Mübarek Ramazan ayında bela okumak bizlere yakışmaz arkadaşlar. Tepkilerimizi bize yakışan şekilde verelim, lütfen. Düşüncelerinizi ve sinirinizi anlıyorum ama mübarek ay içerisinde bela okumaya değmez.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal ile İstikrar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
-
.....
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMübarek Ramazan ayında bela okumak bizlere yakışmaz arkadaşlar. Tepkilerimizi bize yakışan şekilde verelim, lütfen. Düşüncelerinizi ve sinirinizi anlıyorum ama mübarek ay içerisinde bela okumaya değmez.
Neyse Mübarek Ramazanda sakin olsam daha iyi olur
Yorum
-
Sadece Kalyoncu değilki dönem dönem diğer yerel basın mensuplarıda başlayacak saldırmaya.
Selçuk Yula bi kaç gün önceki yazısında fb yi savunuyordu lig başıdır falan diye.
Herhalde bizim yazarlardan böyle bir şey beklemek imkansız. Kendi ayaklarına kurşun sıktıklarınında farkında değiller. Çünkü Ts başarılı oldukça yerel basınında trajı artıyor. Bu yönetimi ve teknik heyeti yerlerse bizim başarılı olmamamız gerçekten hayal.
Yazıya Eleştirilerimizi Karadeniz gazetesinin internet sayfasında yada e-mail yoluyla yapalım Ersun Yanal'ın sahipsiz olmadığını anlasınlar.
Yorum
-
İlk olarak ahmettt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMEHMET KALYONCU- KARADENİZ
Yüzler gülüyor ama
Trabzonspor ikide iki yaptı..
Camiaya bir mutluluk bir huzur, bir heyecan geldi.
Bakıyorum herkesin yüzü gülmekte…
Herkesin keyfi gıcır mı gıcır…
Allah tan dileğimiz bu mutluk fotoğrafının hiç mi hiç bozulmaması…
Bu tabii dileklerimiz.
Hani böyle olsa diyoruz…
Ama benim korkum bu büyünün Ersun Yanal sayesinde bozulacağıdır.
Görünen köy onu gösteriyor.
Çünkü Trabzonspor öyle ahım şahım bir oyun oynamıyor.
Trabzonspor Yine bireysel yetenekli oyuncuların attığı gollerle kazanıyor.
Takım olmadıktan takım oyununu sahaya yansıtamadıktan sonra ne yaparsanız yapın Trabzonspor un kaderi önceki yıllar gibi olacaktır.
Acil çözüm
Trabzonspor kenarlara mutlaka çözüm bulmalıdır.
Hadi Cale için erken diyoruz ama ben Cale konusunda fazla umutlu değilim.
Ya Serkana ne demeli…
Yahu ben hayret ediyorum…
Bu adam Fenerbahçe’de nasıl forma şansı yakalamış.
Üstelik milli takıma kadar da gitmişti..
Bakın Serkan’ın kötü olmasının ve oynamasının nedeni neymiş.
Yok, adam kendi mevkisinde oynamıyormuş da o orta sahanın sağ kenarında oynarmış.
Vay anasını beee..
Serkan’a bir bakın bakalım rakibine ve topa bodoslama girmekten başka ne gibi özelliği var.
Gösterin bana bir özelliğini bende yazdığımı geri alayım.
Adam pimi çekilmiş el bombası gibi ne zaman ne yapacağı belli değil.
Onun için Trabzonspor bu kanada mutlaka acil bir çözüm bulmalı…
Dik duramadı…
Ersun Yanal Ne kaptan Hüseyin konusunda nede Kaleci Tolga konusunda dik durabildi…
Bu iki futbolcu konusunda selvi ağacı gibi eğrilip buğruldu.
Hüseyin benim futbol mantaliteme uymuyor gönderin dedi.
Şimdi Hüseyin’e sarıldı.
Oynanan iki maça bakın takımın en iyisi Hüseyin...
Hadi göreyim seni Ersun hoca mantaliteme uymayan dediğin Hüseyin’i oynatma.
Bende seni alkışlayayım…
Ya kaleci Tolgaya yaptıkların…
Çocuk cağız milli takıma çağrılıyor, Milli takım hocaları ondan çok şey bekliyor… Sen ise kaleci transferi konusunda kılını bile kıpırdatmadın.
Benim kaleciye ihtiyacım yok deyip dik duramadın.
Ama o güvenmediğin Tolgada oynadığı maçlarda gösterdiği performansla senin gülmene sevinmene vesile oldu.
Ben neyi merak ediyorum biliyor musun Ersun hoca, acaba bunları hak ediyor musun?
Yine yerel medya yine Ersun Yanal eleştirisi hemde takım iyiyken. Takım kötü giderken vay anam vay.
Her zaman Ersun Yanal'ın arkasındayız. Ersun Yanal hiçkimseye yedirilmeyecek.
Yorum
-
-
Ersun hocam
bu tip yazıları ve bu tip yazarları? gördükçe seni daha çok seviyor ve daha çok inanıyorum
ama işin gerçekten çok zor
Allah yardımcın olsun
bu tip yıpratmaların hatta ileriye gidiyim iftiraların Trabzonsporumuza faydası ne dir anlamakta güçlük çekiyorum,beynim duruyor
bu yazıyı kim okursa okusun çıkacak sonuç Trabzonsporun başarısız olması için dua edildiğini el ovuşturulduğunu görecektir
şu mubarek günde Allahıma havale ediyorum başka da elimden bişi gelmiyor
şükürler olsun ki bizim forumda da belli olduğuu gibi çok duyarlı candan gönülden Bordo-Mavililer var
iyiki varsınız
SABIR-DESTEK-SEVGİ
çok kısa vadede bu takımı şampiyon yapar ama ZOR gözüküyor.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
mehmet kalyoncu nun ersun yanal hakkinda yaptigi aciklamalar resmen hezeyanlarla dolu.
tolga ya sahip cikmamis,hüseyin satilsin demis ve daha neler neler...
bu adam bilmiyormuki bu takima kaleci isteyen yanal degil yönetimdi,
her firsatta tolga ve onuru kazanmaliyiz diyen de yanal di.
hüseyin i hicbir zaman tartismadim diyen de hocamizdi.
bu zat akli sira sirf elestirmek icin yazi yazmis adeta.
tarafsiz spor basininda cale nin kalitesi öne cikarilirken kendisi begenmedim diyor ve birde umutsuzum diyor.
maclara hangi bakis acisiyla baktigini anlamakta zorluk cekmiyorum.
her zaman söylüyorum bizim en büyük rakibimiz yerel medyadir.
bu yaziyla bunu bir kez daha görmüs bulunuyoruz."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
spor@karadenizgazete.com.tr
mehmet.kalyoncu@karadenizgazete.com.tr
adreslerine yazıyı eleştiren e-maillerimi attım. Herkeste atsın görsün tepkisiz olmadığımızı.
Yorum
-
İlk olarak ahmettt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülespor@karadenizgazete.com.tr
mehmet.kalyoncu@karadenizgazete.com.tr
adreslerine yazıyı eleştiren e-maillerimi attım. Herkeste atsın görsün tepkisiz olmadığımızı.
herkezde usulüne uygun tepkisini dile getirsin,kendimiz çalıp kendimiz oynamış olmayalım
duyarlılığımızı dile getirelim,belki utanırlar hatalarından dönerler.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
çorbacılar yine piyasada
Yaaaaaa arkadaş bu takım için şu anda iyi demek çok doğru değilsede kötü demek de sahada verilen (ankaragücü maçının ilk 60dk) hırslı azimli iyiniyetli mücadeleyi artniyetli olarak görmemek demektir.Zaten bu arkadaş yorumda doğrudan kişileri hedef almış.Özellikle tolga-hüseyin ile atıf yapmaya çalışıyor. Ersun YANAL a kişisel olarak bir tavır takınması da ilginç.
Yorum
-
futbol ulemelari her zaman olmustur ve olacaktir.
burada önemli olan yönetim ve taraftarimizin her zaman istikrarin yaninda oldugunu göstermeleridir.
özellikle is yönetimde bittigine göre onlarin istikrara olan inanci ve güveni basarili olup olamayacagimiz konusundaki en büyük etkendir.
masaya yumurugunu vuran bir baskanimiz olduktan sonra gerisi it ürür kervan yürür misali olacaktir."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
Yorum