İlk olarak Great White tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü
Daraltma
X
-
"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
-
Formalar hic hosuma gitmedi bize hic yakismiyor ama ben yinede iki tane alicam ikiside beyaz olicak formalarin biri bana biride kardesime okadar elestirdik ama yinede alicam hem resim cekinip buriya eklicemki herkes görsün aldimi, bakalim benim üstümde nasil görünüyor o formakalsin saylicakla herkese iyi geceler
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
ben cubuklu formayi siddetle istiyorum, gerisi bence idare eder.... ama beyaz formanin hakkini vermek gerek, cok güzel, mavi short ile cok güzel olur.... ama digerleri pek yaramiyor.... bence formalarimiz söyle olmali:
1. cubuklu forma
2. beyaz forma
3. song + saminin giydigi forma
4. turuncu (türkiye kupasi, hazirlik maclari....)
budur, bence cubuklu forma bize sart, lütfen isteklerimiz yerine getirlsin, ne olur allahimEn büyük TS
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanırım bazı arkadaşlar fotoğrafçılık diye bir sanat olduğunun henüz farkında değiller
Aynı ürünü profesyonel bir Nicon ve usta bir fotoğrafçı tarafından uygun ortam ve ışık altında çektiğinizde alacağınız sonuç ile amatör bir ekipman ve eleman ile çektiğinizde alacağınız sonuç tamamen zıt olacaktır..
Yani amiyane tabirle aynı adamın fotoğrafını bu iki farklı fotoğrafçı çekecek olsa birisinde Tom Cruise diğerinde ise İlyas Salman gibi çıkabilir
Yahu kıçıkırık bir Boyner mağazasında satın aldığımız Nike tişörtleri bile Dünya' daki diğer Nike ürünleri ile aynı özelliği taşıyorken, koskoca bir marka olmuş bu firma elin gavuruna ipekten kumaş dikip bize Şile bezini mi dayayacak
Zırva da bir yere kadar yahu
Songun imza atarken giydiği forma ona yakışmışmı bi bak.Tasarım olarak sıfır bu formalar.Az önce bi arkadaş yazmış;nike bu yıl bizim için tasarım yapmamış diye,varmı böyle bi şey ya bunu nasıl hazmediyorsun.Koskoca Trabzonspor formalarını tasarlama gereği bile hisetmemiş beyler.
Protesto ediyorum bu ukala firmayı,kesinlikle ürününü almam.İki tane puma formam var,üçüncüyüde alacağım.
Bunların lakayıt formalarına 1 kuruş vermem.
Yönetimde gözünü açsın doğru dürüst forma yaptırsın,bunların satılacağı yok.Herkese Merhaba
Yorum
-
İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalarda tanıtım kötüydü ve simetri yoktu ana sayfadaki haberi değiştirdiler bence su anda olan formalar harika. Lütfen şikayet etmiyelim kulübe destek olalım.
SIMDI bakin anasayfaya:
1. simetri problemi diye birsey kalmadi
2. AVEA yazisi göbekde degil, üste cekilmis
3. renkler daha güclü ve dogru geliyor adama
4. resimde formanin sol alt kösesinde lisans belgesi gibi bir sey var
5. formanin sol kolunda extra bir nike logosu varEn büyük TS
Yorum
-
Formaların tasarımını beğenmeyen arkadaşlar neden hala benden alıntı yaparak cevap vermeye çalışma ihtiyacı duyuyorlar anlamıyorum yahu
Ben tasarım olarak mükemmeldir demedim ki zaten..
Kimisi beğenir kimisi de beğenmez. Bu tamamen göreceli bir durumdur..
Kumaş kalitesi olarak 3 ncü sınıf olduğunu kabul etmiyorum..
Böyle saçmalık da olmaz zaten
Daha önce de yazdım "Dizayn ve model olarak en beğendiğim formalar bir zamanlar Kappa' nın yapmış olduğu formalardı" diye..
Bu formalar bence de mükemmel değil ancak bir GS' nin formaları da bizimkisinden kaliteli değil..
Eleştiri yaparken, semt pazarında rakip firmanın ürününü kötülemeye çalışan yırtık esnaf moduna girmeden yorum yapalım diyorum
Yoksa formalara ben de aşık olmadım
Ama az çok beğenip de satın alarak kulübe destek olmak isteyen arkadaşların da akıllarını bulandırmaya gerek yok yani.."söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
kimse kusura bakmasın, 1 taneden fazla almam, kenarda duracak, o bile fazlaya neyse.. iLk 3 ' e girersek 2 tane formam olacaktı, artık farketmez diye düşünüyorum..yinede ben kazanayım yaa, yoksa bi gayse bi febe forması girecek bana
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormaların tasarımını beğenmeyen arkadaşlar neden hala benden alıntı yaparak cevap vermeye çalışma ihtiyacı duyuyorlar anlamıyorum yahu
Ben tasarım olarak mükemmeldir demedim ki zaten..
Eldeki kumaşlardan eski modelleri dikip yollamışlar.
Sen hala fotoğraf diyosun,ışık diyosun,ilyas salmanı beğenmiyosun.
Senden alıntı yaptım çünkü bu formaları inadına savunan sensin.İstersen yazdıklarını bir daha oku.Herkese Merhaba
Yorum
Yorum