Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal ile İstikrar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1 -alanzinho nun gelişi
    2- serkan balcı olmayışı (sakat mı bilmiyorum)

bu 2 futbolcu takımı çok etkiledi çöküş sürecinde
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İdmanda 100 şutun 100'ünü de gol yapsa ne olur?
      Gökce bey sen idmandaydin gecen hafta ve buraya sut görüntülerini koymustun.
      O sut calismasinda da oyuncular hemen hemen isabetli sutlar atamamislardi,yanlismiyim?
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        aylardır idmanda yüz şutun yüzünü de gol yapıp sahada 2 metreden dışarı atıyor öylemi

bana pek inandırıcı gelmiyor
        1 maçta olsa neyse, her maç olur mu ya? inadına atmıo
        @tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          aylardır idmanda yüz şutun yüzünü de gol yapıp sahada 2 metreden dışarı atıyor öylemi

bana pek inandırıcı gelmiyor
          Forvetlerimiz kötü oynuyor değil..Son vuruşları inanılmaz kötü.. Yoksa her forvetten daha fazla pozisyona giriyorlar.. Fırsatları değerlendiremediği için eleştrieiyoruz zaten..

söylediklerinizin hoca ile bence hiçbir alakası yok.. 2 forvetimiz bu kadar gol kaçırınca hocamız çokmu mutlu oluyor ? Onun içi içini yemiyormu ?

Her maç gol kaçırma rekoru kırdığımızı hocamızın kendiside ifade ediyor zaten..

Bir şekilde olayı hocaya bağlayacağız ya.. Nasıl olursa olsun..

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            1 -alanzinho nun gelişi
            2- serkan balcı olmayışı (sakat mı bilmiyorum)

bu 2 futbolcu takımı çok etkiledi çöküş sürecinde
            Hangi çöküş ? Ne çöküşü ?

Her hafta başka bir istanbul takımı 5. 6. oluyor... Sene başından beri çalkalanıyorlar..Binbir türlü çöküş atlatıyorlar

Ama sene başından beri en kötü pozisyonumuzdayız ( averajla 3.lük) ve bunu çöküş olarakmı yorumluyoruz ?

Yorum

• Yahu ne çöküşü, ne düşüşü?
              Kimsenin şampiyonluk iddiasında bulunmadığı Başkan'ın dahi; "Olursak da hayır demeyiz." dediği yeni kurulmuş bir takımın skor tabelasını çıldırtacak sayıdaki pozisyondan birini bile atamayıp tırışkadan bir golle mağlup oluşundan başka bir şey yok ortada.

Bu çöküşse Barack Obama da sarışındır.
              En son poetricus tarafından düzenlendi; 08.03.2009, 23:15.

Yorum

• Ersun Hoca ile kontrat yenilenmezse

Yeni bir isim gelecek değil ya yahu . Şenol gelir, Sadi gelir, Giray gelir olmadı Ziya gelir anasını satayım.

yoksa ortada özevlat yokken çalışıp çalışabileceğimiz en iyi hocayı göndermenin mantıklı bir açıklaması olabilir mi?

açıklama yapmaya gelince 20 yeni oyuncu aldık, hedefimiz avrupa kupalarına gidebilmek diyip bunun fazlasına hatta belki de şampiyonluğu kazanmaya bu kadar yakınken dönen muhabbetlere bakın.

gönderin anasını satayım. ersun'u da gönderin.

benim Trabzon şehrinde değil şampiyonluk yaşayacak , herhangi bir başarı sağlayabilecek Trabzonspor olabileceğine ihtimal vermiyorum. Bunun sebebi de ne 3 maçta kaybedilen 6 puandır ne de forvetlerimiz gol atamiyür zihneti.

Futbolu hala sobanın etrafında formaları kuruturken "hadi kazanacağız" diyip kazanılacak ve şampiyon olunacak bir oyun zannedenler var.Futbolun hala hemşehrilerle oynanacağını sananlar var.Yönetimde var, medyada var, taraftarda var, Trabzonspor'un her kademesinde var.

Ersun Yanal'ın bu takımdan ayrıldığı gün şampiyonluk hayallerinin en azından 20 seneliğine daha gömüleceği gündür. ne yaptığınız yatırımların ne de yeni baştan kurduğunuz bu takımın bir önemi var. aynen yazıdaki gibi, şampiyon olamayınca her şeyi yakıp yıkan bir yapısı var bu şehirin.

Açıkçası bu hamle gerçek olursa şahsım adına hem yönetime hem de takıma karşı bütün inancımı yitiririm. Ersun Yanal'ın teknik taktik veya herhangi bir yeteneğine ekstra bir hayranlığım yok. Beni soğutan zihniyettir. bu zihniyetin bu kadar yoğun yaşandığı takım değil benim takımım. Ben başka bir Trabzonspor'u tutuyorum.

Ben Trabzon şehrini sevmiyorum. Trabzonluyum, Trabzonsporluyum. Ama ben bu şehiri sevmiyorum kesinlikle şampiyonluğu falan da hakettiğini düşünmüyorum. Hatta ve hatta o kafaya, o zihniyete her şey müstehak.

Elinde bir takım var. hedefin avrupa kupaları. sonuç ortada. teknik direktörden bağımsız yapılmış bir iki transfer dışında sorunsuza yakın takımın var ve ortada ciddi bir kayıp veya hedeften kopuş yokken sen hocaya fatura kes. Bırakın yahu bu işleri.

Tek dileğim Ersun Yanal'ın bu takımı şampiyon yapması ve "Allah sizi bildiği gibi yapsın" diyerek istifasını vermesi.

dip not: yazdığım yazı herhangi bir veriye dayanmamaktadır. sadece ersun yanal karşıtı olmak adına yazabildiği her şeyi yazan taraftarımıza, her bir durumda sanki tek sorumlu hocaymış gibi onu öne atan yöneticileredir.
                En son Anıl Caner tarafından düzenlendi; 08.03.2009, 23:10.
                Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• gokhan unal bence artık lımıtını dolduruyor yerıne fatıh tekke yada dengı birini almak lazım para için değil trabzonspor için oynayacak bir futbolcu bilmem anlatabiliyormuyum... gökhan ünal parasını alıyo o mutlu ama biz değil !!!!!!!
                  u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hangi çöküş ? Ne çöküşü ?

Her hafta başka bir istanbul takımı 5. 6. oluyor... Sene başından beri çalkalanıyorlar..Binbir türlü çöküş atlatıyorlar

Ama sene başından beri en kötü pozisyonumuzdayız ( averajla 3.lük) ve bunu çöküş olarakmı yorumluyoruz ?
                    Lale devi bitti , çöküş ve dahası gelir ardı sıra artık bir mağlubiyete bakar çöküş

bu takım 45 puanı aldı ama o sinerji bitti
                    @tsmustafakemal

Yorum

• Trabzonspor taraftarınınz averajla 2.lik yada averajla 3. lüğü ÇÖKÜŞ olarak yorumlaması İnanılmaz komiğime gidiyor

Yorum

• Hala mı Ersun Yanal gitsin teraneleri

Eğer Ersun Yanal giderse benim ilk tercihim Ziya Doğan olur Böyle kuş beyinli zihniyete kuşbeyinli bir hoca yaraşır

Yorum

• Tolunay Hoca Carlos'a konduruyordu az kalsın.Carlos dua etsin ki Tolunayın eli alçılıydı.

Selman'ın dediği gibi " Ersun hocayla devam" diyelim konudan sapmayalım.
                          Herkese Merhaba

Yorum

• Bence Hami olabilir.
                            Denenmemiş.
                            Tertemiz.

Lİste falan da yaparız ona destek amaçlı.

Yenidien başlarız.

Kesin Hami.

Kesin artık.

Kesin...

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hala mı Ersun Yanal gitsin teraneleri

Eğer Ersun Yanal giderse benim ilk tercihim Ziya Doğan olur Böyle kuş beyinli zihniyete kuşbeyinli bir hoca yaraşır
                              işte bu ya
                              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                              As Roma
                              Francesco Totti "10"
                              Twitter:cemtotti61

Yorum

• Çöküş diye bir şey söz konusu değil .

Devamı gelmeyecek iki iç saha mağlubiyeti , o kadar .

Yorum

Yükleniyor...
                                X