Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal ile İstikrar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mesela Selçuk 'u 90 dakika sahada tutup , Colman 'ı çıkarmasını eleştirebiliriz . Bunun akabinde yaptığı açıklamayıda .
    Veyahut Giray 'ı çıkarıp Hüseyin 'i geri çekmeyi .
    Alanzinho neden erken girmedi denebilir .

Ama yok kötü futbol oynuyoruz , yok istifa Ersun istifa .
    Kabul etmiyorum , etmeyeceğim .

Yorum

• İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ya tamamda gecen seneden sadece dort mac fazla almısız yani degisen bir sey yok bide ustune istanbul takımları kotu yoksa vay halimize valla
      Ayıptır bu şimdi..
      A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Sonuna kadar Ersun Hocayı destekliyorum.

Konyaspor maçın adam ne yapsın kardeşim Adam çıkıp kendisimi gol atsın. Onca gol pozisyonu var olmayınca olmuyor. Biz hala bu yarışın içindeyiz dolayısıyla Ersun YANAL'ı sonuna kadar destekliyorum. Bu Takım geçen yıl ne hallerdeydi nerelere geldi bunun bas mimarı Ersun Hocadır.

Burdan sesleniyorum ersun Hocayı istifaya çağaran o gruba ; siz kendinizi Trabzonsporlu sanıyorsunuz heralde !!ama bence yanılıyorsunuz siz Trabzonsporlu asla ama asla olamazsınız . Kulübün yapması gereken sizin fotoğraflarınızı boy boy stadın etrafına asması ve sizi o staddan içeri kesinlikle almaması.
        TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• Hocamizla alakali bir sorun göremiyorum...hersey iyi ve yolunda gidiyor...
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• transfer yanlısları takımı iyi oynatmama formayı adil vermeme kac haftadır dokulen adamlar var kesilmeli yanlıs degisiklikler ist takımlarına mahkum oynama daha ne olsun bunları duzeltmeli duzeltirse basımın ustunde tasırım ersun hocayı niye tasmıyım ki

bi garezim yok sonucta hocaya odabenim gibi bir insan hata yapar ama duzeltmiyor hatalarını

sezon bası gokhan dedi aldılar kotu cıktı sezonortası yusuf dedi allahtan almadık
            takıjm iyi oynamıyor birayse yeteneklerle birsey olurs oluyor
            kac haftadır dokulenler var tamam belki onlardan iyisi yok ama cıkar oynatma belki fizikmen coktu adam bir hafta dinlendir adamı ne olur dinlendirsen
            her macta komik degisiklikler
            bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

transfer yanlısları takımı iyi oynatmama formayı adil vermeme kac haftadır dokulen adamlar var kesilmeli yanlıs degisiklikler ist takımlarına mahkum oynama daha ne olsun bunları duzeltmeli duzeltirse basımın ustunde tasırım ersun hocayı niye tasmıyım ki
              Fener'i ezerken siz neredeydiniz ?
              Ya da Beşiktaş kupa maçında şov yaparken ?

Yorum

ya tamamda gecen seneden sadece dort mac fazla almısız yani degisen bir sey yok bide ustune istanbul takımları kotu yoksa vay halimize valla
                Farklı bir bakış açısı tabi...
                Sizi geçen sezon ile baş başa bırakalım ozaman...
                Sessiz ve derinden yaşayın...
                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• yazılara yetişemiyorum

ama bizler yazsakta bazı hoş olmayan şeylerde yazılıyor
                  şimdi koşulsuz ersuncular görüyorum
                  ve koşullu ersuncular
                  bende koşullulardan olayım istikrar adına ama
                  koşulumuz takımımızın iyi, coşkun futbol oynaması
                  iyi oynasın yenilebilir canımı yesin
                  ama arkadaşlar iyi oynadığımız maç sayısı kaç?
                  hangi maçı gönül keyfi ile seyrettik?

koşulsuz ersuncular:
                  ben hizmet alanım,
                  futbolcu, teknik heyet, yönetim hizmet veren
                  ben gider kısmını karşılıyorum (kimse verdiğin 60 veya 100 liramı demesin, ödenen milyarlarda benim)
                  ve birileride gelirine bakıyor, geliri için kulübümde formamda
                  şimdi gelirinin karşılığını veremeyenler suçsuz
                  fındık ortada çay ortada hamsi ortada, bütçe ortada, ben suçluyum
                  niye tam destek olmuyorum, koşullu destek oluyorum diye

koordine, kollektif, sistemli bir futbol göremiyorum,
                  belki gözlük kullanıyorum ondan da olabilir
                  ama bennn memnun değilimmmmm
                  sinirden hasta olmak üzereyim
                  krizzedeyim ve eşim Trabzonspor'a işsizlikten daha fazla üzüldüğümü, kafa taktığımı söylüyor
                  tabi ya ben suçluyum, seyirci suçlu, oturmuş bir taraflarını yırtmadığı için
                  umut gökhan siz devam edin gol kaçırma pişkinliğine
                  hoca sende colmanı'ı çıkart çıkart dur
                  hatta seyirciye inat bu hafta takıma alma
                  çekelim cezamızı görelim günümüzü (gs yi yeneceğiz)

koşulum var; coşkun oynayacaksınız, akın akın dalga dalga
                  bazı maçların ikinci yarısının ilk dakikaları gibi
                  onur

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bana hicbiri savundugum fikiri cürütemedi.bu takim ligin geri kalan maclarinin cogunda iyi oynadi diyenleri,tamamen siyasi parti tutanlara benzetiyorum.ersun yanal in hicbir maci yaptigi veya verdigi taktikle cevirdigine sahit olmadim,onlada hicbir büyük maci hatta sivas,kayseri,antep gibi takimlarida yenemeyecegimizi savunuyorum.bu meseleyide burda kapatyiorum.isteyen istedigini savunur,buda benim görüsüm.

Bu takımın dikiş tutmayacağına inananlardan biri de bendim.Düşüncemin temelini Gökdeniz'in satılması oluşturuyordu.O zamanlar çok muhalif yazılar yazdım yönetime.

Neticede bir takım kuruldu ve bu takım zamanla oturur beklentilerini boşa çıkarmadan,başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor.

Ben ilk maçtan beri destek veriyorum takıma her zaman verdiğim gibi.
                    İlk maçlarda ki acemilikler bir bir ortadan kalkmaya başladı haftalar ilerledikçe.Sivas maçından sonra bu takım tüm spor kamuoyu tarafından şampiyonluğun en önemli adaylarından biri olarak gösterildi.

Bir fener maçı,Ankaraspor maçı ve Antalya maçı baz alındığında hala Trabzonspor'u bu ligin favorisi olarak görenler fazla.

Burda bahsettiğim iyi oyundur.Rakibe pozisyon vermeden,bir sürü gol pozisyonuna girerek aslında rakibi sahadan silmenin örnekleridir bu maçlar.

Konya maçında kötü mü oynadık,asla.Ama gol atamadık.

Dün akşam spor programlarında Trabzonspor bitti diyene rastlamadım.Maçı veya maçın özetini seyreden herkes Trabzonspor'un maçı ne kadar hak ettiğini gördü ve bunu da söyledi.
                    Çare bulmamız gereken şey kaçan goller.

Atsaydık sen dahil herkes şampiyonluk şarkıları söylüyordu bu sayfalarda.
                    Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Zafer BİLGİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Denizli maçından sonra,kongre zamanlarında,gazetelerde --camianın önde gelen isimlerinden--hitabıyla tanıtılan bir kişinin

Bu takım İstanbul luların elinde şampiyon olacağına,bizim elimizde 2 ligde oynasın-- lafını çok güvendiğim bir insana söylediyse,

kusura bakma erdal abi,ben senin kadar olaya basit yaklaşamıyorum
                      Yaz bakalım şu ismi özelden? Zafer...Unutma ki bu şehrin bir de dedikoduyu büyüterek yayma huyu vardır...
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fener'i ezerken siz neredeydiniz ?
                        Ya da Beşiktaş kupa maçında şov yaparken ?
                        ya feneri ezmiyenmi var zaten sen o haftalarda feneri izlemedin galiba
                        bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• Ersun hoca ile karşı karşıya oturup konuşabilmeyi, aklından neler geçtiğini öğrenebilmeyi o kadar çok isterimki, içinde bulundumuz, gün ve saat itibarı ile... çok merak ediyorum, içinde kopan fırtınaları... Ah hocam, biz sana mecburuz. Sen bilmesende.

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ersun hoca ile karşı karşıya oturup konuşabilmeyi, aklından neler geçtiğini öğrenebilmeyi o kadar çok isterimki, içinde bulundumuz, gün ve saat itibarı ile... çok merak ediyorum, içinde kopan fırtınaları... Ah hocam, biz sana mecburuz. Sen bilmesende.
                            koskocaman trabzon ersunada muhtac oldu sonunda vay be aman ersun hoca olmazsa yanarız valla

Yorum

Son 10 maçının 8'ini kazanmış, içeride Gese'yi ve Bejekeyi yenmiş Fenerle oynadık o hafta..

Yorum

O Fener dediğin takım en kötü döneminde Galatasaray 'ı içeride 4-1 , Beşiktaş bilmem kaç kaç yenmiş takım .

Hatırlatmakta fayda var .

Yorum

Yükleniyor...
                                X