Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bunca zamandır ciddi bir tepki veriyoruz.

Bugüne kadar tek resmi cevapları ne oldu?

- "DHA'nın haberi yalandır"

Birincisi DHA yalan haber yapmadı.
    İkincisi Lig TV de resmen "Trabzonspor'un bundan sonraki tüm maçlarını yayınlayacağım" demedi.
    Üçüncüsü biz protestoyu DHA'nın haberlerini sorgulamak için yapmadık, Trabzonspor için yaptık.

Durum bu olunca protesto da bitmiyor elbette.
    Trabzonsporlu olmak...
    Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• 1)61 kuzenler-3-
      2)Tolpaş61 -2-
      3)Firidin61 -1-
      4)Atalay -1-
      5)kıvanç çuvalcı-1-
      6-cafer özer
      7 - Gürkan
      8_ kamil çakmak
      9- süleyman
      10- özgür mercan
      11- JACKAL
      İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        IpTali parasini önceden ödediysen ödemenin bittigi tarihe atabilirsin. Derhal iptal edersen sanirim fazlaligi geri ödemezler.

ve o bitise kadar yeniden devam etme imkanin devam ediyor zaten yani düzelecekse bu sorun iptali geri alirsin. bu sekilde trabzonsporuda desteklemis olursun.
        Sagol renktas bi sansimi denim insallah anlattigin gibi olur.

Yorum

• ligtv.com.tr ye konulan Trabzonspor un golleri doya doya izleyin haberi siteden silindi.(En azından ben görmedim) Tepkisini gösteren ve mail atan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Yorum

• 12- İbrahim Aydın

Herşeyi bir kenara bırakın. Pazar akşamı sansar'ın bu konu hakkında gayet ukala bir şekilde açıklama yapması kendisini üstün güç olarak görmesidir. Futürsuzce " Haftaya Ankaragücü maçını yayınlayacağız haa bu arada bu karar mailler yada telefonlardan değildir" demişti. bence birde pankart yaptırıp stada asalım. Boykot için..

Bu arada ben bu lig TV nin uğursuz olduğunuda inanıyorum Lig Tv çıktığı günden bu yana hiç şampiyonluğa yaklaşamadık, Lig TV kupa maçlarını aldığından bu yana kupada hüsran yaşadık.. Lig TV nin uğursuzluğu 8 yıldır Avrupa kupalarına bile yansıdı.. Bırakın yayınlamasınlar birde onu deneyelim....

Yorum

• 13-Fatih Küçük

ne demek la iptal etmicem kim la onlar
              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak jackal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                10. JACKAL sanırım. ben de iptal ettirdim. Yazmıştım iptal ettirdiğim gün formda.
                Forma giremedim bi kaç gün o güzel memleketime geldim. Maçı kaçırdım en çok ona üzüldüm. Yoksa stadda yerimi alacaktım bende. En son okuduğum tarihten bu yana tüm yazılanlartı okudum ve şaşırdım. Ben 6 yıllık üyeliğimi iptal ettim ama daha aramadılar. Fazla iptal ettiren olmasa inanın aramazlar milleti. Çok iptal ettiren var ki arıyolar. Ve sanırım iş ciddiyetini yitiriyor.

İptal ettirmeyenlere gelince bizim iptallerimiz sayesinde maçı seyrediyolar. TRABZONSPOR a resmen küfür edilmiştir. Ne zaman o 3 takımın (isimlerini azıma almak istemiyorum) maçı 1 hafta verilmedi. Kabloları kestiler, Araçlarına dünya kadar park parası istediler aşağalandılar yinede 1 hafta aksatmadılar.

"Onlar sadece 1 haftalık dediler" bana. Bize rest çektiyseler bende yüzlerine dedim. Siz 1 hafta maçı yayınlamıyorsanız bende 1 sezon üye olmuyorum dedim.

işte budur.. o kadar sayfa okudum bir tek bu yorumu beğendim.

arkadaşlar bir laf vardır tükürdüğünüzü yalamayın diye onu hatırlayın, özür mesajını yayınlayana kadar seyretmeyin TRABZONSPOR büyüklüğünü kabul edene kadar onlara para vermeyin ayrıca destek olmaktan yakından takip etmekten bahseden arkadaşlar ödediğiniz üyelik parasının 1 ayını Trabzonspora ayır hem dergisini al hemde haberlerini
                tek derdin maç seyretmekmi sezon sonuna kadar sabret, belki takıma bir faydamız dokunur sadece seyirci olanlar maç seyretmeye devam edin benim lafım TARAFTAR olanlara.
                Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws

Yorum

• İlk olarak gerçek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  12- İbrahim Aydın

Herşeyi bir kenara bırakın. Pazar akşamı sansar'ın bu konu hakkında gayet ukala bir şekilde açıklama yapması kendisini üstün güç olarak görmesidir. Futürsuzce " Haftaya Ankaragücü maçını yayınlayacağız haa bu arada bu karar mailler yada telefonlardan değildir" demişti. bence birde pankart yaptırıp stada asalım. Boykot için..

Bu arada ben bu lig TV nin uğursuz olduğunuda inanıyorum Lig Tv çıktığı günden bu yana hiç şampiyonluğa yaklaşamadık, Lig TV kupa maçlarını aldığından bu yana kupada hüsran yaşadık.. Lig TV nin uğursuzluğu 8 yıldır Avrupa kupalarına bile yansıdı.. Bırakın yayınlamasınlar birde onu deneyelim....
                  +sivas yeniyordu yeniyordu, fener ve antep maclari yayinladi, duvara 233.79 km/h ile duvara carpmislardir.. Ama bizim maclari seyredememek te cok zor oluyoor ya...

Bence ozur dilenmeden bu kampanyayi bitirmemek lagzim... Haber programlarina + DHA ya bir mail atilabilir... Ozur bekledigimizi
                  Saldırın Seferoğulları
                  Bordo Mavi . Net

Yorum

• arkadaşlar bir laf vardır tükürdüğünüzü yalamayın diye onu hatırlayın, özür mesajını yayınlayana kadar seyretmeyin TRABZONSPOR büyüklüğünü kabul edene kadar onlara para vermeyin ayrıca destek olmaktan yakından takip etmekten bahseden arkadaşlar ödediğiniz üyelik parasının 1 ayını Trabzonspora ayır hem dergisini al hemde haberlerini
                    tek derdin maç seyretmekmi sezon sonuna kadar sabret, belki takıma bir faydamız dokunur sadece seyirci olanlar maç seyretmeye devam edin benim lafım TARAFTAR olanlara.
                    Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws

Yorum

• İlk olarak alemcipirana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşlar bir laf vardır tükürdüğünüzü yalamayın diye onu hatırlayın, özür mesajını yayınlayana kadar seyretmeyin TRABZONSPOR büyüklüğünü kabul edene kadar onlara para vermeyin ayrıca destek olmaktan yakından takip etmekten bahseden arkadaşlar ödediğiniz üyelik parasının 1 ayını Trabzonspora ayır hem dergisini al hemde haberlerini
                      Herkes iptal ederse, rayting ler duserse, ilerde artik hic etkimiz kalmaz.. onu da goz ardi etmememiz lagzim bence..

Ozur ve egitim sart!
                      Saldırın Seferoğulları
                      Bordo Mavi . Net

Yorum

• merhaba arkadaşlar az önce beni digitürk ten aradılar ve üyelik iptalimin gerekçesini sordular malum nedeni söyledikten sonra siz hiç endişe etmeyin lig sonuna kadar Trabzonsporun bütün maçları yayınlanacak dediler bu konuda istediğiniz gibi garanti vermeye de hazırız dediler bu arada digitürk ün normal bölümünden değil sadece bu konuyla görevlendirilmiş digitürk ün farklı bir departmanından aradığınıda altını çize çize belirtti bana hafta hafta 25. haftaya kadar bütün maçların programınıda saydılar bende bu işin çocuk oyuncağı olmadığını Trabzonsporla kimsenin oyun oynayamayacığını v.s anlattım ve kararımdan dönmeyeceğimi söyledim kesin birşey söylemeyin 3 marta kadar çok var v.s gibi laflar ettiler bilmiyorum benzer telefon alan var mı bilginize sunuyum dedim
                        Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak jackal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          10. JACKAL sanırım. ben de iptal ettirdim. Yazmıştım iptal ettirdiğim gün formda.
                          Forma giremedim bi kaç gün o güzel memleketime geldim. Maçı kaçırdım en çok ona üzüldüm. Yoksa stadda yerimi alacaktım bende. En son okuduğum tarihten bu yana tüm yazılanlartı okudum ve şaşırdım. Ben 6 yıllık üyeliğimi iptal ettim ama daha aramadılar. Fazla iptal ettiren olmasa inanın aramazlar milleti. Çok iptal ettiren var ki arıyolar. Ve sanırım iş ciddiyetini yitiriyor.

İptal ettirmeyenlere gelince bizim iptallerimiz sayesinde maçı seyrediyolar. TRABZONSPOR a resmen küfür edilmiştir. Ne zaman o 3 takımın (isimlerini azıma almak istemiyorum) maçı 1 hafta verilmedi. Kabloları kestiler, Araçlarına dünya kadar park parası istediler aşağalandılar yinede 1 hafta aksatmadılar.

"Onlar sadece 1 haftalık dediler" bana. Bize rest çektiyseler bende yüzlerine dedim. Siz 1 hafta maçı yayınlamıyorsanız bende 1 sezon üye olmuyorum dedim.
                          aynen böyle. hem üstelik iptal ettirmekle ne kayipediyorsunuz ? Ben almanyadayim ve asil meslegim sigortacilikdir. Burda sene sonu araba sigortalari fiyatalri degisir ve sigorta degistirme imkani dogar ama bazilari hic yeni hesabi beklemeden her sene mevcut sigortasini iptal eder yil basina kadar yeni uygun sigortaya gecer. Eski sigortada bunu kayipetmemek icin genelde farkli bir hesap sunar. Lig Tv durumuda benzer iptal ettirmekle ne kayipediliyorki ? Yeniden devam etme imkani yokmu ?

Mesele gercekden bmn yöneticileride acikladigi gibi cok önemli. Bizim yayin gelirlerimiz ile oynamaya kadar gidiyor. Benim maci izlemekden fazla hedefim Trabzonspora faydam olsun onuda bu sekilde süper bir sekilde yapabiliyorum.

Kolay Gelsin.
                          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak Temiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            merhaba arkadaşlar az önce beni digitürk ten aradılar ve üyelik iptalimin gerekçesini sordular malum nedeni söyledikten sonra siz hiç endişe etmeyin lig sonuna kadar Trabzonsporun bütün maçları yayınlanacak dediler bu konuda istediğiniz gibi garanti vermeye de hazırız dediler bu arada digitürk ün normal bölümünden değil sadece bu konuyla görevlendirilmiş digitürk ün farklı bir departmanından aradığınıda altını çize çize belirtti bana hafta hafta 25. haftaya kadar bütün maçların programınıda saydılar bende bu işin çocuk oyuncağı olmadığını Trabzonsporla kimsenin oyun oynayamayacığını v.s anlattım ve kararımdan dönmeyeceğimi söyledim kesin birşey söylemeyin 3 marta kadar çok var v.s gibi laflar ettiler bilmiyorum benzer telefon alan var mı bilginize sunuyum dedim
                            Bence yazili garanti isteseydin....
                            Saldırın Seferoğulları
                            Bordo Mavi . Net

Yorum

• bUGÜN lig tv den (digitürk) aradılar.Bize iptal emri vermiştiniz ama bu haftadan itibaren maçlarınızı vereceğiz ve iptal etmenize gerek kalmadığını söylediler.Ben de cevap olarak şunları söyledim.Siz Trabzon Spor yerine Sivas ın maçını vermeyi seçtiniz.Diğer büyük takımlardan bir tanesinin maçını yayınlamamayı değilde Trabzon Spor un maçını yayınlamamayı seçtiniz.Ben de bu seçiminizden dolayı bir Trabzon Spor taraftarı olarak sizi seçmiyorum.ve iptal ettiriyorum.Beni iptal etmemek için ikna edeceğinize,Sivas Sporlu bir kişiyi üye yapmak için uğraşın dedim ve ekledim , bu sizin seçiminiz...
                              Hemen yıllık abanoleğimden dolayı şu kadar daha ödemeniz gerekli dedi bende öderim dedim.İşte seneye de maçlarınızı gene vereceğiz eğer tekrar üye olursanız şimdiki bütün üyelik indirimlerinizden faydalanamayacaksınız dedi.Cevabım seneye Allah Kerim dedim.

Sonuçda listeye benide yazın.....
                              13- uğur 61
                              bordomavi.net
                              Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• ben sorunun bu aşamada yazılı garanti ya da başka birşey olmadığını düşünüyorum ortada işlenmiş bir suç vardır ve her suçunda cezası olmalıdır yani sorunun tek tek kişi kişi değilde bir camiayla bu işi sadece para için yapan bir kurumun hesaplaşması olarak gördüğüm için tavrımı sürdürmekten yanayım tabii buna hep birlikte karar verip uygulmakda en güzeli
                                Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

Yükleniyor...
                                X