Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal ile İstikrar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hocamızın yanındayız !

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Erdal avatarı insanın yüzünü yansıtır der atalarımz,valla adam aynı sen çıkmış fotoda.
      Yüzüne sözüm yok.
      Ama tam bir Erdal Bey avatarı olması için oradaki pastayı kıymalı pideyle değiştirmek gerekecek.
      Hadi İlhan!

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Anıl,
        Başkalarını bilmem ama ben çok yakında sana üstat demeye başlarım.
        Dil zekası, dili kullanma becerisi bu kadar olur. Serdar Bali sol ayağını böyle kullanırdı vaktiyle.

Tarihte kullandığım tek avatarı değiştirdim.
        Ersun Hoca sevildiğini bil.
        Hocam izin verirsen Serdar abi kısmını da imza olarak kullanayım müsait bir zamanda.
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Havan batsın abi.
          Ne zorluklara göğüs gerdim bu fotoyu çekerken ey gidi Geçen hafta da imzalattım belki imzası belli olmuyordur
          hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Olay nedir?
            T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Gerçek Ersun Yanal benim ulennn
              Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• Hocam arkanda değil; YANINDAYIZ

(not:herkes hocanın farklı resimlerini kullanmaktansa bir resim belirleyip sadece onu kullansak daha iyi olur kanaatindeyim)
                Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
                Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• Ben efsane bir hocanın resmini avatar yapmaktan yanayım aslında. Ersun hocanın kıymeti anlaşılır. KUTADGU yapmış çok hoşuma gitti

Yorum

• Desteğimiz doruğa ulaştı.. Yanındayız Hocam..
                    Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği

Yorum

• Haftaya da umarım desteğiniz böyle olur ! Ersun Yanal için..
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Haftaya da umarım desteğiniz böyle olur ! Ersun Yanal için..
                        İmzam sizlere ithafen

Yorum

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Olay nedir?
                          ................
                          Son ağaç kesildiğinde,
                          Son nehir kirlendiğinde,
                          Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hocam izin verirsen Serdar abi kısmını da imza olarak kullanayım müsait bir zamanda.
                            Estağfurllah üstadım. Böyle bir şey beni onore eder.
                            Serdar Bali'yi daha çok onore eder ya neyse...
                            Ben aslında İskender Günen demek istemiştim.

Yorum

• Olcay Abi o maskeler ilk istifa diyenler tarafından takılır mağlup olunması durumunda çabuk düşürülsün diye...
                              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak innocence tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hocam arkanda değil; YANINDAYIZ

(not:herkes hocanın farklı resimlerini kullanmaktansa bir resim belirleyip sadece onu kullansak daha iyi olur kanaatindeyim)
                                Yok kardeşim ben alışkın değilim öyle ikide bir avatar değiştirmeye.

2 sene giderim bu avatarla.

(Bu arada avatarı BMN'deki 4.yıldönümümde değiştirmişim.Tesadüf.)
                                Özkan SÜMER

Yorum

Yükleniyor...
                                X