Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak apache61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O zaman o satılsın dediğiniz Gökdeniz, Yattara ve belki onlara ekleyebileceğiniz bir iki isim dışında kalan futbolcu topluluğuna bakın bakalım o lüks varmı yokmu? Bence profesyonellik değil tüccar zihniyetidir. Sözleşmesi bitiyor diyenler birde Hüseyin e baksınlar. Bakalım kaç yıl sözleşmesi var. Eğer bitiyorsa onu niye satmıyoruz. Gökdeniz den sonra en çok parayı alıp en az işi yapan o. Hadi satın bakalım....
    Öncelikle size şöyle birşey diyeyim.Hüseyin Çimşir'e tatmin edecek kadar transfer bedeli veren bir klüp çıkarsa o da satılsın.

Trabzonspor'dan Şota,Ogün,Abdullah,Hami,Fatih Tekke gitmiş Gökdeniz niye gitmesin.Bu eleştirecek birşey değil aksine mutluluk duyulacak bir olay.Düşünsenize alt yapınızdan yetiştirdiğiniz bir topçuyu 10 milyon euroya satıyorsunuz.Burda alıngan olmanın ya da korkmanın bir anlamı yok.Trabzonspor her kim gelirse gelsin,her ne olursa olsun,her zaman Gökdenizler çıkarır endişe etmeyin.
    "Ekmeğe gösterdiği hürmet, kendi savaşına duyduğu saygıdan kaynaklanıyordu."

Düzeltemediğine (d)üzülme... O düzelmez, sen bozulma...

Yorum

• gökdenizden gelebilecek 10 milyon euro ancak kulübün borclarina gider.yönetimin önümüzdeki sezon 10 milyon euro transfer bütcesi ayirdigina inanmiyorum.yani gökdenizden gelecek para seneye yapilacak olan transferlerin bonservis bedellerine bile verilmeyecektir.ersun yanali istifaya götürmek adina ilk önemli adim atilmak üzeredir.önümüzdeki sezon da siradanlasmaya deva´m edecegiz galiba...
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• gorevi daha bıtmedıı trabzonspordan gıtmemesı gerekıo ama su da bı gercek trabzonspor 1 2 oyuncuya baglı olmamalı bırı gıderse onun yerını alcak bırısı bulunmalı bu durum duzeltılmelı gokdenız gıderse yerıne alıncak bırısı yerıne koyulcak birisi birileri olmalııı ...ama en azından onumuzdekı senede ts de kalmalı sonra alternatıfı alınırsa satılabılrıı
        BaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI

Yorum

• haber yalanlanmadıgı na gore gokdenız yuzde 90 gıdıcı bız ıyı para ya sattık ıyı takım kurcaz seneryosunu cok yakın bı zamanda gormustuk

Yorum

• Hem satılmalı diyorum kendi kendime, hem de satılmamalı diyorum.

Yeri doldurulamayacaksa satılmasın,
            Barış gibi genç ve geleceği parlak futbolcular alınacaksa satılsın.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Gökdeniz'i Gökdeniz yapan Trabzonspor.Yaptıklarını başka bir kulüpte yapsaydı futbol hayatı bitmişti.
              Barış şuanda Gökdeniz'in yerini dolduramaz.Ondan hemen büyük şeyler beklersek altında kalabilir.Para için Fatihi sattık yeri hala dolmadı.Gökdeniz'in yeri de dolmayabilir.
              En son Emre B. tarafından düzenlendi; 10.03.2008, 23:36.

Yorum

• Gidenlerin yerlerini doldurduktan sonra şampiyonluktan da bahsedersin başka şeylerden de. Yeterki gidenlerin yerlerini doldur.Gökdeniz'in satılmasının da tüccar zihniyetini yansıtmadığını düşünüyorum.Adam 1 sene sonra kesin parasız gidecek.10 milyon euro çöpte.Bügün henry para basılıp alınabiliyor.Yoksa Arsenalde tüccar zihniyetli
                En son wolf_TS61 tarafından düzenlendi; 10.03.2008, 23:37.

Yorum

• Hüseyini hemen satmaları lazım hemen ... öle 9 10 falan değil 4 5 yeter

Yorum

• Yönetim kurulu kararları
                    Yönetim Kurulumuz haftalık olağan toplantısını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptı. Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki konular görüşüldü ve karara bağlandı.

Buna göre Beşiktaş maçı için A Takım Kafile Başkanı Cenker Üstün, PAF Takımı Kafile Başkanı Halil İbrahim Akçay olarak belirlendi.

Yönetim Kurlu kararıyla İstanbul Mövenpick Otel’de 14 Mart’ta gerçekleştirilecek olan dayanışma gecesinin organizasyonu için Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin, Genel Sayman Mahmut Aksu ve Mehmet Tunç’a yetki verildi.

Ayrıca basketbol takımımızın finansmanını sağlamak adına sponsor bulunması ve Trabzonspor Tv’nin altyapı çalışmalarını organize etmesi için Başkan Yardımcımız Saner Ayar, kulübümüzün 41. Yıl kutlamaları için de yine Başkan Yardımcımız Saner Ayar, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Levent Erkuloğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç görevlendirildi.

Yönetim kurulumuz kulüp bünyesinde bayan taraftarları tribünlere çekmek, bu yolla kötü ve çirkin tezahüratının önüne geçmek, H.Avni Aker Stadyumu’nun seyirci profilini değiştirmek amacıyla Kadınlar Kurulu oluşturulmasına karar verirken, Yönetim Kurulu Üyesi Sırrı Furkan Eren’i yetkilendirdi.

Yönetim kurulu toplantısında ligin kalan haftalarında H.Avni Aker Stadı’nda oynanacak müsabakaları Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak ortaöğretim kurumlarından belirlenecek öğrencilerin ücretsiz olarak izlemelerinin sağlanması kararı alındı.

Bu arada 2008–2009 sezonu kombine bilet satışlarının planlanması için de yönetim yurulu üyelerinden Coşkun Çebi ve Mehmet Tunç’un görevlendirilmesi uygun görüldü.

Gündemdeki diğer konuları görüşen yönetim kurulumuzda önümüzdeki sezon transfer faaliyetlerinin başlaması yönünde görüş birliğine varılırken, oyuncumuz Gökdeniz Karadeniz’e gelen transfer tekliflerinin değerlendirildiği bildirildi.

Yorum

• Trabzonspor’un Milli orta saha oyuncusu Gökdeniz Karadeniz yarattığı tartışmalar kadar transfer mevsimlerinde isminden çok söz ettirmesiyle gündeme geliyor. Oynadığı futbol zaman zaman zirve yapan ama bazen adeta yerlerde gezinen Gökdeniz Karadeniz için Avrupa hayali devam ediyor. Bu oyuncu, önümüzdeki sezon mutlaka Avrupa’da futbol oynamak istediğine dair baklayı ağzından kaçırdı. Bazen yakın çevresine, “Yönetim beni satmak mı istiyor?” diye sorarak nabız yoklayan Gökdeniz Karadeniz’in, “Fatih Tekke gibi kulübüme büyük paralar kazandırarak Avrupa’ya gitmek isterim. Ülkemi ve Trabzonspor’u oralarda temsil etmek isterim. İnsan yaşadığı kentte korumayla gezer mi? Sosyal hayatım hiç yok” diyerek Trabzon’dan kesin olarak ayrılmak istediğini ifade etti. Rusların Servet Önerisi Gökdeniz Karadeniz, futbol hayatını Avrupa’da sürdürmek isterken, bunu da sezon sonunda mutlaka gerçekleştirmeyi planlıyor. Gökdeniz’in yakın çevresine 28 yaşına gittiğini ve ancak bu dönemde Avrupa’ya gidebileceğini, birkaç yıl daha gecikmesi halinde bunun mümkün olmayacağını belirtti. Gökdeniz’i özellikle Rus kulüpleri Rubin Kazan, Satrun ve Fatih Tekke’nin de oynadığı Zenit Petersburg kulüplerinin ısrarla istediğine işaret edildi. Rus kulüplerinin 8 milyon Euro’yu teklif ettikleri, bu rakamı 10 milyon Euro’ya kadar da çıkabilecekleri dile getirildi. Gökdeniz’in de Fatih’in oynaması itibarıyla burada Zenit’i tercih edebileceği kaydedildi. Ancak Milli futbolcu Gökdeniz, Rusya’dan önce İngiliz, Alman, İspanya veya İtalya Liginde oynamayı çok istediğini de vurguladı. Avrupa’da Peşine Düştü Gökdeniz Karadeniz’i isteyen kulüpler arasında İngiliz Newcastle United ile aynı ülkeden Middillesbourg’un ilk sıralarda geldiğine işaret edildi. N.Canstle’de Emre Belözoğlu’nun, Gökdeniz’i ikna etmeye çalıştığı, M.Bourg’da da Tuncay Şanlı’nın devreye girdiğine işaret edildi. Gökdeniz ise iki kulübe de gidebileceğini ve yönetimle anlaşmalarının şart olduğunu dile getirdiği belirtildi. İspanya’dan Villareal’in yakından izlediği Gökdeniz’e İtalya’dan Florentina’dan teklif geldi. Juventus ise bu oyuncuyu takibini sürdürüyor. Almanya’dan en ciddi teklif Schalke 04’den geldi. Gökdeniz de bu kulübe ‘Gelirim’ dedi. Ayrıca Bayern Leverkusen ve Herta Berlin’in de Milli Futbolcuyu renklerine bağlamayı çok arzuladığı bildirildi. Gökdeniz’le ilgili kararın sezon sonunda verileceği belirtildi. Şener Yönetimi Sıkıntılı Trabzonspor’da göreve yeni gelen ve yıldız oyuncularını bırakmak istemeyen Sadri Şener ekibi ise Gökdeniz yüzünden büyük bir sıkıntıya girdi. Başkan Şener’in önce, “Ben yıldız satmam” demesi, sonra da “Gitmek isteyeni zorla tutmayız” açıklamaları kafaları karıştırdı. Gökdeniz’in yıllık 2 milyon 600 bin YTL ücret alması ve kulübün ekonomik boyutlarını çok aşması yönetimin bu oyuncuyu gönderme eğilimine girmesine neden oluyor. Gökdeniz’e, “Ya fiyatını indir, ya da seni düşünmüyoruz” deneceği kaydedildi. Bu durumda Gökdeniz’in de gitmeyi isteyeceği kaydedildi. Şener ve ekibinin, Gökdeniz’in gitmesi halinde diğer futbolcuların fiyatlarını daha kolay indirebileceklerine inanıyorlar fakat bu oyuncunun gitmesine taraftarların büyük tepki vermesinden de endişe ediliyor.
                      günebakış gazetesi coşmuş.adamlar akıllarına gelen takımları sıralamışlar.neyseki amla hatası pek az:
                      Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                      my name is onur....
                      Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• öbur sezonda yattrayı satarız sonra satılacak kımse kalmadımı borcu devralana takımı devredrız

Yorum

• İlk olarak wolf_TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gidenlerin yerlerini doldurduktan sonra şampiyonluktan da bahsedersin başka şeylerden de. Yeterki gidenlerin yerlerini doldur.Gökdeniz'in satılmasının da tüccar zihniyetini yansıtmadığını düşünüyorum.Adam 1 sene sonra kesin parasız gidecek.10 milyon euro çöpte.Bügün henry para basılıp alınabiliyor.Yoksa Arsenalde tüccar zihniyetli
                          su anda türkiyenin en iyi sag acik oyuncularindan biri olan f.bahcei deivid e 5 milyon euro ödeseniz ve transfer etseniz gökdeniz kadar basarili olabilir mi?bence olamaz.zaten türkiye de gökdeniz gibi bir oyuncu bulamayacaginiz icin yurtdisina yönelmek zorundasiniz.yurtdisindan da gökdeniz gibi trabzonspora uyacak futbolcu transfer etmek cok zordur.bunu yapabilirlerse ne ala ama bunu yapabilmek hic de kolay bir is degildir.zamaninda tolga seyhan>fabiano eller örnegini hatirlayin.fabiano eller tolgadan daha kaliteli bir futbolcuydu ama trabzonda tutunamadi.yani siz gökdenizden daha kalitelisini aldiginizi farzetseniz bile gökdeniz kadar basarili olacak anlamina gelmez,gelmemeli...
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• trabzonun bi kabuk değiştirme zamanı gelmişti hayırlısı diyelim Allah gönlümüze göre verir inşallah

Yorum

• Oglumun Adini Gökdeniz koymusdum.

Simdi giderse Adini degistiririm :-)))
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Transfer görüsmelerine, arastirmalarina 3 Hafta önce basladiklarini söylüyorlardi.
                                Biz Oyuncu ariyorlar ve erkenden anlasacaklar diye sevinirken meger satma islemlerine 3 Hafta önce baslamislar :-(
                                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

Çalışıyor...
                                X