Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BMN-ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gökdeniz kendi kararını kendi vermiştir zorla oynatılamaz.kendi de söyledi bir yarar sağlayamayacağından...
    Fakat Gökdeniz'in Trabzonspor'a yaptıkları da yabana atılamaz.
    Bırakalım gitsin, her iki taraf içinde en hayırlısı bu.
    para kazandırarak gidiyor.
    Ben ana sayfaya "Güle Güle Gökdeniz, Teşekürler" yazısı ile güzel bir resmini koymayı teklif ediyorum.
    Şenol Güneş , iyi ki varsın hocam.
    Alex Ferguson Manu ya ilk geldiğinde takımı 11.
    2. senede 2. yapmış. 3. sene de yine 11. yapmış.
    Bize gelseydi Allah muhafaza futboldan anlamıyo diye teneke takarak kovardık.

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      alex ve fernandao 9 milyon eurodan ucuz.
      O ikisini alabilsek çok karlı bir iş olur.Alex gibi ayağında top tutabilen bir futbolcuya ihtiyacımız var.
      Özkan SÜMER

Yorum

• Git anasini satayim sende git, sende fatih gibi pisman olacaksin.

Arakdaslar bu transfer kaca mal oldu veya olacak haberi olan varmi?
        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• barış memiş ben senin yerinde olsam hiç beklemem iyi bir teklif geldiginde çıkar giderim
          bu tarafrtarda sana vafasız yönetimde vefasız çıkar
          hiç bekleme gökdeniz abin bekledide ne oldu
          fatih abin bekledide ne oldu

fatih tekkenin satılmasından daha vahim bir olayla karşı karlşıyayız

ayrıyeten gökdenizden gelecek parayla alex fernando alınır hesabı yapanlar
          hayal kurmayın
          bu adam bu parayla rahat bir başkalık dönemi geçirmek istiyor o parayla ancak borç kapatırlar bunlar

ben şahswn çok kötü pldum şok oldum haberi duyunca
          bari sezon sonunu bekle be adam....
          "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
          O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• İlk olarak Portis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bırakalım gitsin, her iki taraf içinde en hayırlısı bu.
            para kazandırarak gidiyor.
            Ben ana sayfaya "Güle Güle Gökdeniz, Teşekürler" yazısı ile güzel bir resmini koymayı teklif ediyorum.
            Katılmak ile beraber , Başkanın yaptığı yanlışa BMN olarak düşmememiz gerektiğini düşünüyorum.
            Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• artık birşey yazmıyorum buraya inanamıyorum sizlere adeta su zor dönemde takımın en iyisinin satıldığına bir tek göbek atmadığınız kaldı lig sonuncusyla kendi sahamızda (dikkat=kendi sahamızda) oynadığımız karşılaşmada gökdenizin olmaması nelere yol açtı hep birlikte gördük son kezde puan cetvelindeki konumumuza ve aradaki bir bakın ve şimdide göbek atmaya devam edin iyi günler herkese.

Yorum

• yaa kesinmi bu haber gokdeniz yokmu artık ?
                İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İşe yaramayan diğer topcuları da göndermek gerek revizyon olur umarım.
                  T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bjk maçında yok.
                    Bari Bjk maçından sonra gitseydi..
                    www.twitter.com/SDanismaz
                    Gugudali..
                    Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• avrupa sampiyonasinda ts li hic bir futbolcu olmicak anlasilan

Yorum

• istiyorsa gitsin tabi.

Yorum

• Burda bazi arkadaslarin hala birseyi goremediklerini dusunuyorum.. goruyorlardirda gormemezlikten geliyodurlar.. Bu adam sike olaylarindan dolayi Trabzonsporun itibarini zedelemis midir?? evet.. Biz ona sahip cikmis miyizdir?? evet.. Kamuoyundan gelen tepkilare gogus germis miyizdir?? evet.. Bir nevi bu adamin futboluna devam etmesini saglamis miyizdir?? oda evet..

Peki bunca yapilan seyden spnra sen cikip ben Trabzonspordan gitmek istiyorum lafini hangi yuzle soylersin yaaa?? Birisi bana anlatsin yaa.. Bu adamin mayasinin bozuk olmadigini soylesin.. Ayip vallahi ayip.. Gokdeniz "trabzonspordan ayrilmak istiyorum " diyecek son kisidir.. Iddaa oynadi sike yapti takimin icine etti ondan sonra sular durulunca ben gitmek istiyorum.. Gittt... Trabzonda neyin var neyin yok onlarida al gittt.. geri donmemek uzere gittt..
                          "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yaa kesinmi bu haber gokdeniz yokmu artık ?
                            Arkadaşım yok.

Gökdeniz gitti.
                            ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                            "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Başlıkta beni kastederek yazmış arkadaşlara cevaben...

1- Ceyhun'un gidişi ile Gökdeniz'in gidişi arasındaki farkı göremeyecek durumdaysanız canınız sağ olsun. Yarım sezon önce 4 katı paraya aldığımız adamı yerine tek bir aday yokken yollamakla, yıllık 2 Trilyon verdiğimiz, gitmek istediğini açıklayan, arkasından da aynı özelliklere sahip Barış'ın geldiği adamı ederinin 5 katına satmak arasında ciddi bir fark var.

2- Fatih Tekke'nin gönderilişinde yanlış olan şey alınan paranın nereye gittiğinin belli olmaması. O parayı har vurup harman savuran Allah'ından bulsun, ama Fatih'i yollamak yapılacak en mantıklı işti.

3- Fatih gibi (şahsen pek sevemediğim) meziyetleri olan bir futbolcu dünyada az. Yeteneklerinden bahsediyorum... Ama Gökdeniz kaliteli bir adam olmasına rağmen topla dikine giden adam bulmak nispeten kolay olacak. Barış, hatta Serkan bile aynı iş için kullanılır. 9 mio euro'ya da alırsın sağlam bir stoper, bir "topçu" önlibero, bir de forvet, tamamdır. Nedir yani bu feryat figan?

4- Fatih Tekke de Trabzonsporlu değildi, Gökdeniz de değil. Demagoji yapmanın alemi yok. Yılda 2 Trilyon alan Trabzonsporlu mu olur? Bu adamlar bu işi para için yapan profesyoneller.

5- Sadri Şener keşke o "futbolcu satmam" açıklamasını yapmasaydı, ama bu satış değil, resmen "kakalama" olmuş. Bence iyi oldu, hayırlı olsun...

ps: İşlerim biraz yoğun, hızlı hızlı yazdım. Zaman bulursam akşam daha detaylı da yazarım. Ben Gökdeniz'in yerine Barış ve Serkan oynar diyorum. Ceyhun yerine kim oynar, bunun cevabını da bekliyorum. Sadece bizim kadromuzda değil, Türkiye'de kim oynar?

Yorum

• Trabzonspor yıldızını sattı
                                11 Mart 2008 Salı 15:48
                                Trabzonspor yıldızını kaybetti.. Rusya'ya giden futbolcular kervanına Gökdeniz Karadeniz de katıldı..
                                Gökdeniz Karadeniz 8 milyon 700 bin euroya Rubin Kazan'a transfer oldu

Transfer yarın resmiyet kazanacak. Bordo-mavililerin, Rus kulübünden teminat istediği, ancak bunun bugün yetişmesinin zor olduğu belirtildi. Teminatın bordo-mavili kulübe yarın gelmesi halinde transferin gerçekleşebileceği kaydedildi.

Taraftar tepkili

Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Özal, yönetim kurulunun Rus kulüpleri ile görüşme yapmasına ilişkin olarak, ''Gökdeniz'in satılmasını istemiyoruz. Gökdeniz de Trabzonspor'a borcunu ödemeden bir yere gitmemeli. Fatih Tekke gitti, Gökdeniz de gittiği zaman bu takımın yıldızı kim olacak'' dedi.

Yeri doldurulmalı

Trabzonspor'un prestijinin önemli olduğunu ifade eden Özal, ''Ama oldu ki Trabzonspor'un menfaatleri ön plana çıktı ve Gökdeniz'in satılması gerekiyor, o zaman Trabzonspor'un her zaman yıldız bir oyuncuya ihtiyacı vardır. Gökdeniz gibi isimli bir oyuncu Trabzonspor'a kazandırılmalıdır. Gökdeniz'in yeri doldurulmalıdır'' diye konuştu.
                                hiç kimse TRABZONSPOR'dan daha büyük olamaz. Bir futbolcu için kulüp yönetimine kin kusan bence taraftar olamaz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X