Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Egemen,orda Tslup olma ihtimali aklımın ucuna bile gelmiyor aslında...Var diyorlar ama görmeden inanmamgidip bakacağız artık
    tahmini diyorum ahmet öğrendikten sonra git sen yada ben bi halaoğlunu arayayım.. G.O.paşa da oturuyolar.. biliyordur belki haber veririm..
    Hadi eyvallah..

Yorum

• Nike mağazalarında Satışa çıkmıyor mu ürünler?yada ürünleri Nike mağazalarından alsak takıma katkısı aynı mı oluyor?
      Valla Egemen ne yalan söyleyeyim,Makbule geçer
      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Bahattin Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben şu an Trabzonda olan bir arkadaşıma ısmarladım formayı inşallah 2 hafta sonra üzerimde olacak

bu formayı gururla göğsümü kabarta kabarta giyeceğim :

Aynen..

Bu formanın renkLeri de tasarımı da mükemmeL.. Alacağım bende..
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Ben önceden buraya yazmadım ama haftaiçi ptesi veya salı 1 tane, 2 hafta sonrada beyaz formayı alıcam.Eğer çıkarsa çubukluda alırım..
          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nike mağazalarında Satışa çıkmıyor mu ürünler?yada ürünleri Nike mağazalarından alsak takıma katkısı aynı mı oluyor?
            Valla Egemen ne yalan söyleyeyim,Makbule geçer
            Haznedarda çalışıyomuş hemen 100m aşşada diyo

G.O.paşada caminin oralarda olmayabilirmiş.. belediyenin yanında yeni bi alışveriş merkezi açılmış oraya açılmış olabilir dedi tam bilmiyo oda
            Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çok iyimsersin çooook ...

Nike hangi ülke malı ...

Türkiye'de Amerikan üretimi nike gördün mü ( Ben görmedim ) ...

Hemen hepsi melzya tayvan gibi işgücünün ucuz fakat ürün işçiliğin kötü olduğu yerlerde üretilip Türkiye'ye geliyor ...

Peki sence Barcelona formasını Tayvan'da üretip giydiebilir misin Xavi'ye ...

Zırva olur di mi
              Biraz geç bir cevap olacak ama neyse...

Ben Amerika'dan Nike ürünü satın aldım. Tahmin edin nerede üretilmiş.? Türkiye. Evet altında aynen Made In Turkey yazıyordu.

Yorum

• Eyvallah Egemen Sağol,Alışveriş merkezini hatırlıyor gibiyim sanki(koskoca yer aslında)
                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Yani Amerikan üretimi Nike yok.

Yorum

• İlk etapta bu üçünü edinmeye çalışacağım

Yorum

• Yok yok bu bordo mavi formaya acayip hevesLendim..
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Nike bildiğim kadarıyla hollanda malı.Ayakkabı almayaa gitmiştim direk hollandadan geliyor demişti sahibi yani değişik ülkelerde üretildiğini zannetmiyorum
                        Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• bende alıyorum.benide ekleyiniz... 1 tane
                          Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                          Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                          Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                          Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• valla ben 20 senedir gop tayım ama burda ts clup görmedim yok yani ürünleri cevahirden alıyordum orasıda kapandı online alıyorum gop ta olsa tsclup köşe olurdu
                            Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak yenteli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              valla ben 20 senedir gop tayım ama burda ts clup görmedim yok yani ürünleri cevahirden alıyordum orasıda kapandı online alıyorum gop ta olsa tsclup köşe olurdu
                              Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi'nin zemin katında Taraftarium açıldı. Trabzonspor ürünleri orada satılıyor.

Ben de oraya yeni formaların geldiğini henüz duydum, en kısa zamanda gidip kalite kontrol yapacağım.

Gelsin formalar...

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi'nin zemin katında Taraftarium açıldı. Trabzonspor ürünleri orada satılıyor.

Ben de oraya yeni formaların geldiğini henüz duydum, en kısa zamanda gidip kalite kontrol yapacağım.

Gelsin formalar...

bu çok mükemmel bi haber yanıbaşımda hemde yarın sabah namazından sonra ordayım
                                Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

Çalışıyor...
                                X