Bugünkü maçta, üç pozisyonda Veyselin önüne sekerek düşen toplarda, kalecimizin önünde pozisyon buldu. Sol ayakla o toplara vurulsa bu pozisyonlara Veysel düşmezdi, bence bu 3 pozisyonda firelerimizden birkaçı idi. Egemen solda iyi çalıştı, ancak bu pozisyonlarda Veysel beceriksizdi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal ile İstikrar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak selimatal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİzliyorum. Ne Umut kadar gereksiz koşuyorlar, ne de Gökhan gibi kale önünü bırakıp kenar çizgilerde dolaşıyorlar.
Üstelik Umut ve Gökhan orta sahaya kadar bile geliyor. Hatta bazen defansa.
Santraforunu bu tarzda oynatan takımlar şayet kanatları da kullanmıyorsa işleri bitik demektir.
Hoffenheim'in 90 dk boyunca sağ ve sol kanattan kaç atak yaptığını saymanı tavsiye ederim. Ne demek istediğimi anlayacaksın.Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)
İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bilmiyordum mesela Lig'in en fazla pozisyona giren forveti bizde...Forvetin de günahı yok. Olmadımı olmuyor namussuz top...Dün gs nin bu gün bjk nin gollerine bakıyorum...Hoca bu saatten sonra yeni bir şey deneyemez. Ha önümüzdeki sene hala bu takım tekdüze oynarsa o zaman en çok ben bağırırım....
Herkese bir önerim var:
-Gökhan ve Umut'un bir pozisyona girmeden önceki son 1-2 dk sına bakın.
-Sonra da Milan Baros'un pozisyona girmeden 1-2 dk öncesine bir bakın
Poziyon öncesi son 1-2 dk içerisinde bizimkilerin çırpınıp durduğunu, Milan Barosun pozisyona kadar neredeyse hiç koşmadığını göreceksiniz.
Şimdi soruyorum: "Baros mu daha kolay gol atar, Göhhanl ile Umut mu?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Seneye A.Aker her sene olduğundan daha fazla " Fa-tih Tek-ke " diye inleyecek. Fatih alınsa da, alınmasa da... Çünkü A.Aker daima en büyük ihtiyacı dile getirmiştir...
Yorum
-
İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMatematik ne zaman umut yok der,imkansız der,benim için sezon o gün biter.
Umut o gün biter.
Gelecek sene için umudum başlar.
Yaş 40 oldu.
Yolun yarısından fazlası bitti şaire göre.
Bu yıl bu iş olacak ben inanıyorum.
Umutsuzluk pompalayan herkes bana,şahsıma 3 takım taraftarından da uzaktır.
Matematik yalan söylemez hem.
Umudu devam eden herkese selam olsun...
Yorum
-
Haftaya gs yi yeneriz...Sonrasına bakarız Allah'ın izniyle...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMatematik ne zaman umut yok der,imkansız der,benim için sezon o gün biter.
Umut o gün biter.
Gelecek sene için umudum başlar.
Yaş 40 oldu.
Yolun yarısından fazlası bitti şaire göre.
Bu yıl bu iş olacak ben inanıyorum.
Umutsuzluk pompalayan herkes bana,şahsıma 3 takım taraftarından da uzaktır.
Matematik yalan söylemez hem.
Umudu devam eden herkese selam olsun...
Ben de cok umutluydum sampiyonluktan ama denizli ve konya maci umutlarimi iyice kirdi.
Belli ki bu taraftar(avni akerdeki) ve takim sampiyonluga henüz hazir degil.
Ben inansam ne degisecek,inanmasi gerekenler inanmadiktan sonra?"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
bence sorun ersun hoca değil futbolcular. yani oyun sitilleri, teknikleri, herşeyleri bir yana kale ağzında trabzonspor gibi bir takımın golcüleri gol atamıyorsa sorun hocada olmamalı. milletin oyuncusu iğne deliğinden gol atar, pozisyon yakalamak için canla başla mücadele eder ama bizim danalar 7 metrelik kalede ya kalciye atarlar topu yada 5 metreden avuta. yaktılar bizi.YA SEV YA TERKET
Yorum
-
Olumsuzluga karsı ses cıkaran bır taraftarımız var sadece . Bunu kabullenmek zor ama oyle .Olumlu olması ıcın 1 kısı dahı ayaga kalkıp takımı desteklemedıler.Ilk olarak taraftara sonra da Forvetlere.Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)
İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ
Yorum
-
bugün macta Colman cikinca taraftar birisini yuhaladi .. o da sanirim Ersun Yanal'di. Evet orda bana göre hata yapdi Ersun Yanal ama simdi Colman "beni yuhaladilar" diye zanetmesin .. onun icin bu yuhalama konusunda cok korkiyorum. Bu baslik'da okudugum kadar bizim bir kac taraftar "Ersun Yanal istifa" diye bagirmislar .. dogrumu bu?
Yorum
-
Hoca ne yapacak, çıkıp kendi atacak değil ya golleri. Bunca senelik süper lig tecrübesi olan Umut, gol Kralı Gökhan bunları harcayacak, suçlu Hoca olacak; yok böyle bir şey.
Ersun Hoca'nın maçtaki tek hatası Colman'ı çıkarmasıydı. Selçuk- Ceyhun değişikliği daha mantıklı olurdu. Duran top, kornerden gol atabilirdik, yada şişirdiğimiz topları Ceyhun indirebilirdi. Hocayı eleştirecek çok bir durum yok.Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı
Yorum
Yorum