Kosmos Engin şimdi hocamıza sallamaya başlayacak..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal ile İstikrar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKosmos Engin şimdi hocamıza sallamaya başlayacak..A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.
Yorum
-
İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yayın ligradyoda mı?
Yorum
-
İlk olarak Zafer BİLGİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoşgeldin.
Yorum
-
İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElinde dünya yıldızı forvetler var da oynatmıyor sanki..
Yorum
-
Şükretmeyi bilmiyoruz bazen,
Genel olarak sormuşumdur hep "kaybetmeden değerini bildiğimiz birşey var mı?" diye.
Halbuki biraz gözümüzü Trabzonspor'un dışına çevirebilsek ne kadar büyük zenginlikler içerisinde olduğumuzu daha iyi anlarız. Başka takımlardan ah şu hoca olsaydı, ah şu başkan olsaydı, ah şu oyuncu olsaydı diye imreneceğimiz kimse yok. Herkes bize imrenirken, bizim bu durumumuz bize özel sanırım.
Erdal'ın tespiti doğru bize acilen düşman lazım. Fenerbahçe kendisine karşı olan antipatiyi bir enerjiye dönüştürüp, kendi içinde kenetlenerek kurumsallaşma ve markalaşma yolunda önemli adımlar attı. Biz ise henüz bize gösterilen sempatiyi gerekli markalaşma ve kurumsallaşma ile birlikte başarıya dönüştüremedik. Bu anlamda bu sezon yapılan çalışmalar çok değerli ve çok anlamlı. Bunun devamı gelmeli ve gelecektir.
Artık uyandık. Başarı için sabır ve istikrar fakat doğru kişiye, bunu birikimi, vizyonu, yaptıkları ve yapacakları ile Ersun Yanal fazlasıyla yapabilir.
Ben Trabzonsporumun başında yense de yenilsede ne konuştuğunu bilen, bizi temsil edip ileriye taşıyabilecek bir hocamız olsun isterim. Bütün bu tanımlara fazlasıyla yakışıyor Ersun Hocamız.
Eminim o da bizim gibi bu travmayı atlatıp, asıl işine bakıyordur.
Hayden daha toplayacağımız 33 puan var önümüzde geliyor 7. şampiyonluk.
Yorum
-
İlk olarak Guroni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoşbulduk geçen hafta ceza almıştık konuşmadım şimdi anca yazabiliyorumTRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR
Yorum
-
İlk olarak Guroni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanki yıldız olsa oynatacak Unuttunuz mu Yeni Transferi oynatmak için Yıldız kesmişti takımdan İbrahim Yattar'a öyle bir hoca işteA Revolution without dancing is a Revolution not worth having.
Yorum
-
İlk olarak Guroni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanki yıldız olsa oynatacak Unuttunuz mu Yeni Transferi oynatmak için Yıldız kesmişti takımdan İbrahim Yattar'a öyle bir hoca işte
ne yapalım yani
önemli bir maç var hafta sonu diyoruz sen hala dedim dedik diyorsun...
Yorum
-
İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok ben dedim ki, o anda yedekte Isaac var. Oyuna soksa bir anda harikalar yaratamayacağına göre mantıksız bir eleştiri..
Yorum
-
Dediğimi anlayamıyorsanız sorun benim değil.
İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElinde dünya yıldızı forvetler var da oynatmıyor sanki..İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok ben dedim ki, o anda yedekte Isaac var. Oyuna soksa bir anda harikalar yaratamayacağına göre mantıksız bir eleştiri..A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.
Yorum
Yorum