Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yau yönetime güvenin...

demin yazdigim gibi, kizginliktan yapildi bu aciklamalar....

BIZE SIMDI GÖKDENIZIN "GITMEK ISTIYORUM" LAFI KOYMADIMI. NASIL BIZDE DIYORSAKKI BAZEN "ULAN NE BICIM TRABZONLU" YADA "ULAN NE BICIM TRABZONLULUK RUHU" DIYE; SADRI SENERDE AYNI SEKILDE BU DAVRANISA BOZULMUS VE GÖKDENIZE TRABZONSPORUN ÖNEMINI ANLATMAK ICIN BÖYLE ACIKLAMALAR YAPMISTIR!!!

fazla karistirmayin daaa Sadri Sener isini bilir

Yorum

• Taraftar tepkisinden çekinmiyormusunuz diyen NTVSPor sunucusuna ben kulübümün menfaatlerini düşünmek zorundayım. Adam gitmek istiyor dedi Sadri başkan. Elimize bir şeylerden sonra (tam anlamadım orasını) 9.078.000 avro kalıyormuş.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Katılıyorum Cafer Abiye.

Gökdeniz'i satmak değildir yöneticilik, yeni Gökdenizler katmaktır bu takıma. Hangi giden futbolcunun yeri doldu bu takımda.

Şimdi tek iş kaldı. Ersun Hocadan kurtulmak. Onu gönderip yerine ''Bu yörenin çocuğu'' nu getirdiler mi değmeyin keyfimize!!! Zaten takım da ÖZEVLAT kayniyor.
        Kim tutar bizi!!!

Tamamı ile katılmak ile beraber,

Barışa anlamsızca inanılmaz bir yük bindirildi !

Yazık olmasa çocuğa !
        Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak wien_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ya konuyla alakasi yok ama merak ediyorum sayin emiroglu,takimin basinda görmek istediginiz teknik direktör kimdir?.Ersun yanali istemeyenler ilgili mesajlarinda teknik direktör adaylarinida yazarlarsa sevinirim..
          Giray Bulak , Tolunay kafkas , Ünal Karaman , Ogün Temizkanoğlu , Abdullah Ercan , Hami mandıralı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anladın mı renktaş.
          Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• nerdeyse 18 trilyon para 2 küsür trilyonda gökdenizin alacağı paradan çık al sana transfer bütçesi 20 trilyon.
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Gökdeniz konusunda açıklama
              Son günlerde oyuncumuz Gökdeniz Karadeniz’le ilgili transfer konusunda yaşanan gelişmeler son aşamaya gelmiş ve karşılıklı görüşmelerin ardından Rusya’nın Rubin Kazan ekibiyle prensip anlaşmasına varılmıştır.

Söz konusu transferin gerçekleşmesi adına kulübümüz, Rubin Kazan ekibinin anlaşılan bonservis bedeliyle ilgili teminatları ulaştırmasının ardından gerekli onayı verecektir. Aksi taktirde oyuncumuzun kulübümüzle sözleşmesi devam etmektedir.
              Resmi Site
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Sevgili Yönetim

Gökdeniz'i Trabzonspora düşman gibi göstererek gönderdiniz ya

Yazıklar olsun size!!!!!
                ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• 1 dk önce telefonuma gelen bilgi servisi mesajını aktarıyorum:Trabzonsporlu Gökdeniz,9,5 milyon avro'ya Rusya'nın rubin kazan takımına transfer oldu.
                  ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Katılıyorum Cafer Abiye.

Gökdeniz'i satmak değildir yöneticilik, yeni Gökdenizler katmaktır bu takıma. Hangi giden futbolcunun yeri doldu bu takımda.

Şimdi tek iş kaldı. Ersun Hocadan kurtulmak. Onu gönderip yerine ''Bu yörenin çocuğu'' nu getirdiler mi değmeyin keyfimize!!! Zaten takım da ÖZEVLAT kayniyor.
                    Kim tutar bizi!!!
                    Abı sozleşme yenıleyeceğını bılseler tutarlar takımda bunu bılın bence

Ama gokdenızın kafasında gıtmek var. Bunu hepimız biliyoruz.

E bugun satmazsak yarın bedava gidecek o zaman yenı gokdenızler almak için parayı nerden bulcaz.

Bence tek iş yonetım ıcraatlerını daha mantıklı duşunmek.

Gokdenız yurtdışında oynamak ıstıyor.

Yolu açık olsun.
                    En son ÖmerFarukYılmaz tarafından düzenlendi; 11.03.2008, 16:13.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Giray Bulak , Tolunay kafkas , Ünal Karaman , Ogün Temizkanoğlu , Abdullah Ercan , Hami mandıralı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anladın mı renktaş.
                      Hepsini topla, 10'la çarp, bir tane Ersun Yanal etmez(TD'lük bakımından).

Yorum

• [QUOTE=61 kuzenler;1190035]
                        İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gitmesını ısteyenler
                        1-OLCAY ÇAKIR
                        2-zahido
                        3-61 Kuzenler
                        ilk basta baskan Sadri ve yönetimi Baskan Nuriden özürdileyib hemen gitsinler

Yorum

Anladın mı renktaş.
                          Selahattin Diyadin, Lemi Çelik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                          "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Artık bu iş bitmiştir,gidenin peşinden ağlamak ize yakışmaz,seneye İnşAllah yepyeni ve mücadeleci bir takımla sahada oluruz,Sadri başkanın bizleri utandırmayacağını biliyoruz,sattıysa bir bildiği vardır mutlaka.

Gökdeniz'e bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum.Her iki taraf içinde hayırlı olur inşAllah.
                            Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• ya kazan gökdenizi almisken onlaa hüseyinle hasani yildiz diye satsalar bari ferhati da bonus olarak versinler insallah bu günleri aramayiz. Gökdeniz satilmasin demiyorum ama lig sonuna kadar beklersin ozaman satarsin tabi basta yerine transfer yapildiginda ozaman kimseden sescikmazdi eger gökdeniz ozamana kadar oynamak isemiyrsaydi onu kadro disi birakirdin. 2 seneden beri cile cekiyoruz yüzümüz dogru düskün gülmedi simdide gülmuyor
                              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

3 yıldızımız vardı...

Gökdeniz , Hüseyin , Yattara...

Gökdenizin zaten taliplisi vardı.Yattaranın da ha keza öyle (en azından gs)

Bu hüseyin YILDIZIMIZA neden teklif yok ?
                                Gidip elimizde kalan tek YILDIZIMIZIN formasını kapayım bugün...

Forma alsak artık arkaya sadece Barış'ın ismini yazdırırım.

Yorum

Çalışıyor...
                                X