmeyi düşünüyorum zaten..

Terletmeyen fit-dry formamla hem de

GW

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Herkes Forma Alacak; Trabzon Şampiyon Olacak...

Nike'ı sallamıyorum!.. BordoMavi Renkler yeter.
                          Var mı ötesi!
                          Her daim TRABZONSPOR!
                          Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                          "7"

Yorum

• İnşallah çizgili şekilli bi forma da çıkartırlar.
                            Keşke Adidas alsaydı.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• Bence en güzel gözüken bu.Serkan göbeğini içeri çekmiş o yüzdende güzel gözüküyo olabilir.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• ben forma rezalet dediğimde bana laf edenleri şimdi görmek isterim....
                                Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!

Yorum

Çalışıyor...
                                X