Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kombine alamayanlar 2 tane forma alsın yeter..
    Bmn'de herkez forma alsa
    Forma alan sayısı 10.000 felan olur

Yorum

• Bende alicam kendime ve kardesime forma.. sabirsizlikla formalarin cikmasini bekliyorum..

Yorum

• Bugün Kendime ve Eşime Sipariş verdim 3 iş günü içinde gelecek inşallah...
        Yeni formaları göreyim beğenirsem 1 tane sipariş vericem...
        >>(KaBuSuN_OLuRuM)<<

Yorum

• Bende bir kendime ve bir Babama Alacagim Türkiyeye gelince. Banada 2 Tane yazin lütfen
          “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• atanırsam 2 atanamazsam 1...
            atanamazsam 1 yeni 1 eski de olabilir...
            lafta olmaz gerçi formayı alıp fotosunu burataya atacam.. gel ağustos gel...
            [ille d' 7]

Yorum

• İlk olarak Mertcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu sayı gece saat 00:00 a kadar 550 olur..

demedi demeyin

Hadi BMN utandırmayın benii
              ''Trabzonspor''

Yorum

• Haydi arkadaşlar gayret en az 1000 olmalı .

Yorum

• 1 tanede ben alırım yeni sezon formalardan

Yorum

• Beni de ekleyin listeye.
                    Sezon başında 1 tane kesin olmakla beraber, 2. yarının başında da 1 tane alabilirim.
                    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Kombine kartlarımız satışa çıkıyor
                      Takımımızın 2008-2009 sezonunda oynayacağı müsabakaların kombine kartları yarın (Perşembe) satışa çıkarılacak.
                      Daha once 9 Haziran Pazartesi günü satışa sunulacağı açıklanan kombine kartlarımızın taraftarlarımızdan gelen yoğun talep üzerine yarın piyasaya sürülmesi kararlaştırıldı. Buna gore Bilgi İşlem Departmanımız tarafından geliştirilen kombine kart otomasyonuyla ilgili çalışmaların tamamlanmasının ardından kartların satışına yarın (Perşembe) saat 10.00’da Sadri Şener Merkezi’nde oluşturulan satış ofisinden başlanacak.

Buna göre taraftarlarımız kombine kartlara VİP Tribünü için 2500, Kapalı 1 (B-C-F-G Blok) için 1000 YTL, Kapalı 2 (A-D-E-H Blok) 750 YTL, Maraton Tribün için 300 YTL, Açık Tribün için de 100 YTL ödeyerek sahip olabilecek. Kombine kart alan taraftarlarımıza kredi kartına 10 taksite kadar imkan tanınacak.

Bu arada kombine kartların satışa sunulmasının ardından 7 Haziran 2008 Cumartesi akşamına kadar eski kart sahiplerine yerlerine yeniden sahip olmaları konusunda öncelik tanınacak.
                      iho istifa.

Yorum

• +1............
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• bir adet daha eklenebilir mi bana...
                          DRAGO GABRIC

Yorum

• 1 Forma'da bana yazabilirsiniz.
                            ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• sanırım 537 oldu daha çok almamız lazım ama 600 ü bulmaz bence geceye kadar??

Yorum

• arkadaşlar 20 yaşındayım ben ve utanarak söylüyorum hayatımda ilk defa forma aldım indirimdeki formalardan iki adet)..çünkü ilk defa Trabzonumdan bu kadar ümitliyim..
                                yeni formalardan da 2 tane almayı taahhüt ediyorum...

Yorum

Çalışıyor...
                                X