Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yeniden üye olmak gevşemek gibi oluyo bence. madem Trabzonsporu hiçe sayıp sivassporla bir tutmayı düşünebilmişler geri adım atmadan bizde iptal lerin arkasında durmalıyız. gerekirse seneye alınır.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Tslidrist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İptallere hala devam mı?
      Artık maçlarımızı veriyorlar, o halde neden iptal ettiriyoruz anlamadım?
      Ben yeni bir ligTv almayı planlıyorum, benimkini abime vermiştim. Artık bu yönetimle maç ve futbol keyfim kalmamıştı. Ama şimdi Sadri Şener gelince eski heyecanı geri geldi ve Trabzonsporu daha yakından takip etmek istiyorum.
      Şimdi bu durumda yeni üyelik alayım mı, almayayım mı?
      LigTv nin oyununa gelmeyiniz lütfen! Eminim onlarda biz bu maçı bu hafta yayınlamasam , Sadri Şener başkan olur o arada bizim yayın işi kaynar diye düşünmüştür. Hatta taraftarın tepkiside düşecektir diye akıllarından geçmiştir.

Bence, yeni üyelik almayınız. Onların istediği olmasın..
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Ya ArkadaŞlar RenkdaŞlar,hala Lİgtv İptalİ İÇİn KonuŞuyorsunuz,gerÇek Taraftar MaÇimiz YayinlanmadiĞi An Decoderİnİ Gerİ Verİp Lİgtvsİnİ İptal Eden Taraftardir...sİz Şİmdİye Kadar İptal Ettİrmedİysenİz Ne Dİyİm Sİze,o Zaman Burdada Bu Konuyu TartiŞmak Sİzler İÇİn BoŞ...kardeŞİm Trabzonsporluysan MaÇin VerİlmedİĞİ An Lİgtvnİ İptal Ettİrİceksİn...ettİrmİyorsan Bu Konuyuda Burda TartiŞma.hayret BİŞey Ya.yok MaÇimiz VerİlİyormuŞ İptal Etİrmeye Gerek Yok Dİyenler...be KardeŞİm Bu Şerefsİzler Her KÖtÜ GİdİŞte Yİne Aynisini Yapicak,o Zaman Tepkİnİ GÖsterceksİnkİ SonuÇ Alabİlesİn...birak MaÇlari İzlemeyİver.kahveden İzlersİn...
        TRABZONLU OLMANIN VERDİĞİ GURUR,
        KALBİMİN EN DERİN YERİNDE DURUR,
        SADAKAT ÜZÜNTÜ MUTLULUK ONUR,
        BORDO MAVİ HAYATIN GERÇEĞİ BUDUR...

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yeniden üye olmak gevşemek gibi oluyo bence. madem Trabzonsporu hiçe sayıp sivassporla bir tutmayı düşünebilmişler geri adım atmadan bizde iptal lerin arkasında durmalıyız. gerekirse seneye alınır.
          Bence de gevsemeye gerek yok. Bu sezon bitene kadar baska maclarimizi vermeyeceklerini kimse garanti edemez. Ayrica bu sezon bitene kadar oynayacagimiz maclar zevk de vermeyecektir. Bana kalirsa yeni sezon icin üyelik yapilabilir ama bu seneden gecti artik.
          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• hersene aynı senaryo var gevşemenin sebebi bu hafta ki maçı yayınlamaları mı ligin sonlarına doğru teyibi başa sarıp tekrar dinletecekler bize
            UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• bence de.iptallere tam gaz devam.hem çok iyi bir ders olur.eğer büyük bir maddi zarara uğrarlarsa anlarlar neyin ne olduğunu.bir maçlık bir protesto çok anlamsız kaçar.
              A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• sene sonuna kadar tüm üyelikleri iptal etmeliyiz önümüzdeki sene başında mecbur arayıp tekrar üye olmamızı isteyecekler biz burada yayın garantisini deklere etmelerini isteyebiliriz.ama takımında 7. ve 8.liklerde sürünmemesi lazım yoksa artık işimiz zorlaşıyor.
                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Lig tv olsaydı hiç durmadan anında iptal ettirirdim..İptallere devam
                  Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• 10. JACKAL sanırım. ben de iptal ettirdim. Yazmıştım iptal ettirdiğim gün formda.
                    Forma giremedim bi kaç gün o güzel memleketime geldim. Maçı kaçırdım en çok ona üzüldüm. Yoksa stadda yerimi alacaktım bende. En son okuduğum tarihten bu yana tüm yazılanlartı okudum ve şaşırdım. Ben 6 yıllık üyeliğimi iptal ettim ama daha aramadılar. Fazla iptal ettiren olmasa inanın aramazlar milleti. Çok iptal ettiren var ki arıyolar. Ve sanırım iş ciddiyetini yitiriyor.

İptal ettirmeyenlere gelince bizim iptallerimiz sayesinde maçı seyrediyolar. TRABZONSPOR a resmen küfür edilmiştir. Ne zaman o 3 takımın (isimlerini azıma almak istemiyorum) maçı 1 hafta verilmedi. Kabloları kestiler, Araçlarına dünya kadar park parası istediler aşağalandılar yinede 1 hafta aksatmadılar.

"Onlar sadece 1 haftalık dediler" bana. Bize rest çektiyseler bende yüzlerine dedim. Siz 1 hafta maçı yayınlamıyorsanız bende 1 sezon üye olmuyorum dedim.

Yorum

• Bende lig tv yok.olsa iptal ettirirdim kesin.bence geri adım atılmamalı.iptaller devam etmeli.adamlar Trabzonsporun gücünü görsünler.
                      Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

• kesinlikle herkes iptal etmeli lig tv'yi,yeni sezona kadar en azindan,benim yok iyikide yok,kahvede filan izliyordum,yine izlerim..ama olan arkadaslarin hic dusunmemesi lazim..herifler resmen bizimle oynuyor..
                        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Beyler Bakin Bİr Daha Dİyorum Buraya Gİren Her Trabzonspor Taraftari Lİgtv AbonelİĞİ Varsa İptal Ettİrsİn...varsin İzlemeyİn Bu Sezonkİ MaÇlari...lİgtvlerİ İptal Ettİrİcezkİ Adam Olsunlar.yoksa Bunlar Her KÖtÜ GİdİŞİmİzde Aynisini Yaparlar...

EĞer İptal Ettİrmezsenİz: Reklamlarinda 3 Ezİk Ve Tek BÜyÜk KulÜp Trabzonsporun MaÇlarini Yayinlicaz Dİyİpte Trabzonsporun TirnaĞina Çikamayacak Kadar KÜÇÜk KulÜp Olan Sİvassporun MaÇlarini Yayinlamaya Devam Ederler...

Duyarli BÜyÜk Trabzonspor Taraftaralari Her Lİgtvzİ Olanlar İptal Ettİrsİn.

Saygilar...
                          TRABZONLU OLMANIN VERDİĞİ GURUR,
                          KALBİMİN EN DERİN YERİNDE DURUR,
                          SADAKAT ÜZÜNTÜ MUTLULUK ONUR,
                          BORDO MAVİ HAYATIN GERÇEĞİ BUDUR...

Yorum

• olmayanlara lafımız yok. 1 hafta TRABZON Maçlarını yayınlanmaması 1 sezon iptali benim kurllarımz göre. Ve bu yayıncı kuruluşu başındaki SANSAR kupa maçımızın sonundaki görüntüleri vermemiştir. (SHOW TV deyeken herkes anımsanmıştır herhal)Maçın sonuyla yayın kesilmiştir. Sonra tepki ütüne verilmiştir. Şimdiki gibi. TRABZONSPOR düşmanıdır. Böyle kişilere prim yaptırmayalım. Suratını görünce sinirlerim tepeme çıkıyor.

Yorum

• İlk olarak yunus61ts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Beyler Bakin Bİr Daha Dİyorum Buraya Gİren Her Trabzonspor Taraftari Lİgtv AbonelİĞİ Varsa İptal Ettİrsİn...varsin İzlemeyİn Bu Sezonkİ MaÇlari...lİgtvlerİ İptal Ettİrİcezkİ Adam Olsunlar.yoksa Bunlar Her KÖtÜ GİdİŞİmİzde Aynisini Yaparlar...

EĞer İptal Ettİrmezsenİz: Reklamlarinda 3 Ezİk Ve Tek BÜyÜk KulÜp Trabzonsporun MaÇlarini Yayinlicaz Dİyİpte Trabzonsporun TirnaĞina Çikamayacak Kadar KÜÇÜk KulÜp Olan Sİvassporun MaÇlarini Yayinlamaya Devam Ederler...

Duyarli BÜyÜk Trabzonspor Taraftaralari Her Lİgtvzİ Olanlar İptal Ettİrsİn.

Saygilar...

Renktas demesi kolay benim iki yillik sözmesmem var yani nasil iptal edebilirim onu söyleyin hemen iptal ediyim. Trükiyede olsa problem degil aidai ödemem, iptal olur ama ben Digitürk Euor abonesiyiim ve Almanyada yasiyorum. Yani Aidatimi zaten bi senelik ödedim ama bi dahaki seneyide ödemem gerekiyor herhalde.

IPTAL ETME IMKANIM VARMI ACABA BILGISI OLAN VARMI???

Yorum

• IpTali parasini önceden ödediysen ödemenin bittigi tarihe atabilirsin. Derhal iptal edersen sanirim fazlaligi geri ödemezler.

ve o bitise kadar yeniden devam etme imkanin devam ediyor zaten yani düzelecekse bu sorun iptali geri alirsin. bu sekilde trabzonsporuda desteklemis olursun.
                                "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

Yükleniyor...
                                X