Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sivasspor forumundan bir alıntı:

istanbulda yaşayan kaç tane Trabzonlu İstanbul takımlarını tutuyor?
    kaç tanesi fb bjk veya gs seyretmek için lig tv alıyor?
    öbür taraftan Sivaslılara bakalım;
    kaç tanesi Sivassporu gerçek anlamda taraftarlık olgusuyla destekliyor?
    kaç tanesi "ulan memleketin takımına bak helal olsun" demenin ötesine geçebiliyor?
    kaç tanesi ben bu gazeteleri almam Sivasa yer ayırmamış deyip tepki koyuyor?
    bu memlekette kimse kimsenin babasının oğlu değil arkadaşlar...
    bu ticarettir ve ticarette duygusallık olmaz..
    parayı veren düdüğü çalar...
    Trabzon kadar birbirimizi tutabilseydik,
    İstanbulda yaşayan değerli hemşerilerimiz trabzonluların yarısı kadar olabilseydi,
    bu konu zaten açılmazdı burada...

bişey daha söylemek istiyorum...
    kimse kendini yalandan bişeylere zorlamasın.Sivaslılık başka birşeydir SİVASSPORU tutmak başka...herkes üç büyükleri tutabilir ama Sivassporu tutmak yürek ister...biz yürekli insanlarız..
    eğer Trabzon İstanbula lider gelseydi, belediye maçı sabahın 6sına konsa o stada Trabzonluluar sığmazdı...
    bilmem anlatabildimmi???

Yorum

• Tangerine Dream
      tam üstüne denk geldi . anlatmak istediğim buydu
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• bir zamanlar da istanbulspor u aynı kefeye koymuşlardı ligin 5. büyüğü falan diye..

ama şimdi ne hikmetse ortalarda yok...

boşverin gelir geçer bu şeyler..

yine dönüp dolaşıp bize muhtaç olurlar...

Yorum

• sivasın hocası bülent uygun bundan çok önce bir röportajında sivasta en çok tutulan ikinci takım trabzonspor demişki ne kadar doğru yanlış bilmiyorum.tartışmayada açmaya gerek yok sadece bi bilgi olsun diye yazdım,ama ben istanbuldaki sivaslıların çoğunun 3 eziklerden olduğunu sanıyorum.

Yorum

• İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sivasspor forumundan bir alıntı:

istanbulda yaşayan kaç tane Trabzonlu İstanbul takımlarını tutuyor?
            kaç tanesi fb bjk veya gs seyretmek için lig tv alıyor?
            öbür taraftan Sivaslılara bakalım;
            kaç tanesi Sivassporu gerçek anlamda taraftarlık olgusuyla destekliyor?
            kaç tanesi "ulan memleketin takımına bak helal olsun" demenin ötesine geçebiliyor?
            kaç tanesi ben bu gazeteleri almam Sivasa yer ayırmamış deyip tepki koyuyor?
            bu memlekette kimse kimsenin babasının oğlu değil arkadaşlar...
            bu ticarettir ve ticarette duygusallık olmaz..
            parayı veren düdüğü çalar...
            Trabzon kadar birbirimizi tutabilseydik,
            İstanbulda yaşayan değerli hemşerilerimiz trabzonluların yarısı kadar olabilseydi,
            bu konu zaten açılmazdı burada...

bişey daha söylemek istiyorum...
            kimse kendini yalandan bişeylere zorlamasın.Sivaslılık başka birşeydir SİVASSPORU tutmak başka...herkes üç büyükleri tutabilir ama Sivassporu tutmak yürek ister...biz yürekli insanlarız..
            eğer Trabzon İstanbula lider gelseydi, belediye maçı sabahın 6sına konsa o stada Trabzonluluar sığmazdı...
            bilmem anlatabildimmi???

doğru söylemiş vatandaş...

zd döneminde kasımpaşa maçına bile en az 10000 kişi gitmişti..

yeterki takım iyi oynasın başarılı olsun..

taraftar desteği sorun değil bizim için...

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tangerine Dream
              tam üstüne denk geldi . anlatmak istediğim buydu
              bilmem anlatabildimmi???

Arkadaşın yazdığı bu son cümle herşeyi açıklıyor.

Yorum

• tunga kardeş, bu arada bişey sormak istiyorum ben 35 senelik koyu ve gerçek bir trabzonlu ve trabzonsporluyum ama hiç trabzonda ikamet etmedim ama burda yeni sayılırım.üye olduğumdan beri ve şu foruma katıldığımdan beri zaten çok yoğun olan trabzonluluk ve trabzonsporluluk duygularım 10 kat arttı aldığım keyfi ve gururu anlatamam,inşallah bir gün bir çok arkadaşı şansende tanıma fırsatı bulurum.neyse konuyu dağıtmıyım ama şunu öğrenmek istiyorum ben genelde hep bu forumdayım ama o sırada başka bir forumda başka önemli bir konuda tartışılıyor ve benim haberim olmuyor sonradan tek başıma girip tüm sayfaları okumak zorunda kalıyorum bilgi sahibi olmak adına,kimin nerde,hangi forumda yoğunluk olduğunu nerden öğrenicem tek tek bütün forumları dolaşmammı gerekiyor bir yol gösterirsen lütfen.

Yorum

• bu haftakı macı yanınlıyolar ne yapalım sımdı bız bunlara yaw anlamadım ben valaha bısey
                  Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Arkadaşlar ben biraz önce lig tv ile görüştüm
                    benden parayı peşin almışlardı ben bankaya ödüyordum bunla ilgili yardımcı olamayız dediler.Ayrıca anlaşma şartı falan yok biz lig tv olarak TS maçlarını ligin gidişine göre ve isteklere göre yayınlarız dediler.BEnde o zaman şu anda reklam kuşağınız var 2011 e kadar 4 büyüklerin maçları bizde diyorsunuz nasıl bu tahhütde bulunuyorsunuz deyince telefonu ben gerekli yerlere bildirecem diyerek kapattılar.
                    Bunların hakkından gelmek lazım.Lakayıt davranıyorlar...
                    Bir gün yerimi kızım alacak oda Ts için göz yaşı dökmesin.Tek dileğim ona hediye olarak şampiyonluk yaşatabilmek.Kızım Cemre Doğam'a.....YASKA

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      tunga kardeş, bu arada bişey sormak istiyorum ben 35 senelik koyu ve gerçek bir trabzonlu ve trabzonsporluyum ama hiç trabzonda ikamet etmedim ama burda yeni sayılırım.üye olduğumdan beri ve şu foruma katıldığımdan beri zaten çok yoğun olan trabzonluluk ve trabzonsporluluk duygularım 10 kat arttı aldığım keyfi ve gururu anlatamam,inşallah bir gün bir çok arkadaşı şansende tanıma fırsatı bulurum.neyse konuyu dağıtmıyım ama şunu öğrenmek istiyorum ben genelde hep bu forumdayım ama o sırada başka bir forumda başka önemli bir konuda tartışılıyor ve benim haberim olmuyor sonradan tek başıma girip tüm sayfaları okumak zorunda kalıyorum bilgi sahibi olmak adına,kimin nerde,hangi forumda yoğunluk olduğunu nerden öğrenicem tek tek bütün forumları dolaşmammı gerekiyor bir yol gösterirsen lütfen.
                      Takip etmek icin acilan konulara üye olma imkani var Kontrol Panelden (Üye KP ) . Yorum yazilinca mail adresten dahil haberdar edilme imkanida kontrol panelinden ayarlanabiliniyor.
                      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tunga kardeş, bu arada bişey sormak istiyorum ben 35 senelik koyu ve gerçek bir trabzonlu ve trabzonsporluyum ama hiç trabzonda ikamet etmedim ama burda yeni sayılırım.üye olduğumdan beri ve şu foruma katıldığımdan beri zaten çok yoğun olan trabzonluluk ve trabzonsporluluk duygularım 10 kat arttı aldığım keyfi ve gururu anlatamam,inşallah bir gün bir çok arkadaşı şansende tanıma fırsatı bulurum.neyse konuyu dağıtmıyım ama şunu öğrenmek istiyorum ben genelde hep bu forumdayım ama o sırada başka bir forumda başka önemli bir konuda tartışılıyor ve benim haberim olmuyor sonradan tek başıma girip tüm sayfaları okumak zorunda kalıyorum bilgi sahibi olmak adına,kimin nerde,hangi forumda yoğunluk olduğunu nerden öğrenicem tek tek bütün forumları dolaşmammı gerekiyor bir yol gösterirsen lütfen.
                        sayfanın en üstünde yeni mesajlar butonu var o size yardımcı olacaktır.forumda son yazılan mesajları görme şansınız oluyor çok pratik.
                        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Yeni yönetim neden hala sessiz

Yeni kurulan yönetim kurulunu daha yolun başında eleştirmek istemem.Ancak bu konunun ne kadar önemli olduğuda ortada.Üstelik yeni yönetimde yayıncı kuruluşun sahibi olduğu bir başka ulusal kanalın üst düzey yöneticiside bulunmakta iken konu hakkında malumatları olmadığınıda söyleyemeyeceğimize göre bu sessizliğin sebebi nedir?Bu durum beni rahatsız etmekte.Eğer bilinen bir şey var ve bunu taraftarla paylaşmıyorlarsa sonradan acısını çok çekerler.
                          Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                          Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                          Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• kim dedi sessiz olduğunu yönetim kurulunun başlıkları tekrar gözden geçir.
                            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• teşekkürler kardeşler.

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yeni yönetim neden hala sessiz

Yeni kurulan yönetim kurulunu daha yolun başında eleştirmek istemem.Ancak bu konunun ne kadar önemli olduğuda ortada.Üstelik yeni yönetimde yayıncı kuruluşun sahibi olduğu bir başka ulusal kanalın üst düzey yöneticiside bulunmakta iken konu hakkında malumatları olmadığınıda söyleyemeyeceğimize göre bu sessizliğin sebebi nedir?Bu durum beni rahatsız etmekte.Eğer bilinen bir şey var ve bunu taraftarla paylaşmıyorlarsa sonradan acısını çok çekerler.
                                daha dur hele...

Yorum

Yükleniyor...
                                X