Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal ile İstikrar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Rasim YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Faik Kardeşim, yedekleri Hoca nasıl hazırlamadı klişesini söylemiyeceksen , kızgınlıklarından kurtul ve bir daha düşün Giren oyuncu Yusuf (Ki gerçekten Ersun Hoca çok aldırmak istedi , olmadı.) Bizde girebilecek oyuncu? Yok Giren oyuncu Bobo , bizde Umut veya Isaac ?

Tamam Hoca daha tecrübesiz gerçekten tecrübesiz, Ama benim gözlemlediğim kadarı ile öğrenmeye açık , kendini yetiştirebilecek , genç ve dinamik bir Hoca.. Sadece Kafası karışık şu an... Sadri Baba'ya çok iş düşecek yine...Hem gelecek sezonun transferlerinde hemde Hocayı yeniden motive etmesi hususunda O da bir insan güdülenmeye ihtiyacı var..
    Sevgili Arkadaşım Alanzinyoyu oyundan aldı dakika 27. Bunu anlarım. oynamayanı hemen alacaksın ama Selçuk 20 maç 1800 dakikadır dökülüyor o neden alınmaz onu anlamam. Selçukun yerinede adamımız yokmu.... Nerede Göksu nerede Barış. 20 maç onları oynatsak şimdi banko eleman olurlardı......

Sonra Hüseyin kaç maçtır tel tel dökülüyor her maçta skora etki edecek hatalar yapıyor yine oyunda. Görevi ne orta saha ile defans arasında blok olmak yapabiliyormu hayır. hemde hiç yapamıyor rakip elini kolunun sallaya sallaya yakınından geçiyor. yetmiyor aldığı toplarıda rakibe ikram ediyor ama hala 11 de başlıyor.

Yusufu aldıramamakta yönetimin en büyük ayıbıdır. yok yaşlı yok bizi istemeyeni bizde istemeyiz edebiyatlarını bırakalaım onun tipinde bir adamımız olsa en az 10 puan fazlamız olurdu....

Sonra oyunculara galibiyet için ateşi verecek olan da tddir. Sahada dolaşan adamlar varsa bununda sorumlusu odur. Ha oyuncu oynamazsamda 11 deyim havasına girerse işte dünki gibi aleme rezil oluruz....

Benim kanzımca kadro fena değil ama 4-5 takviye lazım birde hoca lazım. Ersunla bu iş yürümeyeceği çok ama çok belli...
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Trabzonspor'a bu sezon Mayıs ayına kadar iddiasını sürdürdüğü için, bize bitime 5 maç kalana kadar heyecan yaşattığı için teşekkür ederim..
      Sezon başında bu dereceyi beklemiyorduk.Gönül isterdiki takım daha iyi top oynasın veya Teknik adam daha cesur olsun ama olmadı.
      Ben bu sezonluğuna Türkcell Süper Ligi bıraktım arkadaşlar..
      Darısı gelecek sezona.
      İnşallah orta sahaya ve forvete FUTBOLCU transferi yaparlar..
      ...

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tamam oturup analiz edelim o zaman Allaha şükür analiz edecek kapasiteye sahibiz bir sıkıntımız yok

Verelim tüm yetkileri ama işin ehline verelim gidipte Ziya Doğana bu dediklerini veripte başarı beklersek bence başarı değil sonumuz olur
        Hoca ile devam edilecekse de, yeni biri getirilecekse de farkeden bir şey yok.
        Kim olursa olsun takımın başında yetki onda olacak.

Futbolu Serdar Bali, Ali kemal, Şenol güneş vs.vs.vs. hocadan daha iyi bilebilir.
        Ama sahada sistemini kuracak olan hocadır.
        O sisteme göre adam ister.
        Yardım isteyecekse hoca ister.

Yeni adam getirmek is önümüzdeki seneki plan, yeni adamın başını yemeyelim bari.

Kim gelecek ise. Farketmez.

Tekrar ediyorum, zaten o sayılan avrupanın ünlü isimlerini bunları vermeden ge-ti-re-mez-si-niz.

Yorum

• Ersun hoca bu performansıyla devam ettiği sürece eminim birkaç maç daha kaybedeceğiz. Benim deli olduğum nokta hoca bu durumu değiştirmek için hiçbirşey yapmiyor, yapıyorsa da bunu sahaya yansıtamıyor. Bunu bir türlü kabullenemiyorum. Destekleyelim tamam ama hiçbir ışık göremiyoruz ki kendisinde. Bence bir an önce İSTİFA etmeli, daha fazla kendini bitirmeden.
          TRABZON 2011 AVRUPA OLİMPİK GENÇLİK FESTİVALİ

Yorum

• Sezon başında Abdurrahman,a Özer,e Engin e sezon ortasında Fatih e hangi gerekçe ile "isterim" demedi...
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Kolaycılık biliyorum benimkisi.
              Ama ne diyim üstüne.
              İyi okunmalı Fatih.
              İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kimse kimseye uymayacak.
              İşi bilmesi gereken hocadır, işi hoca yapacak.
              Verilen süre kadar herkes bekleyecek, sonra hesap soracak.

Bugün sivasın mütevaz kadrosu ile geldiği konumu dahi analiz edemiyorsak artık yapacak birşey yok.

Bütün transfer bülent uygundadır, bütün altyapı bülent uygundadır, futbolcularla ilgili bütün kararları hoca verir.

Getireceğiniz adama da bunları vermeyecekseniz, boşa debelenmenin alemi yok.
              Sonuç çıkmaz.
              Sene sonu onu da hiç eder bu düzen.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O zaman kaybettiği bir maçtan sonra da şehre çakmayacak Fatih...Tekrar ediyorum...Bu şehir 25 senedir hiç yapmadığı kadar öz eleştiri yaptı...bjk ye yenilen takımı alkışladı...Ali Kemal den Faruk Özak a herkesi ve her şeyi tartıştı eleştirdi...Yani kendini eleştirdi...Hoca????
                Tek forvete döndü, Umut'u tek forvet oynattı, o da olmadı Gökhan'ı tek forvet oynattı vs..

Önemli olan yani tartışılması gereken, hocanın eleştirilecek duruma gelmeden önceki dönemde aldığı eleştiriler bence.. Gerçekten bizim şehire bazı şeyler fazla kaçıyor Erdal abi..

Trabzon'un Ersun Yanal'a fazla geldiğini söyleyebilmek için ise bu kadronun seneye de elinde olması gerekli kanaatimce. Onun dışında yaptığımız tüm değerlendirmeler bence gerçek sonucu vermekten uzak olacak..
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O zaman kaybettiği bir maçtan sonra da şehre çakmayacak Fatih...Tekrar ediyorum...Bu şehir 25 senedir hiç yapmadığı kadar öz eleştiri yaptı...bjk ye yenilen takımı alkışladı...Ali Kemal den Faruk Özak a herkesi ve her şeyi tartıştı eleştirdi...Yani kendini eleştirdi...Hoca????
                  Eksiklerden biri de budur. Sorumluluğu üzerine almaması.

Kendi içinde tartışıyordur.
                  Toplum önünde kendi özeleştirisini yapmasını mı istiyoruz?

Bu da bir öneri.

Yorum

• Öyle ya madem Rukavina yı konuşuyoruz...Madem Gökhan ı konuşuyoruz bunları da konuşalım...Her şeyi konuşalım...Gücenmek yok...O bir profesyonel...Biz şehre çaktığı gün bile gücenmedik erteledik...
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Bu sene benim için hayal kırıklığı olan şeylerden biri de takım olamamız...Oyuncuların düşünme kapasitesinden midir, çalışma yetersizliğinden midir bilemiyorum...
                      Bizim uşaklarla halı sahada yaptığımız yardımlaşma bile yok, hem de her hafta farklı insanlara takım oluşturuyoruz...

Umut ile Gökhan bir defa verkaç, duvar pası gibi birliktelik gösteren işler yapmadı...
                      Bindirmelerimiz hiç akıllı olmadı, hep isabetli ve sonuca giden toplar uzun paslar oldu...

Top çeviremedik hiç... Ben en çok bunu bekliyordum, onun için hayal kırıklığı yaşadım...

Benim için rakip ceza sahasına 15 pasta gitmek, Yattaranın arkasına 8 kişiyi takıp ceza sahasına girmesinden efdaldir....
                      Ama bir kez olsun göremedik bunu...

Yorum

• 2 şeyi desteklerim.

1-Ersunla,-şartları taş gibi yönetimce konmuş bir sözleşme- devam.

2-Tamamen öze dönük,yarışla marışla derdi olmayan,yetiştirip satan,içerden her türlü parlamaya müsait adamları toplayan,parlatan ve satan,sistemi olan bir takım...

Bizde avrupadan maç izleyip kitap okuyacak zaman buluruz fenamı?

Erdal?

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tek forvete döndü, Umut'u tek forvet oynattı, o da olmadı Gökhan'ı tek forvet oynattı vs..

Önemli olan yani tartışılması gereken, hocanın eleştirilecek duruma gelmeden önceki dönemde aldığı eleştiriler bence.. Gerçekten bizim şehire bazı şeyler fazla kaçıyor Erdal abi..

Trabzon'un Ersun Yanal'a fazla geldiğini söyleyebilmek için ise bu kadronun seneye de elinde olması gerekli kanaatimce. Onun dışında yaptığımız tüm değerlendirmeler bence gerçek sonucu vermekten uzak olacak..

Bana görre yaptığı en büyk hatadır.
                          Geçen hafta gençler maçında otaya çıkan görüntüye rağmen hala tek forvet + alenzinho ve yattaraile oynamak.
                          Sivas gibi güce dayalı oynayan bir takıma karşı 4-3-3 oyunun ileri üçlüsü komple güçsüz ve birbirinden kopuk halkalar.

Umut en azından orta saha ve gökhanla birlikte oynayabiliyordu.
                          Ve güç olarak da yeteli idi.

Bu bana göre özeleştiri falan değil.
                          Çok büyük bir hata.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eksiklerden biri de budur. Sorumluluğu üzerine almaması.

Kendi içinde tartışıyordur.
                            Toplum önünde kendi özeleştirisini yapmasını mı istiyoruz?

Bu da bir öneri.
                            Tam bu noktada söyleyeceklerim seninle hatta senin kuşakla futbola bakışımızdaki ayrımı gösterecek...

Ersun hoca'nın kamuoyu önünde özeleştiri yapması samimiyet beyanıdır bana göre...Yarı ücret teklifim de aynıdır...Futbol,takım oyun bunlar bir makine düzeneği değil bana göre...Bir iman işi...En azından Türkiye'de böyle ve çok şükür ki hala böyle... Anlatabiliyormuyum?

Yorum

• arakadaşlar kimse masal okumasın ben bir hoca olarak artık ersun hocayı görmüyorum neden olarak sen 2-0 geriye düşüyorsun ve yapdığın değişikliği bakıyorum umut giriyor alan çıkıyor ne demek bu yenilgiye razı oluyorsun ya arkadaş umut kaç maç kazandı sen kurdarıcı olarak oyuna alıyorsun ya alacaksın defansdan bir adam huseyin olur selçuk olur ama alan almayacaksın sen saldırman lazım ama bizimki serkan çıkar tayfun al ya bu mu hocalık

hocalıksa mustafa denizli hocalık yapıyor kimse kendiini kandırmasın bakın adam bir hafta delgodo bir hafta yusuf bir tello bir bobo adam yedek futbolcusunu her zaman hazır kıta beklediyor sen ise takım sadece 13 yapdın başka bir şey anlamıyorsun

kusura bakma ersun hoca ama futbol bilgisayarda takım kurmak ve oynamaya benzemez geçek futbol sahada oynanır
                              Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• Sadri başkan ordaysa bize kitap falan okutmaz abi...Yazdırır inşallah...

Yorum

Yükleniyor...
                                X