Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lejyoner61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    TS'den Giray için müthiş teklif
    11 Mart 2008 / 11:04
    Trabzonspor'un, genç defans oyuncusu Giray Kaçar için Gençlerbirliği Oftaşspor'a 5 milyon YTL teklif ettiği öğrenildi.
    Trabzonspor'un, genç defans oyuncusu Giray Kaçar için Gençlerbirliği Oftaşspor'a 5 milyon YTL teklif ettiği öğrenildi.

İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre, gelecek sezonun kadrosunu kurmaya çalışan Trabzonspor, Gençlerbirliği Oftaşspor'un genç yıldızı Giray Kaçar için müthiş bir teklifte bulundu.
    Bordo-mavili ekibin, 22 yaşındaki savunma oyuncusu için 5 milyon YTL bonservis bedelini gözden çıkardığı öğrenildi. Gençlerbirliği Oftaşspor ile 3 şampiyonluk yaşayan Giray Kaçar, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından İsveç ile yapılan karşılaşma için milli takım aday kadrosuna çağrılmıştı. Süper Lig'de ilk sezonunu geçirmesine rağmen gösterdiği performansla birçok kulübün dikkatini çeken Giray'ın transferini, Ersun Yanal'ın özellikle istediği kaydedildi. Giray'ın da Ersun Yanal ile çalışmaya sıcak baktığı ve tarafların anlaşması durumunda Trabzonspor'da oynamak istediği öğrenildi.

Sezon başında Gençlerbirliği ile sözleşme imzalayan Ersun Yanal, o dönem Gençlerbirliği Oftaşspor forması giyen Gökhan Gönül ile birlikte Giray'ın Gençlerbirliği'ne alınmasını istemiş, İlhan Cavcav'ın buna karşı çıkması üzerine taraflar yollarını ayırmıştı
    Kaynak:
    giray o kadar para ediyorsa gökdeniz 20 milyon avro olmalı girayı pek izlemedim ama
    Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

gökdenizin nasıl bir futbolcu olduğunun farkında olmayan arkadaşlar var yunanıstan maçında yunalı spiker ne demişti şimdi türklerin maradonası oyuna giriyor bu adama transfer teklifi gelmiycekte kime gelecek
      ve biz bu adamı satmaya çalışıyoruz ve bu olaya destek veren TRABZONSPOR taraftarları var aramızda..!!!
      Sadece "TRABZONSPOR"

Yorum

TS'den Giray için müthiş teklif
        11 Mart 2008 / 11:04

İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre, gelecek sezonun kadrosunu kurmaya çalışan Trabzonspor, Gençlerbirliği Oftaşspor'un genç yıldızı Giray Kaçar için müthiş bir teklifte bulundu.
        Bordo-mavili ekibin, 22 yaşındaki savunma oyuncusu için 5 milyon YTL bonservis bedelini gözden çıkardığı öğrenildi. Gençlerbirliği Oftaşspor ile 3 şampiyonluk yaşayan Giray Kaçar, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından İsveç ile yapılan karşılaşma için milli takım aday kadrosuna çağrılmıştı. Süper Lig'de ilk sezonunu geçirmesine rağmen gösterdiği performansla birçok kulübün dikkatini çeken Giray'ın transferini, Ersun Yanal'ın özellikle istediği kaydedildi. Giray'ın da Ersun Yanal ile çalışmaya sıcak baktığı ve tarafların anlaşması durumunda Trabzonspor'da oynamak istediği öğrenildi.

Sezon başında Gençlerbirliği ile sözleşme imzalayan Ersun Yanal, o dönem Gençlerbirliği Oftaşspor forması giyen Gökhan Gönül ile birlikte Giray'ın Gençlerbirliği'ne alınmasını istemiş, İlhan Cavcav'ın buna karşı çıkması üzerine taraflar yollarını ayırmıştı
        Kaynak:

" Hadiii Lennnnn "

Diyesi geliyor insanın. Yalan haberde damping : )
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Fatih gitti Gökdeniz giderse kim oynucak mili takımda.... kim ? koc koca trabzonspor milli takıma oyuncu veremicek.

Yorum

• fatih terim o takımın başında olduğu sürece bizim futbolcular ağzında kuş tutsa bile o takımda oynayamaz zaten bu kadar dert etmeyin gökdenizi hangi maç oynattı kı maçın bıtmesıne 5dk 10 dk kala adamı oyuna koyar

Yorum

• Gökdenizi satip borclarinimi verecekmis acaba sadri sener..gelen satiyor giden satiyor..sen nasil baskansin kardesim oyuncuyu kumanda edemiyorsun..kal dedinmi kalacak oyuncu baskan dedigin öyle olur..yok illa gidecekmis yeni gökdenizler gelecekmis hep palavra gider o parayida carcur edersiniz olur biter ....sonundada Trabzonsporu küme düsürürsünüz..Böyle Baskan böyle Yönetim olamaz....Gökdeniz Trabzonsporun simgesidir varmi elinde Gökdenizden baska Milli oyuncun olamaz böyle bisey.

Yorum

• "
                Gökdenizi satip borclarinimi verecekmis acaba sadri sener..gelen satiyor giden satiyor..sen nasil baskansin kardesim oyuncuyu kumanda edemiyorsun..kal dedinmi kalacak oyuncu baskan dedigin öyle olur..yok illa gidecekmis yeni gökdenizler gelecekmis hep palavra gider o parayida carcur edersiniz olur biter ....sonundada Trabzonsporu küme düsürürsünüz..Böyle Baskan böyle Yönetim olamaz....Gökdeniz Trabzonsporun simgesidir varmi elinde Gökdenizden baska Milli oyuncun olamaz böyle bisey."

bunun üstüne birşey söyleme gereği bile duymuyorum çok güzel ve doğru tespit
                "Türklüğün vicdanı bir, dini bir, vatanı bir.
                Fakat hepsi ayrılır, olmazsa lisanı bir..."

HarekeTSİRAsi bizumdur!

Yorum

• Gokdeniz konusunda yonetimin sucu oldugunu dusunmuyorum dun bende yonetime kiziyordum ama Gokdeniz gercekten gitmek istiyormus arkadaslar adam kesin gitmeyi kafasina koymus

Yorum

• neden gitmek istiyor aceba ya yönetim çözsün gökdenişzin problemini gökdeniz gitmesin gidemez o temel oyuncumuz evet hiç bir futbolcu vazgeçilmez değil ama gökdeniz gidemez gitmemeli şu durumda gidemez! yönetim gökdenizi yollarsa nuriden de farklı kalmaz.!
                    "Türklüğün vicdanı bir, dini bir, vatanı bir.
                    Fakat hepsi ayrılır, olmazsa lisanı bir..."

HarekeTSİRAsi bizumdur!

Yorum

• nasıl bi haberciliktir bu ya
                      değeri 5 milyon ytl olan bi adamı en basiti ben şuan duymazdım. iyi futbolcu olabilir. ama 5 milyon ytl olması için en azından bizlerin adını sıksık duymamız gerekirdi. nezaman piyasa yapmış da 5 milyon fiyat biçilmiş. o 5 ise gökdeniz 25 milyon ytl
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• bence gitmeli hiç değilse gelecek para ile bişeyler yapılabilir belki.

Yorum

• Yönetimler değişir bizim kaderimiz değişmez.

Yazık ya. Fatih satıldı diye Yönetimi nasıl eleştirmişsek bu satış işlemi içinde aynı eleştiri içinde olmalıyız.

Fatihde gitmek istiyordu. Gökdenizde.
                          Yıldız Futbolcu satarak ve yeni yıldızlar çıkarmaya çalışıcaksak diğer anadolu kluplerinden ne farkımız kaldı.
                          Birde sadece bizdemi futbolcu var gelen giden bizim topçularımıza takıyor. Bu ligin lideri var ikincisi var üçüncüsü var dördüncüsü var... bunlarda hiçmi topçu yok.

Yorum

• İlk olarak ahmettt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ... sadece bizdemi futbolcu var gelen giden bizim topçularımıza takıyor. Bu ligin lideri var ikincisi var üçüncüsü var dördüncüsü var... bunlarda hiçmi topçu yok.
                            benim de hep merak ettiğim birşeydir.
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Şener Gökdeniz konusunda sert çıktı
                              11 Mart 2008 11:30

Rusya Ligi takımlarından Rubin Kazan'a transferi büyük ölçüde kesinleşen Gökdeniz Karadeniz için Trabzonspor Başkanı Sadri Şener sert konuştu...

"Bir Gökdeniz gider, bin Gökdeniz gelir" diyen Şener, "Gökdeniz'i biz satmıyoruz. O kendisi gidiyor. Her futbolcunun boşluğu doldurulur" diye konuştu.

"GÖKDENİZ ISRARLA GİTMEK İSTİYORUM DİYOR"
                              Trabzonspor'da Fatih Tekke'nin ardından yıldız futbolcu Gökdeniz Karadeniz'in de Rusya'ya transferi bitmek üzere. Rus kulübü Rubin Kazan'ın 8.5 Milyon Euro'luk teklifine ilk etapta red cevabı veren yönetim, Gökdeniz'in ısrarla gitmek istemesi üzerine teklifi yeniden değerlendirmeye aldı.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ise, sürekli gitmek istediğini söyleyen Gökdeniz Karadeniz için sert konuştu.

Şener, göreve gelirken kesinlikle Gökdeniz'i satma gibi bir düşünceleri olmadığını belirterek, "Rus kulübü bize teklif yaptığında, 'hayır' dedik. Ancak Gökdeniz ısrarla gitmek istediğini söylüyor. Hatta olayı 'Göndermezseniz ben de burada futbol oynamam' noktasına dahi getirdi. Ben de, 'madem o kadar gitmek istiyorsun, getir bir teklif git' dedim. Şu anda da Rus kulübüyle bu konuda görüşmelerimiz sürüyor" dedi.

"TRABZONSPOR BİR FUTBOLCUYA BAĞLI KALMAZ"
                              Şener, Gökdeniz'i kendilerinin satmadığını, futbolcunun kendisinin gittiğini ifade ederek, "Gökdeniz'i gelen teklife rağmen elimizde tutsak bile oynamayacağı için Trabzonspor'a bir katkısı olmaz. Aklı transferde olan bir futbolcu takıma ne kadar katkı sağlayabilir. Transferine izin vermeyip, Gökdeniz'i PAF takıma mı gönderseydik?. Herkes şunu bilmeli ki Trabzonspor gibi büyük bir camia hiçbir zaman bir futbolcuya bağlı kalmaz. Bir Gökdeniz gider bin tane Gökdeniz gelir. Trabzon'daki yönetim kurulundaki arkadaşlarımız bu transfer işleminin bitmesi için çalışmalar yapıyor. Biz de olayın bu noktaya gelmesini istemezdik. Göreve gelirken 'futbolcu satmayacağız' dedik, satmıyoruz da. Çünkü Gökdeniz'in kendisi gidiyor. Bunu da çıkıp kamuoyuna açıklamasını istedim. Biz futbolcu satan yönetim gibi gözükmek istemiyoruz. Gökdeniz basın aracılığı ile camiaya, 'Ben kendim gitmek istiyorum' demeli. Böyle yapması gerektiğini de kendisine söyledim" diye konuştu.

"YENİ GÖKDENİZ'LER TRANSFER EDİYORUZ"
                              Şener, Avrupa'da Gökdeniz'in boşluğunu dolduracak ve takıma üst düzey katkı yapacak bir çok futbolcu da izlediğini ifade ederek, "Transfer çalışmalarına hızlı başladık çünkü Trabzonspor gelecek sezon için yapacağı kampa tam kadro ile gidecek. Trabzonspor en geç 1 Haziran'da yapması gereken tüm transferleri gerçekleştirmiş olacak. Ondan sonra da transfer çalışmalarına devam edeceğiz ancak kadromuz şekillenmiş olacak. İzlediğimiz ve ön anlaşmaya vardığımız futbolcuların hepsi zehir gibi. Gelecek sezon lig başladığında herkes çok kaliteli bir Trabzonspor kurduğumuzun farkına varacak. Yeni Gökdeniz'ler geliyor" şeklinde konuştu.

BAŞKAN HAKLI VE HER ZAMAN BU KONUDA DESTEKSİYİM.ÇÜNKÜ TRABZONSPOR KİŞİLERE BAĞLI OLAN BİR KÜLUP HATTA ANONİM ŞİRKET DEĞİLDİR.
                              BİLİYOSUNUZKİ KOSKOCA HOLDİNGLERDEN COE LAR GİDİYOR AMA FİRMALAR BATMIYOR KORKMAYIN HER ZAMAN YENİSİ GELİR.

AMA GÖKDENİZ RUSYA YA GİTMESİ HATA OLUR.AVRUPAYA GİTMELİ
                              HERYERDE YILDIZ VARDIR AMA AY BIR TANEDIR.....

Yorum

• Şener Gökdeniz gitmek istiyor
                                11 Mart 2008 / 11:21
                                Sadri Şener, yıldız oyuncuları Gökdeniz Karadeniz'e Rus kulüplerinden gelen transfer önerilerinin değerlendirildiğini söyledi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, yıldız oyuncuları Gökdeniz Karadeniz'e Rus kulüplerinden gelen transfer önerilerinin değerlendirildiğini söyledi.
                                Şener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, göreve gelirken Gökdeniz'i göndermek düşüncesinde olmadıklarını belirterek, ''Ancak kendisi özel hayatında yaşanan problemlerden dolayı gitmek istediğini söyledi. Zorla bir oyuncuyu takımda oynatmak mümkün değil'' dedi.
                                Bu noktada Trabzonspor'un menfaatlerinin gündeme geldiğini ifade eden Şener, ''Gökdeniz'e gelen teklifleri değerlendiriyoruz. Rubin Kazan ve Saturn takımlarının teklifleri var. Rubin Kazan daha ciddi gözüküyor. Arkadaşlarımız bu konuda görüşmeler yapıyorlar. Yarına kadar bu iş sonuçlanır. Trabzonspor, büyük bir camia ve hiçbir futbolcuya bağlı kalmaz. Bir Gökdeniz gider, yüz tane Gökdeniz gelir. Bir oyuncuyu zorla takımda oynatamazsınız'' diye konuştu.

-HAZİRANA KADAR 4-5 OYUNCU''-

Şener, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ve Tunus'a gittiğini kaydederek, şöyle devam etti:
                                ''Barış gibi genç oyuncularımız geliyor. Hazirana kadar 4-5 oyuncu ile ön protokol imzalayacağız. Bu oyuncular direkt katkı sağlayacak oyuncular olacak. Hata yapmak istemiyoruz. Bu nedenle futbolcuları tekrar izleyeceğiz. İyi oyuncular almamız lazım. Şampiyonluk için iyi bir kadro oluşturmak gerekli. Ümit milli oyuncularla da takıma takviye yapacağız. Haziranda transferi tamamlayacağız ve kampa sorunsuz gireceğiz.''

Yorum

Çalışıyor...
                                X