ersun hoca sana güveniyoruz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal ile İstikrar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDestek olmak lazım.
Müstakbel cellâdıyla el ele gönül gönüle transfer faaliyeti yürüten kaç teknik adam var ki şunun şurasında?*
*
Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11
Yorum
-
Ersun Yanal gibi bir teknik direktore sahip oldugumuz icin sansli sayilmaliyiz.
Ersun Yanal bu takimi en kotu 3 sene calistirmalidir, bir sezon basari gelmezse bile sonraki sezon mutlaka gelecektir.
Ona guvenim sonsuz.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
Ersun Yanal isini bilir, kampta futbolcularin pestilini cikartacaktir.
Uyguladigi bilimsel antremanlarla basari gelecektir.
Egitimli, beden egitimi mezunu bir teknik direktor nasilsa.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
Samet'ten sonra ılk defa bu kadar bır hocayı desteklıyorum ... Hayırlısıyla basarı gelecektır
Yorum
-
Trabzon hayran bırakacak
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, yeni sezonda taraftarların yüzünü güldüren bir takım izlettireceklerini söyledi. Yanal, "Transfer çalışmalarımız sürüyor. Şu ana kadar da önemli oyuncuları kadromuza kattık. Geçen sezondan çok farklı bir ekip olacağız" diye konuştu.
Tecrübeli teknik adam, öncelikle hedeflerinin Şampiyonlar Ligi'ne katılmak olduğunun altını çizerken, "Trabzonspor'un o eski ruhu mutlaka geri dönecek" ifadelerini kullandı. Yanal, taraftara da çağrıda bulunarak tribünleri dolu görmek istediklerini sözlerine eklediTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDestek olmak lazım.
Müstakbel cellâdıyla el ele gönül gönüle transfer faaliyeti yürüten kaç teknik adam var ki şunun şurasında?
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
Yorum