Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü
Daraltma
X
-
İlk olarak DİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşte ilk resmi ben koymak istiyorum da nereden alacağım bilmiyorum...Bu konuda Trabzondaki arkadaşlar daha avantajlı.Formalar İstanbuldan önce Trabzonda satışa çıkacak..
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİzmirde yaşıyorsan muhtemelen en son koyanlardan biri olursunBu konuda Trabzondaki arkadaşlar daha avantajlı.Formalar İstanbuldan önce Trabzonda satışa çıkacak..
Buraya Pazartesi ya da Salı günü gelecekmiş...
Yorum
-
İlk olarak DİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİzmir'deki 1-2 NikeStore a az önce telefon ettim.
Buraya Pazartesi ya da Salı günü gelecekmiş...
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakalım Cumartesi Taahhüt edenler arasında ilk resmi kim koyacak buraya.“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir de şöyleleri var forumda maalesef
* Forumda şimdiye dek çok fazla gözükmemelerine rağmen yeni formalar görücüye çıktığı gün adeta forma satışlarını baltalamak istercesine burada sayfalardır çığırtkanlık yaparak kulübe daha ilk günden darbe vurmaya kalkanlar var..
* Ben de dahil bir çok taraftar tarafından dizayn olarak fazlaca beğenilmeyen formaları sanki eliyle tutup laboratuvar ortamında test edip kalite kontrolü yapamışçasına yerli yersiz Trabzonspor formasını yerden yere vuranlar var..
* Burada formaları az çok beğenip takıma katkı sağlamak amacıyla forma siparişi vermeyi düşünen insanların kafalarını bulandırarak kararlarından caymalarına sebep olacak türden harf birikintileri dökenler var..
* Trabonspor' un her şeyden önce o caanım bordo - mavi forması yerine, Dünya' nın dört bir yanındaki kulüplerin formalarını buraya taşıyarak sözümona kalite mütehassısı kesilenler var..
* Bu da yetmezmiş gibi formaları beğenen ya da makul seviyede gören insanların yorumlarına bile kabahat bularak kendi çaplarında bilmişlik taslayanlar var..
* Eh tabii bunlara karşılık da asla haksızlığa müsamaha edemeyecek yapıda benim gibi istisnalar da çıkacaktır mutlaka
Görüyorumki bu formu sadece kendine bellemissin sen arkadas.Yok ortalıkta görünmeyenler falan.İyi bırakalım sen tek basına takıl o zaman buralarda.Yorum yapmak herkesın hakkıdır.Evt bende begenmedim formaları hemde hiç.Eleştiri tarzımızı yorumlamak sana kalmamış.Ben Trabzonsporuma yakıstırmadım bircogumuzda aynısını düşünmekte.
Sanırım arkadas rahatsız oldu yeni üyelerden diyelimde yeni üye kaydı yapılmasın daha siteye.
Kesinlikle kendininde dediği gibi İSTİSNALAR cıkar arada.İdare etcez artık...Bir TÜRK'ün başı ancak RUKÛDA eğilir
Yorum
-
tabiki daha güzel tasarımlar özellikle çubuklu forma bende bekliyodum ama beklediğim gibi olmadı ama ne olursa olsun isterse bez parçası olsun ama o formanın üstünde trabzon amblemi olan her formayı alırım.herkes kulübe destek olmalı bende yarın formamı alıcam gidip hep destek tam destek.
Yorum
-
Arkadaşlar Gaziosmanpaşada TsClup varmış,Yerini bilen var mı?bugün o tarafa gideceğim,belki bugünde alabilirim formayı eğer gelmişse
Adresini bilen varsa eğer yardım ederse sevinirim..Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
Bir firma için yeni sezon hazırlıkları sadece forma tasarımı değil. Binlerce parçadan oluşan kocaman bir kolleksiyondan bahsediyoruz. Bu kolleksiyonun tasarımının, üretiminin, pazarlanmasının zaman alması kadar doğal bir süreç yok. Dünyanın dört bir yanında sizin kadar yeni formalarını heyecan ve merakla bekleyen milyonlarca insan var. Nike bu işi profesyonelce ve bilinçli yapıyor yıllardır. Nike gibi firmaların forma ve ürünler için en az bir yıl istemelerini bu bakımdan makul karşılamak gerekiyor.
İlk kez Avrupa şampiyonası ile görücüye çıkan 2008 / 2009 sezonu Nike tasarımlarının ne kadar zaman önceden tasarım, sunum, üretim sürecinden geçtiğini biliyor muyuz. Biz şimdiki modelleri tartışıp duralım, adamlar çoktan bir sonraki sezonun çizgilerini oluşturmak için tasarım büroları, ajanslar harıl harıl çalışıyor. Milyonlarca parça üründen ve kocaman bir sistemden bahsediyoruz. O binlerce tasarım, onların teknik hazırlığı, reklam çekimleri, internet siteleri, üretimi, dağıtımı, bizim gibi uğraştıkları yüzlerce takım ve kurum kolay değil. Barcelona değiliz ki onun kadar söz sahibi olalım. Kabul edelim bizim fazla ekonomik gücümüz yok. Öyle istediniz diye herkes her şeyi yapmıyor maalesef.
Çubuklu formanın neden bu kadar uzun sürdüğü meselesi de aynı temellere dayanıyor. Bir yönden dezavantaj gibi görünen bir avantajımız var: dünya üzerinde renkleri koyu bordo açık mavi olup, sponsoru Nike olan ve çubuklu forma giyen ikinci bir takım yok. Nike bize özel önce kumaş rengi tutturmak ve sıfırdan üretmek zorunda. İstediğiniz renk ve kalitede kumaş üretmek de zaman ve maliyet isteyen bir iş. Bir tane forma yapmıyorsunuz, tek beden yapmıyorsunuz, onbinlerce formanın da aynı kalite ve renkte olması lazım.
Bu arada daha önce imzaladıkları sözleşmeler ve çok önceden belli olan bir iş akışları da var. Nike Türkiye bile olsanız bağlı olduğnuz markanın stratejisi dışında kafanıza her esen işi yapamazsınız. Üstelik çubuklu formalar -bütün markalarda olduğu gibi- düz formaların aksine aynı kumaşa ekstra renk baskısı ile yapılıyor. Dolayısıyla çubuklu formanın, her zaman düz zeminli formalardan daha fazla üretim süresinin olması normal. Barcelona veya sponsoru belli olan Nike olsun olmasın, formalar çıktığı tarihten çok çok önce karar verilen, üretilen formalar. Daha tabiri caizse bizim sözleşmenin mürekkebi kurumadı.
Olayları sadece taraftar yönünden değerlendirmek eksik kalıyor. İşin üretici, yönetim piyasa gibi bir çok ayağı var.
İyi ki sponsorumuz Nike olmuş, şu süreci başka bir marka ile yaşasaydık olacakları tahmin edemiyorum.
Nike önümüzdeki dönem bizdeki bütün acemilere ve işini iyi yapamayanlara ve şu sabırsız taraftara rağmen bir sistem oturtacak ve hepimizi fazlasıyla memnun edecektir.
Yeter ki biz anlayışlı ve sabırlı olalım.
Her şeyin hayırlısı...
Yorum
-
Egemen,orda Tslup olma ihtimali aklımın ucuna bile gelmiyor aslında...Var diyorlar ama görmeden inanmamgidip bakacağız artık
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
Yorum