Dünkü maç sonunda o stres ve gerginlikle bile ağzını açıp hakem hakkında tek kelime etmedi Ersun hoca , helal olsun.Birde süper ligde görev yapan diğer teknik direktörleri gözümün önüne getiriyorum , ve yine helal olsun diyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal ile İstikrar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Adami rahat birakin yahu 21 hafta destek veriyorsunuz 2 haftadir nedir bu haliniz. Sizler iyi günün dostusunuz sadece, böyle taraftarlik olmaz olmamalida.Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
Yorum
-
Merhaba ,
Bundan önceki maçlarda da görüldüki mevcut performanslarıyla gol ayaklarımız yetersiz . Her ne kadar 2 forvet gibi görülsede Ersun Hoca nın takımı tek forvet oynattığıda aşikar . Umut'un zaman zaman Cale nin kademesine girecek kadar geride oyunu kabul edişi bence Umut un ekstra performansı ekstra çabası değil Ersun Hoca nın taktiği gereğidir diye düşünüyorum .
Takımın kötü olsada kazanması bir nevi Ersun Hoca nın elini kolunu bağlamıştı . Ancak son g.aray maçı Ersun Hoca nın elini sağlamlaştırdı . Artık sol da Alanzinho sağ da Yattara denendiğinde olası bir beraberlil veya malubiyette kimse Yattara yı veya Alanzinho yu oynattığı için hoca yı sığ fikirlerle , sığ söylemlerle eleştiremeyecek .
Bu durumda hücumda 4 - 3 - 3 ü , savunmada 4 - 5 - 1 çok daha iyi oynayacağız . Çünkü Umut solda topu kapsada taşıyamıyordu . Veya sağ da tek kanatlı hücum yapmamız gerekiyordu . Üstelik Alan içede kat edebilen bir futbolcu .
g.aray maçı içinde hakem rezaleti gibi skandal durumları içersede '' her şer de bir hayır vardır '' cümlesine dönüşecektir diye temenni ediyorum .
Birde Hocam , maçın enazından % 10 unu 3 lü savunmaya dönerek oynuyoruz . Bencede çok başarı düşünce . Bu durumda Hüseyin savunmanın göbeğine geliyor . Sol ve sağ kanalarda daha serbest oynuyoruz . Peki bu durumda daha çok koşup daha fazla bindirme yapabilecek Serkan yerine Tayfun tercihin neden ?
Neyse Hocam dedik , demeye devam edeceğiz ; Arkanda değil YA-NIN-DA-YIZ !
SaygılarımlaEn son firidin61 tarafından düzenlendi; 16.03.2009, 22:25.
Yorum
-
İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşaallah ben yanılırım ancak bu hoca ile olmayacak bu iş...Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
ya kardeşim siz hangi hocayı beğenirsiniz bi söyleyin.ersun yanal yarın istifa etse mutlu mu olacaksınız?hangi teknik direktör gelecek de bu takımı sizin istediğiniz şekilde oynatacak?veya ersun yanal gibi top oynatacak?giray bulak mı ziya doğan mı şenol güneş mi ........hangisi?adam gelmiş son 2 sezonda dip yapan bi takımı yönetim sayesinde zirveye çıkarmış, iyi de futbol oynatıyor ve kimsenin tanımadığı adamları bulup yıldız yapmış daha neyi eleştiriyorsunuz?tabi ki hataları olacak ama artık bi hocayla şöyle en az 4-5 yıl çalışmamız lazım her zaman her koşulda yanında olduğumuzu belirtmemiz lazım.adam stresten saçları beyazladı.yok kardeşim yok biz bu taraftarımızla anca ilk dörde oynarız kimse kusura bakmasın!
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşaallah ben yanılırım ancak bu hoca ile olmayacak bu iş...
İnşallah sen yanılacaksın.
Yorum
-
İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takım 5.bile Olsa Ersun hoca ile kesinlikle devam edilmeli.
Bu sezon Kimse şampiyonluk beklemezken Hakem hatalarına rağmen ligin son 10 haftasına girilirken Şampiyonlukta İddialıyız,
Kimi getireceğiz Ersun hocanın yerine alternatif varmı.?
Yerel medyanın en fazla Üzerinde durduğu ve Geçen hafta Göklere Çıkardığı Giray Bulak ı bu hafta Gördük G.ANTEP karşısında resmen döküldü.
Giray Bulak ne yapmış geçen sezon Manisadan Kovulmuş,Daha önce Denizliden Kovulmuş,Gittiği takımların hepsi Küme düşmüş yada Kümede kalma mücadelesi vermiş.Konya da sezon başında başlamış Konya bizi yenmese idi düşme hattında idi Hala Düşmeme mücadelesi veriyor,Zamanında Trabzonspor u çalıştırdı ne Yaptı.
O yüzden Oyuna gelmeyelim.Şu an ligde ilk 5 içinde bulunan takımlardan hangisinin Hocasını Takımın Başına getirirsiniz.
Haydi Soralım.
Trabzonsporun Başında Kimi teknik direktör Olarak Görmek istersiniz.
A-Bülent Uygun
B-Mustafa Denizli
C-Ersun Yanal
D-Aragones (Dede)
5-Bülent Korkmaz
Haydi Bu soruya cevap verirseniz.Bu olayı Çözeriz.
Hangisini İstersiniz DÜşünün Ona göre tartışın.
Evet Esrun Hocanın Bana görede hataları vardır.Hatasız Hoca yoktur zaten öyle olsa idi,Kimse maç kaybetmezdi.
Trabzonspor yeni bir takım Kurmuştur.
Bu takımda Hüseyin Kesinlikle Şampiyonluğa Oynayan bir takımın kaptanlığına Yakışmıyor,
Şu an 4-4-2 oynuyoruz gibi gözüküyor ama Hüseyin SAYESİNDE biz 5-3-2 gibi Dünyada olmayan bir sistemle Oynuyoruz.Tüm anadolu takımları dahil Ön libereoda oynayan Tüm oyuncuların Mutlaka Bir asisti yada Golü vardır.Bizim Hüseyinde Gol SIFIR,Asist SIFIR,o Zaman Seneye Bu noktaya Çözüm şart.
Tayfun Sağbekte Oynatılıyor,bana göre Tayfun O bölgenin adamı değil.Eğer Trabzonlu diye illa oynayacaksa,4,5 hoca değişimine rağmen,Tüm kadro değişiöine rağmen İlla Oynayacaksa,Ona Başka bir mevki bulunmalı,Dün GS.ın ilk yarı boyunca tüm atakları O koridordan gelişti.
Forvet Hattında Sorun var.Gökhan Umut aynı karekterde iki oyuncu Yan yana Oynamaları Trabzonspora katkı sağlamıyor,O yüzden Birisinden Birisi takımdan kesilmeli,Yerine İyi bir Partner bulunmalı,Bana görede Gökhan Oynamalı
Gökhan attığı Gol 9 Asist 8
Umut Attığı gol 9 asist 1,
Ama Öyle yada Böyle Bu sezon Bu olumsuz şartlarda bitecek Seneye Aksayan yönler çözülmeli,
Hoca ile 2 yıılık Sözleşme Yapılmalı,Ersun Hocaya yedekleri neden Oynatmıyor diye kızıyoruz,
işte altarnatif dediğimiz Isac kaleci ile karşı karşıya Topu kaleciye Niaşlıyor,Oyuna giriyor 1 dakika sonra KRANPON DEĞİŞTİRİYOR,demekki Bizim Isacla kaybedecek zamanımız Yok.
Ceyhun diyoruz şans veriyoruz,Oynadığı maçta Hatalar yapıyor Oynayamıyor,
Gelecek sezon için zaten Bir sistem Kurmuşuz,AVRUPADA 2 oyuncumuz var(BRÜLÜS ve Kaleci).Karadenizspor var Bunlar Ersun Hoca ile Planlanmış,Yeni hoca demek Sadece Trabzonsporun şu an mevcut kadrosunun yeniden Planlaması demek değil.Avrupadaki oyuncular ve Karadenizsporunda Kaderi demek,Yeni gelecek Hocanın Tüm takımı ve Karadenizsporu dağıtmayacağını kim garanti edebilir.
O yüzden bana göre Şampiyon olmasak bile Ersun Hoca ile devam.
"Bu takimda Hüseyin kesinlikle sampiyonluga oynayan bir takimin kaptanligina yakismiyor. Hüseyin sayesinde biz 5-3-2 gibi dünyada olmayan bir sistemle oynuyoruz".
Kimsiniz bilmiyorum, ama Trabzonspor taraftari oldugunuz kesin, size söyle bir cevap vereyim; Hüseyinden daha iyisini bulana kadar o mevkide oynayacak en iyi oyuncu su anda Hüseyindir. Ben Hüseyinin savunucusu deyilim, fakat sizin bu konuda yazdiklarinizda bir elestiri deyildir, ne olduguna siz
karar verin. Son 10 haftaya girdigimizde sizin bu yazdiklariniz Hüseyine ve takima nasil yansir bilemem, demekki sizde bir taraftar olarak takima bu sekilde bir katkida bulunuyorsunuz. Her nedense bu hafta galiba fanatik gazetesi Hüseyini haftanin futbolcusu secti, ilginc bir durum benence. Demekki bizi sevmeyen medya, hoca Hüseyini her hafta oynatsin diye ara sira onu haftanin futbolcusu seciyor. Bu durum altimizi oymanin baska bir yöntemi olsa gerek.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUstam gerekçelerinizi de açıklarsanız ikna ederiz belki sizi
GS maçından sonra Adnan Sezgin'e ve GS li topçulara öyle bir sarılması vardı ki; beni bu bilmediğim yerde bırakıp gidiyorsunuz ama en kısa sürede buradan ayrılacağım der gibiydi.En son antagonist tarafından düzenlendi; 16.03.2009, 23:48.Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...
Yorum
-
ersun hocadan yanayım ama lütfen 8 milyon içinde 100 kendini bilmez kişinin lafına bakıp hareket edcekse diğer tarftarı görmezden gelip arda gibi bir şebekle ,elle gol atıldıktan sonra surat ifadesini unutup o şekilde dyolaga girecekse benim gibi yanında olan birçok insanı kırar üzer ve tepki almasını saglar....bari bunu yapmasın....ve bu şunu düşünrüyo bana trabzonlu bir hoca olsaydı asla o şekilde yapmazdı....
Yorum
-
İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerekçem şu;
GS maçından sonra Adnan Sezgin'e ve GS li topçulara öyle bir sarılması vardı ki; beni bu bilmediğim yerde bırakıp gidiyorsunuz ama en kısa sürede buradan ayrılacağım der gibiydi.
sanırım haklısın...bizi buraya kadar getirdiği için defalarca tşk ettim ama yaığı hareket saygısızlık gibi geliyo en azından hep destek olan tartara....daha öncede soylemıstım sanırım hocanın yuzunde hep bir memnunıytsızlık havası sezdim ben sanki sadece başarı elde etmek için varmış gibi....ben başarılı olurum 0 dan bi takım yaratıp şampıyon ettim bakın işte der gibi....ama trabzonda olmaktan ve tarftarımızdan hiç memnun değil gibi....elbette haklı oldugu yer vardır ama her hocaya veriliyo kötü tepkiler her takımın hocasına...bikaç kendini bilmez tarftara bakabiliyosa artık diycek bişim kalmıyo hoca hakkında..En son antagonist tarafından düzenlendi; 16.03.2009, 23:49.
Yorum
-
İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerekçem şu;
GS maçından sonra Adnan Sezgin'e ve GS li topçulara öyle bir sarılması vardı ki; beni bu bilmediğim yerde bırakıp gidiyorsunuz ama en kısa sürede buradan ayrılacağım der gibiydi.
Siz Gökhan ve Umut'un yetersiz performansını gerekçe gösterek kızağa çekilmesini istemişsiniz.Ve birde Bülent 'in Lincoln'ü kızağa çekmesini örnek göstermişsiniz.
Peki o zaman , Bülent Korkmaz Lincoln'ü kötü performansından dolayı mı , yoksa Hamburg maçında kendisine aldığı tavır yüzünde mi kızağa aldı.Aradaki bağlantıyı ve alakayı bir türlü çözemedim.
İlk paragraf ise tamamen sizin niyet okuyuculuğunuz , cevap vermeye gerek yok.En son antagonist tarafından düzenlendi; 16.03.2009, 23:49.
Yorum
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah sen yanılırsın değil.
İnşallah sen yanılacaksın.
Futbol oyununda şansın yeri %5 tir gerisi kabiliyetli oyuncularına ve senin oyuna müdehalelerine kalır. Ersunun hangi giden maçı müdehaleleri ile çevirdiğini bir söylersen bizde ona göre yanıldığımızı biliriz.Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...
Yorum
-
İlk olarak şahinler61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya kardeşim siz hangi hocayı beğenirsiniz bi söyleyin.ersun yanal yarın istifa etse mutlu mu olacaksınız?hangi teknik direktör gelecek de bu takımı sizin istediğiniz şekilde oynatacak?veya ersun yanal gibi top oynatacak?giray bulak mı ziya doğan mı şenol güneş mi ........hangisi?adam gelmiş son 2 sezonda dip yapan bi takımı yönetim sayesinde zirveye çıkarmış, iyi de futbol oynatıyor ve kimsenin tanımadığı adamları bulup yıldız yapmış daha neyi eleştiriyorsunuz?tabi ki hataları olacak ama artık bi hocayla şöyle en az 4-5 yıl çalışmamız lazım her zaman her koşulda yanında olduğumuzu belirtmemiz lazım.adam stresten saçları beyazladı.yok kardeşim yok biz bu taraftarımızla anca ilk dörde oynarız kimse kusura bakmasın!
Yorum
Yorum