İlk olarak Great White tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü
Daraltma
X
-
-
Hee ben avutuyorum kendimi
Hayatım boyunca bu formalar ile dolaşmak konusunda anlaşma yaptım geçen gün Nike ile
O yüzden kendimi rahatlatmaya çalışıyorumdur belki
Öyle ya..
Bir de beğenmeyip kimsecikler satın almazsa kendimi çok yalnız hissedeceğimden dolayı da aşırı bir bunalım içerisindeyimdir
"Yangın vaaar" diye bağıracağım en sonunda"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHee ben avutuyorum kendimi
Hayatım boyunca bu formalar ile dolaşmak konusunda anlaşma yaptım geçen gün Nike ile
O yüzden kendimi rahatlatmaya çalışıyorumdur belki
Öyle ya..
Bir de beğenmeyip kimsecikler satın almazsa kendimi çok yalnız hissedeceğimden dolayı da aşırı bir bunalım içerisindeyimdir
"Yangın vaaar" diye bağıracağım en sonundaama bence hic komik degil bu olay
Yorum
-
Bmn forumlarına yakışmayan ikili tartışmalar lütfen sona ersin.
Fatih ve Great White arkadaşlarım lütfen birbirinize daha fazla yorum yapmamaya çalışın.
Biriniz beğendiniz, biriniz beğenmediniz. Bitti, bu kadar basit.
Haydi arkadaşlar; herkes bilsinki bu forumda ileti yazarak kimse karşı tarafın görüşünü ve zevkini değiştiremez.
Formaların da beklenen güzelliğin altında olduğu açıktır lakin yapacak birşey yok. Alacağız formaları.
Sakinleşelim artık...“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
Bir de şöyleleri var forumda maalesef
* Forumda şimdiye dek çok fazla gözükmemelerine rağmen yeni formalar görücüye çıktığı gün adeta forma satışlarını baltalamak istercesine burada sayfalardır çığırtkanlık yaparak kulübe daha ilk günden darbe vurmaya kalkanlar var..
* Ben de dahil bir çok taraftar tarafından dizayn olarak fazlaca beğenilmeyen formaları sanki eliyle tutup laboratuvar ortamında test edip kalite kontrolü yapamışçasına yerli yersiz Trabzonspor formasını yerden yere vuranlar var..
* Burada formaları az çok beğenip takıma katkı sağlamak amacıyla forma siparişi vermeyi düşünen insanların kafalarını bulandırarak kararlarından caymalarına sebep olacak türden harf birikintileri dökenler var..
* Trabonspor' un her şeyden önce o caanım bordo - mavi forması yerine, Dünya' nın dört bir yanındaki kulüplerin formalarını buraya taşıyarak sözümona kalite mütehassısı kesilenler var..
* Bu da yetmezmiş gibi formaları beğenen ya da makul seviyede gören insanların yorumlarına bile kabahat bularak kendi çaplarında bilmişlik taslayanlar var..
* Eh tabii bunlara karşılık da asla haksızlığa müsamaha edemeyecek yapıda benim gibi istisnalar da çıkacaktır mutlaka"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir de şöyleleri var forumda maalesef
* Forumda şimdiye dek çok fazla gözükmemelerine rağmen yeni formalar görücüye çıktığı gün adeta forma satışlarını baltalamak istercesine burada sayfalardır çığırtkanlık yaparak kulübe daha ilk günden darbe vurmaya kalkanlar var..
* Ben de dahil bir çok taraftar tarafından dizayn olarak fazlaca beğenilmeyen formaları sanki eliyle tutup laboratuvar ortamında test edip kalite kontrolü yapamışçasına yerli yersiz Trabzonspor formasını yerden yere vuranlar var..
* Burada formaları az çok beğenip takıma katkı sağlamak amacıyla forma siparişi vermeyi düşünen insanların kafalarını bulandırarak kararlarından caymalarına sebep olacak türden harf birikintileri dökenler var..
* Trabonspor' un her şeyden önce o caanım bordo - mavi forması yerine, Dünya' nın dört bir yanındaki kulüplerin formalarını buraya taşıyarak sözümona kalite mütehassısı kesilenler var..
* Bu da yetmezmiş gibi formaları beğenen ya da makul seviyede gören insanların yorumlarına bile kabahat bularak kendi çaplarında bilmişlik taslayanlar var..
* Eh tabii bunlara karşılık da asla haksızlığa müsamaha edemeyecek yapıda benim gibi istisnalar da çıkacaktır mutlakaağzına sağlık
ama abi kavga etmeye tartışmaya gerek yok biz bir aileyiz hepimiz abimizsiniz valla
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes Forma Alacak; Trabzon Şampiyon Olacak...
Nike'ı sallamıyorum!.. BordoMavi Renkler yeter.Her daim TRABZONSPOR!Türkiye Kyoto'yu imzaladı"7"
Yorum
Yorum