Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal ile İstikrar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonlu olup Trabzonsporu tutmak kolay önemli olan Trabzonlu olmayıp Trabzonsporu tutmaktır. Onların taraftarlığı yanında benim taraftarlığımın sözü bile edilemez...

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Murat kardeşim o tip derneklere yabancı bir surat girince emin ol dönüp bakma hep aynı türdendir.
      Acaipte bir bakıştır o.
      Gülermisin ağlarmısın türünden.
      Sıkça başımıza gelir.
      Benim kütükte Trabzon yazıyor ama o bakışlardan sıkça nasiplenmişimdir.

Üstelik bu yıl her maç zordu
      Bakışları tahmin edebiliyorum.

Emin olalım;o kapıdan tanıdıkları biri girse;Aha geldi uğursuz bile denebilirdi.
      Allahtan seni tanımıyorlarmış
      Ayrıca Murat;bence senin Trabzonsporluluğun Trabzonlular gözünde tarif edilemez bişey.İnan bana...
      El üstünde,baş üstünde bir mevki.
      Sevgili Olcay Çakır,
      kelimelerin fayda etmediği noktadayız, bu camia yada en iyisi kent diyelim, o kritik eşiğe kadar geliyor.
      Geliyor, işte o kadar sadece geliyor.
      O son adımı, bir türlü atamıyor.
      Sağ bacak, sol bacağa çelmeyi takıyor.
      Kahır, cefa bunaldım artık.
      Bizim kuşakta bu sevdaya gönül verdide.
      Bizim çocuklara ne arguman sunacağız, bu takıma gönül verin diye.
      Bu doğum sancısı diye avutuyorum kendimi.
      Doğumu Ersun hoca yaptıracak, rahat bırakırsak.
      Ama doktorun işini yapmasına taş koyarsa bu şehir.
      Maalesef çocuk ölü doğacak.

Yorum

• Sevgili Murat,seni çok iyi anladığımı bilmeni isterim.
        İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sevgili Olcay Çakır,
        kelimelerin fayda etmediği noktadayız, bu camia yada en iyisi kent diyelim, o kritik eşiğe kadar geliyor.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yahu hâlâ mı tartışılıyor Ersun Hoca?

Sinerjiye ne oldu?
          İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hadi hadi sinerjiye devam. İmzalarla devam edelim..
          Bırakmak Yok Sinerjiye Devam...
          Ama Hepbirlikte..
          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Bu takımın başkanıda olmak zor.

Bu takımın hocasıda olmak zor.

Bu takımın futbolcusuda olmak zor.

Bu takımın taraftarıda olmak zor. Ne evet, sizi duyar gibiyim, en zor olan bizim işimiz.

Taraftarız biz çekeriz cefa. İyide yok mu bunun sonu daa ! YETERRRRRRRRRRRRRR !!!

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sevgili Olcay Çakır,
              Benim korkumda bu Murat abi.
              Hadi bize küçükken açıkladılar yada biz anladık "Trabzonlu olunmadığı halde de Trabzonspor'un tutulabileceğini ve Trabzonspor'u tutmamız gerektiğini" ama,

Biz,bizden sonra gelenlere yada çocuklarımıza ne sunacağız da,onları da "Trabzonlu olmayan Trabzonsporlular" yada sadece "Trabzonsporlular" yapacağız...
              İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
              Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• Bence ersun hoca İyİ ama zamaninda takima mÜdale edemİyor
                Ölüm nereden gelirse gelsin cenazeme bordo mavi çiçek atılacaksa mezar taşıma Trabzonsporlu yazılacaksa ölüm hoş gelsin sefa gelsin.

Yorum

• Özlemimiz olan Şampiyonluğu Seninle kazanacağımızı düşünüyorum Ersun Hocam......
                  Moralin bozulsada,canını sıksalar da biz seninleyiz Hocam,
                  İstikrar....İstikrar...İstikrar.....
                  bordomavi.net
                  Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak COLMAN_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bence ersun hoca İyİ ama zamaninda takima mÜdale edemİyor
                    Bunların sırası değil hayati bir maç var önümüzde ona konsantre olalım...

Yorum

• Sinerjiye hayden.

Olgun kardeşimiz avatarı değiştimi,bilgisi olan var mı?

Yorum

• Ahhh yazık bu taraftara atak futbol oynatıyor diye seviyorlar hocayı ama yaptığı hatalar görülmüyor. Haftalardır şu Selçuk ve Tayfun neden oynatılıyor hala anlamadım. En son maçta Hoca gene yaptı yapacağını. Taraftar yuhluyor sonra yanına çağrıyor affediyor oyuncu ikinci yarı gene gol kaçırmaya devam ediyor yahu sen daha niye duruyorsun değiştirsene forvet elemanını. Bu tip hataları çok yaptı tüm sezon boyunca. Ama ilk yarı değil önemli olan, ligin ikinci yarısında kimse affetmez bunları ve sonuç ortada çok gol kaçırabilirsiniz Ama bu sizin yenilmeniz anlamına gelmemeli.

Birde şu van meselesi ben 28 yaşındayım 10 yaşından beri Trabzonu tuttuğumu hatırlasam 18 sene eder ben bu kadar hatırlatmıyorum kendimi Van maçını Hoca kendine hatırlatı kaç defa kendi kendine. Bence hoca değişmeli çünkü o kafa olarak gitmiş takılmış bir yerlere hep final kaybedicem havasında. İlk yarı maçlarına bakın yerinde duramayan hoca şimdi kulübeden çıkmıyor. Bu sezon sonuna kadar evet devam edelim ama seneye tercih edilmemeli

Yorum

• İlk olarak Guroni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ahhh yazık bu taraftara atak futbol oynatıyor diye seviyorlar hocayı ama yaptığı hatalar görülmüyor. Haftalardır şu Selçuk ve Tayfun neden oynatılıyor hala anlamadım. En son maçta Hoca gene yaptı yapacağını. Taraftar yuhluyor sonra yanına çağrıyor affediyor oyuncu ikinci yarı gene gol kaçırmaya devam ediyor yahu sen daha niye duruyorsun değiştirsene forvet elemanını. Bu tip hataları çok yaptı tüm sezon boyunca. Ama ilk yarı değil önemli olan, ligin ikinci yarısında kimse affetmez bunları ve sonuç ortada çok gol kaçırabilirsiniz Ama bu sizin yenilmeniz anlamına gelmemeli.

Birde şu van meselesi ben 28 yaşındayım 10 yaşından beri Trabzonu tuttuğumu hatırlasam 18 sene eder ben bu kadar hatırlatmıyorum kendimi Van maçını Hoca kendine hatırlatı kaç defa kendi kendine. Bence hoca değişmeli çünkü o kafa olarak gitmiş takılmış bir yerlere hep final kaybedicem havasında. İlk yarı maçlarına bakın yerinde duramayan hoca şimdi kulübeden çıkmıyor. Bu sezon sonuna kadar evet devam edelim ama seneye tercih edilmemeli
                          Bunları sezon sonu dile getirsek

Şimdi söylemenin bize faydası olmayacak...

Yorum

• sinerji yapıyoruz demek ki ne güzel rahatladım vallahi biraz
                            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                            Ali Kemal Denizci

Yorum

Ahhh yazık bu taraftara atak futbol oynatıyor diye seviyorlar hocayı ama yaptığı hatalar görülmüyor. Haftalardır şu Selçuk ve Tayfun neden oynatılıyor hala anlamadım. En son maçta Hoca gene yaptı yapacağını. Taraftar yuhluyor sonra yanına çağrıyor affediyor oyuncu ikinci yarı gene gol kaçırmaya devam ediyor yahu sen daha niye duruyorsun değiştirsene forvet elemanını. Bu tip hataları çok yaptı tüm sezon boyunca. Ama ilk yarı değil önemli olan, ligin ikinci yarısında kimse affetmez bunları ve sonuç ortada çok gol kaçırabilirsiniz Ama bu sizin yenilmeniz anlamına gelmemeli.

Hoşgeldin.
                              TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

Elinde dünya yıldızı forvetler var da oynatmıyor sanki..
                                A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

Yükleniyor...
                                X