Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mensure 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben çok beğendim formaları hepsinden alıcam
    İyi de daha görmedik ki formaları.
    Yoksa, yoksa gördük mü....

Yorum

• İlk olarak Tanju Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bence geçen sezonki parçalı forma çok güzeldi
      bencede o formalar çok güzel her renk hem desen bakımında harika forma
      elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Yönetimden aldığım habere göre; Ersun Hoca formaların ve idman malzemelerinin kalitesinden çok memnun kalmış ve bunu dile getiriyormuş. Pumanın üstüne bu formalar ve idman formaları gelince keyfi iyice yerine gelmiş. Rahatlığı ve kalitesi Hocamız ve futbolcular tarafından da onaylanmış haberiniz olsun.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Gs ın yeni formalarını gören oldumu? Bizim turuncumuzdan forma yapmışlar.Ayıptır ya azcık utanması olan o formayı giymez.

Yorum

• turuncu renginin patenti bizde değildir herhalde.. isteyen istediği rengi kullanabilir sanırım..
            Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak wasudoku tarafından gönderildi

Galatasaray ayıp etmiş valla.. Neyse ki marka Nilke değil..
              [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/TUNTOS%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]
              bısım kı daha gusel hem daha dar hem tonları farklı 2 farklı ton kullanılmıs..
              En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 04.07.2008, 13:45.
              bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• Kartal tesislerinde indirimli Puma forma satışları durdurulmuş.Elimi keşke daha çabuk tutsaydım.
                Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• gese rezil işte bize özendiler
                  rezilliklerini ortaya koydular nefret ediyorum nefret

Yorum

• müthiş müthiş. formalar süper. hayde herkes burayaaa...
                    devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Olmadi!

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nike'ın bize özel tasarımları asıl önümüzdeki sezon yapacağını zaten biliyorduk.
                      Hiçbir sponsorun da forma işine bir sene önceden girmediğini de.
                      Nike'ın mevcut kolleksiyonlardan bize uygun formları seçip, en iyi kumaş kalitesi ve doğru renklerler ile birlikte sunacağını da biliyorduk.
                      Aston Villa tarzı formanın çıkacağını da. Yani gövdesi bordo kolları mavi.
                      Ülker'in Cola turka yerine kendi logosunu istemesi de ilginç ve güzel bir gelişme yeni öğrendiğimiz.
                      Depolarda Puma'dan kalma yığınla forma olduğunu da biliyoruz.
                      Bilmediğimiz tahmin etmediğimiz başka birşey var mı?
                      Görmeden, dokunmadan, giymeden karar verme acelesi neden?
                      Başkası beğenmez, ben bayılırım belki?
                      Ayrıca sorun da yok bence.

Formaya rezalet diyenlere de şaşırıyorum. Puma giydiğimiz zamanları unuttuk hemen.
                      Beğenmemiş olabilirsiniz, fakat bunca insanın görmediğini düşünerek, kişisel zevkinize göre Trabzonspor formasını kimse rezalet diyemez.

Kimse T.S formasına rezalet demiyor;demagoji yapma lütfen, rezalet olan Pumayla hemen hemen 'dizayn' anlamında aynı olması; ben formaları gördümde,inceledimde...Ama seninyaptığın dizaynlarla alakası yok...Aslında seni takdir ediyordum çalışmalarından dolayı ama şu "demagojik yaklaşımın"........cık; olmadı!
                      Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!

Yorum

• Reha tarafından yazılan 1175. mesaj
                        "Sonuçta formaları ben gördüm,rezaletti...İlla ki görücem diyorsanız bekleyelim!"

Yazılarımda kimseyi hedef alarak yazmıyorum.

Mesajımda da açık ve net biçimde ifade ettiğim gibi sizin beğenmediğiniz birşey benim için çok güzel olabilir. Başkaları da görmeden böyle olumsuz hava estirmemek lazım, dedim.

Duygularımı ve fikrimi beyan etmem, neden 'demogojik yaklaşım' olarak algılanıyor anlayamıyorum.

Ne Trabzonspor ne de Nike benim tasarımlarımı yapacak demedim ki.
                        Ben sadece önerilerimi paylaştım.

Şaşkınlıkla okudum, beni üzüyorsunuz.
                        En son a f s tarafından düzenlendi; 03.07.2008, 16:19.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Reha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kimse T.S formasına rezalet demiyor;demagoji yapma lütfen, rezalet olan Pumayla hemen hemen 'dizayn' anlamında aynı olması; ben formaları gördümde,inceledimde...Ama seninyaptığın dizaynlarla alakası yok...Aslında seni takdir ediyordum çalışmalarından dolayı ama şu "demagojik yaklaşımın"........cık; olmadı!
                          bu tasrımlar tamamen bizim begenimize sunulmuştur gercekten ben ali abinin yaptıgı formaları begendim özellikle renk bakımından ama senin yaklasımların bence gercek bir trabzonspor taraftarının yaklaşımı değil....
                          Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Arkadaslar tartismaya gerek yok! Hepimiz renkdasiz ve ayni renklere ve Takima gönül vermis insanlariz. Herkesin Zevki kendinedir. A f s Abinin dedigi gibi biri begenir öbürü begenmez! Zevkler ve Renkler tartisilmaz! Trabzonspor 4 Ever! Ben sahsen Formalari heyecanla bekliyorum! Ne Mutlu Trabzonsporluyum diyene
                            “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• mavisi açı mavi mi bordosu koyu bordomu tuzugumuzdeki gibi bari onu sölede rahatlayalım

Yorum

• İlk olarak Reha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sonuçta formaları ben gördüm,rezaletti...İlla ki görücem diyorsanız bekleyelim!
                                Nerede gördün? Daha Tanitilmadi bile? hmm.....
                                “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

Çalışıyor...
                                X