İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
-
İlk olarak assasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi oldu.
nedenmi?
sezon sonu görüşürüz...
ersun hoca'ya belliki yönetim tam destek veriyor.sezon sonunda Hasan ve Hüseyin de satıldığı zaman sorun bana bunları nereden bildiğimi.
küçük bir ipucu:ersun hoca milli takımda iken hakan şükür'ü milli takımdan uzaklaştırmasıyla başlayıp ersun hoca'nın milli takımdan uzaklaştırılmasıyla biten sürecin iç yüzüyle çok alakalı bir durum.
Yorum
-
Trabzonsporun yetiştirmiş olduğu yıldızlardan birisi daha Paraya yeniliyor bugün. Trabzonsporun makus kaderi budur ve bu olmak zorundadır. Trabzonsporu Taraftarından başkası düşünmediği birkez daha anlaşılmıştır. Hiçbir futbolcunun Trabzonsporlu olduğuna inanmıyorum ne Fatihin ne Gökdenizin vede diğerlerinin. Para herşeyin ilacıdır duyguyuda sevgiyide alır götürür. Biz Trabzonlu ve Trabzonporlular olarak övünüyorduk ama maniye yenildi Bir kez daha Trabzonspor. Gitmek isteyeni bu kulüpte tutmayacaksın varsın gitsin Trabzonsporu istemeyeni Trabozspor hiç istememeli.Zambaklar En Issız Yerlerde Açar Ve Vardır Her Vahşi Çiçekte Gurur Bir Mumun Ardında Bekleyen Rüzgar Işıksız Ruhumu Sallar Da Durur, Ne Güzel Seni Bulmak, Bütün Yüzlerde Sonra Seni Kaybetmek, Hemen Her Yerde Ne Güzel Bineceğin, Vapur Kaçırmak Yapayalnız Kalmak, İskelelerde.. DeNiZcİ
Yorum
-
İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecafer kılıçsoy anlamsız demogojik tepkiler bunlar.gökdeniz öz evlat değilmiydi.ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen katılıyorum sana emiroğlu o zamanlar herkes sustu olayları yuttu insanlarımız ama gökdenize sıra gelince hain ilan edildi birden yazık gerçekten çok yazık bu adam bir hata yaptı sonrada oynadığı futbolla takımı tek başına sırtladı yapmayın etmeyin yolun açık Gökdeniz her zaman seni takipte olacağım inşallah çok iyi başarılar kazanırsın
Ben Gökdeniz e hakkımı helal ediyorum. Tuncay gibi kaçıp gitmedi. Para kazandırdı.Şenol Güneş , iyi ki varsın hocam.
Alex Ferguson Manu ya ilk geldiğinde takımı 11.
2. senede 2. yapmış. 3. sene de yine 11. yapmış.
Bize gelseydi Allah muhafaza futboldan anlamıyo diye teneke takarak kovardık.
Yorum
-
fatih satıldığında da kızmamıştım çünkü kendi gitmek istedi ama yerine umutu alırsan olmaz.gökdenizde de durum aynı yeri nasıl doldurulacak bekleyip göreceğiz.tabi lig sonuna kadar işimiz zor bu kazmalarla.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesadri şener'in geçmişi belli 96 yılındaki kadroyu büyük oranda kuran kendisidir arçil şota transferleri hatırlanıyor sanırım .endişeye gerek yok.Özkan SÜMER
Yorum
-
bize yakışan emeklerinden dolayı teşekkür etmek ve havaalanından uğurlamaktır !
Trabzonspor kişilere bağlı değildir ,bizde kişilere bağlı değiliz....her kim ki sevdiğimiz takıma Trabzonsporumuza hizmet eder bir şeyler kazandırırsa teşekkür eder selametle uğurlarız ! arkasından söğmek yakışık alamazVasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
Yorum
-
İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bunun aksini iddia edecek birşey demedim ki.Herhalde ki Trabzonspor olmasa idi Gökdeniz olmazdı...
Ama atlamayım lütfen son 2 yılı da...Arkasından laf sokup,nankörlüğün ne alemi var ?
Güzel bir paraya gitti.Yolu açık olsun.Umarım başarılı olur...
demek çok mu zor ? Sonra bize yakışıyor mu , şöyleydi böyleydi diye !
Şimdi bir hamle yapıldı,sonrası daha önemli.Bu para nasıl kullanılacak,Ersun kalacak mı ? Kalırsa Transfer politikası nasıl olacak...
Eğer Ersun kalmaz ise , konuşacakta birşey yok diye düşünüyorum.hiç kimse TRABZONSPOR'dan daha büyük olamaz. Bir futbolcu için kulüp yönetimine kin kusan bence taraftar olamaz.
Yorum
-
Bu bedele satılmasına sevindim. Bu para iyi kullanılırsa Gökdeniz gibi 4 futbolcu alınır.
Üzüldüğüm yanı ise milli takımda artık Trabzonspor dan adam olmayacak.
16 trilyon.... dile kolay vallahi...
Gökdeniz bu kadar eder mi ? bence etmez.kitap oku ve yorumla! ve unutma;
evladına bırakacağın en değerli miras,
ona kazandıracağın okuma alışkanlığıdır.
Yorum
Yorum