Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal ile İstikrar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mustafa Uzuner 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ersun YANAL'a hep destek tam destek.
    Darisi haftasonu Avni Aker'e gelecek taraftarlarimiza.

Yorum

• Erdal avatarı insanın yüzünü yansıtır der atalarımz,valla adam aynı sen çıkmış fotoda

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Takım puan kaybedince yeniden doğmuş gibi oluyorlar onlar hocam. üyelik tarihlerine ve rumuzlarına da yansıyor.
        Anıl,
        Başkalarını bilmem ama ben çok yakında sana üstat demeye başlarım.
        Dil zekası, dili kullanma becerisi bu kadar olur. Serdar Bali sol ayağını böyle kullanırdı vaktiyle.
        İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aylardır avatar kullanmayan ya da avatarını değiştirmeyenler, Ersun Yanal için bu tutumlarından vazgeçtiler.
        Tarihte kullandığım tek avatarı değiştirdim.
        Ersun Hoca sevildiğini bil.

Yorum

• En orjinal benimkisi
          hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Ersun maskesi yaptıralım dağıtalım stadda.?

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Vaayy bee.Bir zamanın devrimcileri bugün suntacı pardon cuntacı olmuş.
              "Şartlar tamam edildi." Adem.

Yorum

• Aha Adem değişmiş. Adem avatarını değiştirmiş. Fotomaç'a haber olur bu haber be.
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Erdal avatarı insanın yüzünü yansıtır der atalarımz,valla adam aynı sen çıkmış fotoda
                  Olcay abi vallahi aynı şeyi düşündüm. Ama ben yazmayayım dedim )
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Ne oluytor yahu,burada kim kimdir,herkes birbirine girmiş bu kadar ersun yanalı bir arada hiç görmemiştim
                    Bu kadar Ersun yanala karşı bi denede Alaeddin Yakan olsun be
                    Son ağaç kesildiğinde,
                    Son nehir kirlendiğinde,
                    Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Ya bu avatar değişme işi sakat oldu

Kaç mesaj okudum lan bu mesajı ben ne zaman yazdım diye

Yorum

Ersun maskesi yaptıralım dağıtalım stadda?
                        V for Vendetta'daki gibi.
                        Müthiş olurdu Olcay Abi.

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          En orjinal benimkisi
                          Havan batsın abi.
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• abilerim neyaptınız ya biz fatih tekke'ciler siz Ersun yanal'cılar mı olduk ??

Yorum

• Avatarlarin yaninda herkes ismini Ersun olarak degistirsin

Yorum

Ersun maskesi yaptıralım dağıtalım stadda.?
                                Olcay Abi Allah aşkına "yenilelim de habundan kurtulalum" derken 3-5 koltuk arkandaki o maskeyi orada takmanın bir manası var mı .

Belki de aslında o zaman manası var ama ne bileyim, Avni Aker'i bizim stad diye hissedemiyorum artık. En azından orada çıkan sesler uzunca bir süredir benim sesim değil.
                                Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

Yükleniyor...
                                X