Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal ile İstikrar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kosmos Engin şimdi hocamıza sallamaya başlayacak..

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kosmos Engin şimdi hocamıza sallamaya başlayacak..
      Bu yayın ligradyoda mı?
      A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu yayın ligradyoda mı?
        Radyo spor'da 107.2... Giray bulak baglandı şimdi

Yorum

• İlk olarak Zafer BİLGİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hoşgeldin.
          Hoşbulduk geçen hafta ceza almıştık konuşmadım şimdi anca yazabiliyorum

Yorum

• Sinerji mi yaratıyoruz yeniden

Az sonra.
            hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

Elinde dünya yıldızı forvetler var da oynatmıyor sanki..
              Sanki yıldız olsa oynatacak Unuttunuz mu Yeni Transferi oynatmak için Yıldız kesmişti takımdan İbrahim Yattar'a öyle bir hoca işte

Yorum

• Şükretmeyi bilmiyoruz bazen,

Genel olarak sormuşumdur hep "kaybetmeden değerini bildiğimiz birşey var mı?" diye.

Halbuki biraz gözümüzü Trabzonspor'un dışına çevirebilsek ne kadar büyük zenginlikler içerisinde olduğumuzu daha iyi anlarız. Başka takımlardan ah şu hoca olsaydı, ah şu başkan olsaydı, ah şu oyuncu olsaydı diye imreneceğimiz kimse yok. Herkes bize imrenirken, bizim bu durumumuz bize özel sanırım.

Erdal'ın tespiti doğru bize acilen düşman lazım. Fenerbahçe kendisine karşı olan antipatiyi bir enerjiye dönüştürüp, kendi içinde kenetlenerek kurumsallaşma ve markalaşma yolunda önemli adımlar attı. Biz ise henüz bize gösterilen sempatiyi gerekli markalaşma ve kurumsallaşma ile birlikte başarıya dönüştüremedik. Bu anlamda bu sezon yapılan çalışmalar çok değerli ve çok anlamlı. Bunun devamı gelmeli ve gelecektir.

Artık uyandık. Başarı için sabır ve istikrar fakat doğru kişiye, bunu birikimi, vizyonu, yaptıkları ve yapacakları ile Ersun Yanal fazlasıyla yapabilir.

Ben Trabzonsporumun başında yense de yenilsede ne konuştuğunu bilen, bizi temsil edip ileriye taşıyabilecek bir hocamız olsun isterim. Bütün bu tanımlara fazlasıyla yakışıyor Ersun Hocamız.

Eminim o da bizim gibi bu travmayı atlatıp, asıl işine bakıyordur.

Hayden daha toplayacağımız 33 puan var önümüzde geliyor 7. şampiyonluk.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Guroni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hoşbulduk geçen hafta ceza almıştık konuşmadım şimdi anca yazabiliyorum
                  Keşke sezon sonuna kadar ceza verselerdide sezon sonunda yazmaya devam etseydin
                  TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

• Sinerji; yeniden...

GS maçına kadar, GS maçında ve GS maçından sonra...

Yorum

Sanki yıldız olsa oynatacak Unuttunuz mu Yeni Transferi oynatmak için Yıldız kesmişti takımdan İbrahim Yattar'a öyle bir hoca işte
                      Yok ben dedim ki, o anda yedekte Isaac var. Oyuna soksa bir anda harikalar yaratamayacağına göre mantıksız bir eleştiri..

Yorum

ya sıkıntın ne senin şimdi

ne yapalım yani

önemli bir maç var hafta sonu diyoruz sen hala dedim dedik diyorsun...

Yorum

Yok ben dedim ki, o anda yedekte Isaac var. Oyuna soksa bir anda harikalar yaratamayacağına göre mantıksız bir eleştiri..
                          Sende bu dediğinle bir öyle dedin bir böyle dedin

Yorum

Avatar ver2: Bu takımı ben kurdum, ben buraya getirdim. Bende istifa edecek göz var mı?
                            hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Dediğimi anlayamıyorsanız sorun benim değil.

İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Elinde dünya yıldızı forvetler var da oynatmıyor sanki..
                              İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorum

• Okan Bayülgenin bir hareketini çok turarım,neydi o ya?

Neyse.

Afs teşekkürler yazdıkların için.

Yorum

Yükleniyor...
                                X