Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal ile İstikrar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yarınki antreman ziyaretinde bundan bahsedersiniz artık Ersun Hoca'ya.

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yüzüne sözüm yok.
      Ama tam bir Erdal Bey avatarı olması için oradaki pastayı kıymalı pideyle değiştirmek gerekecek.
      Hadi İlhan!
      Hocam bu saate kıymalı pide bulunmaz diye iğrenç bir espri yapsam.

Bu arada değinmeden geçemeyeceğim. Şu arkanda değil yanındayız hocam sözünün patenti bana aittir. Ona göre.

Neyse şaka bir yana, Arkanda değil! Yanındayız hocam.. Bu slagonu seviyorum. Yanında yürüyoruz hocam.. daha kalabalık..
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aha Adem değişmiş. Adem avatarını değiştirmiş. Fotomaç'a haber olur bu haber be.
        Biraz zor oldu ama başardık.

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İmzam sizlere ithafen
          Ne adamsın sen yahu.Yenersek kapak.Yenilirsek kına.Öylemi.
          Özkan SÜMER

Yorum

• İlhan bir de bu var tabi
            hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak ALihaN ERTüRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              biz fatih tekke'ciler siz Ersun yanal'cılar mı olduk ??
              Öyle bir şey yok Alihan. -cı, -ci diye ayrımlara da gerek yok. Siz, biz hiç yok. Herkes ve hepimiz varız.

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              Eduardo Galeano

Yorum

• Bu arada iki kelimelik bir mesajla varlığını bu kadar hissetirebilen birine kolay kolay rastalayamazsınız.
                Hoş geldin Mehdi.

Yorum

• Anıl'cım Sakarya'da rahmetli babamın dostu bir müfettiş ağabeyim var. İnan bana her maç arar. Bu takımdan bişi olmaz bu hoca'yı nerden aldılar. Hakaret hakaret hakaret hani sanırsın hocayı ben getirdim bana hesap soruyor... sayar oğlu sayar...Maç bitiminde kazanmışsak yine arar " Erdal bu galibiyet çok önemliydi. Müthiş iş yaptı uşaklar" der...Böyle bu iş Anıl değişmeyecek...Hoca da biliyor bunu....Yok bunu çaresi en azından sizin çocuklarınız büyüyene kadar yok
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İmzam sizlere ithafen
                    İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne adamsın sen yahu.Yenersek kapak.Yenilirsek kına.Öylemi.
                    2 tane mi Trabzonspor var, siz başka ben başka bir Trabzonspor mu tutuyoruz !

En büyük hata burda değil mi taraftar olarak bir birimizin düşüncelerine saygı göstermiyoruz !

Farklı görüşlere saygı duyun !
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Forum çıldırdı

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İlhan bir de bu var tabi
                        Abi yarın idman ziyaretin var. Ondan sonra hatırlatta Mehdi abiyle beraber seninle bi ilgilenelim. Gri gri dolaş ortalıkta.

“Ben basit bir '
                        Eduardo Galeano

Yorum

• giris saayfasinda bir bildirimi yayinlansa aslinda... yani öyle bir yaziki caktirmadan hocanin arkasinda oldugumuzda icinde yazsa...

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi yarın idman ziyaretin var. Ondan sonra hatırlatta Mehdi abiyle beraber seninle bi ilgilenelim. Gri gri dolaş ortalıkta.
                            Yakarım bu forumu yakarım yakarım ççç
                            hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Anıl'cım Sakarya'da rahmetli babamın dostu bir müfettiş ağabeyim var. İnan bana her maç arar. Bu takımdan bişi olmaz bu hoca'yı nerden aldılar. Hakaret hakaret hakaret hani sanırsın hocayı ben getirdim bana hesap soruyor... sayar oğlu sayar...Maç bitiminde kazanmışsak yine arar " Erdal bu galibiyet çok önemliydi. Müthiş iş yaptı uşaklar" der...Böyle bu iş Anıl değişmeyecek...Hoca da biliyor bunu....Yok bunu çaresi en azından sizin çocuklarınız büyüyene kadar yok
                              Abi o amcamızı da anlıyorum ben. Ben de puan kaybedince sana sığınıyorum. O da rahatlatılmak istiyor, en iyimser Trabzonsporlu tarafından .

Beni de anlayın işte. Düşman lazım, düşman yaratmaya çalışıyorum kendime.
                              Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                2 tane mi Trabzonspor var, siz başka ben başka bir Trabzonspor mu tutuyoruz !

En büyük hata burda değil mi taraftar olarak bir birimizin düşüncelerine saygı göstermiyoruz !

Farklı görüşlere saygı duyun !
                                Senin görüşüne saygı duyuyorum farkındaysan orada Uzunoğlu'nun görüşüne saygı duymuyorum.
                                Özkan SÜMER

Yorum

Yükleniyor...
                                X