Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal ile İstikrar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• poetricus..

Sampiyon olduk nolacak ??
    2. Olduk nolacak ??

Ozaman gönderilir mi kalir mi görecegiz...
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Zafer, poetricus ikinizinde yemeğini yerim haberiniz olsun. İlhan senin de
      Erdal abi,inşallah senin temennilerin çıkarda değil yemek NİHAT USTANIN YERİNİ SATIN ALAYIM SANA.

inşallah senin dediğin olur,ama unutmaki senin dediklerin temenni yada tahmin,bizim deediklerimiz icraat aşamasındaki kararlar.

iş bize düşüyor.hocamıza 1 destek veriyorsak 2,

2 veriyorsak 4 vermemiz lazım.
      TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Farz-ı misal öyle bir şey oldu...
        Kim gelecek ki yerine?
        "Konya ovasında buğday, Çukurova'da pamuk, Trabzon'da hoca bol!"

Yorum

• Ferat Şahinde benim düşüncelerime tercüman Olmuştur.
          Dediklerinin birçoğuna katılıyorum.
          Evet Yarım metreden Gol kaçıran Umut-Gökhan ve Sahada varla yokları Oynayan Selçuk Maçın kaybedilmesinde en büyük sorumludur.
          Onlara gözdağı vermeyen Hoca SADECE Gözdağı vermediği için sorumludur.
          Gökhan,Umut ve Selçuka gözdağı verirsek Şampiyonluk hayal değildir.

Ferat ŞAHİN
          ferat@internetspor.com
          Trabzonspor Kaza Yaptı, Şoför Hatalı!

07 Mart 2009 Cumartesi 21:42

Bugünki maç için söylenecek tek şey “atamayana atarlar” lafının ne kadar doğru olduğudur. Bir takım girdiği pozisyonların 4’te 1’ini atamıyorsa rakibini asla yenemez. Yense bile şansına yener. Bugün Trabzonspor maça çok iyi başladı. Oyun olarak daha önceki haftalara göre aslında güzel oynadılar. Sadece Gokhan ve Umut günlerinde değildi. Tabi kaleci Oğuzhan’ın hakkını da yememek gerek. Bu maçtan çıkan ikinci yorumda “Trabzonspor’un kendi evlatlarından çok çektiğidir”. Bu maç Trabzonspor’un şampiyonluklarını ligteki Karadeniz takımlarının sayısına bağlayanlara kapak olsun. Gerçi onlar kapaktan falan da anlamazlar ama hatırlatmakta yarar var.

Maça dönersek, defans ve kaleci açısından yine sorunsuzdu. Geri dörtlü ve kaleci iyilerdi. Giray sırıtmadı, Egemen yerini yadırgamadı, Tayfun fena değildi. Song’u zaten söylemeye gerek yok. Bugün ortasaha Colman’ın sayesinde biraz kıpırdadı ve bu sayede sayısız gol fırsatı yakalandı. Fakat, ne Gökhan ne de Umut bunları gole çevirmekte başarılı oldu. Selçuk yine gezdi durdu sahada ama Ersun hoca onu oyundan çıkar(a)madı. Bence şu anda takıma girecek performansta bile olmadığını daha önceki yazılarımda belirtmiştim. Anlaşılan Ersun hoca onda ısrar edecek. Yattara daha önceki maçlara oranla daha iyiydi. Elinden geleni yaptı ve çok top kaybetmedi. Geriye kendisinin gidip golu atması kaldı. Onu da bir kaç defa denedi ama kaleciye takıldı. Hüseyin her zamanki gibi sadece kesiciydi ama takımını rahatlattı oyun boyunca.

Sonuç itibari ile ilk yarıda ve ikinci yarıda ki oyuncu değişikliklerine kadar Trabzonspor elinden geleni yaptı. Sadece gol vuruşlarının etkisizliği vardı. Ilk oyuncu değişikliği gerçekleştiğinde takımın en iyi yeri olan defans bölgesi zayıflatıldı. Bu yetmezmiş gibi Song’un ileriye çıkışlarının dengesizliğine müdahale gelmedi. Bence eğer senin stoper’in sorunlu değilse onu çıkarıp ön liberonu stoper gibi kullanmanın sana yararı yok denecek kadar azdır. Onun yerine ya Hüseyin yada Selçuk çıkmalıydı Alanhinzo oyuna girerken. Zaten oyuna katkısı kendi ekseni etrafında dönmekten ibaret olan bir Selçuk’a takımın ihtiyacı yok. Neyse Hüseyin ile idare edilebilir dedik çünki Ersun hocanın buçuklu sistemini biliyoruz (çoğunlukla işe yarıyor.) Alanhinzo’nun girişi ile Trabzonspor tekrar Konyaspor yarı alanına çöreklendi ama Umut ve Gökhan yine golü atamayınca malesef beklenen gol geliverdi. Hemde tıngır mıngır. Golde ilk hatalı Selçuk’tu. Yine topu kaçırdı. Dikkat ederseniz 10 cm bile zıplayamıyor o pozisyonda. Ikinci olarak Sylva ona çok çıkıyorsun diyenleri dinlememeli bence. Özellikle oyunun son ceyreğinden sonra bütün toplara çıkmalı. Golü yedikten sonra moraller bozuldu ama yinede oyunu bırakmadı oyuncuların çoğunluğu. Ersun hocanın gole cevap olarak yaptığı oyuncu değişikliği ise çok komikti. Ne futbolun bilimini okumuş insanlar ne de bu oyunu uzun seneler oynamış insanlar böyle bir hamlenin yarar sağlayacağını söyleyemez. Söylese de kimse inanmaz. Son yedi dakikada Yattara, Umut, Gökhan, ve Alanhinzo’nun yapamadığını Isaac’mı yapacak? Eğer Isaac’ı taze güç olarak oyuna sokuyorsan Umut yada Gökhan’dan birisini çıkaracaksın. Zaten çok kalabalık olan bölgeye sen birde Isaaac’ı sokarsan hücum oyuncularının dengesini bozarsın. Lakin ilk tehlikeli ortaya Isaac ve Umut beraber yükselip topu kaybettiler. Hangi maçta bu tip hamleler yarar sağlamış ki bu maçta sağlasın.

Ersun hoca eğer şampiyon olmak istiyorsa daha dikkatli ve gerçekçi olmalı. Yenemiyorsan önce yenilmeyeceksin. Dünya’nın hiç bir yerinde 4-5 forvet ile maç koparıldığı görülmemiştir. Cok forvet demek güçlü hücum değildir ama zayıf defans ve ortasaha demektir. Artık böyle hataları yapmamalısın hocam. Umut yada Gökhan’ı çıkarıp hem Umut ile Gökhan’a göz dağı verecektin hemde Isaac’a onların alternatifi olduğu hissini verip onu kazanacaktın. Bir kere daha söylüyorum Alanhinzo çok iyi futbolcu ve oyunda kaldığı 20 dakikada iyi işler yaptı. Ersun hoca bu maçı bu akşam tekrar seyretmeli. Alanhinzo ve Yattara’nın beraber oynayabileceği çok açık görüldü. Birde defansif yönü zayıf dediğin Colman senin önünde uçarak ileriye koşan oyuncudan topu kapabiliyor. Bu çocuğu daha fazla ezdirme artık. Belli ki Selçuk’un dinlenmeye ihtiyacı var. Koy Colman ile Hüseyini ön libero’ya. Koy Yattara ve Alanhinzo’yu kanatlara. Koy Umut, Gökhan, ve Isaac’tan ikisini forvete. Ondan sonra kulübende yan gelip oyunu seyret. Koca takımı bir Selçuk’a feda etme hocam. Yazık oluyor diğer oyunculara. Defansif dediğin Selçuk kaç tane top kesmiş ve kaç tane top kaybetmiş bir bak. Goldeki pozisyonuna bir bak. Bunları elbette biliyorsun ama onu kaybetmek istemiyorsun. Eğer bir oyuncu büyük bir kulüpte yedek kaldı diye küsecekse o futbolcunun o kulüpte işi yok hocam.

Dediğim gibi bir karambol golü ve gereksiz risk alma ile üç puan kaybedildi bu maçta. Yakalanan net pozisyonların gol olmaması gerçekten bir mucize idi. Dolayısı ile bu maçı bir kaza olarak kabul etmemiz gerekir. Fakat, bu kazanın yaralayıcı olmasında şoför’ün (Ersun Yanal) hata payının olduğunu bir kenara not etmeliyiz.

Taraftara da bir çift sözüm var. Stadı güzelce doldurmuşlardı fakat yeterli çoşkuyu takıma veremediler. Bu kadar insan Istanbul’da maça gelse stad inlerdi. Bence biraz kendilerini sorgulamalılar. Taraftar tabiki güzel oyun seyretmek ister ama en önemli görevi takımını ateşlemektir. Daha önce de dediğim gibi oyuncularını yuhlamak yada ıslıklamak takıma zarar verir. Colman çıkarken gösterdikleri tepki ise haklıydı ama yinede fazla uzatılmamalıydı.

Daha önce de söylediğim gibi bu takım lig sonuna kadar zirveye ortak olacaktır. Bakmayın siz iki maç kaybettiler diye içte ve dışta ortaya çıkan fırsatçılara. Yok Trabzonspor zaten çok kötü oynuyormuş ama şansa kazanıyormuş. Bundan sonra çok puan kaybedekmiş. Aç tavuk kendisini darı ambarında zannedermiş. Yok Ersun hoca küçük takımların büyük hocasıymış. Tamamen Trabzon’a olan antipatilerinden kaynaklanan yaklaşımlar. Trabzonspor kötü oynuyorda diğer büyükler çok mu iyi oynuyor. Daha dün gördük Galatasaray’ın halini. Gol atmadan maç kazandılar. Ya bir maç beş atan bir maç yan gelip yatan Fenerbahçe çok mu iyi oynuyor? Bir Beşiktaş var ama onlarında çok iyi oynadıklarını söyleyemeyiz. Bu sebeple Trabzonspor taraftarı bu tip yaklaşım gösterenlere kim olursa olsun muhatap olmamalı. Onlar kendi takımlarını desteklesinler yeter. Boşverin iyi oyunu onlar oynasınlar puanları Trabzonspor toplasın. Trabzonspor haftaya Galatasaray’ı yensin ondan sonrası gelir diye düşünüyorum. Yenemezse de yenilmemeli eğer ilk iki de olmak istiyorsa.

Trabzonspor bu sezon yola Avrupa için çıkmıştır ama Ersun hoca sayesinde oyuncular çok iyi kaynaşıp takım oyununu başarmışlardır. Bu sebeple de çoğu maçı bu takım oyunu ve mücadelesi ile almışlardır. Ersun hocayı eleştirebiliriz ama takımın şu anki durumunun onun eseri olduğunu unutmamak koşulu ile.

Sevgiyle kalın.
          SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
          BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dükkân sizin! Peki ya ben haklıysam...
            Baştan uyarayım: Çok kötüğ bir damak zevkim ve azgın bir iştahım vardır.

Taraftarın benimsediği, takımın başında uzun yıllar görmeyi arzu ettiği bir hocayı göndermek, istenmeyen bir hocayı takımın başında tutmaktan bniraz daha zordur.
            En genel geçer yöntem istifa ettirmedir. Şu an bunun altyapısı hazırlanıyor.
            Yönetimin belli bir kesiminin özellikle de Trabzon kanadının Ersun Yanal'a karşı yürüttüğü psikolojik savaşın farkında olmamanız mümkün değil.

Hoca'nın reddettiği nice şeyin yönetim oldu bittisiyle karşısına çıktığını bilmiyor olmazsınız.
            Adam reddediyor sonra yönetim bir oldu bittiyle resmi sitede duyuruyor. Eminim birileri de Hoca'ya dirsek selamı göndererek; "Bak gördün mü, ne geçirdik işte!" diyorlardır. Neden bahsettiğimi geçen hafta idmana gelenler bilir.
            Hocam aynı yönetim hoca istemediği için sezon başında Özer i almadı. Aynı yönetim devre arası hoca istemediği için Fatih i almadı...3 İsim önemli Faruk Özak ( bilirim onun aklında hep tek hoca vardır ama bu şartlarda yapmaz) Hayrettin bey ve Sadri başkan....Üçünün de mutabık olması lazım...Olmaz öyle şey...Haa maazallah bundan sonra üst üste çok kötü neticeler gelir ona bir şey demem...Ama aksi olmaz.....İnanın bana olmaz....Yahu bir de kızıyorum. Her duyulan forumda dillendirilmelimi....Hoca aleyhinde her duyduğumu burda yazsam...Neyse azıcık sabır....Şu gs maçını hayırlısı ile alalım inşallah
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Gs maçı çok kritik. Allah'ın izniyle o maçı alırsak hocanın yeri sağlam. Ama alamazsak?
              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
              - Eomer -

Yorum

• Erdal abi,

Sana her zaman yemek sözü verebilirim. Senden değerli değil.
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Dükkân sizin! Peki ya ben haklıysam...
                  Baştan uyarayım: Çok kötüğ bir damak zevkim ve azgın bir iştahım vardır.

Taraftarın benimsediği, takımın başında uzun yıllar görmeyi arzu ettiği bir hocayı göndermek, istenmeyen bir hocayı takımın başında tutmaktan bniraz daha zordur.
                  En genel geçer yöntem istifa ettirmedir. Şu an bunun altyapısı hazırlanıyor.
                  Yönetimin belli bir kesiminin özellikle de Trabzon kanadının Ersun Yanal'a karşı yürüttüğü psikolojik savaşın farkında olmamanız mümkün değil.

Hoca'nın reddettiği nice şeyin yönetim oldu bittisiyle karşısına çıktığını bilmiyor olmazsınız.
                  Adam reddediyor sonra yönetim bir oldu bittiyle resmi sitede duyuruyor. Eminim birileri de Hoca'ya dirsek selamı göndererek; "Bak gördün mü, ne geçirdik işte!" diyorlardır. Neden bahsettiğimi geçen hafta idmana gelenler bilir.
                  Hoca'nın orda bize 'istemiyorum' dediği bazı olaylar gerçekleşti.

Ben yazmıştım,dikkatli olanlar farketmiştir.
                  Herkese Merhaba

Yorum

• Dün Ersun hocayı göklere çıkaranlar bakıyorumda bugün kelleyi kopartmışlar acaba hoca gitsin diyen bu arkadaşlar biz 96 sezonundan beri kaç hoca değiştirdik biliyorlarmı istikrar dediğimiz kavram neden hoca konusunda rafa kalkıyor bu kadro kurulurken günlük planlamamı yapılmıştı hatırlayın veya Ersun Hoca biz bu yıl şampiyon olacaz diye iddalı bir söz verdimi benim hatırladığım biz şampiyonluk sürecine girdik dediğidir bu süreçte benim gözümde gelecek sezonun sonudur şayet gelecek sezon başarı gelmezse o zaman hocaya kızarım ama şimdi sadece alkışlarım bugünkü şartlarda takım formsuz diye ERSUN YANALA yol vermek kulübün geleceğine dinamit koymaktan farksızdır unutmayınki biz sakatlıktan çok çeken bir kulüptük FATİH TEKKE OLSUN SZYMEK OLSUN ne kadar canımızı yaktı sakat oldukları için oysa bugün sakatımız yoksa buda hocanın kalitesindendir...
                    61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                    RUHUNUZ YETER

Yorum

• Fair play puan durumuna baktım şimdi. İlk 5 tekilerden en iyisi biziz....Önemli mi? önemli...Ortada bir takım var. 1 sene olmadan bir enkazı takım yapan adamı gönderecek yönetim aklını şaşırmıştır. Olurmu yahu...Şenol hoca''dan başka hiç kimseyi kabul ettiremezler. Böyle bir tablo üzerine Şenol hoca gelirmi...Yok artık...Yok yok...
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

"Konya ovasında buğday, Çukurova'da pamuk, Trabzon'da hoca bol!"
                        doğru hoca bol ama kapasitesi ikinci lig olan Şenol Hoca hariç gerisi hikaye bence oda zaten gelmicem dedi aslında biz ziya gibilerine layığız bu lafımda anlayana...
                        61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                        RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yahu abi bazen sanki Premiere ligi konuşuyorsunuz gibi oluyor. Yahu bu ülkede takımı tamamen hocaya bırakan bir kulüp varmı???...Olur bunlar bundan sonra da olacak....Ersun hoca nereye gitse benzer şeylerle karşılaşacak....Kim gelirse bize o da karşılaşacak...Yahu etmeyin yeter konuştuğumuz şeye bakın...

Yorum

Mesela turistik yerleri tanıtma olayı gibi değil mi ?

Yorum

• ersun hocadan kolay kolay desteğimi çekmem ben

Yorum

Röportajlar.

Yorum

Yükleniyor...
                                X