Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal ile İstikrar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tekrar konunun özüne dönecek olursak, çok sıradışı durumlar olmadığı sürece Ersun Hocanın takımımızı en az 5 yıl, hatta 10 yıl çalıştırmasını isterim. Kendisine sportif yönden inanıp güvendiğim kadar efendi kişiliğine de çok saygı duyuyorum. Maç sonu röportajlarında hakemler hakkında ağzından bir tek kelime bile çıktığını kimse duymamıştır. Geçen hafta Bülent Uygun'un yaptığı rezilliklerden sonra Ersun Hoca gözümde daha da büyümüştür.

Yorum

• Uşaklar ben burdayım ve bu tip saçma mesajlarınıza müsade etmeyeceğim.Bu içinizdeki eleştiri enerjisini Trabzonspor düşmanları için yaparsanız sevinirim...

Konunun özünden uzaklaşmasına müsade etmeyelim.İstediğiniz insanı, istediğiniz siyasetçiyi eleştirebilirsiniz ama yeri burası değil.BMN olarak kimse kusura bakmasın bu tip siyasi polemiklere müsade etmiyoruz, edemiyoruz.Çünkü henüz daha tartışmasını bilmiyoruz ve beceremiyoruz.O yüzden kimse bu tip mesajlar atmasın, silinecek!...

Galatasaray maçı öncesi Ersun hocamıza sonsuz başarılar diliyor ve buradan yanında olduğumuzu iletiyoruz.
      TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Uşaklar ben burdayım ve bu tip saçma mesajlarınıza müsade etmeyeceğim.Bu içinizdeki eleştiri enerjisini Trabzonspor düşmanları için yaparsanız sevinirim...

Konunun özünden uzaklaşmasına müsade etmeyelim.İstediğiniz insanı, istediğiniz siyasetçiyi eleştirebilirsiniz ama yeri burası değil.BMN olarak kimse kusura bakmasın bu tip siyasi polemiklere müsade etmiyoruz, edemiyoruz.Çünkü henüz daha tartışmasını bilmiyoruz ve beceremiyoruz.O yüzden kimse bu tip mesajlar atmasın, silinecek!...

Galatasaray maçı öncesi Ersun hocamıza sonsuz başarılar diliyor ve buradan yanında olduğumuzu iletiyoruz.
        Eline sağlık Badaloğlu benim mesajlarımda silinmesine rağmen yaptığının doğru olduğuna inanıyorum bence de konunun dışına çıkılmasın istemiyerekte olsa bu polemiğe katıldığım için özür dilerim
        Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Daha adam gibi bir sene bile hocasını bitiren bir camia olamadık daha neyi tartışıyoruz önce kendimize bakalım......

Bakınız Carlo Ancelottiye, bakın Alex Fergusona , akın Arsen Wengere neden bu kadar başarılı oluyorlar....

1- taraftarı sürekli destek oluyor onlara.

2- genelde oyun stillerini oturtana kadar kötü sonuçlar alıyorlar. ama onlara gerekli zaman veriliyor.

3- herkes işlerine karışmıyor.

4-uzun dönemli mukaveleler imzalanıyor yönetimler değişsede onlar değişmiyor....

tamam hocamızın hataları var . bunlarda görmezlikten gelinemez ama her doğruyu herkese ve her zaman demiyeceksin. gerektiği zaman gerektiği kadar söyliyeceksin....

ve şimdi zamanı değil. hemde hiç değil....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Uşaklar ben burdayım ve bu tip saçma mesajlarınıza müsade etmeyeceğim.Bu içinizdeki eleştiri enerjisini Trabzonspor düşmanları için yaparsanız sevinirim...

Teşekürler,Mesajlarım silinse bile
            Eğer Papa Fakirleri O Kadar Düşünüyorsa Önce Altın Kubbeleri Satışa Çıkarsın

Diego Armando Maradona

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Daha adam gibi bir sene bile hocasını bitiren bir camia olamadık daha neyi tartışıyoruz önce kendimize bakalım......

Bakınız Carlo Ancelottiye, bakın Alex Fergusona , akın Arsen Wengere neden bu kadar başarılı oluyorlar....

1- taraftarı sürekli destek oluyor onlara.

2- genelde oyun stillerini oturtana kadar kötü sonuçlar alıyorlar. ama onlara gerekli zaman veriliyor.

3- herkes işlerine karışmıyor.

4-uzun dönemli mukaveleler imzalanıyor yönetimler değişsede onlar değişmiyor....

tamam hocamızın hataları var . bunlarda görmezlikten gelinemez ama her doğruyu herkese ve her zaman demiyeceksin. gerektiği zaman gerektiği kadar söyliyeceksin....

ve şimdi zamanı değil. hemde hiç değil....

İngilterede ki Futbol Kültürü Türkiyede olsaydı,Bu yıl Şampiyonlar Liginde final oynarmıyızı tartışır olurduk.
              Malesefki Çok geriyizz Futbol kulturu olarak...
              Eğer Papa Fakirleri O Kadar Düşünüyorsa Önce Altın Kubbeleri Satışa Çıkarsın

Diego Armando Maradona

Yorum

• [quote=bordobluex;2047121]Trabzonspor taraftarının ''Adam gibi adam'' diyerek onurlandırdığı tecrübeli hoca, camiayı yakından tanıyor.

Trabzon Doğan’a dönüyor

Astronomik transferlere rağmen takımı rayına oturtamayan Yanal diken üstünde! G.Saray maçı sonrası Ziya Doğan’a dönülebilir!..

gelde kurtuluyim hergün fellik fellik trabzonspor haberi aramaktan ilgilenmiyorum diyerek boşvereyim ondan sonra ihtilalmiş ,bizansmış,katakulleymiş.. bizde hoş bir anı olarak kalalım tıpkı takımımız gibi arasıra nostalji yaparız kimine şaka geliyor ama artık trabzonspor uzatmaları oynuyor bu vizyonsuzluk dar düşünme gücü olmayan beyinler zorla uyanmakta olan hastanın fişini çekmeye çalışıyor merak ediyorum bu gsdeki skibbe bizde olsaydı aynı maçları biz çıkarsaydık ne yapardık adama acaba .

ALLAH adamı TRABZONSPOR taraftarının özevlatçılığından korusun 26 senelik ömrü hayatımda trabzonu hiç görmedim korkuyorum memlekete gtmeye bizide gavurdağlı görürler diye

Yorum

• Ersun hocamız, gayet iyi bir teknik direktördür.

Takımımızda tek sorun forvetlerde,,,,
                  Umut ve Gökhan'a çok yükleniyoruz belki ama,,,
                  diğer takımların forvetlerine bi baksınlar sonra kendilerineeee,,
                  GOLLERDE BAŞARI OLMADIKCA,, takım başarılı olmuş anlamı yok..
                  ŞU GALATASARAY'I YENELİM Bİ HELE,
                  TEKNİK DİREKTÖRUMUZU konuşmayalım bence

Yorum

• Badaloğlu, bir önceki sayfada Şenol hoca ile ilgili bir mesaj var. Yahu Ersun hoca'ya destek vermek için niçin Şenol hocaya vuruyorsunuz. Bu forumda "tek puanın önemini kavramalı" haricinde Ersun hoca ile ilgili maç eleştirisi bile yazmadım. Ama "Şenol Güneş Trabzon'un 10 yılını çaldı" diyeni Allah çarpar be....
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Ben bir garip keloğlanım, mantalitemin yok yalanı!
                      Varım yoğum önliberodur, hiç de sevmem ben atağı!
                      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                      - Eomer -

Yorum

• Yahu hâlâ mı tartışılıyor Ersun Hoca?

Sinerjiye ne oldu?

Yorum

• Hadi hadi sinerjiye devam. İmzalarla devam edelim..
                          A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak Halil Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu başlık niye kitlemiyorlar anlamıyorum rakiplerimiz bu durumu görüyorlar ve ellerini ovuşturuyorlar

bakın alex fergisom a adam takımın başında 6 yıl hiç birşey yapmadı ama ondan sonra ne oldu ?

şenol güneş değilmi trabzonspor'un 10 yılını çalan 96 yılında ... yapmasaydı şimdi takım buralarada olmazdı ben bir keresinde idman izledim ve sonra hoca ve futbolcularla fotoraf çektirmek için tam 3 saat bekledim üstelik yanımda eşim ve oğlum olmasına rağmen şenol güneş araba dan ne inmek istedi nede çamı acıp merhaba dedi ben onun kadar komplesli birisini görmedim ben onun istemiyorum
                            Bunda bir tezat yok mu?
                            Alex Ferguson 6 yıl birşry yapmamasına rağmen takımın başında kaldı diyorsunuz, Şenol Güneş 3 yılda takımı şampiyonluğa oynar hale getirmesine rağmen 10 yılını çaldı diyorsunuz.
                            Bu ne perhiz ne lahana turşusu? Alex Ferguson acaba arabdan inip sizinle fotoğraf çektirir miydi orası hiç belli değil.
                            Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben bir garip keloğlanım, mantalitemin yok yalanı!
                              Varım yoğum önliberodur, hiç de sevmem ben atağı!

ya şuraya baktığımda ağlayacak gibi oluyorum ALLAH razı olsun senden

Yorum

• Gün içinde burda olamayacağım. Peşin peşin yazayım. Ersun hoca'ya takıma başkana destek günüdür. Diyenlerin yanındayım. Emrindeyim....Ama Hocayı savunmak adına eskiye ait ne varsa yıkma heveslisi her kim ise akşama burdayım
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Yükleniyor...
                                X