Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal ile İstikrar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takımın pas yüzdesinin %80 in altına indiğini hiç görmedim.
    Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
    Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
    Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
    Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• KOLBASTI DEĞİL FAKABASTI!
      Dünyanın kaç ülkesinde yaşanabilir bu acaba?

O an itibariyle takım 2. sırada...
      Liderle aynı puanda...
      Kendi sahasında -aslında iyi oynadığı bir maçı- kaybediyor...

Ve maç çıkışında bir grup taraftar -ama üç beş kişi de değiller hani- kıyameti koparıyor!
      Hoca istifa!
      Futbolcu ruhsuz!

Afedersiniz, adama "ÇÜŞ" derler... Demeyenin de demesi gerekir...
      Nedir derdiniz?
      Kimin adamısınız?

Şampiyonluk yolunda en az rakipleri kadar iddiası olan bir takımın hocasına istifa diye bağırmak, istifra etmek değildir de nedir? Lütfen stadın yakınlarında etmeyin istifra; kirletmeyin etrafı, kirletmeyin camianın algısını, havasını... Gidin uzakta bağırın, deniz kenarında, kendi aranızda...

Cem Kurel
      Ligtv.com.tr Genel Yayın Yönetmeni
      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• arkadaslar ben asla antröner degisikliklerinden yana degilim.ancak ersun hocada biraz kendini elestirebilmeli.yanlis yaptigiklarina burada yanlis yaptim diyebilmeli ve bunu hermac tekrarlamamali.nasilki futbolcu sürekli daha iyi olmak icin calismali diyoruz.ersun hocada hatalardan ders alip ayni hatayi tekrarlamamali.ancak ersun hoca hicbirzaman kendinde hata bulmadigi icin sürekli ayni yanlisi yapiyor. beraberlik onun kitabinda yazmiyor. beraberlik yenilgiden iyidir diye düsünmüyor.yahep yahic.degisiklikleri sürekli ayni futbolcularla yapiyor.genclere hicbir umut vermiyor. lhermaca ayni kadro ve ayni taktik.bunu herkes ezberledi.inanin bizi her takim yenebilir.hangi maci rahat rahat seyrettiniz? sürekli antröner degisikligine karsi olan biriyim.ersun hocaninda istifasina karsiyim.ancak kendini gelistirmelidir. SEN BÜYÜK TRABZONSPORUN HOCASISIN BÜYÜK DÜSÜNMELISIN. CIK DEKI BENIM TAKIMIM SAMPIYON OLACAK .TAKIMINA GÜVEN VER, BIRAZ MOTIVE ET
        seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
        asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

• Öküz altında buzağı ararsak eğer,bu kafaylada gidersek,değil 25 sene 100 sene bize hak...
          Biz kimiz ki şampiyon olalım...
          Bırakın Allah aşkına bu işleri...
          Gel söv ana avrat düz git...Ondan sonra şampiyonluk...
          Başka bir arzunuz???
          Sizi Ziya Doğan,Lazaroni ve Giray Bulak paklar ama diğer taraftara yazık...
          Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
          Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ersun istifa diye bağıranlar var resmi sitedeki videoda. Birşeyler yapılmalı bence de..
            sadece ersun istifa demiyorlar..resmi sitede böle bişeyin olması rezalet

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bende besiktas macinin istatiskleri,hatta ilk yari konya,gencler,belediye daha bir sürü macin istatisklerini koyarim.bu takim konya macinda ilk yari sahada yoktu.sunu kabul edelim ki,takimimiz oyunu kontrolünde tutamiyor,öne gectigi maci bile zar zor bitiriyor.anlamamakta neden israr ediliyor ki.hangi birimiz oh be bu maci gol atsak dahil rahat aliriz diyebiliyor.kendimizi kandirmayalim.
              Allah aşkına koysana şu bahsettiğin istatistikleri.
              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bende besiktas macinin istatiskleri,hatta ilk yari konya,gencler,belediye daha bir sürü macin istatisklerini koyarim.bu takim konya macinda ilk yari sahada yoktu.sunu kabul edelim ki,takimimiz oyunu kontrolünde tutamiyor,öne gectigi maci bile zar zor bitiriyor.anlamamakta neden israr ediliyor ki.hangi birimiz oh be bu maci gol atsak dahil rahat aliriz diyebiliyor.kendimizi kandirmayalim.
                Ben daha sezonun 5. haftasında şunu söylemiştim. Bizim takımın en güzel yaptığı şey oyunu rakip sahaya daraltmak. Oyunu rakip sahaya yıkıyoruz ama sonuç alamıyoruz. Lanet olası top çizgiyi geçmiyor.

O istatistikleri dökersen sevinirim.

Beşiktaş'la ligin 3. haftasındaki ve Fortis Türkiye kupası maçındaki istatistikleri de görmeni umuyorum.

İşin garip kısmı en fazla 4 ya da 5 maç sayabilirsiniz kötü oynadığımız maçlara dair. Ama iyi olduklarımızı tüm forum bir araya gelirsek anca yazarız.
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Hele şu gs maçını bir alalım hayırlısı ile....Hatta fark atalım...6-1 Gönlümden geçen. Ben ki fark sevmem... Sonrası Allah kerim...
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Takımın pas yüzdesinin %80 in altına indiğini hiç görmedim.
                    bende gormedim ama on pasın 6 7 yedisini defans kendi yapıyor sonra ne colman ne selcuk top istiyor hep saklanıyorlar

ondan sonra bam bum ileri top son maclarda gitgide cogaldı bu dedigim hep geriden uzun top
                    bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• Hacettepe, Gençlerbirliği, Denizli(2 maçtada), Bjk, Ankaragücü(Trabzondaki maç), Antalya(Trabzondaki maç), Kayseri.

Kötü olduğumuzu hatırladığım maçlar bunlar.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bende gormedim ama on pasın 6 7 yedisini defans kendi yapıyor sonra ne colman ne selcuk top istiyor hep saklanıyorlar

ondan sonra bam bum ileri top son maclarda gitgide cogaldı bu dedigim hep geriden uzun top
                        colmanmı saklanıyor?
                        şu maçları bambum izleme allasen.
                        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gene istatistikler seni yalanlıyor.
                          4-5 maçın haricinde genelde topun oynandığı yer rakip yarı saha.

son maçta da %35 konyaspor yarısahasında oynandı futbol.

Buna rağmen %83 tü yanlış hatırlamıyorsam pas yüzdesi.

Yani tamamen ezbere konuşuyorsunuz.

Yorum

• 1 - 0 olsa bile bende 10 - 0 bir etki yaratır
                            @tsmustafakemal
                            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• O vidyoda Ersun Yanal'a küfür edenlerin bir bir tespit edilmesini arzuluyorum. İnşallah tek tek tespit edilirler.

Ersun Yanal için tek duam bu takımı şampiyon yapıp istifasını vermesidir.

Bu vidyoyu resmi siteye koyanları(!) kınıyorum!
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hacettepe, Gençlerbirliği, Denizli(2 maçtada), Bjk, Ankaragücü(Trabzondaki maç), Antalya(Trabzondaki maç), Kayseri.

Kötü olduğumuzu hatırladığım maçlar bunlar.
                                Denizli maçı hariç kötü olduğumuz maç yok ! Gol pozisyonlarını değerlendiremiyoruz !
                                @tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

Yükleniyor...
                                X