Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal ile İstikrar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evet hocamızı eleştiriyorsunuz.
    Evet bende aynı hatayı yapıp eleştirdim.
    Ama sakin kafayla düşününce birşeyi fark ettim.
    Biz eleştiriyi yaparken takımımızın bugünkü durumuna göre yapıyormuşuz.
    İyi ama takımımızı bugünlere getiren hoca kimdi? Ersun Yanal değilmiydi?
    Biz daha geçen seneler kümeye oynar vaziyette değilmiydik?
    Şimdi şampiyonluk potasına bizi sokan kimdi?
    Aman allahım dehşetle kendimden utandım ve aydım.
    Ersun Hocam sonuna kadar arkandayız ve sana inanıyoruz.
    Sana güveniyoruz. Çok daha iyi yerlere getireceksin bizi.
    Başlangıcıda bu hafta yapacaksınız.
    Sizden özür diliyor ve sizi çok seviyoruz.
    Sadece Tayfun ve Selçuk konusunda biraz daha düşünmenizi ve bu oyuncuları bir daha değerlendirmenizi sizden rica ediyoruz.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Akın, safkoloz u ilk defa duydum. Kullanırım bundan sonra

Bakın maçtaki değişiklikleri ıslıklayan adamlarla o yazıları yazan adamlar aynı karakterde...Burdaki yazan arkadaşlar da aynı...Ben çok çok çok küçük bir azınlık dışında bu işleri hesap kitapla yapan olduğunu düşünmüyorum. Ben mutedil bir adamım. Ama bjk maçında Hüseyin e bağırdım mesela. Son maçta da hoca ya....Bütün bunlar yeni değil. Ortada organize bir şebeke falan yok. Gaflet, evet belki ama ihanet? Yok bunu yakıştıramam hiç bir Trabzonsporluya...
      Peki abi Aras Perekli'ye ne diyeceksin?

Yazı orada duruyor ve belli ki maç esnasında yazılmamış.. Aklı selim düşünebilecek bir zaman sonra kaleme alınmış..

Beni bu yazının iyi niyetle ya da anlık sinirle yazıldığına kimse inandıramaz..

Yazının her satırı hamaset kokuyor..

Ben, artık, Trabzon'da hiç de azımsanmayacak bir kesimin, Ersun Yanal'ın ve de onun başında olduğu Trabzonspor'un başarısızlığından zevk aldığına eminim..

Yorum

• tam 19 hafta 1. ya da 2. sırada olan bir takım var,

sizce hangi takım?
        23/19...
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Ben kendi adıma, Umut ve Gökhan başlıklarının daha hareketli olmasını beklerdim. Hocanın ne yapması bekleniyor da eleştiriliyor anlamadım. Olmadığım 3 gün içinde Umut ve Gökhan başlığını biraz düşünüp darlanmıştım ama bu başlık sürpriz oldu. Bu kimilerinin bu işlerden ne kadar anladığı, anlamadığını belli etti sonunda..
          A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• ersunun istifası ne alaka ya???forvetin acizse hoca ne alaka???bence seneye forvet hattını şekillendirmek lazım...ersun hoca da gerekeni yapacaktır...

Yorum

• Fatih Terim her milli maç öncesi medyanın kendisi ve takım aleyhine yayınlarını çok iyi kullanır. Bu Şenol Güneş zamanında da olmuştu. Hoca, Asbaşkan ve manajer bunu düşünmeli...
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak mkmsas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İnşallah senin fikirlerini bu hafta sonu Ersun Yanal bizzat kendisi çürütecek...
                yahu bu arkadaşımızın msjlarını biraz inceleyebilirsen,
                savunduklarının nekadar çürük olduğunu anlayabilirsin.
                çürük birşeyi niye çürütmeye uğraşırız?
                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Buradan da takımın yeni olduğunu, istikrarın öyle hemen yakalanamayacağını ve bize düşenin bu noktadan sonra takımın arkasında olmak olduğunu söylemeliyiz. Yukarıda yazdıklarının bir kısmı doğru bir kısmı yanlış. Hepsi doğru olsa bile, ne yapalım?
                  ben hoca istifa etsin demiyorum yada baskan ama yanlıslar gorulmeli ben bunu savunuyorum bir forvet yetersiligi gorulmedi en basitinden belk bu ligde sampiyonluguna mal olcak senin bilmem anlatabildimmi

yani kuru kuruya hocayı savunmayalım yanlısları var duzeltmeli yoksa olmaz
                  bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fatih Terim her milli maç öncesi medyanın kendisi ve takım aleyhine yayınlarını çok iyi kullanır. Bu Şenol Güneş zamanında da olmuştu. Hoca, Asbaşkan ve manajer bunu düşünmeli...
                    Tamam çok çağdaş bir motivasyon yöntemi değil ama bu ülkede hala muteber gibi görünüyor
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yahu bu arkadaşımızın msjlarını biraz inceleyebilirsen,
                      savunduklarının nekadar çürük olduğunu anlayabilirsin.
                      çürük birşeyi niye çürütmeye uğraşırız?
                      Ben biliyorum da, kendisi farkında değil...

Yorum

• Denizli maçından sonra,kongre zamanlarında,gazetelerde --camianın önde gelen isimlerinden--hitabıyla tanıtılan bir kişinin

Bu takım İstanbul luların elinde şampiyon olacağına,bizim elimizde 2 ligde oynasın-- lafını çok güvendiğim bir insana söylediyse,

kusura bakma erdal abi,ben senin kadar olaya basit yaklaşamıyorum
                        TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

• İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ben hoca istifa etsin demiyorum yada baskan ama yanlıslar gorulmeli ben bunu savunuyorum bir forvet yetersiligi gorulmedi en basitinden belk bu ligde sampiyonluguna mal olcak senin bilmem anlatabildimmi

yani kuru kuruya hocayı savunmayalım yanlısları var duzeltmeli yoksa olmaz
                          Ne yapsın o zaman? Ne yanlışı var? Gökhan'ı mı kessin? Kimi oynatsın?

Bırakın ya. Karışmayın. Hoca işini bilir. O yüzden o orada, bizler sizler buradayız..
                          A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak fanatikmühendis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Evet hocamızı eleştiriyorsunuz.
                            Evet bende aynı hatayı yapıp eleştirdim.
                            Ama sakin kafayla düşününce birşeyi fark ettim.
                            Biz eleştiriyi yaparken takımımızın bugünkü durumuna göre yapıyormuşuz.
                            İyi ama takımımızı bugünlere getiren hoca kimdi? Ersun Yanal değilmiydi?
                            Biz daha geçen seneler kümeye oynar vaziyette değilmiydik?
                            Şimdi şampiyonluk potasına bizi sokan kimdi?
                            Aman allahım dehşetle kendimden utandım ve aydım.
                            Ersun Hocam sonuna kadar arkandayız ve sana inanıyoruz.
                            Sana güveniyoruz. Çok daha iyi yerlere getireceksin bizi.
                            Başlangıcıda bu hafta yapacaksınız.
                            Sizden özür diliyor ve sizi çok seviyoruz.
                            Sadece Tayfun ve Selçuk konusunda biraz daha düşünmenizi ve bu oyuncuları bir daha değerlendirmenizi sizden rica ediyoruz.
                            ya tamamda gecen seneden sadece dort mac fazla almısız yani degisen bir sey yok bide ustune istanbul takımları kotu yoksa vay halimize valla
                            bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• Hayırlısı ile şu gs maçını bir Alalım inşallah...Sonrası Allah kerim...

Yorum

• Gs maçı için bir başlık atmam gerekseydi kesinlikle şu şekilde olurdu;

BİR MAÇTAN ÇOK DAHA FAZLASI
                                TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

Yükleniyor...
                                X