Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal ile İstikrar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sabah çok korktum Ersun hoca ciddi ciddi gidiyor diye

ama bu sinerji çook iyi geldi keyfim yerime geldi..
    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
    Ali Kemal Denizci

Yorum

• Benim ekranda mı bir şey var anlıyamadım @Guroni nin yazdıklarını okuyamıyorum
      bordomavi.net
      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Cosmos Engin şova başladı..
        A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Radyosporda konuşan kim şu anda?
          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benim ekranda mı bir şey var anlıyamadım @Guroni nin yazdıklarını okuyamıyorum

Ne kadar şanslısın keşke benim ekranda da sorun olsa

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sabah çok korktum Ersun hoca ciddi ciddi gidiyor diye

ama bu sinerji çook iyi geldi keyfim yerime geldi..
              Haydii Haydii.. Devam Devam Devam..

Habu Engin Çınar ne dey ya.. Çevirebilecek olan varmı.. ççç
              Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Bu baslik kapatilsin diye kackere bagirdim cagirdim ama nafile,sebebimde apacik ortada,biz hicbirseyi haketmiyoruz sampiyonluga bukadar yaklasmisken hocayi degistirdik kestik bictik bile,yazik cok yazik bizim 25 senedir neden bekledigimizi simdi su günlerde cok daha iyi anlayabiliyorum,yanal go home mesaji atan yerel basindan hicbir farki yok taraftarimizin,asil sorunumuzda bu ya zaten trabzonda herkes birer yerel basin görevi yapiyo ve görevinide cok iyi yapiyo,Bizden Sampiyon olmaz Sampiyonluguda bukafalan haketmiyoruz zaten.Yazik
                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Radyosporda konuşan kim şu anda?
                  İki kelimeyi yan yana getiremeyen, imla katili, süper futbol bilgini bir adam..

Yorum

• Hocam sadece Şu Belli Dakikalarda Belli Adamları Cıkarma Olayını bitirsen senden iyisi olmayacak Oyuna Müdahele icin illa Dakika 70 Küsür olmasına gerek yok kimse oyuncuyu cıkardın diye seni ıslıklamaz inan.

Yorum

• Şimdinin modası oyuncu-teknik direktör...Gerekirse soyunur bende oynarım mantığı..Ama bizim atalardan gelen bir bilgeliğimiz söz konusu olduğu için bizdeki vazgeçilmeyen moda taraftar-teknik direktör....İşin zor Ersun hocam.Sezon sonunda şampiyon olunca da şunu çok duyacaksın "Ben demiştim abi Umutun yerin şunu oynat Selçuğu kes diye.Bak dediğim gibiymiş."
                      Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İki kelimeyi yan yana getiremeyen, imla katili, süper futbol bilgini bir adam..
                        Fikstür telaffuzunu tuttum ben

Yorum

• Ersun Yanal'ı fırçalar gibi konuşmasını dinlediniz mi?

Serdar Bali demek isterken de " Trabzon Serdar var ya Bali" dedi..

Yorum

• Bi ara 61 puana cıkardı bizi

Yorum

• İlk olarak (yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bi ara 61 puana cıkardı bizi
                              45+6= 61

Düşünün adam ne kadar Trabzonlu

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                45+6= 61
                                Cidden böyle mi dedi?

Yorum

Yükleniyor...
                                X