İlk olarak Mustafa Uzuner 61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal ile İstikrar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım puan kaybedince yeniden doğmuş gibi oluyorlar onlar hocam. üyelik tarihlerine ve rumuzlarına da yansıyor.
Başkalarını bilmem ama ben çok yakında sana üstat demeye başlarım.
Dil zekası, dili kullanma becerisi bu kadar olur. Serdar Bali sol ayağını böyle kullanırdı vaktiyle.
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAylardır avatar kullanmayan ya da avatarını değiştirmeyenler, Ersun Yanal için bu tutumlarından vazgeçtiler.
Ersun Hoca sevildiğini bil.
Yorum
-
İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVaayy bee.Bir zamanın devrimcileri bugün suntacı pardon cuntacı olmuş.
Yorum
-
Aha Adem değişmiş. Adem avatarını değiştirmiş. Fotomaç'a haber olur bu haber be.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdal avatarı insanın yüzünü yansıtır der atalarımz,valla adam aynı sen çıkmış fotoda)
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Ne oluytor yahu,burada kim kimdir,herkes birbirine girmişbu kadar ersun yanalı bir arada hiç görmemiştim
Bu kadar Ersun yanala karşı bi denede Alaeddin Yakan olsun beSon ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun maskesi yaptıralım dağıtalım stadda?
Müthiş olurdu Olcay Abi.
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn orjinal benimkisiTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun maskesi yaptıralım dağıtalım stadda.?.
Belki de aslında o zaman manası var ama ne bileyim, Avni Aker'i bizim stad diye hissedemiyorum artık. En azından orada çıkan sesler uzunca bir süredir benim sesim değil.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
Yorum