Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İptal talebinden vazgeçenler olmuş mudur acaba

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ya arkadaslar lig tv üyeliklerinizi geri iade etmekle biraz erken davranmadiniz mi?bildigim kadariyla lig tv pazar günkü a.gücü macini veriyor.yoksa binlerce trabzonsporlunun decoderleri geri iade etmesinden dolayi mi cark ettiler?neyse.baslik gerceklesti.yayinlayacaksin lig tv dedik.para günkü maciyla yayinlatmaya basliyoruz.bakalim sezonun geri kalan maclarimizi verecekler mi?bence biz kazandigimiz müddetce verecekler.
      cafer kardeş biz maçımızı veriyorlar vermiyorlarla uğraşmıyoruz ya neden anlamak istemiyorsunuz ankaragücü maçını vermeleri önemli değil biz bize bakış açılarına tepki veriyoruz artı bize yalan söylediler söylüyorlar diyoruz,bi derdimizi anlatamadık ya.

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        cafer kardeş biz maçımızı veriyorlar vermiyorlarla uğraşmıyoruz ya neden anlamak istemiyorsunuz ankaragücü maçını vermeleri önemli değil biz bize bakış açılarına tepki veriyoruz artı bize yalan söylediler söylüyorlar diyoruz,bi derdimizi anlatamadık ya.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

ya arkadaslar lig tv üyeliklerinizi geri iade etmekle biraz erken davranmadiniz mi?bildigim kadariyla lig tv pazar günkü a.gücü macini veriyor.yoksa binlerce trabzonsporlunun decoderleri geri iade etmesinden dolayi mi cark ettiler?neyse.baslik gerceklesti.yayinlayacaksin lig tv dedik.para günkü maciyla yayinlatmaya basliyoruz.bakalim sezonun geri kalan maclarimizi verecekler mi?bence biz kazandigimiz müddetce verecekler.
          işte sorun da burada.. Ne demek kazandığımız müddetçe maçımızı verecekler..
          Adamlar taahhüt ettiler , 2010a kadar dört büyüğün maçı naklen diye. Ne oldu da şimdi kamuoyu baskısı diye uydurmaca bi sözün ardına saklanıp zehirlerini akıtıyorlar. Bence bu olayların ardı arkası gelmez. 1 ay sonra ççıkarlar farklı bi gerekçe ile yine maçımızı vermezler. Sonra bi daha bi daha..
          Bu adamlara güvenip yola çıkılmaz..
          Paramla da digitürkün reklamlarını, fener maçlarını izlemek istemiyorum.aziz yıldırıma para kazandırmak istemiyorum..
          Tepkimizi ortaya koymalıyız..
          Biz şamar oğlanı değil , şanlı Trabzonlu, şanlı trabzonsporluyuz..
          herkes haddini bilecek..

Yorum

Tamamen farklı bir frekanstasınız siz...
            Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bize istanbul takimlari ve yandaslarinin hicbirzaman samimi bir bakisi olmadi.bundan sonra olmayacaktirda.digitürk ve lig tv yöneticilerinin tamamida 3ezik takimin yandaslari degil mi?onlardan samimiyet beklemek mümkün mü?zaten trabzonsporun maclarini da 3 eziklerden sonra en cok reyting yapan takim oldugu icin veriyorlar.baska birsey icin degil.
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Kamoyu baskısı derken neyi kastediyorlar?

Bu kamuoyunda Trabzonsporluların olmadığı kesin,geri kalıyor 3 istanbul takımının taraftarları (başka takım taraftarının digiturku oladığını düşünürsek).

Yani,istanbul takımı taraftarları diyorlar ki "bizim maçımızı izledik,eyvallah,şimdi de şu takımın maçını izlemek istiyoruz"...Aşağılık kanal da buna kamuoyunun isteği diyerek yalakalanıyor... Eğer o kamuoyu sivas maçını izlemek istiyorlarsa kendi takımlarının maçından feragat etsinler,benim Trabzonspor'umun maçından değil...

Decoderleri sat Trabzonluya,sonra git sivasın maçını ver,hadiyin ordan adi herifler.
                Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• sankı macımızı verıyorlarda ne oluyor ????? gece 2 ye kadar 3 dakıkalık ozet goruntu ıcın bekleyıp sadece 1 dakıkalık yoruma o para fazla degılmı arkadaşlarsızce ?? o parayı hıc olmazsa verırırım klube...! bende pesın kredı kartı ıle almıstım ıptal edemezsınız dedı bende dedımkı onemlı degıl al paranı kes sesını ıptal et dedım..!

haa bırde sorunun kendılerınden degıl federasyondan kaynaklandıgını soyleyınce bu ılk defa olmadı sorunun nereden kaynaklandıgı benı ılgılendırmez onemlı olan sonuctur ben ızlemek ıstedıgım seyı ızlemıyorsam neyapayım tv nızı dedım ...!!

bu arada ohh beeeeeeee dunya varmıs ve ıptal ettırmemın ılk meyvesı olarak bu hafta pazar gunu ömaca gıdecem ıptal ettırmeyenlere tavsıye hıc bır sey yapmıyorsanız bırıktırın bır kac aylık parayı gıdın trabzonda sahamızda 1 mac ızleyın sızce degmezmı ?????
                  Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Ulan ne çakal herifler yaa

Butun paraları çekmişler hemen çakallar

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• ne lig tvmiz nede dijitürkümüz var olsa iptal ettirirdim

Yorum

• ARKADAŞLAR, bende dijitürk yok olsa inanki bende iptal ettirirdim ben futbol sevdalısı değilim Trabzon spor sevdalısıyım Ben barcelona-realmadrid maçınaa bile bakmam ama trabzon sporun maçlarını hayatta kaçırmam. eğer burada tepki koymaya çalışıyorsak hepbirlikte olması lazım Bu tepkiye başlamamızdaki amaç zaten bundan sonraki maçlarımızı vermiyecekler diye değil Büyük Trabzon spor üzerinden oynana oyunlar hemde sizlerin parasıylaa sizin paranızla sizi küçük görüyorlar görüyorlar. Nasıl olsa bir maç diyecek kadar basit bi konu değil. Ben yüzüme Lig tv bile maçını vermiyor diye sölenen lafları unutamadım halaa.

Bide kullanmadığınız bişeyi parasını nasıl alıyorlar sizden hala anlamış değilim bunun hukuki yönünü araştırmak lazım üşenmeden
                        Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• Habertürkteki Program Hk.

Arkadaşlar Sadri Başkan'ın katılacağı habertürkteki programı izleyen var mı aranızda acaba?
                          Zira pisliktv nin çıbanbaşlarından biri de katılacaktı o programa. Acaba Başkan ve o çıbanbaşı aynı anda mı konuk oldular programa?
                          izleyen varsa aktarsın lütfen.

Yorum

• yeni yöneticimiz Saner Ayar (Show TV Gn. Md. ) aynı grubun kanalı olan lig tv hakkında bir adım atar umarım
                            *
                            *
                            Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• İlk olarak RepLay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ARKADAŞLAR, bende dijitürk yok olsa inanki bende iptal ettirirdim ben futbol sevdalısı değilim Trabzon spor sevdalısıyım Ben barcelona-realmadrid maçınaa bile bakmam ama trabzon sporun maçlarını hayatta kaçırmam. eğer burada tepki koymaya çalışıyorsak hepbirlikte olması lazım Bu tepkiye başlamamızdaki amaç zaten bundan sonraki maçlarımızı vermiyecekler diye değil Büyük Trabzon spor üzerinden oynana oyunlar hemde sizlerin parasıylaa sizin paranızla sizi küçük görüyorlar görüyorlar. Nasıl olsa bir maç diyecek kadar basit bi konu değil. Ben yüzüme Lig tv bile maçını vermiyor diye sölenen lafları unutamadım halaa.

Bide kullanmadığınız bişeyi parasını nasıl alıyorlar sizden hala anlamış değilim bunun hukuki yönünü araştırmak lazım üşenmeden

sozlesme ımzalıyoruz yıllık olarak o sozlesmeye gorede ıster kullanıster kullanma ıptakl etmıyor parayı pesın aldıgı ıcın ıptal etsede parasını alıyor
                              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yeni yöneticimiz Saner Ayar (Show TV Gn. Md. ) aynı grubun kanalı olan lig tv hakkında bir adım atar umarım
                                Yanı bu işi halledemezse zaten ne işe geldi oraya

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X