İlk olarak poetricus tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal ile İstikrar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
En son Erdal tarafından düzenlendi; 09.03.2009, 16:29.Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGitmesini isteyenler;
Sıkın biraz dişinizi, Hoca Trabzonspor'un başında en fazla 11 hafta daha kalkacak.
Kalmasını isteyenler;
Siz de Hoca'nın sezon sonu gidişine yavaş yavaş kendinizi hazırlayın artık.TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGitmesini isteyenler;
Sıkın biraz dişinizi, Hoca Trabzonspor'un başında en fazla 11 hafta daha kalkacak.
Kalmasını isteyenler;
Siz de Hoca'nın sezon sonu gidişine yavaş yavaş kendinizi hazırlayın artık.Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.
Yorum
-
Bunu çok beğendim.İlk olarak kzmcalik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTarftar bence rakİbİ boĞmuyor gelen takimlarin hepsİne fb muamelesİ yapilmalidir.
Yorum
-
Kalmasını isteyenler;
Siz de Hoca'nın sezon sonu gidişine yavaş yavaş kendinizi hazırlayın artık.
Ersun Yanal en az 3 yıl daha takımın başında...Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
gs maçını kazanalım sözleşme imzalanacaktır. Buna inanıyorum. Kazanmasak bile sözleşme imzalanmalıdırTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Yeni yazmaya başladı galiba,
Futbol yazarlığında Erkeklerin saltanatına Son verecek gibi
İlginç bir yazı
İkbal KABACI
ikbal@internetspor.com
İş kazası
09 Mart 2009 Pazartesi 09:27
Sayın Başkanımızın Denizlispor mağlubiyetinden sonra olaya iş kazası yorumu yaparak takımına moral vermeye çalıştı.
Konyaspor mağlubiyetinde ise iş kazası mantığı geçmez .Bu olsa olsa Gökhan’ın şımarıklığı ve sorumsuzluğundan başka bir şey değil.
Bir futbolcu 23 hafta oynanmış Türkcell süper ligde 47 gol pozisyonuna girsin ve bunlardan sadece 9 tanesini gole çevirsin.
Sonra başarıdan bahsedin. Ve deyin ki Trabzonspor’u Gökhan ve Umut sırtlıyor.
Hayır efendim. Gökhan ve Umut saç baş yolduruyor.
Bu da kaçar mı dedirtiyor. Ama oluyor tek tek atılacak goller kale direklerine,auta,kalecinin üzerine gidiyor.
Defans ve orta saha işini yapıyor ki Gökhan Ünal bu kadar çok gol pozisyonuna giriyor. Ama arkadaşlarının çabaları Gökhan’ı ateşlemeye yetmiyor.Sahada sanki sahilde geziye çıkmış gibi geziyor.Çok fazla toplara koşmuyor.Deyim yerindeyse armut piş ağzıma düş diyor.O da oluyor.Bütün toplar hemen hemen Gökhan’da buluşuyor.Fakat Gökhan bu olmazsa başkası olur onu atarım mantığı içinde ki pozisyonları hoyratça harcıyor.Arkadaşlarının emeğine ayıp ediyor.
Bu maç sonrası bazı ulusal basında ki yazarlar Trabzonspor’un şansının zayıfladığını söylüyorlar.
Hayır!
Bu düşünceye katılmıyorum. Henüz her şey bitmiş değil. Benim düşüncem Trabzonspor’un şampiyonlukta ben de varım veya yoğum maçı önümüzde ki hafta kendi sahamızda oynayacağımız Galatasaray maçı.
İşte bu maç olmak ya da olmamak maçı. Üstelik her iki takım için de geçerli olacak.
Averajla sahip olduğumuz ikinciliği bile kaptırdık. Hem de sorunlar yaşayan ve çoğu kimsenin şampiyonlukta adını bile telaffuz etmediği Beşiktaş’a.
Atı alan Üsküdar’ı geçiyor Ersun hoca.
Trabzonspor’ da bu hastalık haline geliyor. Ligde birinci ve ikinci götürdüğümüz sezonlarda hep sonlara doğru takılıyoruz. Takımda bir düşüş yaşanıyor.
İnşallah bu sene bunu değil de şampiyonluğu yaşarız.
Ayrıca batıl inançlarımın olmamasına rağmen dikkatimi çeken husus da Cumartesi günü saat 15.15 ‘de kendi sahamızda oynadığımız maçları kaybettik.
Yönetimden ricam Federasyona başvurup maç saatlerini değiştirmeleri…
Geldiği günden bugüne hep Alanzinho’nun yeterli olup olmaması konuşuldu yazıldı çizildi.
Bence Alanzinho hakkında konuşmak için çok erken. Bu konu da haksızlık yapıldığını düşünüyorum.
Sezon başından beri bizimle olan Gökhan’la Umut’un halini görüyoruz.
Ve ne yazık ki Ersun hoca bu ikilide ısrarlı davranıyor. Alternatif çözümler üretmiyor.
Bakınız çok eleştirilen Aragones Güiza’yı yedeğe alıp Semihle başlayınca nasıl maç kazanıyor.
Kimse vazgeçilemez değil. Formsuzsa yedeğe çekeceksin. Alternatifi sahaya süreceksin.Ticarette olduğu gibi risk alacaksın.Risk alamazsan kazanamazsın.
Bu haber toplam (9136) defa okunmuştur.SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs maçını kazanalım sözleşme imzalanacaktır. Buna inanıyorum
Eğer kulüp hocaya küfür edilen vidyoyu resmi siteden yayınlıyorlarsa art niyet ararım. Kimse aramasın.. Ama ben ararım arkadaş..Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak Zafer BİLGİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs maçı için bir başlık atmam gerekseydi kesinlikle şu şekilde olurdu;
BİR MAÇTAN ÇOK DAHA FAZLASITRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR
Yorum
-
Guiza almi semihi koymus tam yalan..guiza cezali(sakat) oynayadigi macta semih oynadi ve semih gol(ler) atinca mecbur kaldi dvam oynatmaya...
Ayrica yedekde semih var koymak daha kolay bizdede olsa hocada coktan koyardi(bizde isaac var) yani sacmalik...
Bu takimi Türkiyde ancak ERSUN YANAL Sampiyon yapar gerisi hikaye......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Zafer, poetricus ikinizinde yemeğini yerim haberiniz olsun. İlhan senin deTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok öyle bir şey!!!! Yemeğine bahse varım. Çoktandır köftenizi yememiştim hocam. Bu sefer sütlaç da isterim Hamsiköyde...
Baştan uyarayım: Çok kötüğ bir damak zevkim ve azgın bir iştahım vardır.
Taraftarın benimsediği, takımın başında uzun yıllar görmeyi arzu ettiği bir hocayı göndermek, istenmeyen bir hocayı takımın başında tutmaktan bniraz daha zordur.
En genel geçer yöntem istifa ettirmedir. Şu an bunun altyapısı hazırlanıyor.
Yönetimin belli bir kesiminin özellikle de Trabzon kanadının Ersun Yanal'a karşı yürüttüğü psikolojik savaşın farkında olmamanız mümkün değil.
Hoca'nın reddettiği nice şeyin yönetim oldu bittisiyle karşısına çıktığını bilmiyor olmazsınız.
Adam reddediyor sonra yönetim bir oldu bittiyle resmi sitede duyuruyor. Eminim birileri de Hoca'ya dirsek selamı göndererek; "Bak gördün mü, ne geçirdik işte!" diyorlardır. Neden bahsettiğimi geçen hafta idmana gelenler bilir.
Yorum
Yorum