Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gökdeniz yakışanı yaptı
    11 Mart 2008 14:38
    Trabzonspor’un süper bücürü Gökdeniz kendisine en kötü döneminde sahip çıkan kulübüne karşı vefa borcunu ödedi.
    Gökdeniz yakışanı yaptı
    Trabzonspor'un Süper bücürü Gökdeniz sezon sonunda 2.trilyon 600 milyar lira karşılığında Rubin Kazan'a gidebilecekken bunu yapmayarak Trabzonspor'a 8 milyon 700 bin euro kazandırdı.

GEREĞİNİ YAPTI
    Trabzonspor'un süper bücürü Gökdeniz kendisine en kötü döneminde sahip çıkan kulübüne karşı vefa borcunu ödedi. FİFA'nın yeni aldığı kural doğrultusunda sezon sonunda(9 maç sonra) Rubin kazan'a bir sezonda aldığı ücreti bonservis bedeli olarak ödeyerek gitme hakkı varken Trabzonspor'a bunu yapmayarak para kazandırdı. FİFA'nın yeni çıkardığı yasa gereği bir futbolcu sözleşmesi bittiğinde bir sezonda aldığı ücreti bonservis bedeli olarak kulübüne ödeyerek ayrılma hakkına sahip. Gökdeniz Trabzonspor'dan yılda 2 trilyon 600h milyar ücret alıyordu.

Daha önce “ Trabzon bana en zor dönemimde sahip çıktı buradan kulübe para kazandırmadan ayrılmam şeklinde açıklamalar yapan Gökdeniz dediğini yaptı . Yılda aldığı ücreti 9 maç sonra Trabzonspor'a bonservis bedeli olarak ödeyerek ayrılma hakkı olan Gökdeniz Rubin Kazan yöneticilerinin bu yöndeki teklifini red etti.Kazan yöneticilerinin FİFA nın yeni yasasından yararlan kulübüne ödeyeceğimiz paradan senin alacağın yıllık ücreti artıralım teklifini red eden Gökdeniz Trabzonspor'un yüksek bonservis bedeli almasını sağladı.

spor61.net
    vefa ornegine bak yaaa.. Trabzonsporda oynamayi istememekle mi odeniyor vefa borcu?? birakin yaa gitsin ne hali varsa gorsun.. OLur yaa kalirsa gider paf tkimina orda cikar.. Sadri Senerin ligtvdeki aciklamalarini iyi analiz edin.. Sseker gibi adami nasil konusturmus.. Son derece kizgin geliyodu sesi.. Haklida yanii..
    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Vay anam vay.. Harbi şok oldum inş hayırlısı olur.

Yorum

• Yaptıkları için ve kazandırdığı para için teşekkürler.İnşallah bu parayı iyi kullanırlar.

Yorum

• ezikler ve eziklerin medyasi bayram yapiyordur sanirim

Yorum

• İlk olarak assasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            iyi oldu.
            nedenmi?
            sezon sonu görüşürüz...
            ersun hoca'ya belliki yönetim tam destek veriyor.sezon sonunda Hasan ve Hüseyin de satıldığı zaman sorun bana bunları nereden bildiğimi.
            küçük bir ipucu:ersun hoca milli takımda iken hakan şükür'ü milli takımdan uzaklaştırmasıyla başlayıp ersun hoca'nın milli takımdan uzaklaştırılmasıyla biten sürecin iç yüzüyle çok alakalı bir durum.
            nasil yani biraz daha acarmisin???

Yorum

• Trabzonsporun yetiştirmiş olduğu yıldızlardan birisi daha Paraya yeniliyor bugün. Trabzonsporun makus kaderi budur ve bu olmak zorundadır. Trabzonsporu Taraftarından başkası düşünmediği birkez daha anlaşılmıştır. Hiçbir futbolcunun Trabzonsporlu olduğuna inanmıyorum ne Fatihin ne Gökdenizin vede diğerlerinin. Para herşeyin ilacıdır duyguyuda sevgiyide alır götürür. Biz Trabzonlu ve Trabzonporlular olarak övünüyorduk ama maniye yenildi Bir kez daha Trabzonspor. Gitmek isteyeni bu kulüpte tutmayacaksın varsın gitsin Trabzonsporu istemeyeni Trabozspor hiç istememeli.
              Zambaklar En Issız Yerlerde Açar Ve Vardır Her Vahşi Çiçekte Gurur Bir Mumun Ardında Bekleyen Rüzgar Işıksız Ruhumu Sallar Da Durur, Ne Güzel Seni Bulmak, Bütün Yüzlerde Sonra Seni Kaybetmek, Hemen Her Yerde Ne Güzel Bineceğin, Vapur Kaçırmak Yapayalnız Kalmak, İskelelerde.. DeNiZcİ

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                cafer kılıçsoy anlamsız demogojik tepkiler bunlar.gökdeniz öz evlat değilmiydi.
                Ne güzel anlamışsınız yazdıklarımı!!! Sizde olmasanız...
                ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  aynen katılıyorum sana emiroğlu o zamanlar herkes sustu olayları yuttu insanlarımız ama gökdenize sıra gelince hain ilan edildi birden yazık gerçekten çok yazık bu adam bir hata yaptı sonrada oynadığı futbolla takımı tek başına sırtladı yapmayın etmeyin yolun açık Gökdeniz her zaman seni takipte olacağım inşallah çok iyi başarılar kazanırsın
                  Doğru soyluyosun, Gokdeniz Trabzonspor a borcunu 9 Milyon Euro getirerek ödemiştir. Şimdiye kadar üç eziklerin ağzının sularını akıtmasına rağmen onlara gitmeyip bizde kalması da cabası.
                  Ben Gökdeniz e hakkımı helal ediyorum. Tuncay gibi kaçıp gitmedi. Para kazandırdı.
                  Şenol Güneş , iyi ki varsın hocam.
                  Alex Ferguson Manu ya ilk geldiğinde takımı 11.
                  2. senede 2. yapmış. 3. sene de yine 11. yapmış.
                  Bize gelseydi Allah muhafaza futboldan anlamıyo diye teneke takarak kovardık.

Yorum

• vefa borcun varsa açıklama yap neden gidiyorsunnnnnnn
                    Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• fatih satıldığında da kızmamıştım çünkü kendi gitmek istedi ama yerine umutu alırsan olmaz.gökdenizde de durum aynı yeri nasıl doldurulacak bekleyip göreceğiz.tabi lig sonuna kadar işimiz zor bu kazmalarla.
                      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sadri şener'in geçmişi belli 96 yılındaki kadroyu büyük oranda kuran kendisidir arçil şota transferleri hatırlanıyor sanırım .endişeye gerek yok.
                        Katılıyorum.Nerdeyse 9 milyon euro.Az buz bir para değil.Yönetim parayı çarçur etmez.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• bize yakışan emeklerinden dolayı teşekkür etmek ve havaalanından uğurlamaktır !
                          Trabzonspor kişilere bağlı değildir ,bizde kişilere bağlı değiliz....her kim ki sevdiğimiz takıma Trabzonsporumuza hizmet eder bir şeyler kazandırırsa teşekkür eder selametle uğurlarız ! arkasından söğmek yakışık alamaz
                          Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
                          ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• gökdenize teşekkür edip başarılar dileyip önümüze bakmalıyız.

kendisini güzelce uğurlamak bizim için görev olmalı.

taraftara yakışan budur. O bizim evladımız yolu açık olsun
                            YILMAYACAĞIZ ! ALIŞMAYACAĞIZ ! UYUŞMAYACAĞIZ

Yorum

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben bunun aksini iddia edecek birşey demedim ki.Herhalde ki Trabzonspor olmasa idi Gökdeniz olmazdı...

Ama atlamayım lütfen son 2 yılı da...Arkasından laf sokup,nankörlüğün ne alemi var ?

Güzel bir paraya gitti.Yolu açık olsun.Umarım başarılı olur...

demek çok mu zor ? Sonra bize yakışıyor mu , şöyleydi böyleydi diye !

Şimdi bir hamle yapıldı,sonrası daha önemli.Bu para nasıl kullanılacak,Ersun kalacak mı ? Kalırsa Transfer politikası nasıl olacak...

Eğer Ersun kalmaz ise , konuşacakta birşey yok diye düşünüyorum.
                              merak etme ersun kalıyor transfer listesini bile hazırlayıp yönetime verdi.yakında gazetelerde haberleri duyulur.önce bir iki asparagas sonra isimler ortaya çıkar.yanlız kaynağı sormayın söylesemde inanmazsınız.
                              hiç kimse TRABZONSPOR'dan daha büyük olamaz. Bir futbolcu için kulüp yönetimine kin kusan bence taraftar olamaz.

Yorum

• Bu bedele satılmasına sevindim. Bu para iyi kullanılırsa Gökdeniz gibi 4 futbolcu alınır.

Üzüldüğüm yanı ise milli takımda artık Trabzonspor dan adam olmayacak.

16 trilyon.... dile kolay vallahi...

Gökdeniz bu kadar eder mi ? bence etmez.
                                kitap oku ve yorumla! ve unutma;
                                evladına bırakacağın en değerli miras,
                                ona kazandıracağın okuma alışkanlığıdır.

Yorum

Çalışıyor...
                                X