Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal ile İstikrar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ugurozturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ERsun Hocanın kotu giden bir maci cevirdigini goren var mı? Ben 10 tane mac sayabilirim, degisiklikleriyle macı aleyhimize cevirdigi. Bu forumda belki yuz mesajım var seni destekleyen, ama artık ben de sana inanmıyorum. SELCUK yerine Alanzinhoyla baslasan ne olurud, evinde bugune kadar kaybettigin puanlar, sana nerde hata yaptıgını hic dusundurtmuyor mu? bosuna cıft on lıbero cıkıp kapanan takımlar karsısında takımı resmen eksik oynatıyorsun.

Selcuk haftalardır hic bir sey yapmıyor, yine de ilk 11 - 90 dakka tahmmul ediyorsun.

Degisikliklerin suursuz!
    10 maçı sayar mısın?

Merak ettim şimdi..

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hangi mesajın silinmiş?

Öyle boşa sallamak yok.
      pardon benim hatam.
      Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• bozmayın moralleri,herkes sussun ıcınızdekılerı sezon sonu dokersenız.
        Hıcbırsey bıtmıs degıl.Hala 7 Için sansımız yuksek.Trabzonspor için susun !

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu kıymetli eski futbolcularımızın teknik direktörlükte başarısı ne ki Türk futbolunun en önemli takımlarından birisine hoca yapalım...
          doğru diyosun.. haklısın.. ersun yenal bizden once milli takımı avrupa kupalarına hem götürdü hemde götürüp şampiyon yaptı... gençlerbirliği denizli ve ankaragücü ile de sayısız türkiye kupası lig şampiyonluğu var...
          Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• İlk olarak mkmsas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            10 maçı sayar mısın?

Merak ettim şimdi..
            besiktas macı yattarayı cıkardı, gole yedik, tek basına 10 mac eder sana.

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kaybedilen maçlar sonrası bu başlık kitleme olayını tasvip etmiyorum.
              kaybedilen maçlar sonrası zaten sinirimiz burnumuzda iken bir de burada futbolculara ana avrat sövülmesini tasvip etmiyorum.

Yorum

• İlk olarak cavenaghi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bozmayın moralleri,herkes sussun ıcınızdekılerı sezon sonu dokersenız.
                Hıcbırsey bıtmıs degıl.Hala 7 Için sansımız yuksek.Trabzonspor için susun !
                yedi medi hikaye, Fatih Tekke gibi golcu lazım bize. Ne bu hocayla ne bu forvetler bu is olmaz. Transfer sezonunda yonetım hepsinin hakkından gelecektir.

Sadri Baskan buyuksun!

Yorum

• Herşeye tamam da Colman'ı çıkarıp Isaac'ı koymak yanlış bir hamleydi bence.

Bu maçta Selçuk'un 90 dakika oynaması ise başlı başına bir fiyaskodur.
                  Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                  Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                  - Eomer -

Yorum

• İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    doğru diyosun.. haklısın.. ersun yenal bizden once milli takımı avrupa kupalarına hem götürdü hemde götürüp şampiyon yaptı... gençlerbirliği denizli ve ankaragücü ile de sayısız türkiye kupası lig şampiyonluğu var...
                    gwnçlerbirliğiyle o övündüğümüz büyük takımızın yakalayamadığı başarılar yakaladı uefa çeyrek final...

Yorum

• hocanın hatası 1se forvetin ki 10 bu istatistiklerde de görülüyor hoca uyarmadımı bunları yoksa oyuncularmı cok takmadı bu kadar pozisyondan 1 tane bile cıkaramıyosa TS bi yerde sorun var abi...
                      gaNgus...

Yorum

• Bedava konuşmayı bırakın kardeşim.

Ersun yanal ın ne suçu var bu maçta.

Her mağlubiyet sonrası buraya tüneyen akbabalar çıktı yine sahneye
                        TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ya abi ben bu mac icin hos demiyorumki, sen bana söyleseen allah askina bu takim kac haftadan beri böyle oynuyor cekirge bir atlar iki atlar ücde takilir dimi, böyle bir maci yenilmiceksin ne olursa olsun bu konuda sade hocanin sucu yok en büyük suc zaten oyuncularda ama ersun yanalinda sucu var bence kac haftadan beri hep aynisi, bukadar kisi yanlis görüyor hepsini öylemi
                          Bak empati yaparak olayın derinlemesine irdeleyelim.

Bu futbolcuların önemli bir kısmı 1 yıl öncesine kadar sadece birbirlerinin isimlerini biliyordular. Bu oyuncular şu anda takım oldu diyebiliriz. Eksikleri yok mu var ama bunları mazur görmek zorundayız.

Forvetlerimiz çok formsuz. Bu takımın en büyük eksikliği. Bunu benim gibi birisi görebiliyorsa emin ol Ersun hoca da görüyordur. Lakin eldeki malzeme bu ne yapsın. Takım pozisyona giremiyor diyebilirmiyiz. Ersun hocanın şapkadan tavşan çıkartacak hali yok.

Ersun hoca Trabzon gibi bir cehennemde görev yapıyor. En basiti hafta içinde Ersun hoca istifa etti diye haber yapmadımı yerel medyadan bir dingil. Bu haber belki önemsizdi ama koyun kendinizi Ersun hocanın yerine motivasyonunuz bozulmaz mı? Aklınıza acaba sorusu gelmez mi? Hoca ..... cemaat ..... atasözünü bu konuya uyarlayın sizi tatmin edecek sonuç eminim çıkacaktır.

Taraftarsak destek vereceğiz. Bizlerin işi birilerini bir yerlerden alıp birilerini bir yerlere koymak değildir. Görevde Ersun hoca var ve sezon sonu şampiyonluk için destek vereceğiz...

Yorum

• Hoca'Yı eleştirmekle, her hatalı olduğunu düşündüğümüz kararı sonrası gitmesini istemek arasındaki farkı ayırt edebilmeliyiz..

Bugün Ersun Hoca'nın Colman'ı çıkarması eleştirilebilir ve eleştirilmelidir de.. Hemen herkesin üzerinde ittifak ettiği üzere yanlış bir karardı..

Hatta bence Giray-Alanzinho değişkliği yerine, Selçuk-Alanzinho değişikliği çok daha yerinde bir değişiklik olurdu..

Ama bir yanlış değişiklik yüzünden, bütün gelinen noktayı ve ulaşılması muhtemel başarıları gözardı etmek bu takıma yapılacak en büyük kötülük olacaktır.

Yorum

• İlk olarak ugurozturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              besiktas macı yattarayı cıkardı, gole yedik, tek basına 10 mac eder sana.
                              Bende derin futbol bilginle bizle ne paylasacaksin diye bekliyordum
                              "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sana da futbol izlemeyi bırakıp buz pateni izlemeyi tavsiye ediyorum

Yorum

Yükleniyor...
                                X