Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal ile İstikrar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Zorluklara karşı göğüs göğüse, düşmana karşı omuz omuza..

Gökçe bu fotoğrafın üstünde bir imza hatırlıyorum.
    Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gökçe bu fotoğrafın üstünde bir imza hatırlıyorum.
      Abi imzalasını taratamamıştım henüz
      hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Trabzon kalkti şaha, bak koşuyor dört nala
        Tek gündem biziz artik, baksan hangi kanala
        Arkasinda tüm şehir, Ayşe, Fadime hala

Teşekkürler Şener`e, teşekkürler Yanal`a

Tarihdeki başari, ders mevzusu okula
        Geri döndü efsane, korku saldi dört kola
        Trabzon`a engel olmak, Istanbul`a dert ola

Deplasmanda şenlik var, Avni Aker`de gala
        Bize her yer Trabzon, uçariz daldan dala
        Şampiyonuz bu sene, bitime aylar kala

Kenetlendi camia, eski yeni kolkola
        Hedefti şampiyonluk, böyle çikildi yola
        Çok uzun geldi bize, yirmibeş yillik mola

Trabzonsporlu olmak, nasip olmaz her kula
        Kafa tutan tek şehir, milyonluk Istanbul`a
        Değişilmez bu sevda, ne paraya ne pula

Fener,BJK,Cimbom, olduk onlara bela
        Bu yil bitik işleri, okunur tezden sala
        Biz 7`ye talibiz,onlardan kit imkânla

Kolbasti, horonuyla, Trabzonlular şen ola
        Federasyon,Tahkimle, engel koysada yola
        Yedirilmez hakkimiz, ferman bu sağa sola

Teşekkürler Şener`e, teşekkürler Yanal`a…

Yorum

• İlk olarak Raskolnikof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mesut Yılmaz, Trabzonspor'un bu yıl için şampiyonluğa ulaşmasının zor olduğunu belirtirken, son iki maçta alınan sonuçların futbolcuların hala şampiyonluklar yaşayan Trabzonspor'un ulaştığı özgüvene ulaşmadığını gösterdiğini sözlerine ekledi.
          Spor yorumculuğunamı başlamış.
          Gs hakkındaki yorumlarını duysaydık bir de.

Ersun 1 maç kaybetti yalan oldu.Futbol var pozisyon var ama gol yok.

Bülent 2 maç kazandı kral oldu.Futbol yok pozisyon yok atılan goller balon.

Bu ne yaman çelişkidir.Bekleyelim görelim.Gel pazar gel.
          Özkan SÜMER

Yorum

• Akşamüstü sağı solu aradım. Nedir neler oluyor bakalım diye. Sonra gelip yazdıklarımızı tekrar okudum. Yapmış olduğum gözlem ve analizlerin ışığında şu kanaate vardım ki bize tez zamanda bir düşman lazımdır. Şehir kaybettiği sempatiyi yakaladı. Kimse Trabzonspor'dan bahsederken saygısızlık edemiyor. Hakemler nisbeten uğraşmayı kesti. Fatih Terim bile şehre teşrif etti...Spor programlarında Trabzonspor bahsi açılınca yüzlerde gülümseme başlıyor vsvsvs...Bütün bunlar olunca biz birbirimize düşüyoruz. Düşmansız yaşayamayız biz. Güney'li arkadaşlar alınmasın orda mesela iklimden coğrafyadan dolayı hani hayat biraz laylaylomdur. Güneş,kum ve deniz barışık bir hayatı getiriyor. Oysa bizim coğrafya öyle değil. Yol yapacaksın mücadele, ot kurutacaksın mücadele odun keseceksin mücadele.... Asırlardır süren bu mücadele geleneği genlerimize işlemiş. Kimseyi bulamayınca kendimizle mücadele ediyoruz. Hani Necip Fazıl diyora; "Düşmanım sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç bana da sen lazımsın" Tam da bizim için diyor...Acil düşman aranıyor...Ufukta sarı kırmızı göründü
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Haftasonu Adnan bi çirkeflik yapsa da tez zamanda bir düşman edinsek.

Erdal abiye hak veriyorum.Gündemi değiştirmek lazım.
              Özkan SÜMER

Yorum

• Hayırlısıyla şu maçı alalım...Bir de düşman edinelim...Gerisi Allah kerim...
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Akşamüstü sağı solu aradım. Nedir neler oluyor bakalım diye. Sonra gelip yazdıklarımızı tekrar okudum. Yapmış olduğum gözlem ve analizlerin ışığında şu kanaate vardım ki bize tez zamanda bir düşman lazımdır. Şehir kaybettiği sempatiyi yakaladı. Kimse Trabzonspor'dan bahsederken saygısızlık edemiyor. Hakemler nisbeten uğraşmayı kesti. Fatih Terim bile şehre teşrif etti...Spor programlarında Trabzonspor bahsi açılınca yüzlerde gülümseme başlıyor vsvsvs...Bütün bunlar olunca biz birbirimize düşüyoruz. Düşmansız yaşayamayız biz. Güney'li arkadaşlar alınmasın orda mesela iklimden coğrafyadan dolayı hani hayat biraz laylaylomdur. Güneş,kum ve deniz barışık bir hayatı getiriyor. Oysa bizim coğrafya öyle değil. Yol yapacaksın mücadele, ot kurutacaksın mücadele odun keseceksin mücadele.... Asırlardır süren bu mücadele geleneği genlerimize işlemiş. Kimseyi bulamayınca kendimizle mücadele ediyoruz. Hani Necip Fazıl diyora; "Düşmanım sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç bana da sen lazımsın" Tam da bizim için diyor...Acil düşman aranıyor...Ufukta sarı kırmızı göründü
                  bi güneyli olarak....
                  sğper yahu....bi daha...
                  şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Rıfkı'nın programı bomba bu akşam.

Zonguldak'tan bir taraftarımız aldığı duyumu Rıfkı'ya soruyor."Fatih Terim seneye Trabzonspor'a gelecekmiş diye duyduk."
                    Herkese Merhaba

Yorum

• Kullanmak isteyen varsa;

Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Rıfkı'nın programı bomba bu akşam.

Zonguldak'tan bir taraftarımız aldığı duyumu Rıfkı'ya soruyor."Fatih Terim seneye Trabzonspor'a gelecekmiş diye duyduk."
                        )))))) Sadri başkan da sever Terim i....Neyse Şenol hoca yırttı...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          )))))) Sadri başkan da sever Terim i....Neyse Şenol hoca yırttı...
                          Düşmanı bulduk
                          Herkese Merhaba

Yorum

• Cok güzel bir düsünce,...

Yorum

• İlhan bana şöyle hocanın yemek yediği bir resim yokmu?...Poetricus a ve Zafer ithafen Durun yahu hocayı da çağıracağız yemeğe...Bittiniz siz bittiniz. Hocayı bilmem ama yardımcısı kesin iyi yemek yer.

Yorum

• Erdal abi,

Böyle bir fotoğrafı var hocamızın. İstersen biraz ayar çekerim.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Yükleniyor...
                                X